Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Ιουλ 2017

ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΥΔΑΠ

Σήμερα είναι μία μεγάλη μέρα για την Αίγινα, τους Αιγινήτες και τους επισκέπτες του νησιού.
Στα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Νήσων ανοίχθηκαν οι οικονομικές προσφορές για τον μειοδοτικό διαγωνισμό του έργου της υδροδότησης της Αίγινας με νερό της ΕΥΔΑΠ μέσω υποθαλάσσιου αγωγού από την Σαλαμίνα.
Μία συλλογική προσπάθεια ετών εισέρχεται στο τελικό στάδιο. Προσωρινός μειοδότης ανακηρύχθηκε η εταιρεία «Κωνσταντινίδης Α.Ε.», με έκπτωση 32% περίπου.

Το επόμενο βήμα είναι να περάσει το έργο από το Ελεγκτικό Συνέδριο και να υπογραφεί η σύμβαση με τον μειοδότη, ελπίζουμε, εντός  του 2017.
Η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειάρχης κ. Ρένα Δούρου, αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα του έργου, το υιοθέτησαν από την πρώτη στιγμή, εντάσσοντας το στο πρόγραμμα της Περιφέρειας. Το έργο αυτό, που είναι το μεγαλύτερο του είδους, θα εκτελεστεί από Ίδιους Πόρους της Περιφέρειας Αττικής. 

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/7/17 18:28

    ο κρητικος δεν πηγε στα σαραντα του μητσοτακη γιατι ελαβε μηνυμα οτι δεν θα ειναι υποψηφιος στη β πειραια τσαμπα οι φωτο απο την κηδειαααααααααααααααααααα
    τωρα με ποιο κομμα θα κατεβεις στις εκλογες γιατι η αληθεια ειναι οτι εισαι κωλοτουμπας λικο ανελ λιγο λεβεντης λιγο ποταμι λιγο δημοκρατικη συμμαχια κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/7/17 18:59

    18:28 Αυτός ο καημός θα σε φάει, μάλλον θα κλαις με μαύρο δάκρυ και δεν θα σε χωρά ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/7/17 19:06

    XATZHPEROS ENAS AKOMA KARAGKIOZHS POY PSOFAEI GIA FOTOGRAFIES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/7/17 19:24

    ΜΠΑΤΑΡΟΠΛΑΝ & ΣΙΑ ΕΠΕ!
    Από την εμπειρία μας στα ατομικά οικόπεδα σε μαγευτικές τοποθεσίες με κυπαρίσια, τώρα στα ατομικά οικόπεδα σε θάλασσα!
    Εχεμύθεια - Λεπτότητα - Νηφαλιότητα
    Διαθέτομεν ως συνεργάτη τον διεθνούς φήμης καπετάνιο, sir Kouki
    Από την οδό Αναπαύσεως εις τα νέα ανακαινισμένα γραφεία μας της Λεωφ. Φανερωμένης!
    Σας περιμένουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/7/17 19:53

      να εισαι σιγουρος ότι υπαρχει θεση σου στην οδο αναπαυσεως αλλα πρωτα θα περασεις από τη λεωφορο φανερωμένης και εκει μπορει να βγαλεις και μαλλια ακομη ή στη καλυτερη να βρης καλυτερη θεση στην οδο αναπαυσεως τωρα που εχεις το μεσο.και αν εισαι αι ανεργος μηχανικος που ξερεις θα κανης εσυ τα σχεδια για να σε βγαλουν φωτογραφια με τον σερ κουκη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/7/17 20:00

      για όλους υπάρχει θέση εκεί, αλλά δική σου θα διαθέτει κάβα. μεγάλη κάβα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος10/7/17 19:37

    ΜΠΑΤΑΡΟ ΠΛΑΝ ΜΕ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟΝ ΠΑΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/7/17 19:57

      ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗ ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/7/17 20:07

      ΝΑ ΜΗ ΓΕΛΑΣ ΠΙΩΜΕΝΟΣ. ΠΑΧΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/7/17 07:51

      Σοφε παχαινει και κατι αλλο που ψοφας να το δοκιμασεις πισω απο την ανωνυμια μαγκιες,μπροστα ομως τον καταπινεις και μουγκα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος10/7/17 20:05

    η νδ πρωτη φορα θα κατεβασει τετοιο μεγαλο στελεχος με πλουσιο βιογραφικο στη β πειραια και φυσικα τον ενα και μοναδικο κωλοτουμπα κρητικο που μενει μονιμα στη σαλαμινα να διαβασετε ολοι το πολυσελιδο βιογραφικο των 2 ταξεων γυμνασιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/7/17 10:24

    Όλα στην φόρα για το αλλοδαπών .Μίζες ,χαμένοι φάκελοι ,σύμβουλοι, αδέλφια ,θειες, …………..η ξευτίλα της Σαλαμίνας πανελλαδικά .
    Το μεγάλο πανηγύρι έγεινε στο αλλοδαπών είχε βάλει ένα τύπο με βεβαρημένο παρελθόν στο χώρο παρά τις αντίθετες απόψεις και ήταν πολλές, γιατί η δημοτική αρχή τη κάνει???????
    Το μεγάλο πανηγύρι στο αλλοδαπών με πρόχειρους υπολογισμούς είναι στα 2.000.000 .Δικαστικές διαδικασίες έχουν ξεκινήσει αλλά για τις πολιτικές ευθύνες κανένας δεν έκανε καμιά νύξη παρότι συνέβησαν κωμικοτραγικά γεγονότα στον δήμο .Επιτέλους όλα στην φόρα για να ξεπλυθεί από την ρεζίλα αυτός ο τόπος . ΔΈΣΜΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/7/17 11:59

      η ξεφτίλα της Σαλαμίνας πανελλαδικά έχει όνομα λέτεται Τσαβαρής.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/7/17 22:28

      ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/7/17 08:02

      ΠΟΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ.ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Ο ΜΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΛΕΝΟΤΑΝ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΕΤΣΙ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙ.ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΔΕΣΤΕ ΦΑΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος11/7/17 11:09

    Γειά σου καπετάν Άκη 10:24,άν είσαι παλικάρι όλα αυτά να τα καταγγείλεις επίσημα καί επώνυμα
    παλιομπουχέσα μασκαρά
    Όσο γιά τη δέσμευση ρίχτει στην "αποθήκη σου"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/7/17 13:39

    EKTAKTO SYMBOYLIO SHMERA TO APOGEYMA STO LT.
    O MPATAROLOS PARAITEITAI.... THA MILHSEI XORIS NA EXEI PIEI OYISKY! TREXATE NA DEITE TO THEAMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/7/17 19:07

    Ο ΜΠΑΤΑΡΟΛ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΕΡΓΟ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΑΚΗ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΞΕΡΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ.ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΚΡΥΦΤΟ.ΜΠΑΤΑΡΟΛΟ ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΙΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/7/17 00:05

    ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΥΝΕΧΩΣ??????ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ????ΠΟΙΟΝ ΕΒΛΑΨΕ??ἝΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΗΤΗΣ ΟΣΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ??ἝΛΕΟΣ.....ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ...ΑΠ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ...ΜΕ ΕΙΧΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ...ΜΕ ΕΦΕΡΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ....ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΕΙΜΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ...ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΠΟΣΚΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΑΡΟΛΟ...ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ...ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/7/17 00:42

      μη κλαις άλλο ρε ταρίφα.....θα τσουφιάσεις!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/7/17 00:48

      τέτοια ώρα έχει το χωνί στο στόμα και έχει ανοίξει τη κάνουλα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/7/17 06:16

      Αδερφέ πόσο φαίνεται πως δεν τον ξέρεις καθόλου, είναι ο πιο άφιλος άνθρωπος κι αγνώμων που γνώρισα, δεν εκτιμά τίποτα, δεν έχει τσίπα ανδρισμού πάνω του.
      Η μόνη που τον κατάλαβε απολύτως ήταν η Μαρία και με την χειρονομία της του απέδωσε τα δίκαια.
      Δεν είμαι αυτός που τον βρίζει αλλά πολύ τον εκτιμώ αυτόν που του τα χώνει.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/7/17 08:11

      ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ.ΑΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΜΙΛΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ.ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΨΥΨΙΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΥΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΌΤΟΜΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ Η ΔΙΚΙΑΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΔ ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΟΖ ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ!!

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.