Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Νοε 2021

Συλλαλητήριο στην Σαλαμίνα κατά του νόμου Χατζηδάκη 4 Νοεμβρη 6μμ πλατεία ηρώων (αγάλματα)

Το σωματείο συνταξιούχων Σαλαμινας, η ομάδα γυναικών Σαλαμινας, το εργατικό κέντρο Σαλαμινας και μαζικοί φορείς του νησιού, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του παραρτηματος του συνδικάτου μετάλλου στη Σαλαμίνα, διαδήλωσαν το απόγευμα της Πέμπτης, συντονίζοντας το βηματισμό τους με εκατοντάδες άλλα σωματεία σε όλη τη χώρα, στον αγώνα ενάντια στους αντεργατικούς νόμους, για Συλλογικές Συμβάσεις με αυξήσεις στους μισθούς, διεύρυνση εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων. 

Η κινητοποίηση ξεκίνησε με συγκέντρωση στις 6.00 μ.μ. στην πλατεία Ηρώων , όπου έγιναν ομιλίες και χαιρετισμοί, και ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με τους διαδηλωτές να φωνάζουν συνθήματα με τα αιτήματά τους για μέτρα ασφάλειας σε χώρους δουλειάς, για να μείνει «στα χαρτιά» ο νόμος Χατζηδάκη, για τη διεκδίκηση σύγχρονων δικαιωμάτων.


14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/11/21 10:39

    Στις 4/11/2021 διεξήχθη το 1ο τακτικό Συμβούλιο της ΔΗΜΤΟ ΣΑΛΑΜΊΝΑΣ, μετα το πέρας των εσωκομματικων εκλογων για την συγκρότηση Διοικητού Συμβουλιου .Οι θέσεις των Μέλων του Δ Σ οριζιστηκαν ως εξής :
    Α αντιπρόεδρος Δημητρης Κατσαρός,
    Β αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ιωάννης Σκιαθιτης
    Γραμματέας Γεωργία Δρυγουτη
    Ταμιας Ορσια Παπαμιχαήλ
    Υπεύθυνος εκλογικής ετοιμοτητας Ιωάννης Σακελλαρίου, Υπεύθυνη στρατηγικου σχεδιασμού και επικοινωνίας Επιστήμη Φουρικη
    Υπεύθυνη παραγωγικών και επιστημονικών φορέων Επιστήμη Φουρικη
    Υπεύθυνη οικογενειακής πολιτικής και ισοτητας των φύλων Ευγενία Κρανιδιώτη
    Υπεύθυνος εργαζομένων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα Παναγιώτης Φουρικης.
    Μελη: Βενετσανου Ελευθερία, Νικολαιδου Δέσποινα, Παλαμαρης Ιάκωβος, Λενης Ιωάννης, Περαματζη Ειρήνη, Λαζάρου Ειρηνη-Ιωαννα, Δουμενη Ειρήνη και Βιλλιωτη Τατιανή.
    Θέλω να συγχαρώ όλα τα νεα μέλη. Η συμμετοχή και η παρουσία όλων είναι απαραίτητη για την ευοδωση του κοινού σκοπού μας, όπως προβλεπεται από τις αρχές και τις θέσεις του κόμματος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/21 19:55

      ΑΧ να ξέρατε μια σκασίλα που έχει ο λαός της Σαλαμίνας για τα αποτελέσματα της ΝΔ .Ο κοσμάκης καίγεται 7000 τα κρούσματα ,καμιά πρόσληψη γιατρού ,οι λαϊκές κλείνουν η ακρίβεια καλπάζει οι απευθείας αναθέσεις πάνε και έρχονται και το ελληνικό κράτος δανείζετε ασυστόλως βαδίζοντας με μαθηματική ακρίβεια προς την πτωχεύσει του ελληνικού λαού και εσείς τον χαβά σας .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/11/21 20:09

      Νομίζουν οι καραγκιοζοπαίχτες και οι απατεωνίσκοι της ΝΔ ότι είναι ο οφθαλμός της γης .Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι σε λίγο θα τους πάρουν με τις πέτρες ,αυτούς και τα ΜΜΕ που με την λεηλασία του δημοσίου χρήματος τούς στηρίζουν

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/11/21 20:32

      Εσύ 19:55 να ήξερες πόση σκασήλα έχουμε για τα βόδια τους ανεμβολίαστους,που γεμίζουν τα νοσοκομεία και μένουν απέξω βαριά περιστατικά,καρδιά καρκίνος,εγκεφαλικά.Τα ψέματα ότι δεν εγιναν προσλήψεις γιατρών συναγονίζονται τις ψεματούρες του αλεξάκη που είναι όλοι οι παραμηθάδες μαζί.Η παγκόσμια ακρίβεια θέλει τον αρχιψεύταρο να τη σκήσει με ένα νόμο και ένα άρθρο.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/11/21 21:04

      Έχεις δίκιο την στιγμή που ο Μήτσος έφτιαξε το επιτελικό κράτος με 550 μετακλητούς υπάλληλους των 6300 ευρώ εκ των οποίων οι μισοί είναι δημοσιογράφοι ,αφού επιδοτεί και τα σήριαλ των μεγάλων καναλιών και αφού τους τροφοδοτεί με εκατομμύρια ευρώ από το στέρημα του ελληνικού λαού για ενημέρωση , έλυσε όλα τα προβλήματα και ο λαός μας πλέει σε πελάγη ευτυχίας

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/11/21 21:15

      Δυστυχώς ο αλεξάκης κυβέρνησε τον έμαθε ο κόσμος και δεν τον πιστεύει κανείς,να ζούμε να τον θυμόμαστε.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος5/11/21 21:45

      Έτσι και εσείς ζείτε σε μια εικονική πραγματικότητα της ευτυχίας και της ανεμελιάς όταν όμως ξυπνήσετε από την οργή του ελληνικού λαού φοβάμαι ότι την θλίψει και την κατάθλιψη θα είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσετε με θετικά αποτελέσματα

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος5/11/21 22:06

      Την πραγματική πραγματικότητα του αλεξάκη τη ζήσαμε και τη μάθαμε.Την οργή του ελληνικού λαού την είδαμε προχθές στα αγάλματα,σκέτη θλίψη.Κουράγιο σύντροφε.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος5/11/21 22:29

      Δυστυχώς ζείτε μέσα σε ένα όνειρο που σας δημιουργών οι νταβατσήδες του ελληνικού λαού με τα ΜΜΕ που ελέγχουν και φυσικά με το αζημίωτο , έχοντας κύριο άξονα την λεηλασία του δημόσιου χρήματος , καληνύχτα μεγαλοαστέ και καλό ξημέρωμα.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος6/11/21 00:30

      Σύντροφε μικροαστέ,δε θα κοιμηθώ σήμερα,θα βλέπω εφιάλτες από την οργή της λαοθάλασσας στα αγάλματα. Εσύ δες ένα ωραίο όνειρο ότι κάνατε γιουρούσι στα χειμερινά ανάκτορα. Καλό βόλι!!!

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος7/11/21 10:38

      Πωπω κόσμοοοοοοοοοοοοοοοος!! Της κακομοίρας γίνεται! Ή μάλλον των κακομοίρηδων. Όχι αυτών με τα πανό αλλά των άλλων που πρέπει να τους περιμένουν να πάρουν την μιζέρια τους έξω από τον δημόσιο δρόμο.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/11/21 13:57

    Ρένα Ρένα δεν σου έπρεπε τέτοια ξευτιλα από την κλέφτρα του βοήθησες τους έγραψες όλες τις ηλεκτρονικές έγραφες από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό και αυτή σε πούλησε κρίμα Ρένα δεν ήξερες δεν ρώταγες, αμ το άλλο τώρα βρίζουν και το αφεντικό σου που τους χρηματοδότησαι ουδείς ποιό αχάριστος παρά του εβεργεντιθεντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/11/21 16:44

    Η πρόεδρος πρωην ΠΑΣΟΚ δεν ηταν η κανω λαθος; αν ηταν ( δεν νομιζω οτι κανω λαθος) φυσικα θα ηταν και η εκλεκτη της Πειραιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/11/21 17:59

    16:44 μετά την ήττα έχετε χάσει τον ύπνο σας πόσες αηδίες θα γράψετε ακόμα. Αλλά αφού θέλετε τέτοια για την αρχηγό σας έχετε να γράψετε κάτι; Μήπως έχει σοβαρές εκκρεμότητες με την δικαιοσύνη, κάντε υπομονή και θα μάθουμε σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.