Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Ιουν 2022

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας έλαβε πιστοποιητικό επιμόρφωσης για την επιτυχή ολοκλήρωσης της συμμετοχής του στο πρόγραμμα επιμόρφωσης «Διαχείριση Κινδύνων και Κρίσεων» του ΕΚΠΑ


Σαλαμίνα, 27.06.2022

                    Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος παρέστη σε τελετή απονομής των Πιστοποιητικών Επιμόρφωσης του Επιμορφωτικού Προγράμματος με τίτλο «Καινοτόμο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης στη Διαχείριση Κινδύνων και Κρίσεων των Αιρετών & Στελεχών των Δήμων της Περιφέρειας Αττικής», που πραγματοποιήθηκε από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

                   Ο Γιώργος Παναγόπουλος παρέλαβε το Πιστοποιητικό Επιμόρφωσής από τον Αντιπρύτανη κ. Βούλγαρη και τον Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο του προγράμματος κ. Λέκκα καθηγητής του τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

                   Η επιμόρφωση στελεχών σε θέσεις ευθύνης είναι μια διαρκής διαδικασία που απαιτεί αφοσίωση και επιμονή.

Eκ του Γραφείου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.