Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Ιουν 2022

H AΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ Κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.


H AΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ Κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.

ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΚΑ ΜΑΓΙΑΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΜΠΕΚΡΗ. 

Mετά την καταγγελία την οποία κάναμε στις 18/4/2022 για την παράνομη απόφαση της Κοινότητας Αμπελακίων να εγκρίνει την περίφραξη οικοπέδου στο Ναυπηγείο ΜΠΕΚΡΗ , η Αποκεντρωμένη Διοίκηση με έγγραφο της από 2/6/22, καλεί τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Παναγόπουλο να δώσει εξηγήσεις εντός 20 ημερών. 

Να σημειωθεί ότι δημόσια είχαμε ενημερώσει τον κ. Παναγόπουλο , ότι πρέπει να ανακληθεί η παράνομη απόφαση της Κοινότητας Αμπελακίων και εκείνος αντί ανάκλησης , συγκάλεσε την Ποιότητα ζωής του Δήμου και πήρε απόφαση θετικής γνωμοδότησης, ενώ έφερε το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο στις 1 Ιουνίου. 

Μετά από την καταιγίδα των εξελίξεων και αφού είχε προηγηθεί από εμάς Μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα , για την οποία ενημερώνουμε όλους τους φορείς , ο κ. Δήμαρχος προφασιζόμενος ότι θέλει ο επιχειρηματίας να εκπροσωπηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, ανέβαλε το θέμα . 

Έκθετος ο κ. Δήμαρχος που καλείται να δώσει εξηγήσεις στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση αλλά και δημόσια στους πολίτες της Σαλαμίνας. 

Έκθετη η κα Μαγιάτη για την παράνομη απόφασή της. 

Οι Αρχαιολογικοί χώροι δεν είναι για «ξεπούλημα» κε Δήμαρχε 

Επιτροπή Διάσωσης Αρχαιολογικών Χώρων Σαλαμίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.