Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Δεκ 2021

ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο Κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ !!!!!

ΕΝΩ  ΣΤΟ ΔΗΜΟ  ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ 86 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ  ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ, ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ   ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ Ο ΒΛΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ  ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ 40.000 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!!!

ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο Κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ !!!!!

Ο Δήμος  Δραπετσώνας  με αγώνες  της Δημοτικής αρχής και την συμπαράσταση των πολιτών, απαίτησε, αγωνίστηκε και διεκδίκησε 86 στρέμματα παραλιακού  μετώπου   τα οποία σήμερα απολαμβάνουν οι πολίτες του.

Ενώ αυτά συμβαίνουν δίπλα μας στη Δραπετσώνα, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας   αντί να διεκδικήσει  με κάθε τρόπο ως όφειλε και να  παραχωρηθεί στο Δήμο μας  και κατ επέκταση στους πολίτες της Σαλαμίνας,  ο Βλητικός Σταθμός έκτασης 35 στρεμμάτων , ζητά ο ίδιος από το κράτος   ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!

Σε  δελτίο τύπου δε το οποίο εξέδωσε  αναφέρει  «ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ  (!!!!)  ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ  ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ Ο  ΒΛΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ  ΣΤΟ  ΔΗΜΟ.  Ξέχασε (;) όμως να γράψει ότι η παραχώρηση γίνεται  ΜΕ ΑΝΑΤΑΛΑΓΜΑ 40.000 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!!

ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!! Ο  Κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ!!!!  ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει    Υπουργούς  και Βουλευτή της Β Πειραιά για την βοήθειά τους. Εάν δηλαδή δεν είχε την βοήθεια των ανωτέρω  πόσο θα πληρώναμε για τον Βλητικό σταθμό 200.000  ευρώ τον χρόνο;

Και επειδή ο κ. Δήμαρχος   για να δικαιολογήσει  την διαπραγματευτική του ανυπαρξία ,  είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι η ΕΤΑΔ δεν παραχωρεί κτήματα χωρίς αντάλλαγμα, του προτείνουμε να διαβάσει :

Άρθρο 46 - Νόμος 4607/2019 - Παραχώρηση κατά χρήση χωρίς αντάλλαγμα τμήματος δημόσιου ακινήτου προς τον Δήμο Καλαμάτας

Δήμος Ηλιούπολις ΑΔΑ :ΩΨΙΧΩΡΥ-ΦΧΩ

« …..Οριστική απόφαση για την οριστική παραχώρηση από την εταιρεία ακινήτων Δημόσιας περιουσίας (ΕΤΑΔ) ΑΟΡΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ  στο Δήμο Ηλιούπολις…»

Δήμος Αγίου Δημητρίου:  αρ. απόφασης 189/2017  Παραχώρηση χωρίς αντάλλαγμα από την ΕΤΑΔ για 30 χρόνια.

Παραχώρηση από ΕΤΑΔ χωρίς αντάλλαγμα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης  ΑΔΑ: ΒΙΡΝΟΡ1Θ-Δ7Ε.

Σωρεία άλλων αποφάσεων παραχώρησης κτημάτων από το Δημόσιο στους Δήμους χωρίς αντάλλαγμα.

Ένας Δήμαρχος πρέπει να έχει την δυναμική και την αποφασιστικότητα να διεκδικεί  από την κεντρική εξουσία με κάθε τρόπο έχοντας μαζί του το Δημοτικό Συμβούλιο, κοινοποιώντας τους πολίτες , ζητώντας την βοήθεια των Υπουργών και Βουλευτών.

 Δυστυχώς ο κ. Παναγόπουλος δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το ρόλο το έχει αποδείξει και με άλλες ενέργειες του.

Καλούμε τον Δήμαρχο Σαλαμίνας να αφήσει την μυστική διπλωματία , με  την οποία δυστυχώς   ενεργεί σε όλα τα μεγάλα θέματα ερήμην του Δημοτικού Συμβουλίου , να απαιτήσει και να διεκδικήσει δωρεάν παραχώρηση του Βλητικού Σταθμού στο Δήμο μας.

ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ!!!!  Απαλλοτριώθηκε αντί πινακίου φακής από το Δημόσιο το 1951,  παραχωρήθηκε στο Ναύσταθμο για τις ανάγκες του Πολεμικού μας Ναυτικού  και τώρα ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ!!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 40.000 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!!!!

Μάνος Δερτούζος

Δημοτικός Σύμβουλος

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/12/21 22:37

    Τον Καπετάν... Ακη τον χώρισε και η τρίτη του γυναίκα!!!!

    Της είπε ότι ήταν άρρωστη η καρδουλα του.....
    Ότι χρειαζόταν λεφτά πολλα για την καρδουλα του.....

    Αποτέλεσμα όλα ψέματα....

    Το κορίτσι τα κατάλαβε όλα και ΕΦΥΓΕ!!!!!!!!!
    Τα ψέματα του γνωστου παραμυθα Καπετάν.... Ακη

    Αυτός ο άνθρωπος έχει τσακωθεί με την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/12/21 16:18

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ? ΧΘΕΣ ΤΟΥς ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕς ΒΛΑΚΕΙς ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ?

    ΣΑ ΔΕςΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΔΥΣΦΙΜΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.