Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Ιουλ 2017

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΙΑΡΗΣ Νέο Τραγούδι “Χωρίς Εμένα μη φύγεις”

“Χωρίς εμένα μη φύγεις” ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Βασίλη Μπαμπανιάρη, που υπογράφει για μια ακόμη φορά τη μουσική σύνθεση και τους στίχους.
Μετά από τα αγαπημένα πλέον στον κόσμο:
“Μονόγραμμα”“Πως να κρατηθώ μακριά σου & “Είναι ψέμα πως είμαι εντάξει”
o τραγουδοποιόςεπιστρέφει με μια σύγχρονη “ταξιδιάρικη” ερωτική μπαλάντα με ευαίσθητο στίχο, που με τη ζεστή του φωνή ερμηνεύει μοναδικά!

Ο Βασίλης Μπαμπανιάρης (που πολλοί τον χαρακτηρίζουν σαν τον νέο Πορτοκάλογλου), μέσα από τα συνεχή και δυναμικά του live στην Αθήνα με την  μπάντα του Sepiaκάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του σε  συνεργασία με την SpiderMusic με  μοναδικό σκοπό  το ποιοτικό ελληνικό τραγούδι, βγαλμένο μέσα από το ιδιαίτερο ήθος που έχει επιδείξει από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα.    

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/7/17 17:56

    ΣΤΟΧΟΣ: Η πολιτική εξόντωση του Τσάβες
    ΜΕΣΟΝ: Δικαστική Οδός
    ΟΧΗΜΑ: Αρθ.236 του Ν.3852|2010
    ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ:Δημοτικό Αναψυκτήριο π.Flamingo
    O Mηνάκος και ο Ταμτάκος σχεδίαζαν να εξοντώσουν πολιτικά τον Τσάβες με ΜΟΝΟ εργαλείο την ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ του,γιατί γνώριζαν ότι στό ακροατήριο θα ήταν δύσκολο να τον αντιμετωπίσουν.
    Δυστυχώς όμως γιαυτούς άλλαξαν τα δεδομένα του αρχικού σχεδιασμού τους μετά την ψήφιση του νόμου 4368 άρθρο 6 το Φλεβάρη του 2016 (τη μήνυση την είχαν υποβάλει τον Μάη του 2015),και πλέον δεν φθάνει μόνο η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ του Τσάβες γιά κακουργηματική πράξη,αφού ΟΜΟΦΩΝΑ ανακριτης και εισαγγελέας δεν του έθεσαν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟ, αλλά απαιτείται και ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για να εκπέσει του αξιώματος του Δημοτικού Συμβούλου και ΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!!!!
    Με αυτή όμως την εξέλιξη της αλλαγής της νομοθεσιάς το 2016, θα πρέπει πλέον να αντιμετωπίσου στο ακροατήριο τον Τσάβες και να υποστηρίξουν όλα όσα αναφέρουν στην ψευτομήνυσή τους.
    Γιαυτό επειδή γνωρίζουν από τώρα ότι η συγκεκριμένη υπόθεση του πρώην flamingo που αφορά τον συμψηφισμό ενοικίων που οφείλει ο ενοικιαστής, με το κόστος γιά πρόσθετες νέες κατασκευές(τουαλέτες κλπ)απαραίτητες γιά την αδειοδότηση του Αναψυκτηρίου που ο ίδιος κατασκεύασε,δεν μπορεί να στοιχειοθετήσει "κακουργηματική" πράξη στο ακροατήριο,αυτός είναι και ο λόγος που έχουν χάσει από τώρα τον ύπνο τους.....
    ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/17 10:17

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.