Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Νοε 2021

Η λεηλασία της Σαλαμίνας

Η λεηλασία της Σαλαμίνας.

άρθρο Γιώργου Κκοκκινίδη

Ψηφίσαμε νέους ανθρώπους, για να απαλλαγούμε από το παλιό, το διεφθαρμένο και το αμφιλεγόμενο.

Εμπιστευτήκαμε τη νέα γενιά που έταξε λίγα για να πραγματοποιήσει περισσότερα, που έταξε ενότητα, διαφάνεια, αξιοκρατία και νοικοκυροσύνη.

Όμορφα λόγια, δυστυχώς χωρίς αντίκρυσμα.

Οι νέες ημέρες άρχισαν γρήγορα να ξεθωριάζουν, ενώ οι σύγχρονες ιδέες συναγωνίζονται επάξια το παμπάλαιο και το αναχρονιστικό.

Τα αρπακτικά που έτρωγαν και έπιναν σε βάρος της Σαλαμίνας, αναθάρρησαν και βγήκαν στο φως. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί παρακολουθούν εκ του μακρόθεν άπραχτοι, ενώ κάποιες φορές ενθαρρύνουν με τη στάση τους την παρανομία. Το πάρτι καλά κρατεί.

Ο κατάλογος των αρπακτικών είναι μακρύς και έχει ονοματεπώνυμο.

ΟΛΠ, Κόσκο, νταμάρι, διαλυτήρια, νεκροταφείο καραβιών, ρύπανση, τζαμπατζήδες, χαριστικές ρυθμίσεις, απ’ ευθείας αναθέσεις, όλα σε ημερήσια διάταξη. Πολλά τα λεφτά...

1. Ο μέγας απατεώνας ΟΛΠ και η Κόσκο.

Πέρασαν χρόνια και χρόνια μέχρι να καταλάβουν (?) οι διοικούντες ότι ο ΟΛΠ δεν έχει δικαιώματα στη Σαλαμίνα. Άρχισαν σιγά-σιγά να ψελλίζουν ότι δεν αναγνωρίζουν κανένα δικαίωμα χρήσης και εκμετάλλευσης των αρχαιολογικών χώρων στον ΟΛΠ. Αυτό αποτελεί είδηση και σημαίνει πολλά. Σημαίνει κατ’ αρχάς ότι κάποιος ξένος εισπράττει μισθώματα που δεν του ανήκουν, ότι σχεδιάζει έργα και εγκαταστάσεις σε δικά μας οικόπεδα και καταστρέφει το φυσικό και πολιτιστικό το περιβάλλον.

Αν υπήρχε στοιχειώδης σύνδεση λόγων και έργων, έπρεπε να έχει ήδη αρχίσει δικαστικός αγώνας εναντίον του ΟΛΠ. Αγώνας για επανάκτηση των καταπατημένων, επιστροφή των παρανόμως εισπραχθέντων και αποκατάσταση των κατεστραμμένων.

Δυστυχώς, ο Δήμαρχος απεχθάνεται τις νομικές ενέργειες, άγνωστο για ποιο λόγο!! Καταγγελίες, εξώδικα, μηνύσεις, τα απορρίπτει προκαταβολικά. Θεωρεί ότι με παρακάλια, θα “πείσει” τον ΟΛΠ να εγκαταλείψει το φιλέτο που λέγεται Σαλαμίνα. Πιστεύει (?) ότι με πολιτικά μέσα θα αντιμετωπίσει μία καραμπινάτη ποινική υπόθεση.

Παιδαριώδης αφέλεια ή καθαρή κοροϊδία?

Ξεχνάει ο Δήμαρχος ότι πολιτικοί αγώνες δεκαετιών δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα, και ότι ο ΟΛΠ δεν παραχώρησε ούτε σπιθαμή εδάφους στις επιτροπές και τις κόντρα επιτροπές στις οποίες συμμετείχε και στενός του συνεργάτης.

Υ.Γ. Μοναδική φορά που “συγκινήθηκαν” οι παράνομοι ήταν όταν τους πήγαν τα εξώδικα από κάποιους “γραφικούς” και “ακραίους” και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν ελάχιστα για να γλυτώσουν πολύ περισσότερα.

 

Ερωτήσεις κρίσεως:

- Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ εισπράττει κάθε χρόνο ο ΟΛΠ από ενοικιάσεις χώρων που δεν του ανήκουν? (ναυπηγεία, επισκευές πλοίων στην Κυνόσουρα, μηχανουργεία, κεραίες)

- Πόσα χρήματα πρέπει να διεκδικήσουμε από τα παρανόμως εισπραχθέντα του ΟΛΠ?

- Πώς θα τον υποχρεώσουμε να αποκαταστήσει τις ζημιές στο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον? (νταμάρι, παράνομα λιμενικά έργα, καταστροφή χερσαίων και ενάλιων αρχαιοτήτων)

- Πώς γίνεται ένας Δήμαρχος να αμφισβητεί τη δικαιοδοσία του ΟΛΠ και ταυτόχρονα να του δίνει συγχωροχάρτι για νέα ναυπηγεία και νέες εγκαταστάσεις στην Ψυττάλεια και τα Σελήνια?

- Με ποια δικαιοδοσία έδωσε γην και ύδωρ σε ένα κατ' επάγγελμα καταπατητή και ανάλγητο ΟΛΠ?

Στο επόμενο: Το νταμάρι της ντροπής και της αρπαχτής.


14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/11/21 22:29

    Το να γράφει κανείς επώνυμα, θέλει αρετή και ανδρεία, να κατηγορεί και να επιρρίπτει ευθύνες χρειάζονται στοιχεία, το να καταγγέλλει κανείς τους πολιτικούς για αθέτηση λόγων χρειάζεται μνήμη και αυτοκριτική!!! Δική σου επιλογή είναι η σημερινή δημοτική αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/11/21 00:28

      Να κατηγορεί κάποιος τον ΟΛΠ και την Κόσκο για απατεώνες θέλει πολλά κιλά.. Να κάνεις κριτική στους πολιτικούς είναι πανεύκολο γιατί συνήθως άλλα λένε και άλλα κάνουν. Η αυτοκριτική για τις πολιτικές σου επιλογές έχει νόημα αν ήξερες τι κουμάσια ψήφιζες. Μεγάλη σημασία έχει η αυτοκριτική αν στην πορεία δεις τι κουμάσια ψήφισες και συνεχίσεις να κάνεις ΜΟΚΟ. Τότε είσαι συνένοχος με τους απατεώνες.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/11/21 07:45

    Κύριε Καπετανακη σας έβγαλαν από προεδρο της ομάδας του Αία και αμέσως κάνατε ανάρτηση 31/8/2020 ότι έχετε μεγάλο επενδυτή για την ομαδα αφού όμως σας κάνουν ξανά προεδρο
    2/9/2020 ξανακάνετε ανάρτηση ότι θα κάνετε αποκαλύψεις για την ομαδα με ντοκουμέντα στο χερι
    Φτάσαμε 8/11/2021 και ακόμα καμία αποκαλύψη
    Τελικά μια φούσκα είσαι και τίποτα αλλο
    Ψέματα και Παραμυθια πουλάγες και πουλάς
    Ευτυχώς όμως όλοι σε έχουν πάρει χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/11/21 08:24

    07:45 άρρωστε σε τρώει ο κολο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/11/21 08:51

    ρε ριτσα μαναρα μου εισαι καθολου καλα ?? τη ανακοινωση ηταν αυτη?? ποιος στα γραφει ρε γαμωτο αυτα???ρε ριτσα μου αυτα τα πραματα δεν τα ελεγε ουτε ο τσιτσανης με την λαδιαρα το 2018 τη ειναι αυτα που γραφεις ..... αναφερεις Η απόφαση μου να συμμετέχω στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. δεν ήταν μια απόφαση επιπόλαιη.

    ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΝΘΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ???? βρε σε λιγες μερες που θα σε καλεσει ο ανακριτης τη θα του πεις??? ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΑΝΕ ??? και μετα μας λες γιατι η μιχαλαρου δεν σε εβαλε σε θεση αφου εισαι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ κλεφτρα και εκβιαστρια τη να σε κανει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/11/21 12:01

    Ευχαριστώ θερμά τους Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες που με εμπιστεύτηκαν και με εξέλεξαν πρώτο στην Σαλαμίνα και μεταξύ των πρώτων στην ΔΕΕΠ Β' Πειραιά.
    Αν και οι θέσεις δεν δίνουν οντότητα στους ανθρώπους, οι άνθρωποι αναδεικνύουν τις θέσεις, θέλω να δεσμευτώ απέναντι σε εσας και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ, ότι θα φανώ αντάξιος και θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να κάνουμε την παράταξη μας ακόμα πιο δυνατή στη Β' Πειραιά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό για πολλά χρόνια ακόμα της πατρίδας μας.
    Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Β'Πειραιά Θανάση Κατσιρούμπα για την θέση Αντιπροέδρου που μου εμπιστεύτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/11/21 13:44

      12:01 αρκετά ψέματα λες πόσους ψήφους πήρες με φυσική παρουσία στην Σαλαμίνα δεν ξέρει είναι κάτω από 180 και πόσους ψευτικους ηλεκτρονικούς από όλη την Ελλάδα που δεν είναι δημότες Σαλαμίνας, όσο για το αντιπρόεδρος να είναι καλά αυτός που σε πατροναρει, πες αλεύρι ο Σιδέρης σε γυρεύει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/11/21 14:58

      Ακόμα με αυτά ασχολείσαι εσυ....
      Πες μας που έφυγε η γυναίκα σου και πηγε Αλβανία και στέλνει παντου μηνυματα ότι χωρισατε και λέει ότι είσαι ο γνωστός ψευτης και ότι της είπες ψέματα ότι έχεις προβλημα στην καρδιά.....
      Και προσεχε καλά γιατί τα έχουμε τα μυνηματα όλοι στα κινητά μας.....
      Υπάρχουν τα μηνυματα σε δέκα διαφορετικούς ανθρωπους......

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος8/11/21 12:59

    ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ "ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ"
    Οι υπάλληλοι όλοι λιώνουν και τελειώνουν σαν στήλες
    δύο δύο μες στα γραφεία.
    Κάθονται στις καρέκλες, μουτζουρώνουν αθώα λευκά χαρτιά,
    χωρίς αιτία.
    «Συν τῃ παρούσῃ αλληλογραφίᾳ έχομεν την τιμήν» διαβεβαιώνουν.
    Ο ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ ΕΖΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ 20ου αι. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/11/21 18:29

      Για τα κρατικοδίαιτα αρπακτικά με τις καταθέσεις στην Ελβετία της ελεύθερης οικονομίας έχεις να μας πεις τίποτα, αυτά που γράφεις είναι ξεπερασμένα παλιώσανε ,έχουμε καινούργια θέματα να ασχοληθούμε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/11/21 19:48

      NA"NAI ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΜΠΕΝΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ. ΡΕ ΠΟΣΟΥΣ ΜΑ ΠΟΣΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΥΦΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΤΑΙΧΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΠΕΤΟΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ???? ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΟΙΟΝ. ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΘΩΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος8/11/21 19:35

    ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.ΝΕΩΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/11/21 19:36

    ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΝΕΩΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/11/21 15:02

      τον λενε μιτση και εχει επιθετο πιδη

      τον διαλεξε ο χοντρονακης και ο δρακουλας

      ειναι γελους θυληκου και εχει ξανθα μαλλια

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.