8 Ιουλ 2017

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος σε αυτοψία έργων στην Σαλαμίνα

Το νησί της Σαλαμίνας επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο της Γ΄ μονάδας του ΕΠΠΕΡΑΑ Νικόλαο Μαμαλούγκα και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Αρχικά ο Αντιπεριφερειάρχης πραγματοποίησε αυτοψία στα έργα που εκτελούνται στο Βουρκάρι και ενημερώθηκε από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που πρόκειται να εφαρμοστούν από τον Σεπτέμβρη στην ευρύτερη περιοχή για την διευκόλυνση της εξέλιξης των έργων κατασκευής αγωγών ομβρίων.

Στη συνεχεία συνεκλήθη ευρεία σύσκεψη με την συμμετοχή και της Δημάρχου Σαλαμίνας  Ισιδώρας Νάννου όπου συζητήθηκαν  τα έργα ανακατασκευής των 20 δρόμων, προϋπολογισμού 500.000 € από ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και για το έργο βελτίωσης των κεντρικών οδικών αξόνων του νησιού προϋπολογισμού 2.500.000 € το οποίο πρόκειται σύντομα να δημοπρατηθεί. Εν όψει της καταληκτικής ημερομηνίας της 15ης Ιουλίου με το σύστημα Vacum, συμφώνησαν το θέμα της «Συντήρησης και επισκευής δικτύου ακαθάρτων Δήμου Σαλαμίνας» να συζητηθεί προ ημερησίας στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Το θέμα της υπογραφής της προγραμματικής σύμβασης συζητήθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 6ης Ιουλίου και εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

Ο κ. Χατζηπέρος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα έργα του δικτύου του βιολογικού καθαρισμού στα Σελήνια διότι συναποφασίστηκε οι θετικές ζημιές στον ανάδοχο λόγω διακοπών και καθυστερήσεων θα καλυφθούν από το ΕΠΠΕΡΑΑ και δεν θα επιβαρύνουν τον ήδη βεβαρημένο Δήμο Σαλαμίνας.

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος8/7/17 20:58

  ΣΤΟΧΟΣ: Η πολιτική εξόντωση του Τσάβες
  ΜΕΣΟΝ: Δικαστική Οδός
  ΟΧΗΜΑ: Αρθ.236 του Ν.3852|2010
  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ:Δημοτικό Αναψυκτήριο π.Flamingo
  O Mηνάκος και ο Ταμτάκος σχεδίαζαν να εξοντώσουν πολιτικά τον Τσάβες με ΜΟΝΟ εργαλείο την ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ του,γιατί γνώριζαν ότι στό ακροατήριο θα ήταν δύσκολο να τον αντιμετωπίσουν.
  Δυστυχώς όμως γιαυτούς άλλαξαν τα δεδομένα του αρχικού σχεδιασμού τους μετά την ψήφιση του νόμου 4368 άρθρο 6 το Φλεβάρη του 2016 (τη μήνυση την είχαν υποβάλει τον Μάη του 2015),και πλέον δεν φθάνει μόνο η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ του Τσάβες γιά κακουργηματική πράξη,αφού ΟΜΟΦΩΝΑ ανακριτης και εισαγγελέας δεν του έθεσαν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟ, αλλά απαιτείται και ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για να εκπέσει του αξιώματος του Δημοτικού Συμβούλου και ΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!!!!
  Με αυτή όμως την εξέλιξη της αλλαγής της νομοθεσιάς το 2016, θα πρέπει πλέον να αντιμετωπίσου στο ακροατήριο τον Τσάβες και να υποστηρίξουν όλα όσα αναφέρουν στην ψευτομήνυσή τους.
  Γιαυτό επειδή γνωρίζουν από τώρα ότι η συγκεκριμένη υπόθεση του πρώην flamingo που αφορά τον συμψηφισμό ενοικίων που οφείλει ο ενοικιαστής, με το κόστος γιά πρόσθετες νέες κατασκευές(τουαλέτες κλπ)απαραίτητες γιά την αδειοδότηση του Αναψυκτηρίου που ο ίδιος κατασκεύασε,δεν μπορεί να στοιχειοθετήσει "κακουργηματική" πράξη στο ακροατήριο,αυτός είναι και ο λόγος που έχουν χάσει από τώρα τον ύπνο τους.....
  ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος9/7/17 10:05

   20:58 αυτό έχεις καταλάβει πως λέγεται η απόλυτη ξεφτίλα.

   Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.