Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Σεπ 2014

Και η προσέγγιση του γραφείου τύπου της Δημάρχου για τα ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    29/9/2014
Με την αρμόζουσα επισημότητα αλλά και την επιβαλλόμενη, από τους καιρούς, λιτότητα πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις «Σαλαμίνεια 2014», το Σαββατοκύριακο 27 & 28 Σεπτεμβρίου 2014, που οργάνωσε ο Δήμος Σαλαμίνας.
Το διήμερο μνήμης και τιμής για τους ηρωικούς Ναυμάχους του 480 π. Χ., «άνοιξε» το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, με την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στο Σύνταγμα.  Εκπρόσωποι από την Προεδρία της Δημοκρατίας, την Κυβέρνηση, τη Βουλή των Ελλήνων, την Περιφέρεια, τις Ένοπλες Δυνάμεις, Πρέσβεις ξένων χωρών και η Δημοτική Αρχή της Σαλαμίνας, παρέστησαν στην τελετή και κατέθεσαν στεφάνια προς τιμή των πεσόντων στην Ναυμαχία της Σαλαμίνας.
Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, οι επετειακές εκδηλώσεις στον Τύμβο των Σαλαμινομάχων, στην Κυνόσουρα, άρχισαν με την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Τύμβου, συνεχίστηκαν με την παράδοση & παραλαβή του λαβάρου του δικτύου των 23 αδελφοποιημένων πόλεων των  Σαλαμινομάχων και ολοκληρώθηκαν με την τελετή της αφής του Απολλωνίου Φωτός.
Η Δήμαρχος Σαλαμίνας Ρούλα Νάννου, στον σύντομο και συνάμα καταγγελτικό χαιρετισμό, για την όλη αντιμετώπιση του προβλήματος του αρχαιολογικού χώρου από την Πολιτεία, είπε τα εξής:
«Κυρίες και Κύριοι,
Τα ιερά αυτά χώματα του Τύμβου και της γύρω περιοχής που βρισκόμαστε σήμερα, ενσωματώνουν μνήμες από την εξέλιξη της Ιστορικής Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, που έλαβε χώρα το 480 π.χ.
Μιας Ναυμαχίας που έγινε το ανάχωμα του Περσικού επεκτατισμού και αναμφισβήτητα άλλαξε το ρου της Ευρωπαϊκής  και συνακόλουθα της Παγκόσμιας Ιστορίας.
Ατενίζοντας το πεδίο των μαχών, αναλογιζόμαστε την ιερότητα του χώρου. Ενός χώρου που θα έπρεπε να φυλάγεται ως κόρη οφθαλμού.
Αντ΄ αυτού, η Ελληνική Πολιτεία  επί σειρά πολλών ετών, ασελγεί επάνω σε τούτο τον ευρύτερο θαλάσσιο και χερσαίο ιερό χώρο όπου κείτονται τα κουφάρια των αρχαίων πλοίων, οι τριήρεις, και οι σωροί των Ναυμάχων.
Η εγκατάσταση και λειτουργία ναυπηγο-επισκευαστικών και άλλων συναφών δραστηριοτήτων βεβηλώνει την ιερότητα της περιοχής και αποτελεί ανατρεπτικό παράγοντα για την  ανάδειξη του Αρχαιολογικού αυτού χώρου, που μπορούσε και μπορεί να γίνει μοχλός ανάπτυξης για το νησί μας.
Τις επεκτατικές βλέψεις και την προσπάθεια ίδρυσης επιβλαβέστερων μονάδων όπως τα διαλυτήρια πλοίων, καταφέραμε να τα αποτρέψουμε. Δεν καταφέραμε όμως να αποτρέψουμε, πριν από ένα χρόνο, την κήρυξη με ΦΕΚ όλης της παράκτιας ζώνης από Πούντα μέχρι Σελήνια, ως ναυπηγο-επισκευαστικής ζώνης. Ένα έγκλημα που πρέπει να αποτραπεί πάση θυσία, ανακαλώντας το ΦΕΚ.
Αξίες, μνήμες, ιστορία και ιερά χώματα, όλα στο βωμό του κέρδους. Η τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας οδηγεί στο ξεπούλημα ιερών και οσίων.
Εμείς σαν Δημοτική Αρχή, δηλώνουμε ότι θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας και σαν σύγχρονοι Σαλαμινομάχοι θα υπερασπιστούμε τα ιερά τούτα χώματα με όποιο κόστος και θυσία κι αν χρειαστεί. Αυτός ο χώρος που είναι το λίκνο της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και του Πολιτισμού, επιβάλλεται να γίνει ιερό προσκύνημα της παγκόσμιας πολιτιστικής κοινότητας.
Κυρίες και Κύριοι,
Την ιερή μνήμη αλλά και την βαριά κληρονομιά, αυτών των ανθρώπων, αυτών των ηρώων, που έπεσαν μαχόμενοι για τα υψηλά ιδανικά της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας, τιμούμε σήμερα με ελάχιστο τρόπο.
Με ένα λιτό δάφνινο στεφάνι, που συμβολίζει την οφειλόμενη τιμή στους ήρωες προγόνους μας αλλά και τον σεβασμό στα ιδανικά που μας δίδαξαν, θυσιάζοντας την ζωή τους.
Είθε, το φωτεινό τους παράδειγμα  να διδάσκει στους αιώνες των αιώνων.»
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε στρατιωτική - μαθητική παρέλαση, στον Αρχαίο Λιμένα, στο Αμπελάκι και ρίψη στεφάνων στη θάλασσα.
Το απόγευμα της Κυριακής, οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου στην αίθουσα Δ. ΜΠΟΓΡΗ, με θεατρικό απόσπασμα από τους Πέρσες του Αισχύλου και έκλεισαν με την βράβευση των Σαλαμινίων παγκόσμιων πρωταθλητών της κωπηλασίας, αδελφών Κόνσολα.
Παράλληλα με τις κύριες εκδηλώσεις των «Σαλαμινείων 2014», στα πλαίσια του διημέρου μνήμης και τιμής της επετείου της αρχαίας Ναυμαχίας έγιναν και αθλητικές εκδηλώσεις.
Ο «Ναυταθλητικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας» (ΝΟΒΣ) διοργάνωσε τον αγώνα  ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης «Κύπελλο Ναυμαχίας Σαλαμίνος 2014» στην διαδρομή Φάληρο - Σαλαμίνα - Φάληρο. Το βράδυ του Σαββάτου έγινε η απονομή των κυπέλλων της πρώτης ιστιοδρομίας (Φάληρο-Σαλαμίνα), ενώ το πρωί της Κυριακής δόθηκε η εκκίνηση της δεύτερης ιστιοδρομίας (Σαλαμίνα-Φάληρο).
Επίσης ο «Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Σαλαμίνας» (ΝΑΟΣ), διοργάνωσε την Κυριακή διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας, στην παραλία του Αγίου Νικολάου, με τίτλο «Σαλαμίνια 2014».
Τέλος ο «Αθλητικός Σύλλογος Πρωτέας», διοργάνωσε κατά το Σαββατοκύριακο των εκδηλώσεων, διεθνείς αγώνες ορεινής ποδηλασίας με τίτλο « 4º ΜΤΒ Κύπελλο XCO Πρωτέα -  Σαλαμίνια 2014» και «Hellas-Salamina Island M.T.B. Race 1 & 2 U.C.I CLASS 2», με συμμετοχή πολλών Ελλήνων και ξένων αθλητών.
Γραφείο Τύπου Δημάρχου Σαλαμίνας
Ισιδώρας  Νάννου

36 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/9/14 00:10

    ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΚΟΥ;;;;;;;;
    ΠΙΣΩ Ο ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΙΝ ΤΙ ΚΟΙΤΑΕΙ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/9/14 00:33

    Τους 2ους Πανελλήνιους Διασυλλογικούς αγώνες κανοε καγιακ σπριντ "ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2014" που διοργάνωσε ο Γυμναστικός Ναυτικός Ομιλος Σαλαμίνας -ΓΝΟΣ, γιατί δεν τους αναφέρετε από το Γραφείο τύπου της Δημάρχου;;;; Δεν έπεσαν στην αντίληψη σας ότι πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 21-9-2014;;; Θα έπρεπε να είστε πιο ενημερωμένοι και να αντιμετωπίζετε αντικειμενικά και ισότιμα όλους τους ομίλους να μην κάνετε συνέχεια τραγικά λάθη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/9/14 02:23

      Μήπως πρέπει να διαβάσετε λίγο πιο προσεκτικά την ανακοίνωση; Μιλάει για εκδηλώσεις που έγιναν το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου. Αυτή που αναφέρετε έγινε μια βδομάδα πριν και αν θυμάμαι καλά έγιναν και άλλοι αγώνες εκείνη τη μέρα, από το ΝΟΒΣ. Προς τι λοιπόν η εμπάθεια, πέρα από την δημιουργία εντυπώσεων; (Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν είμαι το γραφείο τύπου της δημάρχου, ούτε καν προσκείμενος στην κ. Νάννου,η αλήθεια όμως να λέγεται)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/9/14 06:46

      0033 ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
      ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 2 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΝΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
      ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο 0223 ΓΙΑ 27-28/9
      ΤΡΙΤΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΣΑΚΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΟΝ ΓΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΓΡΑΦΑ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΟΝ ΓΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΟΝ ΓΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΒΛΙΑ Η ΤΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗ ΤΟ ΦΠΑ
      ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗ ΤΟΝ ΓΝΟΣ -ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙΓΕΣΕ ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΧΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ .

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/9/14 09:34

      AΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΣΥ. ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΖΕΨΗ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/9/14 10:16

      ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΛΑΙΔΑΩ.ΕΑΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος30/9/14 19:32

      09.34 ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΙΙΙΙ???ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΦΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ? Η ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΙΑΡΟ Ο ΟΜΙΛΟΣ??

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος30/9/14 23:18

      Γιωργάκη ψηλέ Αμπελακιώτη με το μυαλό κουρκούτι και την μωβ κοιλότα πρόσεχε τι λες και τι κάνεις!
      Τα στηρίγματα που είχες στις ρουφιανιές σου πάνε και δεν ξανάρχονται
      Ο μπαρμπαΓιάννης σου ετοιμάζεται να πάει φυλακή και ο κοπρίτης σου ο μανιάτης πήγε στον αγύριστο!

      Οπότε τζαβαρόσκυλο του κερατά, που μέχρι χθες απειλούσες τους πάντες και τα πάντα, μαζέψου και δείξε τον πρέποντα σεβασμό στη δήμαρχο, γιατί θα σε πάρει και θα σε σηκώσει.... εσένα και τους υπόλοιπους της τζαβαροσυμμορίας σου!

      Διαγραφή
  3. Δε μας λες ρε «γραφείο τύπου», που ήσουν όταν τα γεγονότα πέταγαν σπίθες;
    Που ήσουν όταν η δήμαρχός σου έδινε τα κλειδιά του γραφείου ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ πίσω στον κ Χρ, Μαριδάκη μετά την «χεστήρια» ανακοίνωση της;
    Που ήσουν να ενημερώσεις τον κόσμο (τους χαχόλους;) όταν ανέθετε την διοργάνωση στο επιτελείο Τσαβαρή γιατί η δικιά της διορισμένη ήταν ανάξια των περιστάσεων;
    Που ήσουν να πεις δυο λόγια για την αλλαγή του εμβλήματος του δήμου Σαλαμίνας;
    Που είσαι όταν μπήκατε στον δήμο που διαχειριζόταν ο «κακός δήμαρχος, το λαμόγιο» όπως λέγατε προεκλογικά αν μας πείτε τι βρήκατε μω μανάρι;
    Εμείς κάνει να μαθαίνουμε ή ΟΧΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/9/14 21:16

      Μω μανάρι Τσαβαρή σήμερα τα έμαθες τι σε περιμένει;
      Κάτσε να γράφεις αηδίες στα blogs.
      Σήμερα ο τέλειος κύριος Τσαβαρής στέλνετε στον εισαγγελέα για παράβαση καθήκοντος και εξαπάτηση του δημοσίου.
      Άντε να αρχίσουν τα όργανα.
      Ότι έχει πει η Ρουλα το κάνει πράξη και πονάει πολλούς.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/10/14 01:06

      ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΜΗΠΩΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ Της ΚΟΛΟΥΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος30/9/14 08:10

    Η ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΕΤΑΙ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/9/14 08:15

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ; ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΜΕ; ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ; ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΕΣΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/9/14 10:19

      1. Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου είναι η Δήμαρχος.
      2. Η Δήμαρχος δεν έβρισε τον Μαριδάκη, απλά τον ανακάλεσε στην Τάξη. Αυτό δεν σημαίνει ότι απορρίπτει συλλήβδην τον 30χρόνο αγώνα ενός ανθρώπου. Αυτό, για να ξέρουμε τι λέμε.
      3. Κανένα 'κλειδί' των Σαλαμινίων δεν έδωσε στον Μαριδάκη. Την όλη εκδήλωση την είχε αναλάβει η αρμόδια αντιδήμαρχος πολιτισμού κα Μπινιάρη υποβοηθούμενη από τον υιό Κυριάκο Μαριδάκη λόγω εμπειρίας. Τελεία και παύλα.
      4. Για να ξέρεις όμως, ο Μαριδάκης καλώς κακώς έχει μια ιστορία γύρω από τα Σαλαμίνια και η επιτυχία του κάθε Δημάρχου είναι να κρατάει τα καλά και να πετάει εκείνα που δεν τον εκφράζουν. Κανείς δεν μπορεί να πετάξει στα σκουπίδια τον αγώνα του Μαριδάκη στο σύνολό του. Αν το κάνει θα είναι βλάκας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/9/14 12:23

      grafeio typou den kanei afti i xrysayvgitissa me ton sapiodonti??????

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/9/14 13:29

      Ρε "Κουκουλοφόροι" του "γραφείου τύπου", δεν ντρεπόσαστε λιγάκι;
      Αυτά είναι τα "καθαρά χέρια" να απαντάτε ως γραφείο δημάρχου με "κουκούλα";
      Δεν καταλαβαίνετε ρε πως ξεφτιλίζετε την δήμαρχο παλιό χαϊβάνια;
      Ρε αυτά αν τα κανε ο Τσάβες, τι θα λέγατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ξεφτίλες ανα μουνε χαμάδες της Κούλουρης

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/9/14 20:25

      Γραφείο τύπου της δημάρχου λέει, όχι του δήμου. Το γραφείο τύπου της Νάννου ήταν και είναι ο Γαβρίλης. Μην ψάχνετε και τόσο πολύ ρε! Άλλο γραφείο τύπου του δήμου και άλλο γραφείο τύπου της δημάρχου, είναι ξεχωριστά πράματα, το ξεκίνησε αυτό ο Τσαβαρής.

      Διαγραφή
  6. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ30/9/14 09:01

    ΡΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΚΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΚΡΑΠΑΤΖΙΔΙΚΟ (ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ)ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΓΥΦΤΩΝ,,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ SHELL ΑΠΕΝΑΝΤΙ...ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΩΔΙΑ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΓΙΑ ΧΑΛΚΟ....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ....ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/9/14 09:49

      Εσύ κε ΚΟΥΛΟΥΡΙΏΤΗ μάλλον δεν μένεις στην περιοχή των Βασιλικών που έχουν εγκατασταθεί οι γύφτοι, διαφορετικά θα ήξερες τις προσπάθειες και τις ενέργειες που έχει κάνει η νέα Δήμαρχος μέχρι τώρα.
      Γιαυτό λοιπόν μπορείς να ρωτήσεις τους εκπροσώπους των θιγομένων κατοίκων κ.κ. Σ.Μπούταλη και Β.Βιλλιώτη να σου πούνε ή το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως ή τον Γ.Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης ή την Αστυνομία ή την Τροχαία ή την Πολεοδομία ή την Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου, κάτι ξέρουν αυτοί.
      Την νέα Δήμαρχο δεν την ενδιαφέρουν οι εντυπώσεις και οι φανφάρες, την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα.
      Γιαυτό και δουλεύει αθόρυβα, μεθοδικά, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/9/14 21:19

      Ρε Τσαβαρόσκυλα ακόμα και στα blogs την μια τάπα πάνω στην άλλη τρώτε στην προσπάθεια σπήλωσεις μιας γυναίκας που σας έκοψε το φαγοπότι.
      Άντε σε λίγο θα πηγαίνετε τσιγάρα στο αφεντικό σας. Και μερικοί ίσως τον ακολουθήσουν κιόλας....
      Υπομονή και εντύπωση

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/10/14 09:22

      ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ. ΟΙ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Η ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΕΝΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ. ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΞΟΧΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΙΝΟ, ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΘΕΙ...

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος30/9/14 10:28

    Άξια !!!!! Συγκλονιστικές στιγμές, κανείς ποτέ άλλος Δήμαρχος δε είχε τη τόλμη και τη δύναμη να μιλήσει έτσι ! Ασθανθήκαμε διπλά υπερήφανοι όταν έγιναν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα λαμπρές και μοναδικές εκδηλώσεις και μαζί μια Δήμαρχος να ξεκινάει μαζί με τη Περιφέρεια τη μάχη για την ιστορία μας και το πολιτισμό μας όπου σίγουρα θα έχει θετικά αποτελέσματα. Μπράβο στην κα Νάννου που δικαίωσε την επιλογή μας να την αναδείξουμε Δήμαρχο του ιστορικού νησιού μας. Η Σαλαμινα αποκτά και πάλι την υπερηφάνεια της που ειχε χάσει πολλα χρονια τωρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/9/14 11:04

      Αηδια καταντησατε με το ατελειωτο ΓΛΥΨΙΜΟ........

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/9/14 11:18

      Μετα απο μερικες μερες ...αμηχανιας και εντονου προβληματισμου ...τα ΚΑΛΟΠΛΗΡΟΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ..βγηκαν απο ΣΗΜΕΡΑ και ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ...ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ,.....ΚΑΤΑΝΤΙΑ....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ.......?????????????????

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/9/14 16:30

      και ο μανούλης τα ίδια έλεγε για το αφεντικό του

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/10/14 10:28

      ποια υπερηφανεια ρε γλυφτη??????Ζεις μεσα στα σκουπιδια και τις ακαθαρσίες στους δρομους της πολης (που οταν βρεχει αδειαζουν τα σκα...ά των βοθρων στους δρομους ) και μιλάς για υπερηφάνεια!!!!! Ψωροπερήφανε κουλουριωτη.....

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος30/9/14 11:22

    ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ! ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ! ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΄΄ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ΄΄...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/9/14 23:30

    ρε σεις, αληθεύει ότι ο τέως έβαλε μέσον και καπάρωσε το δίπλα κελί από του Ακη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/10/14 02:59

      Όχι. Του είπαν να διαλέξει το κελί Νο 32 ή το Νο 34 γιατί στο Νο 33 θα βάλουνε τον Καπετανάκη!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος1/10/14 10:23

    Πω πω!!!!! τι προσωπικότητες ειναι αυτές που παρευρέθησαν στα Σαλαμίνεια 2014 !!!!! ολα τα ΜΜΕ κάλυψαν το γεγονος!!!!! Σα δεν ντρέπεστε λιγάκι , που εχετε και το θρασος να μιλατε για αξιοπρεπη γιορτη!!!! Τα θυμάστε τα Σαλαμίνεια επι Ντάβου???? ηταν σα τη σημερινη ''ΑΡΜΑΤΑ'' των Σπετσων με προβολή σε ολο το κοσμο και παράλληλα μια διαφημιση για το νησι!!!! ΕΤΣΙ και ακομα πιο εντυπωσιακη θα επρεπε να γινουν τα Σαλαμίνεια!!!! αλλα εσεις λογω της ανικανότητάς σας ζειτε στη κακομοιρια και τη μιζέρια γιατι εκει σας αξιζει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/10/14 14:16

      ρε τζαβαρόσκυλο, εμάς έτσι μας αρέσουν τα σαλαμινια, αν εσένα δεν σ΄αρέσουν, γρήγορα τον πούλο !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/10/14 19:28

      ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙς ΕΣΥ ΤΑ ΙΛΟΥΣΤΡΑΣΙΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙς ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΙΚΙΙΑ; ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΦΕΣΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΤΙΜΙΑ ΚΙΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ !

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος1/10/14 10:34

    Το μαλλιοτράβηγμα βλέπω καλά κρατεί, λες και δεν έχουμε σοβαρότερα θέματα να λύσουμε. Σκοτωθείτε τώρα αντί να σηκώσετε τα μανίκια να δουλέψετε για το νησί νικητές και ηττημένοι. Θα έχουμε να διαβάζουμε κουτσομπολιά μια 5ετία ακόμα. Ποιός, τι και γιατί, ενώ στην ουσία είναι γιατί όχι εγώ... Περαστικά σας. It is bussiness after all...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/10/14 19:01

    ΚΑΛΕ ,ΑΝΤΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΙΣΙΕΣ.ΣΤΟ ΤΥΜΒΟ.ΤΑ ΣΑΛΑΜΕΙΝΙΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ.ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/10/14 19:28

    ΕΣΥ ΜΑΝΑΡΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος1/10/14 20:34

    XESTHKA NA STENAXVRHUV. EGV MANARI MOY EBGALA MONOS MOY META POY EFYGES ,KAI ME AYTOYS POY HUELA ,NA EINAI STH FVTOGRAFIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.