5 Ιουλ 2017

Περισσότερα από 4500 παιδιά πήραν μέρος στο πρόγραμμα Kid’s Athletics σε σχολεία του Πειραιά και των Νησιών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμων των Περιφερειακών Ενοτήτων Πειραιά & Νήσων, το πρόγραμμα γνωριμίας παιδιών με τα αθλήματα του στίβου (Kid’s Athletics).
Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και τους Σχολικούς Συμβούλους Φυσικής Αγωγής Πειραιά & Νήσων.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από 11 διακεκριμένους αθλητές, εργαζόμενους σε υπηρεσίες των Π.Ε. Πειραιά & Νήσων, που έχουν πιστοποιηθεί από τον ΣΕΓΑΣ και η επιτυχία του αποτυπώνεται στο ότι ο αριθμός των σχολείων που εκδηλώνουν ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις είναι ήδη μεγάλος και αυξάνεται από χρονιά σε χρονιά.
Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι (2015- 2016) πρώτη χρονιά υλοποίησης του προγράμματος πήραν μέρος 1.850 μαθητές και μαθήτριες των παραπάνω Δήμων και φέτος (2016- 2017) 3.000 μαθητές και μαθήτριες.
Εκτός από το σχολικό χώρο το πρόγραμμα Kid’s Athletics υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του νέου θεσμού «Εβδομάδα Σχολικού Πειραι-Α-θλητισμού», που πραγματοποιήθηκε από 15 – 19/05/2017 στις αθλητικές εγκαταστάσεις «ΠΛΑΤΩΝ» του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη και συμμετείχαν σ΄αυτό 1.605 μαθητές και μαθήτριες.
Επίσης, σε συνεργασία με τη Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής και συμμετέχοντας στον εορτασμό της «Ημέρας για τους Ρομά» το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε, στις 7/4/2017 στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου, όπου παρακολουθούν μαθήματα παιδιά Ρομά.
Σήμερα, οι Αντιπεριφερειάρχες Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης και Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος συναντήθηκαν με τους αθλητές, εργαζόμενους στην Περιφέρεια Αττικής, τους οποίους ευχαρίστησαν για την αποφασιστική συνδρομή τους στην υλοποίηση του προγράμματος.
Οι Αντιπεριφερειάρχες υπογράμμισαν ότι η επιτυχία του προγράμματος αποτυπώνεται στη διαρκή αύξηση των συμμετασχόντων, γεγονός που επιβεβαιώνει την ανάγκη συνέχισης και αναβάθμισης τέτοιων δράσεων, για τις οποίες υπάρχει αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Από το Γραφείο Τύπου

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος5/7/17 17:53

  ΣΤΟΧΟΣ: Η πολιτική εξόντωση του Τσάβες
  ΜΕΣΟΝ: Δικαστική Οδός
  ΟΧΗΜΑ: Αρθ.236 του Ν.3852|2010
  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ:Δημοτικό Αναψυκτήριο π.Flamingo
  O Mηνάκος και ο Ταμτάκος σχεδίαζαν να εξοντώσουν πολιτικά τον Τσάβες με ΜΟΝΟ εργαλείο την ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ του,γιατί γνώριζαν ότι στό ακροατήριο θα ήταν δύσκολο να τον αντιμετωπίσουν.
  Δυστυχώς όμως γιαυτούς άλλαξαν τα δεδομένα του αρχικού σχεδιασμού τους μετά την ψήφιση του νόμου 4368 άρθρο 6 το Φλεβάρη του 2016 (τη μήνυση την είχαν υποβάλει τον Μάη του 2015),και πλέον δεν φθάνει μόνο η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ του Τσάβες γιά κακουργηματική πράξη,αφού ΟΜΟΦΩΝΑ ανακριτης και εισαγγελέας δεν του έθεσαν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟ, αλλά απαιτείται και ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για να εκπέσει του αξιώματος του Δημοτικού Συμβούλου και ΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!!!!
  Με αυτή όμως την εξέλιξη της αλλαγής της νομοθεσιάς το 2016, θα πρέπει πλέον να αντιμετωπίσου στο ακροατήριο τον Τσάβες και να υποστηρίξουν όλα όσα αναφέρουν στην ψευτομήνυσή τους.
  Γιαυτό επειδή γνωρίζουν από τώρα ότι η συγκεκριμένη υπόθεση του πρώην flamingo που αφορά τον συμψηφισμό ενοικίων που οφείλει ο ενοικιαστής, με το κόστος γιά πρόσθετες νέες κατασκευές(τουαλέτες κλπ)απαραίτητες γιά την αδειοδότηση του Αναψυκτηρίου που ο ίδιος κατασκεύασε,δεν μπορεί να στοιχειοθετήσει "κακουργηματική" πράξη στο ακροατήριο,αυτός είναι και ο λόγος που έχουν χάσει από τώρα τον ύπνο τους.....
  ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος5/7/17 20:07

  Όποιος τον νοιάζεται να του δώσει γρήγορα loxatanil γιατί δεν τον βλέπω καλά !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.