Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Ιουλ 2017

Η ΛΑΕ με αντιπροσωπεία της στις μεγάλες διαδηλώσεις ενάντια στους G 20 στο Αμβούργο

        Πολυμελής αντιπροσωπεία της ΛΑΕ, με επικεφαλής τον Άλκη Αντωνιάδη μέλος της Επιτροπής Πολιτικού Σχεδιασμού, συμμετέχει από την Πέμπτη 6/7 και μέχρι το Σάββατο 8/7 στις μεγάλες και μαχητικές συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις, αντιδιασκέψεις και διεθνείς συναντήσεις, που γίνονται αυτές τις ημέρες από κοινωνικά κινήματα, αριστερές οργανώσεις και συνδικάτα στο Αμβούργο της Γερμανίας.
        Οι κινητοποιήσεις αυτές γίνονται ενάντια στη σύνοδο των G 20, δηλαδή των ηγετών των πλουσιότερων χωρών του κόσμου, που πραγματοποιείται σ' αυτή την πόλη. Το κεντρικό σύνθημα της Διεθνούς Συντονιστικής Επιτροπής, που ενοποιεί όλους τους διαδηλωτές είναι το «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ – ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ».

        Η αντιπροσωπεία της ΛΑΕ την Παρασκευή 7/7, εκτός από τη συμμετοχή της στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις, θα συμμετέχει το απόγευμα σε διεθνή διάσκεψη αριστερών πολιτικών δυνάμεων και κοινωνικών κινημάτων και θα συναντηθεί με την οργάνωση της DIE LINKE στο Αμβούργο και τον υποψήφιο της στις βουλευτικές εκλογές του ερχόμενου Σεπτέμβρη.
        Το Σάββατο (7/7) θα συμμετέχει στην κορύφωση των κινητοποιήσεων, δηλαδή στη μεγάλη διαδήλωση, που διοργανώνεται στο Αμβούργο από κοινωνικά κινήματα, συνδικάτα και αριστερές πολιτικές δυνάμεις, που θα αρχίσει στις 10 το πρωί και θα τελειώσει το βράδυ, όπου αναμένονται περισσότεροι από 100.000 διαδηλωτές.
Το Γραφείο Τύπου της ΛΑΕ

7/7/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.