Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Σεπ 2014

Πρωτοβουλία κατοίκων Σαλαμίνας ΣΤΟΠ στον ΕΝΦΙΑλτη

Είμαστε πολίτες του νησιού της Σαλαμίνας που πιστεύουμε ότι πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε για να καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ στην πράξη, διότι :
Είναι ένας φόρος εξωπραγματικός, εξοντωτικός, αδυσώπητος, που έρχεται να επιβληθεί σε μια χώρα όπου σύμφωνα με στοιχεία του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής τα λαϊκά εισοδήματα έχουν συρρικνωθεί κατά 50%, εντούτοις από το 2010 η φορολογική επιβάρυνση μισθωτών, συνταξιούχων και ελεύθερων επαγγελματιών έχει αυξηθεί έως 7 και 9 φορές! Ο ΦΠΑ αυξήθηκε τέσσερις φορές. Οι φόροι στα καύσιμα έχουν αυξηθεί τρεις φορές.
Και (εδώ βρίσκεται το απολύτως αδιανόητο): Οι φόροι επί των ακινήτων -ήδη πριν από την επιβολή του ΕΝΦΙΑ- έχουν επταπλασιαστεί! Κάτω από αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, μήπως η άρνηση πληρωμής τους μετατρέπεται σε δικαίωμα;

Ξέρουμε ότι για να πετύχουμε το στόχο μας , πρέπει να είμαστε πολλοί και αποφασισμένοι. Ηδη, σε πολλές περιοχές ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί, με συγκεντρώσεις, καταλήψεις εφοριών, ενημερωτικές καμπάνιες κλπ.
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ
ΑΝ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΟ
ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ
Ελα μαζί μας να οργανώσουμε την αντίσταση στον ΕΝΦΙΑλτη !
Ενημέρωση για συναντήσεις, δράσεις, νομική βοήθεια κλπ θα υπάρχει στο blog : stopenfiasalamina.wordpress.com. και στη σελίδα μας στο Facebook “ΣΤΟΠ στον ΕΝΦΙΑλτη – Πρωτοβουλία Κατοίκων Σαλαμίνας”
Επικοινωνία : stopenfiasalamina@gmail.com

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/9/14 22:12

    Ψήφιση πίστωσης ποσού 1.353,00 € με Φ.Π.Α., που αφορά την προμήθεια μοκετών περσίδων και κουρτινών για το Δημοτικό Κατάστημα.ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΌΡΓΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/14 10:44

      Δεν αφήσανε τίποτα στο γραφείο Δημάρχου. Ακόμα και τις κουρτίνες και τις περσίδες τις πήρανε για το σπίτι τους.
      Τι ήθελες λοιπόν, στο σπίτι σου εσύ δεν έχεις κουρτίνες, πώς θα προφυλαχτείς από τον ήλιο;
      Όσο για τα 'οργανα, αυτά θα αρχίσουν να παίζουν σε λίγο που θα αρχίσουν να βγαίνουν στη φόρα το ένα μετά το άλλο.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/9/14 12:20

    ΕΙΧΑΤΕ ΛΥΣΑΞΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΟΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΦΟΡΟΥΣ Ή ΟΤΑΝ ΕΧΤΙΖΕΣ ΣΠΙΤΙ 200ΤΕΤΡΑΓ. ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/14 12:59

      Δηλαδη ρε μαγκακι ,οποιος αγοραζε οικοπεδο ηταν ...λαμογιο και επιδειξιας....Ενω εσενα που στα φαγανε οι π...τανες και τα μπουζουκια τι εισαι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;Αντε να χαθεις....

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος28/9/14 13:55

    ΤΟ Μ...Ι ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙΑ ΛΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑ 2Χ2 Ή 3Χ2. ΜΕΤΑ ΑΓΑΠΑΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΦΟΡΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.