Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Σεπ 2014

Οριστικοποιήθηκε η 33η απονομή τον θεατρικών Κορφιάτικων βραβείων

Οριστικοποιήθηκε η 33η απονομή τον θεατρικών κορφιάτικων βραβείων, η τελετή  θα πραγματοποιηθεί  στο θέατρο του Πειραϊκού Συνδέσμου Πειραιά «Βαρόνος Ράλλης» στης 24 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 20.00 στο  θέατρο του Π.Σ.Π.  (  Καραϊσκου  104 – Πειραιά).
Οι συντελεστές της τελετής θα ανακοινωθούν με νέο δελτίο τύπου καθώς και η υποψήφιοι τον διαγωνιζόμενων  στης κατηγορίες θεατρικών  βραβείων για το 2013-2014.
Η οργανωτική επιτροπή δίνη στην δημοσιότητα τα ειδικά και το τιμητικό βραβείο.
ΤΙΜΗΤΙΚΟ
Στον ηθοποιό Κώστα Βουτσά για την πρόσφορα του στο θέατρο.
Ειδικά Έπαθλα:
΄΄ Μαρία Αλκαιου΄΄
Στην  Κα.  Κάτια Δανδουλάκη  για την ερμηνεία της στο έργο
΄΄Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε΄΄
΄΄ Ελένη Παπαδάκη ΄΄
Στην Κα.  Νένα Μεντή για την ερμηνεία της στο έργο
΄΄Η Ευτυχία ταξιδεύει…"
΄΄ Άννα Καλούτα ΄΄
Στην Κα. Χρύσα Ρώπα  για την ερμηνεία της στο έργο
΄΄ Οι φόνισσες του Παπαδιαμάντη΄΄
΄΄ Ρένα Βλαχόπουλου ΄΄
Στην Κα. Ελισάβετ Κωνσταντινίδου  για την ερμηνεία της στο έργο
΄΄ Εγώ η Γωγώ΄΄
΄΄ Σόφια Βέμπο ΄΄
Στην Κα.  Μαρινέλλα για την μουσική παράσταση
 «Μαρινέλλα - Βέμπο» ΄΄Η Συναντηση΄΄
 ‘’ Κατίνα Παξινού ‘’
Στην Κα.  Καρυοφύλλια Καραμπετη
 ‘’ Αλέξης Μινωτής ‘’
Στον Κ. Γρήγορη Βαλτινό
Πειραιάς 26/9/2014
Το γραφείο τύπου

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/9/14 09:00

    Aγαπητέ κ. διαχειριστή ήμαρτον ! Γιατί πιστεύετε ότι η πιο πάνω ανάρτηση μας ενδιαφέρει; Δεν μπορείτε (η μάλλον μπορείτε,αλλά ...) να καταλάβετε τι νοιώθουμε διαβάζοντας τέτοιες ...΄΄ειδήσεις΄΄; Και αν αντιπαραθέσετε ότι είναι προσωπική μου άποψη, σας ερωτώ,πάντα καλοπροαίρετα : Σας αφήνουν παντελώς αδιάφορους η ύπαρξη δεκάδων ορθογραφικών λαθών (αφήστε τα άλλα) μέσα σε λίγες αράδες; Αναβαθμίζεται έτσι ο χώρος, τον οποίο εμείς επιλέξαμε για ΄΄καθημερινή ανεξάρτητη ενημέρωση΄΄;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε καλημέρα,
      Μια και είσαι αναγνώστης του blog θα γνωρίζεις πως σηκώνουμε κάθε κείμενο όποιου φίλου μας στέλνει την είδηση, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς διορθώσεις, χωρίς λογοκρισία!
      Θα ήταν πολύ άκομψο απ την μια να ζητάμε απ’ όλους σας να μας στέλνετε κείμενα με ελεύθερο θέμα σε ότι σας αφορά και απ την άλλη να κάνουμε επιλογές.
      Ο φίλος Δημήτρης Μουζακίτης δεν είναι η πρώτη φορά που μας στέλνει κείμενο και μην ξεχνάς πως η Σαλαμίνα έχει εκατοντάδες Κερκυραίους φίλους μόνιμους κατοίκους (που τους ενδιαφέρει να μαθαίνουν) και ο Δημήτρης είναι ο πρόεδρος της «ένωσης» τους και κάνει πάντα αξιόλογες εκδηλώσεις (έστω κι αν δεν σου αρέσουν) με πολλές προσωπικότητες που τον τιμούν με την παρουσία τους και πάντα μας ενημερώνει.

      Το αν υπάρχουν 2 ή 5 ορθογραφικά λάθη δεν είναι δουλειά μας να τα διορθώνουμε δεδομένου δε πως το blogging δεν είναι και η μοναδική μας απασχόληση, άσε που είναι και άκομψο.
      Όλοι κρινόμαστε για ότι κάνουμε στη ζωή φτάνει να κάνουμε, γιατί αν αδιαφορούμε… … είδες τα αποτελέσματα της χώρας μας
      Καλή σου μέρα φίλε μου και ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου ψυχραιμία και κάνε τις επιλογές σου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/9/14 17:23

      Aγαπητέ κ.διαχειριστή,
      Θα μπορούσα να σας κατηγορήσω για πολλά, άσχετα αν απ΄όλα αυτά δεν πίστευα σε τίποτα.Και θα το έκανα έτσι,χάριν γούστου,για να ΄΄πουλήσω΄΄ πνεύμα,μούρη και ...πένα. Μόνο για ένα πράγμα,όσο κακεντρεχής κι αν ήμουν, δεν θα μπορούσα να σας κατηγορήσω. ΄Οτι είστε υπερόπτης και ανακόλουθος. Είναι η τέταρτη (!) φορά που απαντάτε σε κείμενό μου, δίνοντάς μου τις εξηγήσεις σας, άσχετα αν με καλύπτετε λίγο, πολύ,η και καθόλου. ΄Ισως και οι (λογικές) τοποθετήσεις μου σας αναγκάζουν σ΄αυτό.
      Επί του θέματος: Μένω μόνο στην τελευταία σας παράγραφο: ΄΄Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου΄΄μου γράφετε. Προφανώς εννοείτε: κάνε στραβά μάτια. Εντάξει, σας κάνω το ...χατίρι. Λέτε επίσης:΄΄ Ψυχραιμία΄΄. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την παραίνεση αυτή. Τέλος, στο ΄΄κάνε τις επιλογές σου΄΄ σας απαντώ: Παραμένετε μια καλή επιλογή μου, άσχετα αν πολλές φορές με ...βγάζετε από τα ρούχα μου΄΄...
      ΥΓ : Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ πληθυντικό μαζί σας, άσχετα αν η ηλικία μας είναι πάνω-κάτω η ίδια.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/9/14 22:32

    Υπάρχει απάντηση από τον αγαπητό διαχειριστή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.