Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Σεπ 2014

Αποκλειστική συνέντευξη Νίκου Αγαπίου, εντεταλμένου παρά τω Δημάρχω Σαλαμίνος

Νίκος Αγαπίου, μορφή στα πολιτικά δρώμενα στο νησί μας με εμπειρία, σύνεση, αλλά και ισχυρή προσωπικότητα, προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο εδώ και πολλά, πολλά χρόνια κάνοντας μόνο φίλους.
1.      Αλήθεια κ. Αγαπίου, πόσα χρόνια ασχολείστε με τα κοινά;
28 χρόνια. Από κει και πέρα, θέλω να προσθέσω πως οι συνεχείς μεταρρυθμίσεις στην Τ.Α., απαιτούν συνεχή προσαρμοστικότητα των αιρετών στα νέα δεδομένα που προέκυψαν. Οι μεταρρυθμίσεις («ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ») υπό το πρόσχημα της οικονομικής εξυγίανσης και της τόνωσης της αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α., απομείωσαν το λειτουργικό τους αυτεξούσιο και κατέστησαν τους αιρετούς διεκπεραιωτές μιας πολυπρόσωπης σειράς νομικών διατάξεων που σαφέστατα αποστερούν και αποχρωματίζουν το αυτοδιοικητικό σκηνικό από την ομορφιά των αντιθέσεων και την διαπάλη για την προώθηση των ιδεών εκείνων που ανταποκρίνονται στο γενικό καλό. Με άρθρα μου στα μεγάλα έντυπα των Αθηνών αλλά και στον τοπικό τύπο είχα έγκαιρα καταγγείλει το πραγματικό πρόσωπο του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ»
2.      Πιστεύετε πως η παρούσα δημοτική αρχή παρά τις αντιξοότητες θα μπορέσει να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις;
Υπάρχει η θέληση και η καλή προαίρεση. Κάτι τέτοιο όμως στον απόλυτο βαθμό, θεωρώ ότι είναι αφάνταστα δύσκολο έως αδύνατον.
3.      Το προεκλογικό σας σύνθημα «καθαρά χέρια» είναι αυτό που σας έδωσε την τελική νίκη στις πρόσφατες εκλογές ή κάτι άλλο;
Έπαιξε και αυτό κάποιο ρόλο, όχι όμως τον πρώτο. Θεωρώ πως την εκλογική μας νίκη πρωτίστως την χρωστάμε στο πλατύ «Αντιτσαβαρικό» μέτωπο που είχε σχηματιστεί στην λαϊκή βάση. από κει και πέρα η σωστή στρατηγική της παράταξης μας και η περίπου καθολική ενότητα των «Αντιτσαβαρικών» (ας μου επιτραπεί ο νεολογισμός), δυνάμεων (Μακρής, Τραυλός, Σοφράς, Αστράκος) έπαιξαν κι αυτά τον ρόλο τους.
4.      Προχωρήσατε ως συνδυασμός στον έλεγχο (κυρίως οικονομικό) των πεπραγμένων της απελθούσας διοίκησης, μια και οι καταγγελίες σας προεκλογικά ήταν έντονες κι αν όχι γιατί;
Υπάρχει βούληση για κάτι τέτοιο έως κι αυτή την στιγμή όμως τίποτα το συγκεκριμένο δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα. Στην πολιτική αν αυτά που καταγγέλλεις δεν τα αποδεικνύεις ή τουλάχιστον δεν επιδιώκεις να τα εξιχνιάσεις επιστρέφουν, σύντομα, εναντίον σου.
5.      Βρήκατε καμένη γη όπως είθισται να λέμε ή όχι, έχετε την εικόνα του Δήμου σήμερα;
Απόλυτη εικόνα όχι. (Βρισκόμαστε 15 εργάσιμες μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας). Αυτό που μπορούμε να ισχυριστούμε όμως με αδιάσειστη επιχειρηματολογία και προς κάθε κατεύθυνση είναι πως η οικονομική κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από τραγική. Αν ταχύτατα δεν «απεγκλωβίσουμε» τον Δήμο από τον επιθανάτιο ρόγχο της οικονομικής ασφυξίας, πολύ γρήγορα ο Δήμος μας (και μη σας προκαλεί την παραμικρή εντύπωση αυτό), δεν θα έχε ουσιαστικό ρόλο ύπαρξης. Θα υπάρχει ενδεχομένως, μόνο για την μισθοδοσία των υπαλλήλων. Τα χρέη που απαιτούν ΑΜΕΣΗ εκτέλεση είναι πολλά και εκρηκτικά για την ομαλή πορεία του Δήμου. Προσωπικά, όντας μαχητής μέχρι τις εσχατιές των κυττάρων μου ελπίζω ότι θα έρθουν σύντομα καλύτερες μέρες. Προσβλέπω άλλωστε στα αυξημένα έσοδα που θα προκύψουν όχι μόνο από το λιμενικό ταμείο αλλά και από την ύδρευση, τον ηλεκτροφωτισμό και τα κοιμητήρια. Το νοικοκύρεμα της διοίκησης, με την ευρύτερη έννοια του όρου, επιβάλλεται να είναι καθολικό.
6.      Πόσο εφικτό είναι η δημοτική αρχή να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του Σαλαμίνιου ψηφοφόρου; Μήπως ως συνδυασμό βάλατε πολύ ψηλά τον πήχη;
Εάν ανταποκριθούμε στα ουσιώδη ζητήματα των πολιτών (ολοκλήρωση της αποχέτευσης, καθαριότητα, ισότιμη μεταχείριση των δημοτών, διαφάνεια κλπ) έχουμε ταυτόχρονα ανταποκριθεί και στις προσδοκίες τους. Σε ότι αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης σας δεν νομίζω ότι βάλαμε «πολύ ψηλά τον πήχη». Είπαμε τα αυτονόητα. Αυτά που κάθε δημοτική αρχή πρέπει να πιστεύει και να εφαρμόζει.
7.      Ποια η άποψη σας για την ενοποίηση των δήμων του νησιού μας; Πόσο ωφέλησε ή όχι την δομή και την λειτουργία του προς όφελος των πολιτών;
Ο «Καλλικράτης» στο θεωρητικό του υπόστρωμα φαίνεται άψογος. Στην πράξη όμως, αποστέρησε τις «συνενώσεις» από τον αναγκαίο ηλεκτροτεχνικό εξοπλισμό χωρίς επίσης να εγγυάται a Priori τον οικονομικό οπλισμό τους, για την κάλυψη αμφίπλευρων λειτουργικών αναγκών που αναπόδραστα προέκυψαν. Απ’ αυτή την άποψη η δυσλειτουργία στην σχέση Μητροπολιτικού Δήμου με τους μικρότερους είναι καταφανής.
8.      Με το δικό σας έμπειρο μάτι, ποιοι  είναι οι ρεαλιστικοί στόχοι σας για την πενταετία που θα ακολουθήσει;
Προέχει ο οικονομικός εξορθολογισμός. Επιβάλλεται ΑΜΕΣΑ διακοπή κάθε άσκοπης λειτουργικής σπατάλης και ενεργοποίηση όλων των νόμιμων μηχανισμών είσπραξης τελών, που σήμερα, για κάποιους λόγους, τελούν εν υπνώσει. Ο Δήμος, πρέπει σε όλα τα μήκη και πλάτη του νησιού να αξιοποιήσει πρωτίστως την περιουσία του και ύστερα να καταστήσει σεβαστή την παρουσία του. Για όλα τα άλλα θα μιλήσουμε στο άμεσο μέλλον.
9.      Υπάρχει «αυλή» κ Αγαπίου και σ’ αυτή την δημοτική αρχή με το ανάλογο κόστος; Και πόσο εφικτό είναι να αποφύγει τα ίδια λάθη η κα Δήμαρχος με τους προγενέστερους;
Δυστυχώς παρά την καλή προαίρεση και την σοβαρότητα της σημερινής Δημάρχου, κάποιοι επιδιώκουν τον σχηματισμό αυλής γύρω από το πρόσωπό της, η ίδια όμως τέτοιες «επιδιώξεις» τις απορρίπτει διαρρήδην. Η σημερινή Δήμαρχος θα αποφύγει τα λάθη των προγενεστέρων της αν αναζητήσει τα αναγκαία στηρίγματα για την εφαρμογή της πολιτικής της μόνο στον περίγυρο των αιρετών συνεργατών της.
10.  Ένα από τα βασικότερα προβλήματα είναι τα σκουπίδια και οι διάσπαρτες μικρές χωματερές στο νησί, αν και δεν είναι αρμοδιότητα σας, θα μπορούσατε να κάνετε μια σύντομη τοποθέτηση;
Σίγουρα πρόκειται για ένα απαράδεκτο φαινόμενο που μας εκθέτει και σαν άτομα αλλά και σαν οργανωμένο σύνολο. Οι διάσπαρτες χωματερές θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά μέσα στο ’15. Το συνολικό πρόβλημα των σκουπιδιών πάντως θα αντιμετωπιστεί με διαφορετική προσέγγιση και θα επιδιωχθούν καινοτόμες λύσεις. Σε 8 – 10 μήνες ίσως μπορέσω να γίνω πιο συγκεκριμένος.
11.  Θα μπορούσατε να μας ιεραρχήσετε τα καυτά προβλήματα του τόπου όπως εσείς τα αντιλαμβάνεστε και τις προτεραιότητες σας για την επίλυση τους;
Η ιεράρχηση των προβλημάτων κατά την προσωπική μου κρίση πρέπει να είναι η εξής: Ολοκλήρωση επιτέλους της αποχέτευσης. Η καθαριότητα. Η ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας του νησιού μας με όλες τις παραμέτρους που αυτό συνεπάγεται. (μέγιστο κεφάλαιο ο τοπικός πολιτισμός σε όλες τις εκφάνσεις του). Το σχέδιο πόλεως, η απουσία του οποίου δυναμιτίζει κάθε αναπτυξιακή προοπτική. Η παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών στους πολίτες που συναλλάσσονται με τον Δήμο. Βεβαίως για να υπάρξουν τα παραπάνω απαιτείται πρωτίστως η οικονομική θωράκιση του Δήμου μας με πρώτο ασφαλές βήμα την εξασφάλιση οικονομικών πόρων που υπάρχουν και μέχρι σήμερα διαφεύγουν εξ αιτίας της απουσίας ισχυρής πολιτικής βούλησης. Η οικονομική ανόρθωση του Δήμου θα επιτρέψει, μακροπρόθεσμα, την επικουρική συμβολή του στον περιορισμό της ανεργίας που από το 2008 ήδη αποτελεί χαίνουσα πληγή.
12.  Πως ατενίζει ο συνδυασμός σας την επανεκλογή του το 2019; Βλέπετε ως έμπειρος πολιτικός ριζική αλλαγή πολιτικού σκηνικού στο νησί;
Επί του παρόντος καμία σκέψη για το 2019. Αυτή την στιγμή δίνουμε μια μάχη. Από την έκβασή της θα κριθεί το μέλλον της Σαλαμίνος τουλάχιστον για τα επόμενα 30 χρόνια.
13.  Η μέχρι τα χτες απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου, τουλάχιστον όσον αφορά τα αυθαίρετα έργα δημάρχου και εντολέων του πως θα αποκατασταθεί; Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό; Όπως κατάτμηση μελετών για απ’ ευθείας αναθέσεις κλπ πως θα αντιμετωπιστεί από την νέα δημοτική αρχή;
Θα εφαρμοστεί εν παντί το γράμμα του νόμου. Το Δημοτικό Συμβούλιο θα αποκατασταθεί και πάλι στο επιβεβλημένο κύρος του. Και ελπίζω προς αυτή την κατεύθυνση να συμβάλλει και η μειοψηφία στο σύνολό της.
Η παρουσία μιας Δημάρχου βαθύτατα δημοκρατικής, με έμπρακτη πίστη στις αρχές της γόνιμης διαλεκτικής και μιας προέδρου αποφασισμένης να λειτουργήσει ως αρμός συσπείρωσης και σημείο αναφοράς όλων των παρατάξεων που συνθέτουν το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, αποτελούν εγγύηση για την αναβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο έχει κι ένα ακόμα μέγιστο πλεονέκτημα. Μετέχουν σε αυτό τρείς πρώην δήμαρχοι ο ένας εκ των οποίων υπήρξε και Βουλευτής. Αντιλαμβάνεστε πως αν υπάρξει συναίνεση μπορεί να παραχθεί τεράστιο έργο επ’ ωφελεία των δημοτών.
Σαφέστατα το νόμιμο δεν είναι πάντοτε και ηθικό. Όπως και το ισότιμο δεν είναι πάντα και ισόνομο.
14.  Ποια η γνώμη σας για τα νέα μέσα ενημέρωσης όπως είναι τα blogs και sites που έκαναν το ντεμπούτο τους στο νησί από το 2009; Παρακολουθείτε τις αναρτήσεις και τους σχολιασμούς;
Ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος δεν μου επιτρέπει ούτε να ασχοληθώ, ούτε να παρακολουθώ τις αναρτήσεις και τους σχολιασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Από τους φίλους, πληροφορούμαι κάποια πράγματα. Είναι παρήγορο που στην Σαλαμίνα οι νέοι άνθρωποι που ασχολούνται μ’ αυτά, αυξάνουν με γεωμετρική πρόοδο. Τα νέα μέσα ενημέρωσης θα μπορούσαν, σταδιακά να εξελιχθούν σε δεξαμενές παραγωγής ιδεών και αντικειμενικής πληροφόρησης, υπό την αίρεση βεβαίως ότι η εμπάθεια, η λασπολογία, και ο στείρος φανατισμός που αποτελεί και την πνευματική έρημο της εποχής θα εκλείψουν.
=====================
Σ.Δ.:
Ευχαριστούμε θερμά τον φίλο κ Νίκο Αγαπίου για την σύντομη συνομιλία μας την οποία και σας παραθέτουμε αυτούσια!
Πολύ σύντομα, θα ‘χουμε την ευκαιρία να τα πούμε και με άλλους δημοτικούς συμβούλους και ελπίζουμε όχι μόνο της πλειοψηφίας.
Η προεκλογική περίοδος έληξε όλοι κριθήκαμε για τα λάθη και την εμπάθεια μας και θα κρινόμαστε καθημερινά.
Θα χαρούμε να πάρουμε ενημέρωση στο Ε-Μαιλ μας και από την μειοψηφία για σύντομη τοποθέτηση-συνέντευξη!
Το blog μας είναι ανοιχτό σε όλους, παρά τα του αντιθέτου από τους καλοθελητές!

177 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/9/14 21:45

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ,ΝΙΚ.ΑΓΑΠΙΟΥ ,ΩΡΑΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.
    ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ; ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ; ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ;
    ΕΡΩΤΗΣΗ 9 ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ 14.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δαίμονας του ιντερνέτ… θα επανορθώσουμε ΑΜΕΣΑ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/9/14 22:23

    Εντεταλμενος συμβουλος παρα τη ΔΗΜΑΡΧΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δηλ.ποσο......παρα.??????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/14 10:16

      Εγω θα ρωταγα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με ΠΟΣΑ ???????????????????????? παρα????????

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/9/14 22:52

    Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο κ Τσαβαρής διαμαρτυρήθηκε για το γραφείο που παραχώρησε η δημοτική αρχή στην αντιπολίτευση ,ήθελε να είναι μεγάλο για να μπορεί να συνεδριάζει με τους δημοτικούς συμβούλους του. Το θράσος του δεν έχει όρια .Και ρωτώ ,εσύ πόσα γραφεία έδωσες στην αντιπολίτευση όταν ήσουν δήμαρχος ,κανένα .Τον ακολούθησε και ο Δερτουζος όταν στην εκλογή αντιπρόεδρου της σχολικής επιτροπής προτάθηκε ο παλιόφιλος του Αδαμόπουλος απεχώρησε από την αίθουσα .Εσύ κύριε Δερτουζο ποιών είχες αντιπρόεδρο να σου πω εγώ τον κ Σαρελα από τον όποιον έχεις προμηθευτεί πολλά μαϊμού τιμολόγια πράγμα απαράδεκτο και φυσικά παράνομο ο πρόεδρος να αγοράζει προϊόντα από την επιχείρηση του αντιπρόεδρου .Το θράσος σας πρέπει να το χαλινεύσετε αλλιώς θα σας πάρουν με τις ντομάτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/14 23:33

      Ο Πατρούζος έπαιρνε κρασιά από τον Σαρέλα και πήγαινε επισκέψεις για την ανεύρεση ψήφων και φυσικά χρέωναν κωλόχαρτο για τα σχολεία .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/9/14 09:01

      ΝΙΚΟΛΑΚΙ ?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/9/14 11:11

      Χαχαχα μπραβο σας ρε παιδια πρεπει να καίει πολύ τώρα ο εγκέφαλος από την πολύ σκέψη Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι ο κύριος σαρελας και ο κύριος Δερτούζος είναι οι μόνοι που δεν φάγανε και είναι οι μόνοι που εξυπηρέτησαν τα σχολεία μέχρι τέλος κανένα σχολείο δεν είχε παράπονα από τον κ Σαρέλα και τον κύριο Δερτούζος

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/9/14 11:13

      Μα ρε παιδιά είστε καλά ο κύριος Σαρέλας είναι νόμιμος και με χαρτιά οπότε πάω εγώ εκεί και περνώ πράγματα με εξυπηρετούν και με το παραπάνω και μου κόβουν απόδειξη που στην Σαλαμίνα να είναι λίγη που κόβουν απόδειξης

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος27/9/14 11:17

      Επιτέλους υπάρχουν μερική που δεν κοιμούνται..να κοιτάξει η Δήμαρχος να βγάλει από την Σαλαμινα και από τις πλατιές που είναι όλοι οι γύφτοι. Ρε ουξ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος27/9/14 12:55

      ρε νουμερο που μιλας για αποδειξεις παρε κανενα ουισκυ βουλγαρικο μαιμου δωρο για τα καλα σου λογια και αντε πηδηξου

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος28/9/14 08:43

      Κάποτε το ΣΔΟΕ θα πρέπει να μάθει που πέφτει η Σαλαμίνα. Η απόδειξη είναι συλλεκτικό είδος.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος26/9/14 22:56

    Χωρίς εξέδρες επισήμων θα γίνονται στο εξής οι παρελάσεις στο Δήμο Ωραιοκάστρου, σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου, Αστέριου Γαβότση...

    «Καταργούμε τις εξέδρες των επισήμων, αρχής γινομένης από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Δημοτική αρχή και πολίτες θα παρακολουθήσουμε την παρέλαση από το πεζοδρόμιο. Θα σταθούμε δίπλα– δίπλα, θα τιμήσουμε τα ιστορικά πρόσωπα, την ιστορική διαδρομή και τον αγώνα τους και θα χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας, που θα παρελάσουν για όλη την κοινωνία του Ωραιοκάστρου. Δεν χρειάζονται εξέδρες επισήμων για τιμήσουμε τους ήρωές μας» αναφέρει ο κ. Γαβότσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/9/14 22:58

    Eίπε ο Νίκος Αγαπίου: "Προσβλέπω άλλωστε στα αυξημένα έσοδα που θα προκύψουν όχι μόνο από το λιμενικό ταμείο αλλά και από την ύδρευση, τον ηλεκτροφωτισμό και τα κοιμητήρια" Από τα Κοιμητήρια πως περιμένεις κερδη Νικόλα; Δύο είναι οι τρόποι ή προβλέπεις να πεθάνει λόγω της κρίσης περισσότερος κόσμος ή θα αυξήσεις τα έξοδα κηδείας.Από το πρώτο ίσως έχεις δίκαιο όπως μας κατάντησαν αλλά το δεύτερο αδύνατον μου φαίνεται. Από τα φώτα πάλι δεν καταλαβαίνω πώς περιμένεις κέρδη. Να υξήσεις τα ανταποδωτικά; Όσον αφορά την υδρευση πάλι θα χρειαστείς να αυξήσεις. Νομίζεις μανάρι μου ο κόσμος που δεν έχει να φάει αντέχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/9/14 23:01

    Παρά πέντε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/9/14 23:08

    Πιστεύετε πως η παρούσα δημοτική αρχή παρά τις αντιξοότητες θα μπορέσει να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις;;;;;; AΓΑΠΙΟΥ: αφάνταστα δύσκολο έως αδύνατον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/14 23:13

      αυτά δεν μας τα λέγατε προεκλογικά.... αν δεν τα τηρήσετε να πάτε σπίτι σας, πριν καταστρέψετε τη Σαλαμίνα....... Α ΡΕ ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος26/9/14 23:09

    Στον 22:52 Απ΄οτι ξέρω ο Δερτούζος έχει καταθέσει αγωγή κατά του Αδαμόπουλου ο οποίος βρίζει χυδαία δημόσια τον Δερτούζο και όχι μόνο εδώ και δύο χρόνια. Τι ήθελες να τον ξηφίσει κιόλας ; Θα ήταν παγκόσμια πρωτοτυπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/14 23:25

      Μάνο τι θα κάνεις με τα τιμολόγια του αντιπρόεδρου ,εάν έλθουν οι οικονομικοί επιθεωρητές θα έχεις πρόβλημα πρέπει να το κοιτάξεις το θέμα, πήγαινε στην Ρούλα είναι καλός άνθρωπος θα δήξει κατανόηση δεν είναι σαν την γυναίκα του γιατρού που σε κυνηγάει ακόμα για τα 45000 ευρώ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/9/14 08:59

      Ν . Φ . ΝΤΑ ΝΤΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/9/14 12:14

      O ΓΙΑΤΡΟΣ ΈΣΚΑΣΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΌΤΑΝ Ο ΑΥΤΌΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ έντιμος ,ηθικώς κλπ παρτούζοσ ΤΟΥ ΈΦΑΓΕ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΌΝ ΑΠΕΒΊΩΣΕ .Η ΓΥΝΑΊΚΑ ΤΟΥ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΆ ΆΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΕΙ ΧΑΜΠΆΡΙ ΓΙΑΤΊ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΉΜΕΡΩΝ ΘΑ ΛΎΣΗ ΤΟ ΔΑΣΙΚΌ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΗ Σ ΕΛΛΑΔΟΣ .ΤΏΡΑ ΈΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΈΡΗΣΗ ΕΊΚΟΣΙ ΕΤΏΝ ΆΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΘΑ ΤΟ ΡΎΘΜΙΣΗ .

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος26/9/14 23:11

    Eίπε ο Νίκος Αγαπίου: "Προσβλέπω άλλωστε στα αυξημένα έσοδα που θα προκύψουν όχι μόνο από το λιμενικό ταμείο αλλά και από την ύδρευση, τον ηλεκτροφωτισμό και τα κοιμητήρια" Από τα Κοιμητήρια πως περιμένεις κερδη Νικόλα; Δύο είναι οι τρόποι ή προβλέπεις να πεθάνει λόγω της κρίσης περισσότερος κόσμος ή θα αυξήσεις τα έξοδα κηδείας.Από το πρώτο ίσως έχεις δίκαιο όπως μας κατάντησαν αλλά το δεύτερο αδύνατον μου φαίνεται. Από τα φώτα πάλι δεν καταλαβαίνω πώς περιμένεις κέρδη. Να υξήσεις τα ανταποδωτικά; Όσον αφορά την υδρευση πάλι θα χρειαστείς να αυξήσεις. Νομίζεις μανάρι μου ο κόσμος που δεν έχει να φάει αντέχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/14 15:50

      χιλιοι δυο ειναι οι τροποι, γιατι απο τους πεντακοσιους ενας που γραφουμε εδω εχουμε ο καθενας απο δυο, απλη αριθμητικη, περαν τουτου ειναι καιρος να παψει αυτο το παραμυθι της εκμεταλλευσης των αναξιοπαθουντων για να μην πληρωνετε και σεις οι κατεχοντες και ξερεις γιατι, γιατι αυτοι που δεν εχουν να φανε δεν εχουν ουτε σκαφος στο λιμανι ουτε πισινα και κηπους ουτε ιδιοκτησιες εντος νεκροταφειου ειναι καιρος να πληρωσουν οι εχοντες και οι κατεχοντες που κριβονται πισω απο τα φτωχαδακια που απολυσανε. Ασχετο για τον κ. Σαρελα αν ειναι ετσι οπως τα λεει η κυρια δεν εχει κανενα προβλημα θα συνεχισει να λειτουργει, αν ομως κλεισει το ενα μαγαζι πισω απο το αλλο τοτε κατα την αποψη μου θα εχουν στερεψει οι κανουλες....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/9/14 18:52

      Ωραία η γνώμη Σου αλλά θα ήθελα να προσθέσω και εγώ κάτι αν κλείσουν καταστήματα σαν Τον ΣΑΡΕΛΑΣ τότε λυπάμαι που θα το πω άλλα θα γίνουμε καλοθελητές τον σούπερ μάρκετ και τότε οι κάτοικοι της Σαλαμίνα θα λιμοκτονούν!!!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος27/9/14 02:48

    Ο Δήμος έχει γίνει ένα μπάχαλο.
    Οι προεκολογικές εξαγγελίες της Δημάρχου κυρίας Νάννου για εξυγίανση, νοικοκύρεμα και πάταξη της διαφθοράς έχουν μπει σε εφαρμογή και είναι αυτές που θα αποφέρουν έσοδα στο Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/14 08:48

      Βέβαια, συμφωνώ, γι αυτό αγοράζουμε κουρτινάκια, για να είναι νοικοκυρευμένα. Και αν αλλάξουμε μοκέτες θα γίνει και εξυγνίαση

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος27/9/14 02:49

    Όταν λέμε 'αυλή' τι εννοούμε ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/14 09:43

      Όταν λέμε 'αυλή' τι εννοούμε ρε παιδιά; Να κάτι σαν την Τέτα, την Σοφούλα, την Τασούλα, την Ρηνούλα, και όλα τα εις …ούλα, Βάλε δίπλα τους και δυο κιλά Κώστα, Μιχάλη, Αντώνη κι άλλα φρούτα εποχής και νάτηνε η "αυλή" θέλεις κι άλλα; Μπες στα F/B των εκλεγμένων και θα καταλάβεις τι πάθαμε το τσίρκο ΜεντρΝάννο σε πλήρη ανάπτυξη.
      Το θέμα είναι ποιος θα τους μαζέψει!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/9/14 10:31

      Ε, εσύ είσαι σκέτη Κατίνα.
      Μήπως λοιπόν ο κ.Διαχειριστής ή ο συνεντευξιαζόμενος μπορεί να μας πει τι εννοεί με τη λέξη 'αυλή' ;
      Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/9/14 14:18

      την Αφρούλα ξεχάσατε..

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/9/14 08:50

      Καλά, ένα μήνα διοικούν, δεν τους έμαθες?

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος27/9/14 10:16

    χατζη η καθαρίστρια σου έλεγε αλήθειες και δεν τις αντεχες έτσι; γι αυτό την εστειλες στο αμπελακι ,αυτοί ειναι τα καθαρα χέρια κουλουριωτες ξεσπάνε στις καθαριστριες και να βγάλετε και τα παντελόνια φτου σου τομαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/14 08:51

      Παντελόνια? Σαν αυτά που φορούν αλλού? Στην Σαλαμίνα δεν υπάρχουν.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος27/9/14 10:29

    αυτος που έδωσε την συνέντευξη προετοιμαζεται για δήμαρχος; και πήγε να προλάβει την αλλη σύμβουλο που ειναι έτοιμη να ξεπεταχτεί ε;θαυμάστε τον ,ξεκίνησε μάλιστα την καριέρα του με επίθεση στον φύλακα του δήμου δεν του αρκουσε να κανει την δουλεια του ο φύλακας ήθελε να του κάνει τον καθαριστή και τα βράδια να κάνει τουρ στο νησί για να επιβλέπει όλες τις εγκαταστασεις του δήμου σεληνια μουλκι αμπελακι βασιλικα και βέβαια μετα τις 10 το βράδυ που θα έκλεινε τον δήμο και με δικο του μεσο και καύσιμα,δεν θα συνεχισω θα σεβαστω τον φυλακα ,αληθεια που σε ειχαμε εσενα ρε μπαρμπα δουλεια; ουσιαστικό ειναι το ερωτημα εκτος απο την ΝΔ που αλλου εχεις δουλεψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/14 11:54

      φαντάζομαι ότι ο φύλακας είναι το μεγάλο τεμπελόσκυλο του δήμου ο γιος της Τινας

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/9/14 18:58

      οχι δεν λεω αυτον

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/9/14 08:53

      Άρχισαν τα όργανα και ακόμα είναι πρώτος μήνας

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/9/14 16:33

      Θα ήθελα να θυμίσω με μία ερώτηση στην κα Δήμαρχο κάτι από το παρελθόν του κου Αγαπίου: Για ποιο λόγο έφυγε από το Π. Ναυτικό;

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος27/9/14 10:43

    ΑΓΑΠΙΟΥ ΑΝΤΕ ΚΙΟΥ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος27/9/14 10:57

    Έχω ένα ερώτημα. Ο κ.Αγαπίου έχει ποτέ διαβάσει το προεκλογικό Πρόγραμμα του συνδυασμού τους; Πολύ αμφιβάλλω.
    Εάν παρ΄ ελπίδα το έχει διαβάσει ή έχει ακούσει από μικροφώνου τις προεκλογικές εξαγγελίες και δεσμεύσεις της αρχηγού του συνδυασμού κυρίας Νάννου, μπορεί να μας πει με 5 λέξεις ποιές είναι αυτές; Θα χαιρόμουν πολύ να τις ακούσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/14 16:44

      Επειδή δεν πρόκειται να απαντήσει γιατί δεν έχει ελεύθερο χρόνο από την τόση δουλειά που κάνει, του απαντώ εγώ.
      Εξυγίανση - Νοικοκύρεμα - Διαφάνεια - Πάταξη της διαφθοράς και Ανάπτυξη.
      Συμφωνείτε κε Αγαπίου με τις προεκλογικές δεσμεύσεις της αρχηγού σας και σημερινής δημάρχου κας Νάννου ή όχι; Αν συμφωνείτε τότε συμμαζευτείτε και συμπορευτείτε, άν όχι τότε τράβα το δικό σου δρόμο και συμπορεύσου με τον Τσαβαρή. Δεν θα ΄ναι κάτι το πρωτόγνωρο !!!!!! Το ίδιο είχε κάνει πριν 4 χρόνια ο ουϊσκάκιας Στέλιος Γκίνης και ο σαπιοκοιλιάς Γιάννης Χατζηνικολάου και πήγανε και οι δύο ζούπιτο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/9/14 16:50

      Μια ερώτηση που θα μπορούσε να την είχε κάνει στον κ. Αγαπίου ο διαχειριστής είναι αυτό που αφόρα το κοινό της Σαλαμίνας, δεν είδαμε όμως να την κάνετε κ. διαχηριστα και μέσο εσάς στα σχόλια θα την κάνουμε εμείς και ας βγει ο κ. Αγαπίου να μας απαντήσει .
      Αγαπητέ κ. Αγαπίου τι επαγγέλλεσθε ;
      πόσα ένσημα έχετε στο στίβο της επιβίωσης ;
      Πως ζείτε όλα αυτά τα χρόνια που ασχολιέστε με τα κοινά ;
      Που εργάζεσθε όλα αυτά τα χρόνια ;
      ερωτήσεις που καλείστε να απαντήσετε κ. Αγαπίου με τα καθαρά καθαρά χέρια !!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/9/14 08:56

      Πρόγραμμα: με 5 λέξεις, θα σας το πω, είναι γνωστό σε όλους, το ακούσαμε και έχει μπει σε ισχύ, είναι απ όλα κλπ κλπ. Αυτό είναι. Τώρα οι διορισμοί που έχει υποσχεθεί, δεν ξέρουμε.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος27/9/14 13:01

    ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΕ ΝΕΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ. ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/14 13:51

      Με λενε.....ΓΙΩΡΓΟ....και ποτε δε ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ....κλπ,κλπ....
      Παλια μου τεχνη ....ΚΟΣΚΙΝΟ.......
      Τι παει και ψηφιζει αυτη η ...ΚΟΥΛΟΥΤΗ....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/9/14 16:39

      OXI ! KANEIΣ ΛΑΘΟΣ. ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΝΤΑΧΟΥΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ !!!

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος27/9/14 14:16

    Κανείς δεν είναι..μια συνέντευξη είναι.. την τρίχα την κάνετε..όσο για το σχόλιο πως ψηφίζει η Κούλουρη συμφωνώ..
    ψηφίζει κουμπαροξαδερφοσυμπέθερους.. άντε μεσημεριάτικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος27/9/14 14:18

    Το παιχνιδι της προβοκατσιας ειναι γνωστο και δεν τσιμπαει κανεις! Αν νομιζεται οτι μπορει να βρει βηματισμο το νησι με τις μαλακιες που γραφεται στο διαδυκτιο εισαστε γελασμενοι!!Αυτο που γνωριζω ειναι οτι ο δημος δεν εχει ουτε ενα ευρω!! Οι κατασχεσεις απο προμηθευτες και οχι μονο ερχονται βροχη!!Ο δημος αν θα γλυτωσει την επιτηρηση θα ειναι θαυμα !! Γραψτε μαλακιες!! Και θα συμβουλευα την Δ.Γ να σταματησει τις προβοκατορικες αβαντες στο site !!ΑΡΚΕΤΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/14 08:58

      Επειδή τα ξέρεις, δεν τα λες και στο ΥΠΕΣ που λένε άλλο

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος27/9/14 14:30

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο κ ΑΓΑΠΙΟΥ ΠΟΣΑ ΕΝΣΗΜΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ? ΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΡΩΤΑΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ?? ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ!! ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 28 ΧΡΟΝΙΑ!! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος27/9/14 16:03

    Ο Αγαπίου καλά θα κάνει να είναι πολύ φειδωλός στις απαντήσεις και τις εκτιμήσεις του, γιατί πολύ γρήγορα θα διαψευσθεί και θα απογοητευθεί οικτρά για όσα απάντησε σε ορισμένες ερωτήσεις. Οσφραίνομαι ότι οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και το κυρίαρχο σύνθημα ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ που ήταν το ατού της κυρίας Νάννου και το οποίο αυτό και μόνο την ανέδειξε πανηγυρικά Δήμαρχο Σαλαμίνας είχε, έχει και θα έχει περιεχόμενο, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει στον Αγαπίου.
    Για το σύνθημα αυτό όπως και όλα τα άλλα κανείς ποτέ δεν ρωτήθηκε από το συνδυασμό μας, απλά μας το επέβαλε η Αρχηγός. Αν δεν του άρεσε και δεν συμφωνούσε έπρεπε να είχε αποχωρήσει πριν τις εκλογές, αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος27/9/14 16:23

    Η κυρία Νάννου με το εφευρετικό σύνθημα 2 μόνο λέξεων (ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ) που την εκφράζει απόλυτα, κατάφερε και ανέτρεψε το αποτέλεσμα της 1ης Κυριακής και πήρε δικαιωματικά τη δημαρχεία. Φαίνεται όμως ότι εκτός από τους τσαβαρικούς που δεν ξέρανε πού να κρυφτούν και πως να αντιδράσουν, το σύνθημα αυτό ενόχλησε και το περίγυρο ορισμένων του συνδυασμού της οι οποίοι ίσως νόμιζαν ότι είναι προεκλογικό τρικ. Δυστυχώς όμως για αυτούς, η κυρία Νάννου το εννοεί και δεν θα διστάσει να τον στείλει ακόμα και στον Εισαγγελέα εάν διαπιστωθεί κάτι έκνομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/14 18:15

      ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ "ΣΥΝΘΗΜΑ" ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΤΣΑΒΑΡΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ" ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ... Η ΝΕΑ Δ. ΑΡΧΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΘΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΟΙ "ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ" ΤΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/9/14 19:28

      Γιατί έπρεπε να φύγει ο Τσαβαρής; Μήπως γιατί ήταν λαμόγιο; Αν ναι, τότε ποιό είναι το αντίθετο του λαμογιού, δεν είναι τα ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ; Και τι μπορούσαν να ψηφίσουν οι άλλοι τη δεύτερη κυριακή, το λαμόγιο ή τα καθαρά χέρια; Μονόδρομος ήταν γιατί οι σωστοί και καθαροί πηγαίνουν με τους καθαρούς.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/10/18 08:19

      Βρωμοχερα

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος27/9/14 17:16

    Κ. Αγαπίου τι είδους στενές σχέσεις έχετε με τον αποτυχημένο λιμενοφύλακα;
    έχεις κάνει πολλά παιχνιδάκια κάπου θα κάτσεις και στο παλούκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος27/9/14 17:29

    ΜΟΥΦΑ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΑΠΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/14 18:58

      ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ.
      ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ.ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ.
      ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΙΑ ΑΠ΄ΑΥΤΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ.
      ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΠ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ.
      ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ.
      100.000 ΕΥΡΏ ΞΟΔΕΥΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ, ΟΥΤΕ 1.000 Η ΝΑΝΝΟΥ.
      ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΙΟΨΗΦΊΑ ΤΟΥ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΡΑΧΟΡΩΝΤΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.
      ΚΙ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ.
      Ο κ.ΑΓΑΠΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΥΑΛΙΑ .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/9/14 09:07

      100.000 χιλιάδες και το λέει ο ανώνυμος, ο επώνυμος τι λέει? Παρ όλα αυτά ο Τσαβαρής μείωσε το χρέος του Δήμου, άρα τώρα θα πρέπει να εξαλειφθεί, ειδάλλως .........

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/9/14 10:55

      Ποιό χρέος μείωσε ρε βλάκα; Γιαυτό οι κατασχέσεις έρχονται η μία μετά την άλλη και δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ διαθέσιμο;
      Το κράτος μείωσε το χρέος σε όλους τους υπερχρεωμένους δήμους και στο δικό μας ξεχρέωσε 10.000.000 ληξιπρόθεσμα. Αντε, ξύπνα.

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος27/9/14 17:30

    Πιστεύετε πως η παρούσα δημοτική αρχή παρά τις αντιξοότητες θα μπορέσει να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις;
    Υπάρχει η θέληση και η καλή προαίρεση. Κάτι τέτοιο όμως στον απόλυτο βαθμό, θεωρώ ότι είναι αφάνταστα δύσκολο έως αδύνατον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/14 18:07

      ΣΩΣΤΗ Η ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ! ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο...50ΧΙΛΙΑΡΟΣ!..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/9/14 09:09

      Θέληση, καλή προαίρεση, υπάρχει και η ανικανότητα όμως. Χωρίς χαρτάκι δεν μιλάμε.

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος27/9/14 17:44

    Ερώτηση 4. Προχωρήσατε ως συνδυασμός στον έλεγχο (κυρίως οικονομικό) των πεπραγμένων της απελθούσας διοίκησης, μια και οι καταγγελίες σας προεκλογικά ήταν έντονες κι αν όχι γιατί;
    Απάντηση: Υπάρχει βούληση για κάτι τέτοιο έως κι αυτή την στιγμή όμως τίποτα το συγκεκριμένο δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα. Στην πολιτική αν αυτά που καταγγέλλεις δεν τα αποδεικνύεις ή τουλάχιστον δεν επιδιώκεις να τα εξιχνιάσεις επιστρέφουν, σύντομα, εναντίον σου.

    Κυρία Νάννου, αυτή δεν μπορεί να είναι απάντηση δημοτικού συμβούλου σας, δεν μπορεί να λέει ότι τίποτα το συγκεκριμένο δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα. Αυτό λέγεται υπονόμευση της προεκλογικής σας δέσμευσης, εκτός κι αν είναι τόσο άσχετος και αφελής ο άνθρωπος που να μην καταλαβαίνει ότι ένα τέτοιο εγχείρημα δεν ανακοινώνεται πριν γίνει κι επίσης δεν επιτρέπεται να το ξέρει κανένας πλην εσού, μέχρι που να έρθει η ώρα να ειπωθεί.
    Κυρία Δήμαρχε, στο διάγγελμά σας είπατε ότι η Σαλαμίνα αλλάζει σελίδα.
    Ώρα λοιπόν να πάρετε κεφάλια, μην αφήσετε να ξαναπέσει ο Δήμος σε χέρια ...τρωκτικών. Η Σαλαμίνα σας εμπιστεύτηκε για να καθαρίσετε την ...κόπρο του Αυγείου. Είσατε η λαοπρόβλητη Δήμαρχος Σαλαμίνας κι έχετε το λαό μαζί σας.
    Ο κόσμος έχει εναποθέσει όλες του τις ελπίδες επάνω σας γιαυτό κι έγινε η μεγάλη ανατροπή τη 2η Κυριακή, γιατί σας πίστεψε, η νίκη είναι προσωπική δική σας. Μην τον απογοητεύσετε. Καμία ανοχή σε υπονομευτές κι εφιάλτες. Αφήστε τους να αποστατήσουν κι εμείς θα τους περιποιηθούμε κατάλληλα, όχι τίποτα άλλο αλλά γιατί τότε θα μας έχουν υποκλέψει την ψήφο μας, την ελπίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος27/9/14 17:55

    αναφερει στο σαλαμινα πρεσσ;Ανώνυμος27/9/14 14:05
    "Μεταξύ των άλλων συζητηθήκαν η παραχώρηση της αίθουσας << Δ. Μπόγρης>> για την συνέχιση των Μαθημάτων Λαϊκής Αστρονομίας που παραδίδονται Δωρεάν από το Παράρτημα Σαλαμίνας κάθε Σάββατο από τον Οκτώβριο έως και τον Μάιο."

    Σε λιγο θα δωθει η αιθουσα ,για να φερουμε ,χαρτορικτες,καφετζουδες,κ.λ.π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/14 19:12

      Μιλάνε και οι ζαροπαίκτες τώρα που είχαν καταντήσει την αίθουσα για να μην πω τι.
      Αντε φέρτε πίσω ρε κλαίφτες τις καρέκλες που αρπάξατε από την αιθουσα . Λαμόγια !!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/9/14 19:17

      Τι λέει ο βλάκας 17:55 ;
      Εδώ ρε την δίνατε στον Δερτούζο και τον Ευθυμίου για προπαγάνδα και δεν θα δοθεί για μαθήματα αστρονομίας που θα γίνονται από Καθηγητή Πανεπιστημίου;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/9/14 09:12

      Πιστεύεις ότι οι Κουλουριώτες ξέρουν τι είναι "αστρονομία"? Αν ναι, πες μας και για τον Τοτό.

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος27/9/14 18:37

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΓΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ?ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/14 18:50

      Ας μας πει κάποιος ο Νίκος Αγαπίου, εντεταλμένος παρά τω Δημάρχω Σαλαμίνος ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΑΜΙΣΘΟΣ είναι ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ τα ΜΑΥΡΑ που ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ από που βγαίνουν;
      Σίγουρα όχι από την τσέπη του Μηνά

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/9/14 18:58

      Ε κ β ι α σ μ ο ύ ς ……. και …… Τ ε κ ν ά.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/9/14 14:29

      Άκου φίλε και βάλτο καλά στο μυαλό σου.
      Μαύρα δεν υπάρχουν ούτε θα υπάρξουν.
      Τελεία και παύλα.
      Η Νάννου δεν είναι Τσαβαρής που ζητούσε μαϊμού τιμολόγια.

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος27/9/14 18:52

    Ρουλίτσα κατηγορούσες τον Τσαβαρή για χουντογιορτές αλλά τους Σπαρτιάτες τους είχες πρώτη μούρη σήμερα. Έπρεπε να φέρεις και τους Χρυσαυγίτες να δέσει πιο καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/14 19:02

      ΚΙ ΟΛΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
      ΑΜ Η ΒΑΡΕΜΕΝΗ Η ΡΕΜΟΥΛΑ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/9/14 19:08

      Τι να κάνει η γυναίκα, μετά από τόση πίεση και παρακάλια, άφησε το θέατρο του Τσαβαρή να παίξει για τελευταία φορά μιας και είχαν τις προετοιμασίες τους, νομίζοντας ότι θα ξανάβγαινε ο γιαννάκις και θα συνεχίζονταν η σπατάλη και η κραιπάλη. Εχουν τύχη που είναι καλή η Δήμαρχος και κατανοεί το ...ψώνιο τους.

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος27/9/14 19:25

    Το παιχνιδι της προβοκατσιας ειναι γνωστο και δεν τσιμπαει κανεις! Αν νομιζεται οτι μπορει να βρει βηματισμο το νησι με τις μαλακιες που γραφεται στο διαδυκτιο εισαστε γελασμενοι!!Αυτο που γνωριζω ειναι οτι ο δημος δεν εχει ουτε ενα ευρω!! Οι κατασχεσεις απο προμηθευτες και οχι μονο ερχονται βροχη!!Ο δημος αν θα γλυτωσει την επιτηρηση θα ειναι θαυμα !! Γραψτε μαλακιες!! Και θα συμβουλευα την Δ.Γ να σταματησει τις προβοκατορικες αβαντες στο site !!ΑΡΚΕΤΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/14 19:59

      τις συμβουλές στην μάνα σου. ΑΡΚΕΤΑ!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/9/14 01:55

      Θελει η που@@να να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει!! καρφωθηκες μωρο μου!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/9/14 09:19

      Πες τα στον Ντινόπουλο και τους προηγούμενου υπουργούς που 3 1/2 χρόνια μας έπριξαν ότι είναι από τους πιο νοικοκυρεμένους δήμους. Μαζί και το ΥΠ ΟΙΚ. Οι άσχετοι, ενώ εσύ που βγαίνεις ανώνυμος τα ξέρεις, Μιχαλάκη.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/9/14 14:54

      Ελα που κανεις λαθος Δεσποινουλα!!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος2/10/18 08:22

      Παλι βγενεις και λες μα@£κιες ρε λαμογιο;

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος27/9/14 19:58

    ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚ. ΜΠΙΝΑΡΗ . ΚΥΡΙΑΚΟ ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!
    Χθες στις 12:00 π.μ. · Μου αρέσει! · (F.B)
    ΜΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ...... Η κ. ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΕ;;;; ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΡΕ ΡΙΝΟΥΛΑ;;; ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/14 20:12

      Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/9/14 21:25

      kyria mpiniari me poles signomes kai pola euxaristo xekinisate stin antipoliteysi kai sinergates proin tsabari pou esis krinate akatalilous den katalabeno an auto exi na kani me politiko epipedo i psixologika problimata opos kai na me krinete apo to sxolio mou sas zito signomi

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος27/9/14 21:25

    kyria mpiniari me poles signomes kai pola euxaristo xekinisate stin antipoliteysi kai sinergates proin tsabari pou esis krinate akatalilous den katalabeno an auto exi na kani me politiko epipedo i psixologika problimata opos kai na me krinete apo to sxolio mou sas zito signomi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος27/9/14 21:39

    Η ουσία της συνέντευξης του κ. ΝΙΚΟΥ ΑΓΑΠΙΟΥ είναι η τραγική Οικονομική θέση του Δήμου Σαλαμίνας εξ' αιτίας της απαράδεκτης διοίκησης του κ. ΤΣΑΒΑΡΗ ! Συγχαρητήρια στο ΝΙΚΟ για τις ρεαλιστικές τοποθετήσεις του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/14 21:52

      Δήμαρχε τα ευχαριστώ της Μπινιάρης τα είδες; Είναι σαν τον Σιμίτη" Ευχαριστώ τους Αμερικάνους"...Τσάμπα το Δελτίο που είχες γράψει και όλοι σε επαίνεσαν για την προσβλητική ανακοίνωση του Χ. Μαριδάκη προς τον θεσμό. Ο Κώστας Μαριδάκης τελικά είναι του πολιτισμού; Εξαφανίστηκε με το φιάσκο της Ειρηνούλας. ΜΑΖΕΨΕ ταΛΟΥΡΙΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/9/14 22:11

      Μπορει να μου πει καποιοσ αν το τζιπ κυκλοφορει

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/9/14 23:28

      Δεν μα χεζεις ρε Νταλαρα ( 21.39 ) ???? Για ποιον Τζαβαρη μας μιλας ?? Και ο κΑγαπιου επι 28 συναπτα ετη, που ηταν αντιδημαρχος?? Που ηταν Δημ. Συμβουλος επι 28 χρονια?? ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ?? Που ξαφνικα μας κανει τον τιμητη των παντων ,προσβλεπει σε εσοδα και δεινει γραμμη?? Δεν τον μαζευεται λεω εγω?? Αντε και στον Τζαβαρη αν δεν του αρεσει η γραμμη της Δημαρχου!! Καλο θα της κανει!!Αρκετα εσωσε το νησι !! 28 χρονια πολεμαει να ΣΩΣΕΙ το νησι!!Τον ευχαριστουμε !! Ασε μπας και τα καταφερει κανενας αλλος καλυτερα απο αυτον!!Αλλα ξερεις τι λεει ενα γνωμικο?? ΤΑ ΣΚΑΤΑ και οι ΦΕΛΛΟΙ επιπλεουν!!

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος27/9/14 22:18

    Η Ρηνούλα είναι του αυτού φυράματος παιδιά. Θυμάμαι σε μια συνέντευξη στον "Κυχρέα" πέταγε κάτι αρλούμπες που σε κουφαίνανε. Μην εκπλήσσεστε, έχουμε ακόμα να δούμε τρομερά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος27/9/14 22:20

    ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΧΑΖΕΨΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος27/9/14 22:49

    Μπράβο στον Δημοσιογράφο για την υπέροχη συνέντευξη με μια μεγάλη πολιτική μορφή του νησιού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος27/9/14 22:54

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ.
    Ανώνυμος27/9/14 18:15
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ "ΣΥΝΘΗΜΑ" ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΤΣΑΒΑΡΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ" ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ... Η ΝΕΑ Δ. ΑΡΧΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΘΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΟΙ "ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ" ΤΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Ν ΑΓΑΠΙΟΥ.

    ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/14 14:34

      Δεν υπάρχουν συμμαχίες, στήριξη υπάρχει.
      Τα καθαρά χέρια της Ναννου που εξελίχθηκε σε σύνθημα έδωσε τη νίκη των εκλογών.
      Όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα.

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος27/9/14 22:59

    Όσοι παρακολουθούν τον Αθηναϊκό τύπο ξέρουν σε ποια εφημερίδα εργάζεται και αρθρογραφεί χρόνια τώρα ο κ. Αγαπίου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/14 23:09

      ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΣΑΛΑΡΗΣ!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΝΤΥΠΟ?? ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ?? ΟΤΙ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΑ??ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!! ΜΙΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!!

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος27/9/14 23:02

    Δεν αφηνεται τα ναι μεν αλλα κΑΓΑΠΙΟΥ?? Ποιος ειστε εσεις που προσδωκαται?? Και περιμενεται και εσοδα απο την υδρευση,τον φωτισμο και τα κοιμητηρια?? Τι πολιτικη αλαζωνεια ειναι αυτη??Τι εισαστε?? Δημαρχος?? Σας εχουμε υποστει 28 χρονια!! Αισθανεσται αμοιρος ευθυνων για το χαλι του νησιου?? Τι κανατε 28 χρονια που σας ζουσαμε εμεις, για να δωσετε λυσεις στα προβληματα του νησιου??Γυρολογος της πολιτικης σκηνης του τοπου ειστε κΑγαπιου!!! Οπου νομιζεται οτι σας καλει το συμφερον σας!! Εδω ομως θα βρειτε σε ξερα κ Αγαπιου!!Οχι αλλα παιγνιδια σε βαρος του λαου της Σαλαμινας!!Δεν υπαρχουν για να φατε ΚΑΙ αυτη την φορα κΑγαπιου !!Δεν φταιει μονο ο Τζαβαρης για τα χαλια του νησιου κΑγαπιου!! ΦΤΑΙΤΕ και ΕΣΕΙΣ !! 28 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος27/9/14 23:03

    αναφερουν ,οι αγνωστοι.
    Ανώνυμος27/9/14 13:01
    ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΕ ΝΕΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ. ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ;

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος27/9/14 13:51
    Με λενε.....ΓΙΩΡΓΟ....και ποτε δε ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ....κλπ,κλπ....
    Παλια μου τεχνη ....ΚΟΣΚΙΝΟ.......
    Τι παει και ψηφιζει αυτη η ...ΚΟΥΛΟΥΤΗ....


    Ανώνυμος27/9/14 16:39
    OXI ! KANEIΣ ΛΑΘΟΣ. ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΝΤΑΧΟΥΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ !!!

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ, το ονομα,και το φυλλο,για να σου βρω τραγουδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος27/9/14 23:16

    Ο Δύο Αυγά Μάτια, καλό θα είναι να παρατήσει την πολιτική και ν ασχοληθεί με κάτι άλλο......πχ....ν άνοίξει ένα σουβλατζίδικο, ένα μαγαζί με δαντέλες, να πουλάει ποιήματα σ΄εφημερίδες ή να μη κάνει τίποτα, απλά, τρώγοντας τη σύνταξη του πιλαφιού που παίρνει, βγάζοντας λόγους στα καφενεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/14 00:09

      Ποια σύνταξη ρε φίλε εμείς οι ντόπιοι γνωρίζουμε ότι από την ψυτάλια δεν παίρνεις σύνταξη εάν δεν γνωρίζεις μην γραφείς, τον άνθρωπο τον εδίωξαν με τις κλωτσιές από το ναυτικό

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος27/9/14 23:50

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 23:09 : Εγώ είπα ότι γνωρίζω. Από κει και πέρα με κατινιές δεν βρίσκεται η αλήθεια. Και στο τέλος - τέλος να τανε η ζήλια ψώρα κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος27/9/14 23:55

    Αλήθεια κ. Νάννου πείτε μας αν αμείβοντα και πόσο οι Αντιδήμαρχοι , η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και οι Πρόεδροι οργανισμών και επιτροπών. Θέλουμε την αλήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/14 09:25

      Βαβαίως. Όλοι και τα ποσά πρέπει να συνεχίσουν να τα δημοσιεύουν ...... ειδάλλως !!!!!!

      Διαγραφή
  43. Ανώνυμος28/9/14 00:18

    Ζορίζεται το αρπαχτικό δεν μπορεί να συν υπάρξει με τα καθαρά χέρια γιατί από εκεί έμαθε να ζει σε βάρος του κοινωνικού ιστού 28 χρόνια στα κοινά και τα παραμύθια για συγγράμματα να τα πει άλλου στο Σπανόπουλο που μπαζώνει την θάλασσα δούλευε σαν αποθηκάριος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος28/9/14 00:27

    O κοπρίτης του λιμενικού ταμείου από την Μάνη, είναι ακόμα στο γραφείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/14 09:26

      Δεν ξεχνάς ποτέ τι σου έκανε στην ...... Ο Μανιάτης.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/9/14 09:48

      μπορεί ΝΑ ονειρευότανε να κάνει.....ΤΩΡΑ, αφού πρώτα κάνει ένα μπάνιο γιατί ζέχνει σαν μπαγιάτικος ροφός, να βάλει όπισθεν και νάρθει να κλάσει μια μάντρα αμελέτητα!

      Διαγραφή
  45. Ανώνυμος28/9/14 08:01

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ.ΑΓΑΠΙΟΥ : ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΟΞΦΟΡΔΗΣ;ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος28/9/14 08:19

    Δήμαρχε δεν το περίμεναν να μπεις δυναμικά στο παιχνίδι ..υλοποίησε το πρόγραμμα που υποσχέθηκες και όλα θα πάνε καλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/14 08:39

      κάτσε να επιστρέψει από το εξωτερικό και τότε να δεις τι έχει να γίνει κοντεύει 1 μήνα που ταξιδεύει ψάχνοντας για χρήμα μόλις το βρει θα επιστρέψει στην Ελλάδα κι όλα θα αλλάξουν, προς το παρόν μόνη στο σπίτι η Σοφία τι να προκάνει κι αυτή; 28η Οκτωβρίου θα χουμε δήμαρχο κάτσε και να δεις

      Διαγραφή
  47. Ανώνυμος28/9/14 10:30

    ΜΠΡΑΒΟ κ. ΑΓΑΠΙΟΥ , ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος28/9/14 10:31

    ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος28/9/14 10:34

    ΤΣΑΒΑΡΑΚΙΑ ΠΟΣΕΣ ΜΑΛ..............ΚΙΕΣ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ !@#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος28/9/14 10:38

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 9:48 - ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος28/9/14 11:12

    Συγχαρητήρια στο δημοσιογράφο και στον κύριο Αγαπίου γι αυτήν την πολυ μεγάλη σε αξία και σοβαρότητα συνέντευξη. Εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα απο τις απαντήσεις του στα ερωτήματα 4,6,13 και 14. Κύριε δημοσιογράφε ευχόμαστε πάντοτε να μας χαρίζετε τέτοιες ωραίες στιγμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος28/9/14 11:15

    Αντί να παπαρολογούμε ας διαβάσουμε προσεκτικά τη συνέντευξη που βγάζει πολλές ειδήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος28/9/14 11:26

    Η συνέντευξη φίλε μου πράγματι είχε μεγάλη ποιότητα και υψηλό επίπεδο στις απαντήσεις. Φοβήθηκα μόνο για την αβεβαιότητα του κυρίου Αγαπίου στο δεύτερο ερώτημα. Δηλαδή κύριε Αγαπίου υπάρχει περίπτωση να μην έρθει εισαγγελέας και ορκωτοί λογιστές στο Δήμο; Αλίμονο σε ολους σας τοτε γιατι θα χρεωθείτε τα οικονομικά σκάνδαλα της διοίκησης του Γιαννη Τσαβαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/14 14:44

      Και ποιός είναι ο Αγαπίου που ρωτάς τέτοιο πράγμα ρε φίλε;
      Έχεις την εντύπωση ότι είναι κάτι;
      Τη στρατηγική του Δήμου την χαράσει η Δήμαρχος και κανένας άλλος.
      Και για να το διαπιστώσεις περίμενε μερικές ημέρες και θα δεις.
      Ο Αγαπίου υπέπεσε σε μέγα σφάλμα, διότι απάντησε βλακωδώς σε ερωτήσεις που δεν έχει καμία αρμοδιότητα. Προφανώς έθελε να δείξει ότι είναι ο εξ απορρήτων της Δημάρχου, ενώ δεν είναι όπως δεν είναι κανένας.
      Αυλή η κα Νάννου δεν έχει διότι δεν την χρειάζεται.

      Διαγραφή
  54. Ανώνυμος28/9/14 11:31

    Ο λαός απαιτεί να μπουν στο δήμο ορκωτοί λογιστές. Κυρία Ναννου μέχρι σημερα εχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/14 14:48

      Η κα Δήμαρχος δεν είναι Ψωνάκις για να κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού και σαχλαμάρες.
      Το αν μπούνε ή δεν μπούνε ορκωτοί, θα το αποφασίσει η ίδια την κατάλληλη στιγμή.

      Διαγραφή
  55. Ανώνυμος28/9/14 11:35

    Ρε παιδιά τι εγινε σημερα στα Σαλαμινια; Ποιο ειναι το μεγάλο σκάνδαλο για το οποίο μιλάνε όλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/14 14:50

      Ο΄τι την ώρα που ΄σουνα εκεί, η γυναίκα σου πηδ.......νε με τον κουμπάρο.

      Διαγραφή
  56. Ανώνυμος28/9/14 11:38

    Ρε φίλε το μόνο σκάνδαλο που γνωρίζω εγω ειναι οτι και σημερα κουμάντο στα "Σαλαμίνια" έκανε οι μαριδακηδες. Αν εσυ ξέρεις τίποτε άλλο πες το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος28/9/14 11:41

    Το πρωι στο τύμβο στην κατάθεση στέφανου επεσε ξύλο;απλά ρωτάω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος28/9/14 12:00

    Με το αυτοκίνητο του ΛΤ αφιχθεί σημερα στον τύμβο ο μέγας Γιαννάκης Λενης. Χαίρε Καισαρ οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/14 12:56

      Η δημαρχοσ ελεγε οτι ο τσαβαρησ κυκλοφορουσαι με τζιπ 2000 κυβικα ενω ο κοσμοσ τησ σαλαμινασ πινουσαι τωρα η νεα δημαρχοσ υο τζιπ το κυκλοφορει

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/9/14 13:07

      Ο Γιάννης πρόλαβε κι έκατσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  59. Ανώνυμος28/9/14 12:49

    1)Κε ΑΓΑΠΙΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙΟΥ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ (ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ) ΔΗΜΑΡΧΟ Κον ΓΚΙΝΗ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ???????????????????????? ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ??????????? Ο Κος ΓΚΙΝΗΣ ΝΑ.........????????? ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Ο Κος ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ................5) ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ????? ΑΡΑ ΥΔΡΕΥΣΗ -ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ-ΚΛΠ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ. ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΛ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΥΦΙΣΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΜΟΝΑΧΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ. 10) ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ( ΜΕ ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ-ΜΕΤΑΦΟΡΑ- ΚΑΥΣΙΜΑ- ΦΕΡΥ ΜΠΟΤ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ) ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ Ή ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ??????????????????? 9)-14) ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Ή ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ Ή ΕΣΤΩ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΛΟΓΚ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΔΩΣΑΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος28/9/14 13:16

    Εντεταλμενος συμβουλος παρα(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) τη ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ.....
    Ρωταω τη ΔΗΜΑΡΧΟ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΥΙΟΝ.......Θεσμικα που τοποθετηται.....και που προβλεπεται ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος28/9/14 13:20

    Σκάνδαλο στα Σαλαμινια;σταματήστε ρε παιδιά τις βλακείες και τα ψέμματα. Η κυρία Νάννου κάνει το τριήμερο των εκδηλώσεων με 1000 ευρω κι ο Γιαννάκης ο Τσαβαρής ξόδευε γι αυτές στον αέρα 100000 ευρω. Να το μεγάλο σκάνδαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος28/9/14 13:27

    ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΛΕΝΗ ΤΟ, ΠΑΡΚΑΡΕ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ,ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ;;Η ΑΝΑΛΑΒΕ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος28/9/14 13:44

    Η Δημαρχος ,μου φανηκε ,κουρασμενη,γιατι η καυμενη ,εκατσε να ετοιμασει φαγητα ,γαι σημερα μετα την τελετη στα αμπελακια,ειχαν στρωσει τραπεζια ,με θαλασσια τραπεζομαντηλα,λουλουδια, χθες εβαλε τρια πουλμαν, κλ,π γιατι μη μου πεις οτι ολα αυτα στοιχισαν μονο 928 ευρω. και μη πεις ψεμματα ,και εισαι και της εκκλησιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος28/9/14 13:55

    ΚΑΛΑ ΤΟ ΡΗΝΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ;;;; ΡΗΝΑΚΙ ΚΥΡΙΑ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ,ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ.ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΟΥ ΔΩΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ,ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ,ΜΑΖΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΝΩΡΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος28/9/14 14:00

    ΤΟ ΡΗΝΑΚΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΟΛΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 5 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩΝ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΕΛΕΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/14 14:45

      βάλε ακόμα ένα έλεος ρε, να γίνουνε τρία, για να σου δώσει κι η σαλαμίνα τρία σε πακέτο

      Διαγραφή
  66. Ανώνυμος28/9/14 14:02

    1)Κε ΑΓΑΠΙΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙΟΥ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ (ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ) ΔΗΜΑΡΧΟ Κον ΓΚΙΝΗ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ???????????????????????? ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ??????????? Ο Κος ΓΚΙΝΗΣ ΝΑ.........????????? ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Ο Κος ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ................5) ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ????? ΑΡΑ ΥΔΡΕΥΣΗ -ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ-ΚΛΠ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ. ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΛ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΥΦΙΣΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΜΟΝΑΧΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ. 10) ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ( ΜΕ ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ-ΜΕΤΑΦΟΡΑ- ΚΑΥΣΙΜΑ- ΦΕΡΥ ΜΠΟΤ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ) ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ Ή ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ??????????????????? 9)-14) ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Ή ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ Ή ΕΣΤΩ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΛΟΓΚ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΔΩΣΑΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος28/9/14 14:02

    ΛΙΚΕ???????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/14 14:47

      Θα μου πει κανεισ αν το τζιπ το κυκλοφορει η νεα δημαρχοσ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/9/14 15:11

      Για να ρωτάς και να ξαναρωτάς σημαίνει ότι δεν έχεις δει να το κυκλοφορεί η νέα δήμαρχος, σωστός;
      Να λοιπόν ακόμη μια διαφορά με τον πρ.δήμαρχο που το χρησιμοποιούσε ακόμα και στο τζόκινγκ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/9/14 17:42

      Η ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΒΕΝΖΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΙΧ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/9/14 19:04

      φιλε μου εχεις δικιο τον εχω δει και εγω στην ΑΘΗΝΑ αλλα και πολλες φορες στο φερρυ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος28/9/14 19:54

      Και οταν το ειχε ο πρωιν δημαρχοσ τον σχολιαζανε οτι κυκλοφορει με τζιπ 2000 κυβικα και πολιτεσ τρεχουν συσιτια

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος2/10/14 10:15

      Την αλητεία σας την έχει υποστεί ο κόσμος στο πετσί του, γιαυτό και σας έδωσε κλωτσιά.
      Όσα ψέματα και να πείτε ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει.
      Αν δεν το ξέρεις εσύ, το ξέρει η δήμαρχος ότι απαγορεύεται το αυτοκίνητο να το κυκλοφορεί οποιοσδήποτε άλλος εκτός της Δημάρχου. Θα διακινδύνευε ποτέ να εκτεθεί δίνοντας το σε άλλον για να κάνει βόλτες όπως λες;
      Και έχει ανάγκη ο υιός της από αυτοκίνητα; Είσαι πολύ βλάκας τελικά.

      Διαγραφή
  68. Ανώνυμος28/9/14 14:57

    Ενα κιβώτιο απορρυπαντικά ξόδεψε ο λένης να καθαρίσει τη βρώμα απ΄ το γραφείο του κουτσιλέπρα, συν την ειδική απολύμανση που έγινε για να ψοφήσουν οι μανιάτικες ψείρες απ΄όλο τον όροφο του λιμ. ταμ.!
    το δε αυτοκίνητο, το ανέλαβε συνεργείο καθαρισμού με ειδικότητα τα τζαβαροσκυλοτσιμπούρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/14 15:15

      Ειναι ευκαιρια μετα απο το συνεργειο καθαρισμου το τζιπ να πουληθει

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/9/14 15:24

      Οταν λοιπον βγει απο το συνεργειο καθαρισμου το αμαξι να πουληθει

      Διαγραφή
  69. Ανώνυμος28/9/14 15:33

    τα μάθατε;
    ο τέως απατεώνας έβαλε στο λτ δύο τζαμπαρόσκυλα κατασκόπους......ο ένας είναι ο πεντοχίλιαρος, το πεκινουά του μανιάτη, γνωστή ανωτάτη πρώην λινάτσα του λιμενικού και ο...ρούλης της εφοριατζούς ( ο αμάρτησα για το παιδί μου)!

    γιάννη, πρόσεχε αυτές τις δύο μεγάλες προσωπικότητες της κούλουρης!
    για παν ενδεχόμενο, νάχεις πάντα μαζί σου κανα δυο φόλες πρόχειρες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος28/9/14 16:58

    axaxa pentoxiliaros xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/14 17:26

      Καλά το λές το πεκινουά άμα φάει αλλάζει αφεντικό......

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/9/14 17:34

      ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ανώτατοι αξιωματικοί σου λέει,,κάτω απο την ηγεσια ενός πυλαφιού

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/9/14 00:02

      μπα;;;;;; τους ανάγκασε κανείς να πάνε στο λιμ. ταμ.;
      ανώτατοι χλιμίτσουρες στην υπηρεσία του τέως απατεώνα νικαιώτη είναι!

      Διαγραφή
  71. Ανώνυμος28/9/14 17:27

    ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,ΕΠΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ,ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗ,ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΤΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ,ΑΣΠΡΙΣΜΕΝΑ ,ΠΑΡΤΕΡΙΑ,ΑΣΠΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ.ΒΡΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ,ΝΑ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΘΕΙ ,Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ,Ο ΘΟΔΩΡΑΣ ΠΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ,ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΛΙΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΑΝ;;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ;;;,ΠΑΡΕΛΑΖΑΝ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ;;;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ;;;;;;;,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ; ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ;;; ΤΡΕΙΣ,ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ,ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ . ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ,ΜΕΤΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΑΜ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΝΑΚΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ Η ,ΕΧΕΙ ΨΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ;;,ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος28/9/14 17:48

    Ο ΤΕΩΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ Κ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΡΥΣΗ;;;;
    ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ Κ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΩΡΑ.;;;;;;;;; ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;;;; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ 9 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΟΥΣΙΑ .ΤΩΡΑ ΚΑΝΑΤΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΦΑΝΗΤΕ ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙΤΕ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ 7 ΜΕΡΕΣ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΑΣ ΠΡΕΣΒΥΣ,ΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ,ΠΗΡΑΜΕ ΑΞΙΑ,ΣΑΝ ΝΗΣΙ. ΔΟΥΛΕΥΨΑΝ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΒΟΥΗΞΕ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΑΣ.ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΦΙΕΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΟΓΙΟΡΤΕΣ,ΛΥΠΑΜΕ.ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ,ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.,ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος28/9/14 18:56

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟΝ 13;44
    ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΜΕΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ,ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 928;;;;;;;
    ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος28/9/14 19:26

    ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΜΕ ΠΕΔΗΛΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ,ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ,ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ;ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΕΦΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΗΤΑΝ;Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟΛΟΥ ΗΤΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/14 19:33

      Και τον μπουφε και τα στολιδια μετα στο αμπελακι που τα πας?
      Μπραβο της ομως ολα τα εκανε με 928 ευρο
      Οταν θα παει την πανταχουσα στην οικονομικη εκει θα πεσει πολυ γελιο

      Διαγραφή
  75. Ανώνυμος28/9/14 22:01

    ΤΣΑΒΑΡΑΚΙΑ ΠΑΛΙ ΜΑΛ..........ΚΙΕΣ ΛΕΤΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος28/9/14 22:11

    ΜΗΝΑΚΟ ΠΑΨΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΝ ΕΘΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος28/9/14 22:22

    ΚΑΙ Η ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΧΑΡΕΣ ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ,ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.ΑΠΟΨΕ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ 928 ΕΥΡΩ
    ΑΘΝΟΔΕΣΜΕΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟ,ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΑΚΟΜΗ.. ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ;;;;; ΟΧΙ 900 ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ 928. ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ,ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΑΛΙΜΟΝΟ.ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος28/9/14 22:32

    ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ. ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ.
    1. ΔΙΟΙΚΗΣΗ Γ.......ΜΑΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΑΝΕ , 2 ΕΞΥΠΥΡΕΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ , 3 ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΙΟΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ , 4 ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΙ - ΚΑΙ ΜΗ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΓΙΑ ΘΑΨΙΜΟ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , 5 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Π.Χ. ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ ΜΙΑ 10000 ΦΑΝΕΡΟ 25000 ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ , 6 ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ 1000 / ΔΥΟ , 7 ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ , 8 ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΟΒΑΝΕ ΚΑΙ ΡΑΒΑΝΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑ........ΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος28/9/14 22:55

    ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΩ, Η ΤΣΑΤΣΑ ΑΛΛΑΞΕ.ΟΙ ΠΟΥ..........Σ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔ.........Ο ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤ........Σ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανώνυμος28/9/14 23:56

    ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ ΡΕ ΤΖΑΜΠΑΡΟΝΤΟΓΚ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος29/9/14 13:32

    Ότι και να γράφεται ανώνυμοι κομπλεξικοί , ο συνδυασμός της Ι. ΝΑΝΝΟΥ είναι ισχυρά ενωμένος. Πουστιές , αλληλοκαρφώματα και συκοφαντίες μόνο στην πλευρά του ΤΣΑΒΑΡΗ θα βρείτε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/14 13:35

      Ρε τελικά είσαι και πολύ μαλάκο τι να σου πω μόνο ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
  82. Ανώνυμος29/9/14 13:36

    Ρε σεις το μάθατε ; Ο ΜΠΑΚΑΜΠΟΥΚΑΣ ο ΣΤΑΜΟΣ μπαίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ας κάνει εικόνα τον κουμπάρο του τον ΜΙΧΑΛΑΡΟ που τον έπαιξε δισταυρία αλλιώς θα είχε την τύχη του ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ανώνυμος29/9/14 13:38

    Φίλε σωστά τα λες. Μεγάλο πουλιτάρι και πολιτικό καθαρματάκι ο Σατμούλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ανώνυμος29/9/14 13:39

    Φίλε σωστά τα λες. Μεγάλο πουλιτάρι και πολιτικό καθαρματάκι ο Σταμούλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ανώνυμος29/9/14 13:41

    Σωστά . Χα , Χα , Χα , Χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ανώνυμος29/9/14 13:43

    Σταμούλη τρία και δύο και ένα πόσο κάνουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ανώνυμος29/9/14 13:45

    Αφήστε ήσυχο τον ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ και ασχοληθείτε με τις άλλες μαλ....ς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ανώνυμος29/9/14 17:41

    ναι ρε τον κακομοίρη.....μια ζωή από τη λάθος μεριά πηγαίνει
    λυπηθείτε το εκκολαπτόμενο λαμόγιο που ψάχνει εναγωνίως να πιάσει τη καλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ανώνυμος29/9/14 17:47

    ρε παιδια δεν πρεπει να κανω λαθος!! εχω την εντυπωση οτι ο μπακαουκας με οποιον και αν κατεβηκε στις εκλογες ο συνδυασμος του εχασε!! Μαυρη γατα ειναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ανώνυμος29/9/14 17:58

    ΤΣΑΒΑΡΟΚΟΣΜΕ Κ΄ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ 1 ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ 2 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ 3 ΜΠΕΡΗΣ 4 ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ 5 ΦΟΥΡΙΚΗΣ 6 ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ 7 ΣΠΗΛΙΩΠΟΥΛΟΣ 8 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΞΑΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ , ΠΡΟΣΕΧΩΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ανώνυμος2/10/18 08:33

    Τελικα απο οτι διαβαζω πεφτει μεγαλο φαγοποτι εκει στον δημο τα λετε και καρφωνεστε μονοι σας τζιπ βολτες τζαμπα τραπεζια βενζινες χαρτζιλικια μιζες τι γινετε στην σαλαμινα ρε φτοχομπατηρηδες κλεφτολυγουρια θελετε και να σας ψυφησουν; να πατε να γα@@@τε ρε μα@@κες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

    Ανδρέας Αναστασιάδης
    Άρχων Μουσικοδιδάσκαλος της Αγίας Μ.Χ.Ε.
    Πρωτοψάλτης Αγίου Μηνά

    Π ρ ο ς

    Τους Ενορίτες του Ι. Ν. Αγίου Μηνά Σαλαμίνος.


    Σαλαμίνα 30 Μαρτίου 2021


    Ενορίτες και ενορίτισσες του Αγίου Μηνά Σαλαμίνος, Είμαι ο πρωτοψάλτης του Αγίου Μηνά,

    Μετὰ την προφορική ενημέρωση του αιδεσιμωτάτου π. Λάμπρου Μάθεση του νέου προέδρου του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του ιερού ναού Αγίου Μηνά Σαλαμίνος και νυν προϊσταμένου μου. (Ο οποίος πριν λίγες ημέρες ανέλαβε καθήκοντα μετατιθέμενος από την τον ενοριακό Ι.Ν. Αγίου Λαυρεντίου, αφού απεχώρησε ως συνταξιούχος πλέον ο Πανασιολογιώτατος π. Τιμοθέος Λαϊβαράς με τον οποίον συνεργάστηκα μαζί του 45 χρόνια άψογα ως πρωτοψάλτης του Αγίου Μηνά.

    Ο π. Λάμπρος, την Κυριακή 28 Μαρτίου ε.ε. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στην οποίαν δεν συμμετείχε, με κάλεσε ιδιαιτέρως και μου λέγει: Ο π. Τιμόθεος έφυγε και τώρα διοικώ εγώ. Πήρα την απόφαση να σταματήσουμε την συνεργασία μας. Δηλαδή να φύγω από τη θέση του πρωτοψάλτη του ιερού ναού Αγίου Μηνά. (Αν και δεν είχε το δικαίωμα να πάρει μόνος του αυτή την απόφαση γιατί, εγώ έχω επίσημο διορισμό από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο από τον Απρίλιο του 1977 που με προσέλαβαν τότε ως ιεροψάλτη.

    Έπρεπε να καλέσει το σημερινό Εκκλησιαστικό συμβούλιο να κάνουν πρακτικά να δικαιολογήσουν την απόλυσήν μου, να με ενημερώσουν σχετικά. Στη συνέχεια να σταλούν τα πρακτικά στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και εκείνος θα έκρινε, να μου στείλει την απόλυσή μου. Όλη η διαδικασία αποπομπής μου, ήταν και είναι παράτυπη.

    Μετά από όλα αυτά αισθάνομαι την υποχρέωση με αγάπη και σεβασμό να ενημερώσω σχετικά, κυρίως δε να ευχαριστήσω όλους και όλες τους ενορίτες του Αγίου Μηνά που επί 45 χρόνια υπηρετώ.

    Επ’ ευκαιρία με σεβασμό επιθυμώ να ευχαριστήσω τον Σεβασμιότατο Μητοπολίτην μας κ.κ. Κωνσταντίνον για την άψογη συνεργασία μας και την αγάπη ποὺ πολλὲς φορὲς έδειξε εμπράκτως στο πρόσωπο μου.

    Επίσης, να ευχαριστήσω τοὺς πρώην προϊσταμένους μου πα¬νο¬σιολογιωτάτους αρχιμανδρίτες π. Τιμόθεον Λαϊβεράν και π. Χριστό¬δου¬λον Κοκλιώτην, όλους τους επιτρόπους που υπηρέτησαν τον Ι.Ν. από το 1977 και αυτούς που υπηρετούν μέχρι σήμερα, για την επὶ 45 χρόνια άψογη συνεργασία και αγάπη μεταξύ μας,

    Παράλληλα να ευχαριστήσω, όλους τους απλούς ανθρώπους ενορίτες οι οποίοι με ανεχθήκατε 45 χρόνια και κάθε φορά που συναντιόμαστε στο δρόμο να μου δείχνετε έμπρακτα την αγάπη και την ευγνωμοσύνη Σας.

    Θα ήταν παράληψη να μην τονίσω ότι ο τρόπος που απομακρύνθηκα δείχνει απαξίωση στο πρόσωπο μου, πράγμα που με λύπησε πολύ. Στο κάτω της κάτω της γραφής, άξιζα ούτε ένα τυπικό «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».



    Με αγάπη Χριστού


    Ανδρέας Αναστασιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.