Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Ιουλ 2017

ΑΡΑΤΟΣ Παρατηρησιακή Αστρονομία Σαλαμίνας : Παρατήρηση της Σελήνης με Τηλεσκόπια

Ο φετινός Ιούλιος έχει μια ιδιαιτερότητα όσο αναφορά τις φάσεις του φυσικού μας δορυφόρου, της Σελήνης. Έχει δύο φορές την φάση του Πρώτου Τέταρτου. Αυτή την ιδιαιτερότητα λοιπόν και βάσει του βασικού προγράμματος παρατηρήσεων της ομάδας μας θα παρατηρήσουμε το Σάββατο 29 Ιουλίου όπως θα δείτε και στην εικόνα παρακάτω.
 

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/7/17 17:16

    Δηλώστε λαθρομετανάστες να σωθείτε! 22 χιλιάδες δωρεάν σπίτια για αλλοδαπούς σε όλη την Ελλάδα
    Μια ακόμη προκλητική και καθ’ όλα ρατσιστική παροχή μόνο για λαθρομετανάστες ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προκειμένου οι φιλοξενούμενοι του «δημοκρατικού» τόξου στην Ελλάδα να ζήσουν τον μύθο τους στη χώρα μας…
    Συγκεκριμένα, την παροχή έκτακτης βοήθειας ύψους 209 εκατομμυρίων ευρώ προς την ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενίσχυση η οποία βεβαίως αφορά ΜΟΝΟ σε λαθρομετανάστες.
    Στόχος της ρατσιστικής αυτής ενέργειας είναι να στεγαστούν λαθρομετανάστες σε όλη την ελληνική επικράτεια και επιπλέον, να τους διατεθούν χρεωστικές κάρτες δια των οποίων θα καλύπτουν τις υπόλοιπες ανάγκες τους!
    Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που ανακοίνωσε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, θα παρέχει 22.000 ενοικιαζόμενα διαμερίσματα σε διάφορες πόλεις στην ηπειρωτική Ελλάδα και περίπου 2.000 σπίτια στα νησιά. Η Κομισιόν δε, ανακοίνωσε ότι «στόχος είναι να αυξηθεί ο αριθμός των προσφύγων που ζουν σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην Ελλάδα στους 30.000 μέχρι τα τέλη του 2017».
    Για να μην καλλιεργούνται μάλιστα αυταπάτες και ψεύδη, σαν εκείνα στα οποία ειδικεύονται οι εκπρόσωποι του «δημοκρατικού» τόξου περί «φιλοξενίας των προσφύγων και όχι μόνιμης εγκατάστασης», ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την ανθρωπιστική βοήθεια, Χρήστος Στυλιανίδης, δήλωσε: «στόχος αυτών των νέων προγραμμάτων είναι να φύγουν οι πρόσφυγες από τις εγκαταστάσεις και να έχουν κανονική στέγη και να τους βοηθήσουμε να αποκτήσουν μια πιο ασφαλή και φυσιολογική ζωή»! Την ίδια στιγμή, οι λαθρομετανάστες θα λαμβάνουν μία χρεωστική κάρτα με συγκεκριμένο ποσό μηνιαίως.
    Αποδεικνύεται συνεπώς πέραν πάσης αμφιβολίας και επιφύλαξης πως «δημοκρατικό» τόξο και Ε.Ε. προσφέρουν αιματηρά Μνημόνια στους Έλληνες και πλήθος προνομίων στους λαθρομετανάστες, σε βαθμό μάλιστα τέτοιο ώστε πολλοί συμπατριώτες μας να συνειδητοποιούν πως η ζωή τους στο μνημονιακό προτεκτοράτο θα βελτιωθεί μονάχα… εάν δηλώσουν λαθρομετανάστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/7/17 17:18

    «Αλληλέγγυοι» συμβουλεύουν τους αφρικανούς που έκαψαν την Μόρια να μηνύουν τους… Αστυνομικούς!
    Εκτός από την κρατική τρομοκρατία από την μαρξιστική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατά των αστυνομικών, οι «αλληλέγγυοι» βρήκαν ένα καινούργιο κόλπο, για να δέσουν ακόμα πιο σφιχτά τα χέρια τους.
    Έτσι, μετά τις δύο απανωτές εξεγέρσεις Αφρικανών λαθρομεταναστών στην Μόρια της Λέσβου (με καταστροφές, τραυματισμούς αστυνομικών και φωτιές ακόμα και στα ελαιοπερίβολα των κατοίκων της Λέσβου που βρίσκονται γύρω από το hot spot, αλλά και την παρεμπόδιση των πυροσβεστών να τις σβήσουν), οχτώ από τους συλληφθέντες έχουν κάνει μηνύσεις στους αστυνομικούς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/7/17 10:22

    ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΑΣΤΡΟΠΙΕΣ Κ.Ο.Κ. ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΗΘΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΛΟΓΕΙΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/7/17 11:02

    ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΤΕΡΑ ΨΑΡΟΠΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΕΛΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ??. ADMIN Μη το σβησεις μια ΓΕΝΙΚη ερωτηση εκανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/7/17 11:32

      Είναι εντολή μήνα να μην πειράξουν τα κότερα ο πιστός υπηρέτης γλενης.της έκανε καλά τις δουλειτσες.αλητη γλενη όλα στην φόρα.μπαταρολο... ξέσκισε τους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/7/17 14:22

      Με παπαριές δεν ασχολούμαι...Σάββατο σήμερα, ημέρα του ''πίνω τον άμπακο'' και μη με ενοχλείτε

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος29/7/17 22:17

    πότε είναι ρε του αγίου Άμπακα; να θυμήσουμε του πρόεδρου να πάει να προσκυνήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/7/17 14:15

      ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΒΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ,ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ;ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΣ.Ο ΑΜΠΑΚΑΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΞΕΠΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/7/17 17:11

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/7/17 22:43

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος2/8/17 08:10

    ΣΤΟΧΟΣ: Η πολιτική εξόντωση του Τσάβες
    ΜΕΣΟΝ: Δικαστική Οδός
    ΟΧΗΜΑ: Αρθ.236 του Ν.3852|2010
    ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ:Δημοτικό Αναψυκτήριο π.Flamingo
    O Mηνάκος και ο Ταμτάκος σχεδίαζαν να εξοντώσουν πολιτικά τον Τσάβες με ΜΟΝΟ εργαλείο την ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ του,γιατί γνώριζαν καί γνωρίζουν ότι στό ακροατήριο θα ήταν δύσκολο να τον αντιμετωπίσουν.
    Δυστυχώς όμως γιαυτούς άλλαξαν τα δεδομένα του αρχικού σχεδιασμού τους μετά την ψήφιση του νόμου 4368 άρθρο 6 το Φλεβάρη του 2016 (τη μήνυση μετά τον αρχικό βρώμικο σχεδιασμό τους την είχαν υποβάλει τον Μάη του 2015),και πλέον δεν αρκεί, δεν φθάνει μόνο η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ του Τσάβες,(αφού ΟΜΟΦΩΝΑ ανακριτης και εισαγγελέας μετά την καταθεσή του, δεν του έθεσαν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟ), αλλά απαιτείται και ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για να εκπέσει του αξιώματος του Δημοτικού Συμβούλου και ΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!!!!
    Με αυτή όμως την εξέλιξη της αλλαγής της νομοθεσιάς το 2016, θα πρέπει πλέον να αντιμετωπίσου στο ακροατήριο τον Τσάβες και να υποστηρίξουν όλα όσα αναφέρουν στην ψευτομήνυσή τους.
    Γιαυτό επειδή γνωρίζουν από τώρα ότι η συγκεκριμένη υπόθεση του πρώην flamingo που αφορά τον συμψηφισμό ενοικίων που οφείλει ο ενοικιαστής, με το κόστος γιά πρόσθετες νέες κατασκευές(τουαλέτες κλπ)απαραίτητες γιά την αδειοδότηση του Αναψυκτηρίου που ο ίδιος κατασκεύασε,δεν μπορεί να στοιχειοθετήσει "κακουργηματική" πράξη στο ακροατήριο,αυτός είναι και ο λόγος που έχουν χάσει από τώρα τον ύπνο τους.....
    ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/8/17 10:16

    ΠΟΝΑΣ ΓΙΑΝΝΟ ΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/8/17 14:47

    ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΤΑ ΣΒΗΒΕΙΣ; ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΕ Η ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟ ΟΤΙ Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΗΤΕΥΣΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.