Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Οκτ 2018

Ιδιαίτερα ανήσυχη η Κομισιόν για την κατάσταση στη διαχείριση απορριμμάτων στην Αττική, αλλά και στις περιφέρειες Ιονίων Νήσων και Νοτίου Αιγαίου


Απάντηση σε Νίκο Χουντή
Η Κομισιόν ανησυχεί ιδιαίτερα για την κατάσταση της διαχείρισης απορριμμάτων στην περιφέρεια Αττικής, «όπου δεν έχει εγκριθεί ούτε ένα έργο μέχρι στιγμής», όπως επίσης και για τις Περιφέρειες Ιονίων Νήσων και Νοτίου Αιγαίου.
Αυτό απαντά, μεταξύ άλλων, η Επίτροπος για την Περιφερειακή Πολιτική στην ΕΕ, κ. Κρέτσου, σε αίτημα του ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ), Νίκου Χουντή, να παρουσιάσει στοιχεία σχετικά με τα ποσά που είναι διαθέσιμα στις περιφέρειες για εκτέλεση έργων διαχείρισης αποβλήτων, όπως και το ποσοστό έγκρισης και απορρόφησης των σχετικών κονδυλίων.

Στην απάντησή της, η κ. Κρέτσου, επισημαίνει ότι, ενώ για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 έχουν τεθεί στη διάθεση της Ελλάδας 929,2 εκ. ευρώ, για τη διαχείριση οικιακών αποβλήτων, από αυτά, σήμερα, στον 5ο χρόνο του 7ετούς προγράμματος, έχουν εγκριθεί (όχι απορροφηθεί) έργα μόλις 337,3 εκ. ευρώ, και σημειώνει ότι, «η Επιτροπή ανησυχεί ιδιαίτερα για την κατάσταση στην Αττική, όπου, μετά την πλήρη αναθεώρηση του περιφερειακού σχεδίου διαχείρισης αποβλήτων το 2015, δεν έχει εγκριθεί ούτε ένα έργο μέχρι στιγμής».
Καταλήγοντας στην απάντησή της, η Ευρωπαία Επίτροπος, «εκφράζει επίσης την ανησυχία της για την κατάσταση στις περιφέρειες Ιονίων Νήσων και Νοτίου Αιγαίου, όπου η προσέγγιση των επιμέρους συστημάτων διαχείρισης αποβλήτων για κάθε νησί χωριστά φαίνεται να προκαλεί σημαντικές καθυστερήσεις υλοποίησης και ανεπάρκειες».
Η πλήρης ερώτηση του Νίκου Χουντή και η απάντηση της κ. Κορίνας Κρέτσου, έχουν ως εξής:
Ερώτηση με αίτημα γραπτής απάντησης E-004118/2018
προς την Επιτροπή
Άρθρο 130 του Κανονισμού
Nikolaos Chountis (GUE/NGL)
Θέμα: Απορρόφηση κονδυλίων για δράσεις ορθής διαχείρισης των  απορριμμάτων στην Ελλάδα
Είναι γνωστό το πρόβλημα διαχείρισης των απορριμμάτων στην ελληνική επικράτεια, το οποίο μάλιστα, υπό ορισμένες συνθήκες, αποβαίνει ιδιαίτερα επικίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον.
Για την αποφυγή τέτοιων καταστάσεων, και προκειμένου να στηριχθούν τα κράτη μέλη, η Επιτροπή, στο πλαίσιο της οδηγίας 2008/98/EK (Ανάπτυξη Σχεδίων Διαχείρισης Αποβλήτων), η οποία προβλέπει τις κατευθύνσεις ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων, που επιβάλλουν πρόληψη, επιλεκτική συλλογή, ανακύκλωση, μηχανική/βιολογική επεξεργασία και υγειονομική ταφή, προέβη στην αξιολόγηση των Σχεδίων Διαχείρισης Αποβλήτων που κατέθεσαν οι Περιφερειακές Αρχές της Ελλάδας, μέχρι τις 31.12.2016.
Δεδομένων των ανωτέρω και των δράσεων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και του Ταμείου Συνοχής για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 καθώς και σε σχέση με τις δράσεις του, ερωτάται η Επιτροπή:
Μπορεί να παρουσιάσει στοιχεία σχετικά με τα ποσά που έχουν διατεθεί από τα ανωτέρω Ταμεία, ανά Περιφέρεια, για τη διαχείριση των απορριμμάτων, τα έργα που έχουν εγκριθεί και τα κονδύλια που έχουν απορροφηθεί;
Μπορεί να εκτιμήσει τα αίτια της μειωμένης απορροφητικότητας, όπου αυτή παρουσιάζεται;
Απάντηση της κ. Creţu
εξ ονόματος της Επιτροπής
(2.10.2018)
Κατά την περίοδο 2014-2020, έχουν διατεθεί στην Ελλάδα 929,2 εκατ. EUR από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ταμείο Συνοχής για τη διαχείριση των οικιακών αποβλήτων[1]. Από το ποσό αυτό, προβλέπονται 852,4 εκατ. EUR μέσω του θεματικού επιχειρησιακού προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη». Δεν υπάρχουν συνολικά περιφερειοποιημένα στοιχεία για τα εγκεκριμένα έργα και τα διαθέσιμα κονδύλια που έχουν απορροφηθεί, δεδομένου ότι το ποσό αυτό δεν κατανέμεται στις επιμέρους περιφέρειες. Το συνολικό ποσό των εγκεκριμένων έργων ανέρχεται επί του παρόντος σε 337,3 εκατ. EUR. Εξάλλου, ποσό ύψους 81,7 εκατ. EUR έχει διατεθεί για τη διαχείριση των βιομηχανικών και των επικίνδυνων αποβλήτων, με 2,5 εκατ. EUR σε εγκεκριμένα έργα αλλά όχι πραγματοποιηθείσες δαπάνες.
Σε ορισμένες περιφέρειες, γίνεται έγκριση και υλοποίηση έργων. Για παράδειγμα, το έργο διαχείρισης αποβλήτων της Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη (σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα) υλοποιήθηκε σε λιγότερο από ένα έτος και λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία. Πρόσφατα εγκρίθηκαν παρόμοιες συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στη διαχείριση αποβλήτων για τις περιοχές της Ηπείρου, της Ηλείας και των Σερρών· επίσης, μια πέμπτη σύμπραξη, για την Πελοπόννησο, είναι κοντά στην υπογραφή. Από την άλλη πλευρά, η Επιτροπή ανησυχεί ιδιαίτερα για την κατάσταση στην Αττική, όπου, μετά την πλήρη αναθεώρηση του περιφερειακού σχεδίου διαχείρισης αποβλήτων το 2015, δεν έχει εγκριθεί ούτε ένα έργο μέχρι στιγμής, λόγω της χρονοβόρας διαδικασίας έγκρισης για περιβαλλοντικές άδειες. Η Επιτροπή εκφράζει επίσης την ανησυχία της για την κατάσταση στις περιφέρειες Ιονίων Νήσων και Νοτίου Αιγαίου, όπου η προσέγγιση των επιμέρους συστημάτων διαχείρισης αποβλήτων για κάθε νησί χωριστά φαίνεται να προκαλεί σημαντικές καθυστερήσεις υλοποίησης και ανεπάρκειες.

Το Γραφείο Τύπου                                                         09.10.2018

39 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/10/18 22:24

    Πραγματι ομορφες προσπαθειες που αμαυρονονται απο εικόνες ρομα που εχουν κατασκηνωσει ΜΟΝΙΜΑ στο παργκινγκ του λιμενικου ταμειου στον βουρκαρη.Επιτελους τι θα γινει χεζουν απο εδω και εκει ζουν σε απαραδεκτες υγειονομικες συνθηκες που μπορει να μολυνουν και αυτους και τους περιγυρους .Εως ποτε θα αδιαφορειτε στον Δημο.Και το κορυφαιο ηταν που στα Σαλαμινια ετρεχαν οι αθλητες μπροστα τους και αυτοι ειχαν βαλει καρεκλες παιδια σκυλια κατασκηνωση κανονικη και χαζευαν πλενανε ρουχα και βεβαιως η τροχαια και το λιμενικο αναλωνοταν στο να κυνηγαει το οχηματα μην κοψουν τις κορδελες και περναγαν διπλα τους και ουτε κοιταγανε .Φανταστικο το στα αρχιδια μου τελικα κανει τα τζαμια ΑΟΡΑΤΑ δεν βλεπουν τιποτα............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/18 08:08

      Να είχες,αλλά που να τα βρεις...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/10/18 08:45

      (Ενώ εμείς μέ το κιλό
      Χαρίζουμε κι από πάνω
      Βάρος...νά έρθει ο Αόρατος
      να δεί δεν δίνεις σ αυτόν)!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/10/18 21:10

      ΑΧΟΥ ΚΙ ΑΧΟΥ
      ΚΑΛΕΕΕΕΕ,ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ,
      -ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ-
      -ΕΧΟΥΜΕ-
      ΜΑ ΔΕΝ ΣΤΑ-ΔΕΙΝΟΥΜΕ-
      ΆΙΝΤΕΕΕΕ...!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/10/18 21:30

      ΔΕΝ ΣΤΑ ΔΕΙΝΟΥΜΕ ΔΕΝ
      ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙΚΟ;;;ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ...
      ΝΑ ΣΤΑ ΔΏΣΟΥΜΕ;;;ΟΧΙΙΙΙΙΙ...
      ΕΔΩ -ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΗ-Τ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ-ΤΑΓΜΕΝΑ-
      ΝΑ ΤΑ ΦΥΛΑΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ...
      ΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ.
      ΤΑ ΤΑΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗΣ
      ΓΙΑΤΙ ΟΟΟΟΛΟ ΜΑΣ ΤΑ-ΤΑΖΟΥΝ-
      ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ-ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ-ΑΚΟΜΑ ΝΑ
      ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩΩΩΩΩΩ...!!!
      ΑΧ -ΕΥΛΑΜΠΙΑ Η ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑ-
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/10/18 23:59

    Μη γράφεις τέτοια πράγματα γιατί θα σε χαρακτηρίσουν οι συριζαίοι και σένα ρατσιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/18 19:10

      9/10/18 23:59
      Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΟΣ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
      ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟ
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ,ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ;;;
      ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΟΥΝ Σ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ;;;
      ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ.
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ
      ΜΟΝΟ ΚΑΛΟΙ Η ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
      ΔΗΛ.ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ
      ΓΑ@@@ ΚΑΙ ΔΕ@@@;;;
      ΟΧΙ.
      ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ...!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος10/10/18 07:55

    Ποιοί Συριζαίοι πές καλέ εεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/10/18 08:15

    Ρε χασανακι ακομα ανεργα ειναι τα παιδια σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/10/18 11:38

    Καπετανάκη από τα βρώμικα παιχνίδια που παίζεις να ξέρεις δεν θα σου βγει κανένα
    ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ
    ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/18 17:43

      11:38
      ΕΚΛΕΓΕ;;;
      ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΑΛΙ
      ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΓΑ@@@Ο...!!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος10/10/18 12:09

    11:38 Καλά εχετε χάσει την μπάλα για ότι συμβαίνει σας φταίει ο Καπετανάκης, καλό είναι να ψάξετε τις βρωμικες μεθόδους σας γιατί το τέλος πλησιάζει και θα είναι οδυνηρό, η λάσπη πάντα γυρίζει σε αυτόν που την πετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/18 12:24

      Για αυτο τρώει και το ένα χαστούκι πίσω από το άλλο γιατί είναι γεμάτος βρωμιά συκοφαντια λασπολογια κσι μονο αυτος εχει αυτο το επιπεδο και την παιδεια
      ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΑΛΤΟ ΕΙΝΑΙ
      ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ
      ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΙΙΙΙΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/10/18 15:15

      Καπετανάκη πως την πάτησες έτσι τι χουνερι έπαθες πάλι
      Σε αφήνουμε να απολαύσεις τα ουρλιαχτά και την χλαπατσα που έπαθες από το βρώμικο παιχνίδι που σκαρωσε αλλά την πατησεεεες

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/10/18 15:35

      15:15 έχεις πάθει αμόκ αλλού πιστεύετε και από αλλού θα έρθει μαζί και εσύ και να ξέρεις ότι και εσύ είσαι στόχος η υπηρεσία θα τα βρει όλα συνεχισε να γράφεις.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/10/18 15:39

      Μην ξεχνάς ότι θα βρει πρώτα τα δικά σου γραμμένα και πίστεψε με είναι πάρα πολλααααα
      Πρόσεχε μην πάθεις εσυ το αμόκ και είσαι και σε δύσκολη ηλικια

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος10/10/18 19:25

      Να δουμε και σενα τον ανωνυμο που γραφεις και χλευαζεις να δεις ποσα απιδια εχει ο σακος που απηλεις τους παντες γιατι νομιζεις επηδη εισαι καποιου οτι εισαι καποιος

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος10/10/18 12:28

    11:38 12:09
    Βρωμοπουστας ήταν
    Βρωμοπουστας είναι
    Βρωμοπουστας θα παραμείνει
    Τα γουρούνια άνθρωποι δεν γίνονται όπως και το γκρουφ δεν το κοβουν έτσι είναι και αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/18 18:24

      ΡΟΥΝΙ ΡΟΥΝΙ
      ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
      Ε ΜΗΝΑ;;;ΤΙ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ;;;
      ΑΧ ΜΗΝΑ ΑΧ ΜΗΝΑ
      Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ
      ΑΧ ΜΗΝΑ ΗΤΑΝ ΚΡΙΜΑ
      ΝΑ ΤΗΝ ΓΥΡΕΨΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ
      ΚΑΝΤΙΛΑΚ ΓΚΡΕΝΑ!!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος10/10/18 12:54

    12:24-12:09 Θαυμάστε το επίπεδο του Τσαβαρή και των ανθρώπων του, αυτή θέλουν να αναλάβουν ξανά τις τύχες του νησιού, να τους ψηφίσετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/18 13:04

      Αποδείξεις έχεις για αυτά που λες γιατί για εσένα υπάρχουν γεγονότα
      Έχεις κότσια να βάλεις όνομα και αποδείξεις
      Αλλιώς κρυψου πίσω από την βρωμιά σου αυτό που ξέρεις να κάνεις καλα

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος10/10/18 12:55

    Ρε νταβατζή ποιόν ρε παραμυθά που δήθεν διακινούσε το στικάκι συνέλαβαν;
    Κύστη από κλέφτες και απατεώνες.
    Το ποιόν θα συλλάβουν ρώτα το φίλο σου τον κερατααααααά να σου πεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/10/18 13:14

    Τσαβαρή την Δευτέρα πάλι αναβολή θα πάρεις, αλήθεια τι φοβάσαι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/10/18 08:37

      Ρε μαλάκα νταβατζή 13:14, σας έκανε ρεζήλι και σε τέλνει κατευθείαν για δήμαρχο στο Κορυδαλλό.....κορόιδο που τόπεζες �� και γάτα

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος10/10/18 14:09

    Ρε συμοριτες χασανακια παλι μαλ@@κιες λετε; μιζαδωροι λαθροπετραιλεαδες τα πετραιλεα στα σχολεια ρεεεε!!! Οχι στην απο μεσα κρυωνουν τα παιδακια θα κανω ελεγχο και θα παθετε το καζο της αρκουδας.!! αναμονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/10/18 17:19

    ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ
    ΚΡΑΤΑ ΕΠΙΠΕΔΟ... ΣΕ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΝ
    ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ
    ΣΥ ΘΑ -ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΩΡΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥΣ-;;;
    ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...
    ΑΣ ΤΙΣ ΛΥΣΣΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΣ
    ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΣΚΟΡΔΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΧΑΝΤΡΑ ΜΠΛΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/10/18 17:27

    ΜΗΤΣΕ
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ Σ ΟΛΑ
    ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
    ΤΗΝ-ΜΑΙΜΟΥ-ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ;;;
    ΕΤΣΙ!
    ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΣ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ -ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΟΚΕΡΙ-ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ
    -ΠΑΝΤΟΦΛΑ-
    ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΜΕΘΑ,ΟΧΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ!
    ΚΟΥΑΞ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/10/18 18:32

    Ε ΕΣΥ!
    ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΩ-ΓΝΩΣΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ-
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΣ,ΣΥ ΠΟΥ ΓΕΛΑΓΕΣ ΧΘΕΣ
    ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ
    ΟΣΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ -ΧΤΙΣΕΙ-
    ΕΕΕΕΕΕ ΣΥ ΑΠ ΤΗΝ ΥΠΟΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΩ
    ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΛΕΞΗ, ΕΩΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑ
    ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/10/18 19:27

    ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ CHE Η ΖΩΗ. ΣΟΥΡΤΑ- ΦΕΡΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10/10/18 20:46

    ΦΙΛΕ 19:27
    ΑΠΟ -ΕΔΩ-ΦΕΥΓΩ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ
    Η ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ
    "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ" ΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΓΡΑΦΕ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ.
    ΚΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ-Α
    ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ
    ΓΙΑΤΙ;;;
    Σ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΑ-2 ΜΑΝΙΦΕΣΤΑ-ΚΙ ΟΤΙ ΡΩΤΗΣΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.
    ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ
    ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΑΝΩ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ
    -ΛΑΘΗ-
    ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ.Μ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ
    "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ"
    ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ.
    ΕΓΩ -ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΤ ΑΣΜΑΤΑ-
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΠΑΡΑ-ΚΟΥΑΞ-!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/18 22:51

      ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΖΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΤΑΤΕ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΣ ΜΕΝΕΞΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ! ΕΣΥ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΖΩ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ, ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/10/18 01:04

      Στη σκέψη της τρελής
      Στίχοι: Βαγγέλης Κορακάκης
      Μουσική: Βαγγέλης Κορακάκης
      1η ερμηνεία: Γιώργος Τζώρτζης
      Πάλι κι αυτό το βράδυ
      κι αυτή τη νύχτα δεν μπορώ να κοιμηθώ
      ψάχνω μες στο σκοτάδι
      τα όνειρά μου τα χαμένα για να βρω

      Πάλι στη σκέψη της τρελής
      με βρήκε τ’ άστρο της αυγής ξενυχτισμένο
      να σκέφτομαι τα μάτια της
      τα πονηρά τα χάδια της
      που με κατάντησαν παιδί δυστυχισμένο

      Πίνω και ξαναδίνω
      κι άλλη κατάρα στην αγάπη που ζητά
      μόνο μαζί με πόνο
      να με αφήνει κάθε βράδυ συντροφιά

      Πάλι στη σκέψη της τρελής
      με βρήκε τ’ άστρο της αυγής ξενυχτισμένο
      να σκέφτομαι τα μάτια της
      τα πονηρά τα χάδια της
      που με κατάντησαν παιδί δυστυχισμένο

      Χάρη σε παλληκάρι
      που αγαπάει ποιος θα δώσει να σωθεί
      χάδια στα κρύα βράδια
      και μια γωνίτσα στο φτωχό να ζεσταθεί

      Πάλι στη σκέψη της τρελής
      με βρήκε τ’ άστρο της αυγής ξενυχτισμένο
      να σκέφτομαι τα μάτια της
      τα πονηρά τα χάδια της
      που με κατάντησαν παιδί δυστυχισμένο


      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος10/10/18 23:57

    ΦΙΛΕ
    ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΣΕΣ
    ΕΓΩ-ΕΛΕΓΕΣ Σ ΕΣΩΣΑ-
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ-ΠΑΠΟΡΟ ΜΠΑΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΤΕ ΦΙΛΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΖΕΙΣ "ΚΛΕΙΣΤΟΦΟΒΙΚΑ" ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ.
    ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΚΙΖΕΙ.
    ΝΑ Μ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ.ΟΧΙ ΜΕ ΧΡΗΣΜΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ;;;
    ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΟΤΕ;;;
    ΚΙ ΕΓΩ Σ ΕΚΤΙΜΩ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ;;;
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/10/18 00:28

    Έ ΕΣΥ
    ΑΠ ΤΗΝ ΥΠΟΓΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩΩ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος11/10/18 00:32

    ΦΙΛΕ
    Έ ΕΣΥ ΑΠ ΤΗΝ ΥΠΟΓΑ
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΠΑ...ΩΠΑ ΛΕΩ...
    ΚΑΛΩΣ.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/10/18 14:42

      Έ ΕΣΥ!
      ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΑ
      ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
      ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ"ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
      ΤΥΠΟΥ-ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΑΘΗΚΕ ΠΑΛΙ Ο ΜΕΝΕΞΕΣ ΒΡΗΤΕ ΤΟΝ ΑΜΕΣΑ-
      ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ
      "ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΣ.
      ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ Σ ΟΛΑ
      ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ...
      ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΛΛΟΙ...
      ΑΣ ΠΟΥΜΕ -ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΡΑΖΕΙ. ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΜΑΖΩΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.
      ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΞΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΧΑΡΗ Τ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΑΠΑΚΙ.
      ΖΕΙ;;;
      ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΑΡΑΧΗΣ;;;
      ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ...ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΡΑΔΥ
      ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ"
      ΓΡΑΨΕ ΕΣΥ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ.
      ΓΡΑΨΕ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΠΙΑ;;;ΚΡΙΜΑ...!!!

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος11/10/18 00:53

    Al Bano & Romina Power - Felicità

    Καλλιτέχνης: Al Bano & Romina Power
    Μεταφράσεις: Αγγλικά #1, #2, #3, Αζέρικα, Αραβικά, Βοσνιακά, Γαλλικά #1, #2, Γερμανικά #1, #2, Γερμανικά (Αυστριακά / Βαυαρικά), Ελληνικά #1, #2, #3, #4, Ιντερλίνγκουα, Ισπανικά #1, #2, Καταλανικά, Κροατικά #1, #2, Ολλανδικά, Ουγγαρέζικα #1, #2, Ουκρανικά, Περσικά, Πολωνικά, Ρουμανικά, Ρωσικά #1, #2, Σέρβικα, Σλοβακικά #1, #2, Σλοβενικά, Τουρκικά
    Ιταλικά
    Felicità

    Felicità è tenersi per mano andare lontano
    la felicità è il tuo squardo innocente in mezzo alla gente
    la felicità è restare vicini come bambini
    la felicità, felicità

    Felicità è un cuscino di piume l'acqua del fiume che passa e va
    è la pioggia che scende dietro le tende.
    la felicità è abbassare la luce per fare pace
    la felicità, felicità

    Felicità è un bicchiere di vino con un panino
    la felicità è lasciarti un biglietto dentro al cassetto
    la felicità è cantare a due voci quanto mi piaci
    la felicità, felicità

    Ritornello:
    Senti nell'aria c'è già
    la nostra canzone d'amore che va
    come un pensiero che sa di felicità.
    Senti nell'aria c'è già
    un raggio di sole più caldo che va
    come un sorriso che sa di felicità.

    Felicità è una sera a sorpresa la luce accesa e la radio che va
    è un biglietto d'auguri pieno di cuori
    la felicità è una telefonata non aspettata
    la felicità, felicità

    Felicità è una spiaggia di notte l'onda che batte
    la felicità è una mano sul cuore piena d'amore
    la felicità è aspettare l'aurora per fario ancora
    la felicità, felicità

    Ritornello:
    Senti nell'aria c'è già
    la nostra canzone d'amore che va
    come un pensiero che sa di felicità.
    Senti nell'aria c'è già
    un raggio di sole più caldo che va
    come un sorriso che sa di felicità.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος11/10/18 11:51

    Καπετανάκης,....κατάσταση για βουλευτής β Πειραιά γιόκ....
    Και κλάμα πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος11/10/18 18:30

    ΚΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ
    ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΓΩ
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙ.Λ.Ε
    ΣΗΜΕΡΑ;;;
    ΤΙ Σ ΕΚΑΜΑΝ;;;
    ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΛΑ;;;
    ΚΑΛΑ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ'ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ Σ'ΕΣΩΣΑ...ΘΑ ΣΕ ΞΝΑΣΩΣΩ.
    ΘΕΛΕΙΣ Ν ΑΡΧΙΣΩ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ;;;
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΩΞΩ ΣΤΟ ΨΟΦΟΚΡΥΟ;;;
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΡΩ ΑΤΟΜΟ Η ΑΤΟΜΑ;;;
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ-ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙ.Λ.Ο ΜΟΥ;;;
    ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.
    ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ;;;
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ;;;
    ΘΕΛΕΙΣ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.