Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Ιουλ 2017

Τώρα φωτιά στα ΚΑΝΑΚΙΑ Σαλαμίνα επέμβαση ήδη το τοπικό κλιμάκιο κι έρχονται και 5 πυροσβεστικά από Πειραιά! Τελευταία ενημέρωση 8:10μμ η φωτιά είναι υπό έλεγχο ήδη

Φωτό αρχείου

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/7/17 22:10

    παλι πηγαν να δειρουν τον Κρητικο στη δημαρχια σε εφαγε το εγωωωωωωωωωωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/7/17 22:21

    2 ταξεις γυμνασιου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. Ε ΚΟΥΛΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/7/17 23:44

    Σεβαστείτε μία φορά μία ανάρτηση που γίνεται. Τα κανάκια πήραν φωτιά. Είναι η πιο σημαντική είδηση για το νησί.Αντί να πούμε τα εύσημα στην Πυροσβεστική Σαλαμίνας, αντί να φωνάξουμε όλοι μαζί ότι πρέπει να προσέχουμε, κάθεστε και βρίζετε κάτω από τη κουκούλα και αυτό νομίζετε ότι είναι μαγκιά. Έλεος σταματείστε κάποτε και δεν μιλώ μόνο για αυτά τα σχόλια , μιλώ για όλα τα σχόλια τα υβριστικά που προσβάλουν συμπολίτες μας και οικογένειες και από τις δύο πλευρές. Επί τέλους ΕΛΕΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο δίκιο έχεις φίλε 23:44 για όσα γράφεις.Αυτό τό δάσος είναι το στολίδι του νησιού και πρέπει να το προσέχουμε ΟΛΟΙ σαν τα μάτια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/7/17 07:34

      Η ζωη μας θα γινει μονοχρωμη γκριζα αν χαθουν αυτοι οι τελευταιοι πνευμονες ..
      Ολοι μπορουμε να βοηθησουμε οπως μπορει ο καθενας..

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος22/7/17 07:16

    Για τον 01,47 αγαπητέ φίλε εάν ήταν στολίδι λίγο μας ενδιέφερε , μετά την καταστροφική πυρκαγιά το 2007 στην Πάρνηθα το δάσος αυτό αποτελεί τον μεγαλύτερο πνεύμονα ζωής στην Αττική .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/7/17 09:50

    τι να περιμενεις απ το δημο που αντι ναναι στη φωτια αλληλοβραβευονται ο καρολ με το γλενη και οι δυο μαζι βριζουν τον μπαταρολο.μα τι σιχαμαρα αυτος ο προσκοπος που εχει λυσσαξει που εχασε τη μασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/7/17 18:23

      XAXAXA ΤΩΡΑ ΤΗ ΜΑΣΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο "ΜΠΑΤΑΡΟΛ ΟΤΙΑΡΠΑΞ"
      ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος22/7/17 15:16

    Η μεγάλη του Δήμου σχολή γλενης ο αρπαχτρας!!! Σούπερ λαμόγιο!!!! Δούλος του μήνα μέσα σε όλα.οπου υπάρχει χρήμα γλενης πρώτο τραπέζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/7/17 15:34

    ΜΗΜΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ; ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡ; ΔΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΞΕΤΙΛΗΣΤΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.