Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Ιουλ 2017

Ανακοίνωση μελών της καταργημένης Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Λατομείου

Όπως σας είχαμε ενημερώσει  στην τελευταία μας ανακοίνωση, μετά την διαγραφή μας από την επιτροπή, δεν καταθέσαμε τα όπλα. Μαζί με τη Δημοτική Παράταξη ΝΑΥΜΑΧΗΑ και πλαισιωμένοι από νέα μέλη, συνεχίσαμε κόντρα στην λειτουργία του παράνομου λατομείου και αυτούς που το καλύπτουν.
Ενεργώντας αθόρυβα, κάναμε παραστάσεις στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, την Επιθεώρηση Μεταλλείων Νοτίου Ελλάδος και την Περιφέρεια Αττικής, ενώ παράλληλα, πήραμε εισαγγελικές εντολές και ζητήσαμε τις καταναλώσεις ρεύματος του λατομείου από την εποχή της σφράγισης και μετά. Πήραμε επίσης στοιχεία από το Λιμεναρχείο Σαλαμίνας για τον αριθμό των διακινούμενων λατομικών φορτηγών.

Τα στοιχεία που συλλέξαμε είναι αποκαλυπτικά και δείχνουν με τον πιο αδιάψευστο τρόπο ότι το λατομείο λειτουργούσε και λειτουργεί.
Παράλληλα, καταρρίφθηκαν οι διαβεβαιώσεις των ελεγκτικών μηχανισμών οι οποίοι, ενώ επιθεωρούσαν τον χώρο δεν έβλεπαν κάτι επιλήψιμο και οι ισχυρισμοί της Αντιπεριφέρειας ότι το λατομείο είναι επαρκώς σφραγισμένο και η διακοπή της ηλεκτροδότησης αποτελεσματική.
Τώρα κάποιοι πρέπει να εξηγήσουν γιατί το λατομείο κατανάλωνε τεράστιες ποσότητες ρεύματος ενώ είναι σφραγισμένο και κάποιοι άλλοι γιατί δεν αντιλαμβάνονταν αυτό που συμβαίνει χρόνια στην περιοχή Γούβα Μπατσί.
Μετά τις εξελίξεις αυτές, κάποιοι αποφάσισαν να πράξουν αυτό που χρόνια αμελούσαν.
Η Επιθεώρηση Μεταλλείων Ν. Ελλάδας, εισηγήθηκε και η Αντιπεριφέρεια Νήσων εξέδωσε απόφαση με την οποία ζητείται η διακοπή της ηλεκτροδότησης στο σύνολο των εγκαταστάσεων της εταιρίας «ΑΓΓΕΛΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΕ».
Επιπλέον πετύχαμε γραπτή  διαβεβαίωση από ελεγκτική υπηρεσία, ότι η σφράγιση των Η/Μ εγκαταστάσεων δεν είναι αποτελεσματική και ζητείται η διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες παρακάμφθηκε η σφράγιση.
Ήταν μία πρώτη επιτυχία. Σταμάτησε επιτέλους το γαϊτανάκι της μετατόπισης ευθυνών όπου στο τέλος όλοι έβγαιναν λάδι.
Επειδή το θέμα είναι σοβαρό θα συνεχίσουμε ζητώντας να επιληφθούν οι Εισαγγελικές Αρχές και να αποδοθούν ευθύνες εκεί όπου ανήκουν.
Η Δήμαρχος, αντί να αρκείται σε διαπιστώσεις ότι “ο Αγγέλου κλέβει”, καλό είναι να μας εξηγήσει τι έκανε όλο αυτό το διάστημα για την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου και που πάνε τα δεκάδες φορτηγά με μπάζα που μπαίνουν καθημερινά στη νησί μας.
Ο αγώνας συνεχίζεται

Τα μέλη της καταργημένης Διαπαραταξιακής Επιτροπής για το λατομείο.

24 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/7/17 17:36

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩΝ ΓΙΑΤΙ. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ; Ο ΝΤΑΜΑΡΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΕΛΕΓΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΗΦΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΝΤΑΜΑΡΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΒΓΑΖΕ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΒΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΚΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/7/17 18:30

    Η δήμαρχος καταργώντας την επιτροπή νόμιζε ότι έκανε το χατήρι αυτών που δεν ήθελαν να βγει η αλήθεια. Ωστόσο αποδείχθηκε ότι όσοι δεν έχουν καρέκλες και καμία εξάρτηση από σουλτάνους μπορούν να προσφέρουν πολλά στο νησί μας. Αλήθεια κυρία δήμαρχος, πόσα χρήματα έχετε εισπράξει από αυτά που χρωστά ο νταμαράς; Δεν πιστεύω να έχετε κάνει κανέναν συμψηφισμό. Πόσα λεφτά διεκδικείτε από τα υλικά που έχουν εξορυχθεί παράνομα; Πόσα πρόστιμα έχετε βάλει σε όσους εισάγουν και πετάνε μπάζα στο νησί μας; Για εμάς ξέρατε να κάνετε αύξηση 50% στα τέλη καθαριότητας για δύο τσάντες σκουπιδιών που πετάμε την εβδομάδα.
    Ο κόσμος δεν ξεχνά τι σημαίνει Μηνάς και Ρούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/7/17 18:41

      σιγά ρε καραγκιόζη τα τέλη, μας τάχεις πρήξει

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/7/17 18:43

      Τα καθαρά χέρια στάζουν νταμαρόλαδο.
      Μηνάς-Θωμάς το δίδιμο της αρπαχτής.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/7/17 18:48

      ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΠΑΤΩ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ. ΕΣΥ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΣ.
      ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ; ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΣΑΤΕ. ΦΙΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος11/7/17 19:08

    ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΣΠΟΝΔΟΙ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΛΑΔΙ. ΚΑΙ ΤΙ ΛΑΔΙ .... ΣΚΕΤΟ ΝΤΑΜΑΡΟΛΑΔΟ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Η ΜΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ Η ΜΑΝΑΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ. ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΤΟΞ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/7/17 20:42

    Τα μελη της επιτροπης τα ονοματα να γραψετε πρεπει να ξερουμε ποιοι ησαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/7/17 21:04

      Είμαστε ο μηνάς ο θωμάς η ρούλα και ο γιώτης

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/7/17 22:35

      Ρε ηλίθιε τί εννοείς???απειλείς???
      Αυτόν που εσυ γνωστε...αγνωστε απειλείς δεν φοβήφηκε χούντα...παλιο φασιστακο.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος11/7/17 21:20

    ο κρητηκος δεν πηγε στα σαραντα του μητσοτακη γιατι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/7/17 21:55

    21:20 γιατί θέλει να έρθει στα δικά σου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/7/17 00:07

    Μηνά που χάθηκες; Κάνεις μαθήματα ανύψωσης ηθικού στην μανάρα, να μην ντρέπεται για το νταμαρόλαδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/7/17 00:47

      Νταμαρόλαδο για όλες τις χρήσεις, ξεχνάς τα πάντα. Τώρα υπολογίζουν πόσα φορτηγά με μπάζα πήγαν στο νταμάρι και πόσα φορτηγά με αμοχάλικο έφυγαν για να βγάλουν τη μίζα τους.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος12/7/17 01:09

    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Π ΚΟΠΕΡΤΟΝ Ο ΜΑΓΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/7/17 07:45

    ΟΤΑΝ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΟΥΖΑ
    ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ
    ΞΑΠΛΟΣΤΡΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/7/17 08:24

    Καθάρματα νάνοι έχετε καταστρέψει τα πάντα.Το μόνο που σας ενδιαφέρει ειναι οι δικές σας μπίζινες και οι μίζινες των κολλητών σας.Μας πετάξατε σαν σκουπίδια,γιαυτό Μηνά να θυμάσαι όταν θα έρθει ο καιρός.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΜΠΡΕΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/7/17 08:58

    Να πάρει θέση ο Μηνάς.Να μας πει πόσο λαδι βγάζει ένα φορτηγό με μπάζα και πόσα με αμοχάληκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/7/17 09:27

    ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕς ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/7/17 09:43

    ΤΣΑΒΑΡΗ ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12/7/17 10:21

    ΜΗΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΟΛΑΔΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος12/7/17 15:39

    Καπετάν Άκη 09:43,ήσουν ότι χειρότερο είχε ο Τσάβες,έφυγες καί ξεφόρτωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος12/7/17 20:06

    ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΤΑΜΑΡΟΛΑΔΟ. ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ. ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ. ΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΖΑ; ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΤΟΞ; ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ; ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΓΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ. ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ; ΕΠΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/7/17 23:06

      Τι λίγο ρε μεγάλε εδώ έχει παραγγείλει ολόκληρο τάνκερ στο σπανόπουλο να αποθηκεύει τα λάδια. Ο μεγαλύτερος λαδιάρης όλων των εποχών.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.