Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Μαΐ 2018

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Δυστυχώς άλλη μια απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, στο όνομα της «ανάπτυξης», δείχνει το δρόμο στους κάθε λογής επιχειρηματίες για το νησί της Σαλαμίνας.


Η ίδρυση πλωτής μονάδας καλλιέργειας οστρακοειδών στη θέση Ψιλή Άμμος του όρμου Βασιλικών στηριζόμενη σε μια ΜΠΕ η οποία μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι η περιοχή δεν κατοικείται, (αλήθεια τι ρόλο παίζει το Δημοτικό Σχολείο αφού η περιοχή δεν έχει μόνιμους κατοίκους;) αποδεικνύει ότι ο ελεγκτικός μηχανισμός δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει ποτέ.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που θα έβαζε το μαχαίρι στο κόκκαλο και δεν θα επέτρεπε την περιβαλλοντική και κοινωνική υποβάθμιση, για άλλη μια φορά μας εξαπατά και μένει πιστή στις μνημονιακές επιλογές της.

Η κυβερνητική περιφέρεια Αττικής θεωρεί ότι με έγγραφα διαμαρτυρίας θα αποτρέψει τα εγκλήματα που γίνονται στο νησί μας, και αυτό το απέδειξε περίτρανα με την χτεσινή απουσία της από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων.
Στην ίδια γραμμή και ο Δήμος Σαλαμίνας, ο οποίος συμμετείχε στη συγκέντρωση ενάντια στις οστρακοκαλλιέργειες που οργάνωσε η ΟΕΣΣ, ενώ κανονικά θα έπρεπε να πρωτοστατούσε και να είχε διοργανώσει  κάτι ανάλογο, εδώ και μήνες, όταν εμφανίστηκε η ΜΠΕ στο δημοτικό συμβούλιο για έγκριση.
Δυστυχώς τα σχέδια για την υποβάθμιση του νησιού είναι παλιά και θα συνεχίζονται όσο τα επιβάλουν οι μνημονιακές πολιτικές, και όσο οι αντιδράσεις  είναι μικρές ή και πολλές φορές ανύπαρκτες.
Η ΛΑΕ Σαλαμίνας στηρίζει και συμμετέχει και θα είναι πάντα στο πλευρό των αγωνιζόμενων κατοίκων ενάντια στις επιχειρήσεις που προκαλούν την υποβάθμιση του νησιού και όχι την ανάπτυξή του .
Ο ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ
Γραφείο Τύπου
Σαλαμίνα 28/05/2018

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/5/18 00:26

    του κώλου τα εννιάμερα. Για πεστε μας ρε παλικάρια της φακής γιατί δεν κάνατε κε εσείς προσφυγή όπως έκανε ο Δήμος; είσαστε ανίκανοι ή αδιάφοροι; άντε αδειάστε μας τη γωνιά, ρε κηφήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/5/18 01:59

    Α ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΘΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΛΑΕ ΤΟ ΚΚΕ'ΕΣ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ.ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΑ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/5/18 12:38

    ΠΟΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΜΕ ΛΙΑΝ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΟΥΝ. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ. ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΥΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΙΣΩ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.