Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Ιουν 2022

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΝΕΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

Μετά την επιτυχημένη απεργία της Πέμπτης 26 / 05 / 2022 και της νέας συνάντησης που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε εργαζόμενους και εκπροσώπους της εταιρείας Σπανόπουλου, στο πάγιο αίτημα για υπογραφή επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας η απάντηση της Διοίκησης ήταν«Θα τα πούμε από Σεπτέμβρη».

Φυσικά η «επική» αυτή απάντηση δεν μπορεί να μείνει χωρίς αντίστοιχη απάντηση από τους εργαζόμενους που προκηρύσσουν νέα απεργία την Τρίτη 07/06/2022 στα Ναυπηγεία του Ομίλου Σπανόπουλου στο Αμπελάκι.

 Με τον πληθωρισμό και την ακρίβεια να «καλπάζουν», με την βενζίνη να πλησιάζει αν όχι να ξεπερνάει τα 2,50 €, με τις τιμές των προϊόντων να σημειώνουν καθημερινά αυξήσεις αυτή η απάντηση απέναντι στους εργαζόμενους θα την χαρακτηρίζαμε «επιεικώς» προκλητική.

 Η απάντηση μας θα είναι ο συνεχής αγώνας μέχρι την τελική δικαίωση , μέχρι την υπογραφή επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας γιατί, δυστυχώς, οι ανάγκες των εργαζομένων είναι άμεσες και δεν πάνε διακοπές για να επιστρέψουν από τον Σεπτέμβρη.

 Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν την απεργία την

ΤΡΙΤΗ 07/06/2022 στα Ναυπηγεία του Ομίλου Σπανόπουλου στην Σαλαμίνα για την υπογραφή επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

 

                                          Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.