Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Σεπ 2014

Σε απόγνωση οι κάτοικοι της περιφέρειας από τις αλλεπάλληλες διαρρήξεις αετονύχηδων νιώθουν απροστάτευτοι κι έτοιμοι να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους…

Σύμφωνα με αναγνώστη μας, λίγο πριν έγινε στην περιοχή «ΑΣΤΕΡΙΑ» Βασιλικών και τρίτη διάρρηξη μέσα σε σύντομο χρόνο και μάλιστα αυτή την φορά μέρα μεσημέρι!
Οι ιδιοκτήτες απουσιάσαν για λίγο πηγαίνοντας στην θάλασσα να κάνουν το μπάνιο τους κι όταν με το καλό επέστρεψαν βρήκαν το σπίτι τους άνω κάτω!
Να σας υπενθυμίσουμε πως πριν  μέρες είχαν γίνει άλλες δυο διαρρήξεις σε σπίτια μονίμων κατοίκων της περιοχής.
Η αστυνομική δύναμη του νησιού δεν επαρκεί ούτε για τις βασικές ανάγκες διοίκησης, τι να πρωτοκάνουν, αν δεν πιέσουν όλοι οι φορείς του νησιού για αύξηση της αστυνομικής δύναμης στο νησί μας το φαινόμενο θα επεκταθεί σύντομα και σε άλλες γειτονιές.
Πριν λίγες μέρες, στην ευρύτερη περιοχή από Βασιλικά μέχρι και την Ηλιακτή ανοίχτηκαν  σπίτια, που θα πάει αυτή η κατάσταση;

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/9/14 15:41

    Ανώνυμος20/9/14 15:22
    Τι εγινε ,καλε σημερα στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΩΠΟΛΕΙΟ; Ουρες απο κοσμο εξω. Στο δρομο,φωνες ,αυτοκινητα,μηχανακια,τρικυκλα, φορτηγα ,και περνανε τροφιμα . .Σε ερωτηση και μεσα απο φωνες του κοσμου,που τα πατε αυτα τα τροφιμα ,και εμεις περιμενουμε απο της 7 το πρωι Η απαντηση; ηρθε απο εναν με γκρι μπουφαν. Για τεσσερις εκκλησιες. αγ Ανδρεα,αγ.Σπυριδωνα ,και δεν θυμαμε πια αλλη,εκκλησια, Δυο κυριες φωναζαν, οι εκκλησιες πρεπει ,να δινουν σε εμας ,και οχι το ΠΑΝΤΩΠΟΛΕΙΟ σε εκεινες. αυτα τα τροφιμα ειναι ,για εμας,που τρεις μηνες οι υπευθυνοι επειδη δεν βγηκαν ,μας στερησαν αυτα τα λιγα που μας εδειναν .Και ξαφνικα,
    σκαει μυτη το περιπολικο.το οποιο ,απο οτι φανηκε ηταν ειδοποιημενο,διοτι πλησιασαν μερικα ατομα.,κατι γραψανε οι υπευθυνοι,του περιπολικου,βγηκαν και μερικα ατομα μεσα απο το παντοπωλειο,εγινε εντονος διαλογος,και εφυγε.
    ΘΑ ΜΑΣ, ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.;; Για να μην κανουμε δικες μας ιστοριες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/9/14 19:16

      ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΑΚΙΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/9/14 15:26

      Ο ΠΛΑΤΣΙΟΥΚΑΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΡΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΡΙΣΜΟΣ, ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΔΙΝΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ. ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΙ ΚΟΡΑΚΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ..... (ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ)

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/9/14 15:49

    Και που εισαστε ακομα... Παει για κλεισιμο!!! Εχει να πεσει πεινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/9/14 15:50

    Κανεις ανθρωπος να μην πεσει στην αναγκη του κοιν παντοπωλειου. Κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/9/14 16:51

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ Κ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ .... ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ... ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/9/14 16:52

    ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!! ΕΛΕΟΣ!!!! ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΧΙΚΑ! ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΥΜΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/9/14 22:48

    Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ. ΤΙΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΜΑΛ@@@@ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΡΙΣΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΑΣΥΔΟΤΗ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΗ. ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΑΜΠΑΡΗ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ! ΑΝ ΔΕ ΠΑΡΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΞΕΣΗΚΩΜΟ! ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/9/14 06:43

      Αν είχε περιεχόμενο στα παντελόνια της η Ρηνούλα θα της ζήταγε εκτός όλων των άλλων να τα κατεβάσει για να την πηδ… γιατί είναι και αχόρταγη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/9/14 10:50

      Ρεμάλια, μάθετε να σεβόσαστε. Ακούτε αλήτες;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος21/9/14 17:32

    ΕΙΡΗΝΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/9/14 19:13

    ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΟΥ ΠΗΔΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/9/14 19:58

      Ρε ψεύτη αν έκοβε για ψήλου πήδιμα θα είχε κάψει και του Τσάβες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος21/9/14 21:31

    καλε, για τον κλεφτη που ειναι το θεμα του μπλοκ,θα μιλησει κανεις;;;
    αντε να πω εγω.κατι εχει ωραια οπισθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/9/14 06:47

    ΑΠ΄ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/9/14 15:31

    Τι μαλάκας ήταν. Τα έδωσε για να τελειώνει η βρωμιά και η σκατίλα που τον έπνιγε και απο τους δύο ¨Αρχοντες του Δήμου. Τα παρέδωσε απο τον έναν λήστή στους κλέφτες που σάρωσαν και σούφρωσαν όλο το παντοπωλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/9/14 16:04

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΝΤΕ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.