Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Ιουλ 2017

MEΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ

Η δημοσίευση είναι από το Face Book του Δημοτικού Συμβούλου Μάνου Δερτούζου
Έγραφα στις 16 Σεπτεμβρίου 2016 πριν από ένα χρόνο εδώ στην ίδια σελίδα μεταξύ των άλλων.
"Ανεπίτρεπτες και ανήθικες ενέργειες ενάντια στη Μονή της Φανερωμένης που λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο καιρό πρέπει να μας προβληματίσει όλους. ...
Η Μονή της Φανερωμένης δεν είναι ένα απλό Μοναστήρι, είναι ένα θρησκευτικό και ιστορικό μνημείο που δίκαια αποτελεί με την Ναυμαχία της Σαλαμίνας, τα δύο μεγαλύτερα σημεία αναφοράς του νησιού. Καλείται η Δημοτική Αρχή η οποία με πολύ επιπολαιότητα και διαπραγματευτικό ερασιτεχνισμό, συγκρούσθηκε με την Μονή για το θέμα της εμποροπανήγυρης, να δώσει τέλος σε αυτήν την αντιπαράθεση και να ξεκαθαρίσει το σκηνικό τώρα."

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος και δυστυχώς η Δημοτική Αρχή όχι μόνο δεν ξεκαθάρισε το σκηνικό, όχι μόνο δεν έκανε προσπάθεια να ομαλοποιήσει τις σχέσεις της με την Μονή, αλλά με την χθεσινή μονομερή απόφαση της θέλει να πραγματοποιήσει το πανηγύρι, υποκαθιστώντας την Μονή, με στόχο να καρπωθεί τα έσοδα τα οποία δικαιούται η Μονή. Δημιουργείται μία εκρηκτική κατάσταση με απρόβλεπτες συνέπειες και καλούνται όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Το χθεσινό έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, με διαδικασία κατεπείγοντος, χωρίς να κληθεί εκπρόσωπος της Μονής, χωρίς να γνωρίζουμε την τοποθέτηση της Μονής η οποία επί 50 χρόνια πραγματοποιούσε το πανηγύρι στον ιδιόκτητο χώρο της, φανερώνει πρόθεση της Δημοτικής αρχής να καρπωθεί τα έσοδα της Μονής.
Ελέχθη ότι η Μονή δεν θέλει να γίνει πανηγύρι και ότι απεμπολεί τα δικαιώματά της. Θα πρέπει να γνωρίζουμε εάν είναι η επίσημη θέση της Μονής. Θα πρέπει να γνωρίζουμε εάν όντως ο Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος συμφώνησε σε αυτήν την διαδικασία διότι και αυτό ελέχθη.
Η θέση της Μονής πέρσι ήταν σαφέστατη και δεν έχει αλλάξει απ ότι γνωρίζω. Διατυπώθηκε τότε στο Δημοτικό Συμβούλιο παρουσία της Ηγουμένης και της Νομικού Συμβούλου της Μονής. Εφαρμογή του Νόμου 4264 άρθρο 26. Αυτό σημαίνει ότι ο Δήμος εκδίδει τις σχετικές άδειες στους αιτούντες χωρίς ωστόσο να δικαιούται την λήψη μισθώματος, το οποίο δικαιούται ο κύριος της έκτασης δηλαδή η Ιερά Μονή, εάν το επιθυμεί. Ο αιτών την άδεια ιδιώτης οφείλει να καταβάλλει στο Δήμο μόνο τα οριζόμενα από την νομοθεσία τέλη για την έκδοση αδείας!
Με αυτή την επισήμανση θεωρώ την ενέργεια του Δήμου βιαστική και επιπόλαιη.
Θα πρέπει να γνωρίζει επίσης η Δημοτική αρχή, ότι από μία παρόμοια μετωπική σύγκρουση με την Μονή, πρωτοφανή στα χρονικά του νησιού, δεν κινδυνεύει η Μονή. Αυτός που κινδυνεύει να λαβωθεί βαριά είναι το κύρος και η αξιοπιστία της Δημοτικής Αρχής.

92 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/7/17 07:38

    Για να κινδυνεύσει το κύρος και η αξιοπρέπεια της δημοτικής αρχής (σημ.: δεν υπάρχει λόγος να γράφονται οι δύο τελευταίες λέξεις με κεφαλαία γράμματα) πρέπει να υφίστανται τέτοια. Αλήθεια κ.δημοτικέ σύμβουλε πιστεύετε στην ύπαρξή τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/7/17 10:32

      ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ; ΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΕ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ;;; ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΜΟΝΟΦΑΓΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/7/17 10:39

      ΚΟΙΤΑΞΤΕ κ.ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ .....ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΗΣΥΧΟ !ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ "ΞΕΝΟΣ" ΕΙΣΑΙ......

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/7/17 13:28

      Αν φίλε μου (10:39) ο Δερτούζος είναι ξένος, εσύ τι είσαι μόνιμος;
      Δυο μέτρα γης δικαιούσαι κι αυτά για τρία χρόνια και μετά δεν θα σε θυμούνται όχι οι καλόγριες ούτε και τα εγγόνια σου

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/7/17 08:36

    1ον Η γνωμοδότησησ της Νομικής Υπηρεσίας λέει κααθρά ότι λέει ο Νόμος" πρέπει η Μονή να το π[αραψωρήσει ή να το εκμισθώσει στον Δήμο για να γίνει στην ιδιοκτησία της, αλλιώς στο Δρόμο που ανήκει στον Δήμο"

    2ον Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση που ελέγχει τον Δήμο λέει τα ίδια.

    3ον Το Σώμα Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης όχι μόνο λέει τα ίδια αλλά και μας προτρέπει να το κάνουμε σαν Δήμος.με συνέπειες για διαφυγή εσόδων και μη συμμόρφωση .

    4ον Ενώπιον του δικηγόρουτου Δήμου κ. Παπανικολάου η Ηγουμένη είπε ότι από παιδί δεν ήθελε την Εμποροπανήγυρη.

    5ον Θα υποστούν για δεύτερη χρονιά οικονομική ζημιά οι μικροπωλητές, τα λεωφορεία, τα καραβάκια, τα μαγαζιά της Σαλαμίνας και το ίδιο το μοναστήρι αφού ο κόσμος έχεις συνδέσει το προσκύνημα με το πανηγύρι.

    6ον ή είμαστε με τον Νόμο του Κράτους που τον ερμηνεύουν έτσι τρεΙς φορείς και η αστυνομία το ίδιο ή είμαστε με την Τσαμπάριο ερμηνεία " ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙΣ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/7/17 09:32

      1ον Η γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσία δεν λέει πουθενά ότι πρέπει η μονή να παραχωρήσει το χώρο στο δήμο, αυτό είναι προσθήκη του Μηνά.

      2ον Η αποκεντρωμένη διοίκηση δεν κρίνει νομικά το θέμα. Ο Μηνάς λέει μπούρδες.

      3ον Το σώμα επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης λέει να ερευνήσουμε αν μπορούμε να κάνουμε το πανηγύρι πάνω στο δρόμο που είναι δημόσιος, όχι ότι μπορούμε. Ο Μηνάς αποφάσισε και διέταξε ότι μπορούμε. Μηνάς είναι αυτός, ότι θέλει λέει.

      4ον Ο Μηνάς ονειρεύεται.

      5ον Θα υποστούν οικονομική ζημιά οι μικροπωλητές, τα λεωφορεία, τα καραβάκια, τα μαγαζιά της Σαλαμίνας και το ίδιο το μοναστήρι επειδή ο Μηνάς θέλει να φάει τα λεφτά της μονής και να βγάλει το άχτι του στις καλόγριες που του τη βγήκαν.

      6ον Ή είμαστε με το νόμο του κράτους ή με το νόμο του νταβαντζή Μηνά.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/7/17 10:26

      η θέση των ορκωτών λέει να γίνουν όλα με σύννομη γνώμη όχι να πάμε να βάλουμε τους πάγκους στο δρόμο ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ !!! Να δω εαν κλεισουν οι μοναχές τα οκόπεδα τους με τον Α,Β τρόπο τι θα πάθουν οι άνθρωποι με τους πάγκους και οι εκλησιαζόμενοι ;;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/7/17 11:48

      η νομιμότητα εξαντλείται στην μονή; το νταμαρολαδο που ρουφάς είναι νόμιμο; η μονή έχει προσφέρει τεράστιο έργο. έχει συνεισφορά στον τόπο επί τουρκοκρατίας. όποιος λησμονεί την ιστορία θα το βρει μπροστά του. πρώτη φορά δεξιά δήμαρχος κρατά τέτοια στάση απέναντι στην εκκλησία. τελικά εσύ προσκυνάς μόνο το χρήμα; για αυτό είσαι πολιτικός νάνος. δεν κάνεις για αυτό τον τόπο.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος15/7/17 09:35

    Ρε τις αρπαξες απο γυναικα
    καλα μωρη ρομπα ξεκουμπωτη δεν
    ντραπηκες κι εκανες και μηνυση
    Ουστ μωρη ντροπη της Μεγαλονησου

    υποψηφιος με τη Νεα Δημοκρατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/7/17 09:48

      ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ ΠΑΛΙ Ο υποψηφιος ΝΔ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος15/7/17 10:09

    Τελικά το αν έφαγε ξυλο δεν είναι είδηση!
    Είδηση είναι να βγει ΔΤ και να λέει αυτή την βδομάδα ο ρόμπας δεν έφαγε ξύλο
    Ρε και η Αννούλα; Ρε έχεις μούτρα να πας στο δικαστήριο μωρη ξεμαλλιασμένη να πεις τι;
    Αυτή η κα επειδή την πρόσβαλλα με πλάκωσε στα χαστούκια;
    Ρε θα γελάνε και τα WC στην Σκουζέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ15/7/17 14:15

      ΠΡΟΣ 09.35 ,,,, 09.48,,,,,10.09 ,,,ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΡΝΙΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ .... ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΧΤΕΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝΕ,,,,,,,ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΑ ,,,,,,ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ,,,,,, ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΕΣ,,, ΝΤΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ....ΕΠΕΣΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΛΥΚΟΥΣ....ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΡ.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/7/17 14:34

      Και γιατί καλή μου (ΑΝΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ15/7/17 14:15)
      Χρησιμοποιεί εσένα ο "άντρας' σου; Δεν έχει στα παντελόνια περιεχόμενο να γράψει μόνος του;
      Δεν βαριέσαι έτσι κι αλλιώς από Άννα τις έφαγε ας πρόσεχε να μάθει να σέβεται κι αυτός φιλίες και υποχρεώσεις στην ζωή του γιατί μέχρι τώρα έχει καταρρακώσει κάθε έννοια φιλίας και σεβασμού, μάθε του τουλάχιστον εσύ να το βουλώνει στα καφενεία γιατί τούτη τη φορά θα τις αρπάξει ξανά από γυναίκα ξανά αλλά δεν θα αρκεστεί σε δυο σκαμπίλια μόνον γιατι όπου βρεθεί κι όπου σταθεί προσβάλλει τον άντρα της και τούτη είναι ζόρικια

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/7/17 15:03

      ΚΥΡΙΑ Η ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ...... ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.. ΑΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ.. ΜΙΛΑΩ ΩΣ ΜΑΝΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΣΗΚΩΝΑ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΘΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ..ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ....ΑΝΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ..

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/7/17 16:35

      Καλά Γρηγόρη μου (Ανώνυμος15/7/17 15:03) όταν κι όποτε γίνεις άντρας βγες με το δικό σου όνομα να κάνουμε διάλογο

      Διαγραφή
    5. ΑΝΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ16/7/17 14:20

      ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΙΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΠΤ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΒΑΡΈΘΗΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΥΠΆΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΟΎΣΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΙΚΟΙ ΣΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος15/7/17 10:21

    Μάνο Δερτούζο, ή δεν ξέρεις ελληνικά ή ερμηνεύεις το νόμο όπως σε βολεύει. Πως θα δώσει άδειες ο Δήμος σε κάτι που δεν του ανήκει ή δεν του έχει παραχωρηθεί έστω προσωρινά; Ξέρεις τι απάντησε η μονή όταν ρωτήθηκε τι αντάλλαγμα θέλει για την προσωρινή παραχώρηση των πέντε ημερών; Σήκωσε συρματοπλέγματα και μάλιστα παράνομα. Όργωσε και το τεράστιο οικόπεδο, ανάμεσα στη μονή και σπίτι Σικελιανού, εκεί που παρκάρουν πιστοί και επισκέπτες, για προφανέστατο λόγο.

    Κάτι ακόμα. Μη βιάζεσαι να ρίξεις τον ψόγο για τις κακές σχέσεις με την μονή στον Δήμο. Όταν κάποιες ρασοφόρες μιλούν για "τα χώματα μας", μήπως είναι η ώρα να μάθουμε από που ακριβώς τα βρήκαν; Από τον παππού τους; Ή από τους Τούρκους, όταν έφευγαν κακήν κακώς από την Ελλάδα; Από πότε ο ηττημένος κατακτητής φεύγοντας από έναν τόπο, προικοδοτεί με τίτλους ιδιοκτησίας τους πρώην υποτελείς του; Να σου θυμίσω ότι τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις (λόφος Πατρίς και Ρεβυθούσα) κάποιοι άλλοι μιλούσαν για "τα χώματα τους" αλλά ο Δήμος δικαιώθηκε μετά από πολύχρονους δικαστικούς αγώνες;

    Άσε λοιπόν κ. Δερτούζο τις ρητορικές και την εκμετάλλευση της λαϊκής πίστης και δοξασίας για μικροπολιτικούς λόγους. Αν θέλεις να προσφέρεις καλές υπηρεσίες στο νησί φρόντισε να μάθεις τι ακριβώς είπε η ηγουμένη στους ανθρώπους του Δήμου, στην τελευταία συνάντηση και μετά έλα να πούμε τα υπόλοιπα.

    ΥΓ. Το πανηγύρι, δεν μετράει 50 αλλά 120 χρόνια λειτουργίας. Όταν, ντε και καλά, θες να ασχοληθείς με κάτι, φρόντιζε τουλάχιστον να ενημερώνεσαι σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/7/17 10:43

      ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΣ! ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ
      ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ "ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ " ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΝΕΙ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ.......ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ .........ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/7/17 11:23

      Χέστη Μηνά 10:21, κρύβεσαι σαν τυφλοπόντικας και αμολάς κοτσάνες.Ο νόμος είναι πεντακάθαρος μόνο ένας ανώμαλος μπορεί να λέει τις μπούρδες σου. Άλλωστε πολύ σύντομα θα πάρεις πίσω την απόφαση που πήραν χθες τα πρόβατά σου.

      Αν τα συρματοπλέγματα είναι παράνομα κάντης μύνυση, η πολεοδομία είναι δική σου, μην αργείς.

      Το χωράφι καλά έκανε και το όργωσε, δικό της είναι ότι θέλει το κάνει. Εσύ νόμισες ότι με τους τσαμπουκάδες σου θα υποκύψουν. Καιρός να μάθεις ότι ο εκβιασμός περνάει μόνο στα πρόβατα που εξουσιάζεις, οι καλόγριες φοράνε μαύρα αλλά δεν είναι αραπίνες να τις κάνεις ότι θέλεις.

      Φαίνεται από τα γραφτά σου ότι είσαι ψυχικά ανώμαλος, αλλά δε φανταζόμουν ότι θα έφτανες στο σημείο να αμφισβητήσεις τους τίτλους ιδιοκτησίας της μονής επειδή μπορεί να προέρχονται από την Τουρκοκρατία. Άντε να αμφισβητήσεις ολόκληρη την εκλησιαστική περιουσία, αφού έχει τους ίδιους τίτλους. Σε βλέπω με ζουρλομανδύα Μηνά

      Για τη Ρεβυθούσα καλό είναι να μας πεις τι εισπράτει ο δήμος από ένα ολόκληρο νησί, δεν ενοούμε τα μαύρα(ρεβυθόλαδο), αλλά τα άσπρα.

      Επειδή τις μυστικές συζητήσεις με το μοναστήρι τις έκανες εσύ γράφοντας στα παπάρια σου τα θεσμικά του δήμου, πες μας τι σου είπαν οι καλόγριες και άσε τις παπάτζες.

      Αν το πανηγύρι μετράει 120 χρόνια τόσο το χειρότερο για σένα, είσαι ο χειρότερος δήμαρχος όλων των εποχών, σε φτύνει το χριστεπόνυμο πλήθος και οι επόμενες γενιές.

      Φρόντισε να βρεις καλό ψυχίατρο Μηνά.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/7/17 12:00

      Ενώ εσένα νομίζεις ότι σου ρίχνουν αγιασμό.....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/7/17 12:02

      Λαμογιο Πειραιωτη φερε πισω τα κλεμενα

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος15/7/17 12:08

      ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΡΥΧΕΡΗΔΕΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΟΛΑΔΟ; ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΟΛΑΔΟ; ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΘΡΗΣΚΟΙ.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος15/7/17 12:48

      Είμαι Έλληνας,Ορθόδοξος καί Κουλουριώτης.Επίσης είμαι συνταξιούχος ανώτατος αξιωματικός.
      Παρακολουθώ από πέρυσι τις δυσάρεστες εξελίξεις με την μη πραγματοποίηση της εμποροπανηγύρεως της Ιεράς Μονής Φανερωμένης καί αισθάνομαι ντροπή και αηδία γιαυτούς πού δημιούργησαν καί δυστυχώς συνεχίζουν να συντηρούν το πρόβλημα.
      Νιώθω ντροπή καί αηδία γιαυτούς τους "λεβέντες"...ψευτοπαληκαράδες πού βρήκαν την λύση στά όποια οικονομικά αδιέξοδα έχει ο δήμος με το να τα "βάλουν" με την Μονή,την Ηγουμένη καί την Συνοδεία της με αντικείμενο τα έσοδα από το πανηγύρι της Φανερωμένης.
      Έπεσε στα χέρια μου καί διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή το πόρισμα ελέγχου των Επιθεωρητών Ελεγκτών της Δημόσιας Διοίκησης και ειλικρινά απορώ πως η σημερινή διοίκηση στο δήμο δεν βάζει το κεφάλι στα σκέλια και αφού ζητήσει δημόσια συγνώμη, γιά όσα από πέρυσι με αποκλειστικά δική της ευθύνη δημιούργησε, στη συνέχεια να εφαρμόσει όσα ο νόμος 4264|2014 καί συγκεκριμένα το άρθρο 26 αναφέρει καί να λήξει το θέμα.
      Περίτρανη απόδειξη των όσο λέω είναι οι προτάσεις πού το πόρισμα αναφέρει και που σε κανένα σημείο δεν προτείνει την παραχώρηση με ή χωρίς αντάλλαγμα την ιδιοκτησία της Μονής στο Δήμο,κάτι γιά το οποίο είχαν χυθεί τόνοι μελάνης από την πλευρά των "παπαγάλων" της δημάρχου.
      Επίσης με δυνητικό τρόπο προτείνει την κατάληψη του ημίσεος του δρόμου καί αυτό γιά ευνόητους λόγους πετώντας έτσι το μπαλάκι των ευθυνών σαυτούς που ενέκριναν με την ψήφο τους την κατάληψη.Εκείνο όμως που δείχνει κυρία Δήμαρχε, το πολιτικό σας "παπατζιλίκι" είναι ότι αποφασίσατε στο δημοτικό συμβούλιο γιά ένα θέμα πού αφορά καί το Μοναστήρι,να το συζητήσετε χωρίς να έχετε καλέσει το Μοναστήρι...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
      Με δεδομένο λοιπόν ότι το Μοναστήρι επιθυμεί την πραγματοποίηση της εμποροπανηγύρεως στα πλαίσια του υφιστάμενου νόμου τότε ποιό μπορεί να είναι πραγματικά το πρόβλημα;
      Καταλαβαίνετε κυρία Δήμαρχε την ευθύνη που συνεχίζετε να παίρνετε στους ώμους σας;
      Επίσης κυρία Δήμαρχε μπορεί να σταθεί η άποψη πού ακούγετε ότι με τα έσοδα της εμποροπανηγύρεως ο δήμος θα βάλει τάξη στα έσοδα;
      Αν αυτός είναι ο στόχος μπράβο σας, αλλά αυτό δεν το πετυχαίνουμε παίρνοντας τα χρήματα των άλλων αλλά βάζοντας τάξη σαυτά που μας ανήκουν και "κακώς" δεν τα εισπράττετε π.χ τέλη λατομείου,Ρεβυθούσα κλπ
      Δεν γνωρίζουν άραγε οι διοικούντες σήμερα τον Δήμο τι σημαίνει το Μοναστήρι της Φανερωμένης γιά το νησί μας και κατεπέκταση γιά την πατρίδα μας;
      Μήπως γνωρίζουν ποιός ήταν και τι έκανε για την επανάσταση του 1821 ο ιστορικός Ηγούμενος της Μονής Αρχιμανδρίτης Κανέλλος αλλά και τόσα άλλα που μπορεί να καταγράψει κάποιος γιαυτό το θρησκευτικό καί ιστορικό στολίδι της Κούλουρης;
      Κυρία Δήμαρχε νιώθω ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ γιά το μείζων πρόβλημα που δημιούργησε η ιδεοληψία κάποιων καί εσείς ως ο αδύναμος κρίκος της αλυσίδας παρακολουθείτε...
      Κυρία Νάννου έχετε μπροστά σας την ιστορική σας ευκαιρία να δείξετε ότι τον δήμο τον διοικείτε ΕΣΕΙΣ και όχι κάποιο άλλο συγγενικό σας πρόσωπο
      ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος15/7/17 21:30

      Αγαπητε φιλε κουλουριωτη, την δεκαετια του 1960 την γη της Σαλαμινας την ειχαν οι παπουδες μας και οι πατεραδες μας, και οι μεν πρωτοι , δηλαδη οι παπουδες μας,την πουλησαν για να φτιαξουν σπιτια να παντρεψουν τις κορεςτους , και οι δευτεροι , δηλαδη οι πατεραδες μας, να παντρεψουν τις αδελφαδες τους.Αυτη ειναι η αληθεια αγαπητε μου φιλε και αυτο το λεω εγω που ειμαι 7 γενεες γηγενης και απο μανα και απο πατερα.
      τις αδελφαδες τους.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος15/7/17 11:44

    ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΛΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΤΟ ΝΗΣΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΑΔΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ;
    ΞΕΧΑΣΑ ΕΚΕΙ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΝΟΜΙΜΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
    GO HOME ROULA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/7/17 12:47

      Είμαι Έλληνας,Ορθόδοξος καί Κουλουριώτης.Επίσης είμαι συνταξιούχος ανώτατος αξιωματικός.
      Παρακολουθώ από πέρυσι τις δυσάρεστες εξελίξεις με την μη πραγματοποίηση της εμποροπανηγύρεως της Ιεράς Μονής Φανερωμένης καί αισθάνομαι ντροπή και αηδία γιαυτούς πού δημιούργησαν καί δυστυχώς συνεχίζουν να συντηρούν το πρόβλημα.
      Νιώθω ντροπή καί αηδία γιαυτούς τους "λεβέντες"...ψευτοπαληκαράδες πού βρήκαν την λύση στά όποια οικονομικά αδιέξοδα έχει ο δήμος με το να τα "βάλουν" με την Μονή,την Ηγουμένη καί την Συνοδεία της με αντικείμενο τα έσοδα από το πανηγύρι της Φανερωμένης.
      Έπεσε στα χέρια μου καί διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή το πόρισμα ελέγχου των Επιθεωρητών Ελεγκτών της Δημόσιας Διοίκησης και ειλικρινά απορώ πως η σημερινή διοίκηση στο δήμο δεν βάζει το κεφάλι στα σκέλια και αφού ζητήσει δημόσια συγνώμη, γιά όσα από πέρυσι με αποκλειστικά δική της ευθύνη δημιούργησε, στη συνέχεια να εφαρμόσει όσα ο νόμος 4264|2014 καί συγκεκριμένα το άρθρο 26 αναφέρει καί να λήξει το θέμα.
      Περίτρανη απόδειξη των όσο λέω είναι οι προτάσεις πού το πόρισμα αναφέρει και που σε κανένα σημείο δεν προτείνει την παραχώρηση με ή χωρίς αντάλλαγμα την ιδιοκτησία της Μονής στο Δήμο,κάτι γιά το οποίο είχαν χυθεί τόνοι μελάνης από την πλευρά των "παπαγάλων" της δημάρχου.
      Επίσης με δυνητικό τρόπο προτείνει την κατάληψη του ημίσεος του δρόμου καί αυτό γιά ευνόητους λόγους πετώντας έτσι το μπαλάκι των ευθυνών σαυτούς που ενέκριναν με την ψήφο τους την κατάληψη.Εκείνο όμως που δείχνει κυρία Δήμαρχε, το πολιτικό σας "παπατζιλίκι" είναι ότι αποφασίσατε στο δημοτικό συμβούλιο γιά ένα θέμα πού αφορά καί το Μοναστήρι,να το συζητήσετε χωρίς να έχετε καλέσει το Μοναστήρι...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
      Με δεδομένο λοιπόν ότι το Μοναστήρι επιθυμεί την πραγματοποίηση της εμποροπανηγύρεως στα πλαίσια του υφιστάμενου νόμου τότε ποιό μπορεί να είναι πραγματικά το πρόβλημα;
      Καταλαβαίνετε κυρία Δήμαρχε την ευθύνη που συνεχίζετε να παίρνετε στους ώμους σας;
      Επίσης κυρία Δήμαρχε μπορεί να σταθεί η άποψη πού ακούγετε ότι με τα έσοδα της εμποροπανηγύρεως ο δήμος θα βάλει τάξη στα έσοδα;
      Αν αυτός είναι ο στόχος μπράβο σας, αλλά αυτό δεν το πετυχαίνουμε παίρνοντας τα χρήματα των άλλων αλλά βάζοντας τάξη σαυτά που μας ανήκουν και "κακώς" δεν τα εισπράττετε π.χ τέλη λατομείου,Ρεβυθούσα κλπ
      Δεν γνωρίζουν άραγε οι διοικούντες σήμερα τον Δήμο τι σημαίνει το Μοναστήρι της Φανερωμένης γιά το νησί μας και κατεπέκταση γιά την πατρίδα μας;
      Μήπως γνωρίζουν ποιός ήταν και τι έκανε για την επανάσταση του 1821 ο ιστορικός Ηγούμενος της Μονής Αρχιμανδρίτης Κανέλλος αλλά και τόσα άλλα που μπορεί να καταγράψει κάποιος γιαυτό το θρησκευτικό καί ιστορικό στολίδι της Κούλουρης;
      Κυρία Δήμαρχε νιώθω ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ γιά το μείζων πρόβλημα που δημιούργησε η ιδεοληψία κάποιων καί εσείς ως ο αδύναμος κρίκος της αλυσίδας παρακολουθείτε...
      Κυρία Νάννου έχετε μπροστά σας την ιστορική σας ευκαιρία να δείξετε ότι τον δήμο τον διοικείτε ΕΣΕΙΣ και όχι κάποιο άλλο συγγενικό σας πρόσωπο
      ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/7/17 01:44

      ποιος είναι αυτος ο μηνας ρε παιδια?και τι νομιζει ότι θα κανει στην εκκλησια?ας του απαγορεψουν την εισοδο στις εκκλησιες του νησιου τι κανει ο δεσπότης θα φοβηθεί η εκκλησια τον μηνα αν είναι δυνατον ελεος

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος15/7/17 11:55

    Ρε νούμερο πρώην εσύ γιατί δεν τα έκανες, δεν έχετε καταλάβει ότι και τους δύο σας έχει σιχαθεί ο λαός της Σαλαμίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/7/17 12:03

      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ. Ο ΠΑΛΙΟΣ ΔΕΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ. ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΟΥ. ΕΡΩΤΗΣΗ: ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος15/7/17 11:57

    ΦΘΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ. ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΟΜΟΛΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΦΕΙΣΤΕ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΜΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/7/17 11:59

    ΓΛΥΚΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ. ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/7/17 12:05

      Λαμογιο Πειραιωτη φερε πισω τα κλεμενα

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος15/7/17 12:08

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/7/17 12:13

    δεν θα ειχαμε καμια αντηρηση αν επερνε ο ΜΠΑΤΑΡΟΛΟΣ μαζι με τον ΑΡΓΥΡΗ και τον ΚΟΥΚΕ την ολη διαχειρηση του πανιγιριου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/7/17 18:24

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/7/17 18:44

      πωπω νεύρα καλέε το σωστό είνε να αναλαβη ο μπανταρολε τη καβα ο αργυρης τα κέντρα με τα σουβλάκια και ο κούκες την είσπραξη ο οποίοσ θα αποδόσει και το φπα, είναι ειδικός ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος15/7/17 12:22

    ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΦΙΛΑΚΙΖΕΤΑΙ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΝΑΣ ΝΑΝΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος15/7/17 12:32

    ΜΗΝΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΑΝΙΓΥΡΙ ΔΩΣΤΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΒΑΡΕΛΟΦΡΟΝΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/7/17 12:40

    Είμαι Έλληνας,Ορθόδοξος καί Κουλουριώτης.Επίσης είμαι συνταξιούχος ανώτατος αξιωματικός.
    Παρακολουθώ από πέρυσι τις δυσάρεστες εξελίξεις με την μη πραγματοποίηση της εμποροπανηγύρεως της Ιεράς Μονής Φανερωμένης καί αισθάνομαι ντροπή και αηδία γιαυτούς πού δημιούργησαν καί δυστυχώς συνεχίζουν να συντηρούν το πρόβλημα.
    Νιώθω ντροπή καί αηδία γιαυτούς τους "λεβέντες"...ψευτοπαληκαράδες πού βρήκαν την λύση στά όποια οικονομικά αδιέξοδα έχει ο δήμος με το να τα "βάλουν" με την Μονή,την Ηγουμένη καί την Συνοδεία της με αντικείμενο τα έσοδα από το πανηγύρι της Φανερωμένης.
    Έπεσε στα χέρια μου καί διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή το πόρισμα ελέγχου των Επιθεωρητών Ελεγκτών της Δημόσιας Διοίκησης και ειλικρινά απορώ πως η σημερινή διοίκηση στο δήμο δεν βάζει το κεφάλι στα σκέλια και αφού ζητήσει δημόσια συγνώμη, γιά όσα από πέρυσι με αποκλειστικά δική της ευθύνη δημιούργησε, στη συνέχεια να εφαρμόσει όσα ο νόμος 4264|2014 καί συγκεκριμένα το άρθρο 26 αναφέρει καί να λήξει το θέμα.
    Περίτρανη απόδειξη των όσο λέω είναι οι προτάσεις πού το πόρισμα αναφέρει και που σε κανένα σημείο δεν προτείνει την παραχώρηση με ή χωρίς αντάλλαγμα την ιδιοκτησία της Μονής στο Δήμο,κάτι γιά το οποίο είχαν χυθεί τόνοι μελάνης από την πλευρά των "παπαγάλων" της δημάρχου.
    Επίσης με δυνητικό τρόπο προτείνει την κατάληψη του ημίσεος του δρόμου καί αυτό γιά ευνόητους λόγους πετώντας έτσι το μπαλάκι των ευθυνών σαυτούς που ενέκριναν με την ψήφο τους την κατάληψη.Εκείνο όμως που δείχνει κυρία Δήμαρχε, το πολιτικό σας "παπατζιλίκι" είναι ότι αποφασίσατε στο δημοτικό συμβούλιο γιά ένα θέμα πού αφορά καί το Μοναστήρι,να το συζητήσετε χωρίς να έχετε καλέσει το Μοναστήρι...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
    Με δεδομένο λοιπόν ότι το Μοναστήρι επιθυμεί την πραγματοποίηση της εμποροπανηγύρεως στα πλαίσια του υφιστάμενου νόμου τότε ποιό μπορεί να είναι πραγματικά το πρόβλημα;
    Καταλαβαίνετε κυρία Δήμαρχε την ευθύνη που συνεχίζετε να παίρνετε στους ώμους σας;
    Επίσης κυρία Δήμαρχε μπορεί να σταθεί η άποψη πού ακούγετε ότι με τα έσοδα της εμποροπανηγύρεως ο δήμος θα βάλει τάξη στα έσοδα;
    Αν αυτός είναι ο στόχος μπράβο σας, αλλά αυτό δεν το πετυχαίνουμε παίρνοντας τα χρήματα των άλλων αλλά βάζοντας τάξη σαυτά που μας ανήκουν και "κακώς" δεν τα εισπράττετε π.χ τέλη λατομείου,Ρεβυθούσα κλπ
    Δεν γνωρίζουν άραγε οι διοικούντες σήμερα τον Δήμο τι σημαίνει το Μοναστήρι της Φανερωμένης γιά το νησί μας και κατεπέκταση γιά την πατρίδα μας;
    Μήπως γνωρίζουν ποιός ήταν και τι έκανε για την επανάσταση του 1821 ο ιστορικός Ηγούμενος της Μονής Αρχιμανδρίτης Κανέλλος αλλά και τόσα άλλα που μπορεί να καταγράψει κάποιος γιαυτό το θρησκευτικό καί ιστορικό στολίδι της Κούλουρης;
    Κυρία Δήμαρχε νιώθω ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ γιά το μείζων πρόβλημα που δημιούργησε η ιδεοληψία κάποιων καί εσείς ως ο αδύναμος κρίκος της αλυσίδας παρακολουθείτε...
    Κυρία Νάννου έχετε μπροστά σας την ιστορική σας ευκαιρία να δείξετε ότι τον δήμο τον διοικείτε ΕΣΕΙΣ και όχι κάποιο άλλο συγγενικό σας πρόσωπο
    ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/7/17 13:09

      ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ 12.40 Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ , Η ΤΟΠΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ,Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΒΡΊΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ; ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΙΕΣ. ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΦΊΛΟΥ " Επίσης κυρία Δήμαρχε μπορεί να σταθεί η άποψη πού ακούγετε ότι με τα έσοδα της εμποροπανηγύρεως ο δήμος θα βάλει τάξη στα έσοδα;
      Αν αυτός είναι ο στόχος μπράβο σας, αλλά αυτό δεν το πετυχαίνουμε παίρνοντας τα χρήματα των άλλων αλλά βάζοντας τάξη σαυτά που μας ανήκουν και "κακώς" δεν τα εισπράττετε π.χ τέλη λατομείου,Ρεβυθούσα κλπ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/7/17 13:29

      Το μόνο που είσαι ... Έλληνα, Ορθόδοξε και Κουλουριώτη, είσαι σπαστικός. Σε διαβάσαμε, μία δύο, τρεις ... Τι βάζεις το κείμενο σου ξανά και ξανά; Για να το εμπεδώσουμε; Έτσι σε μάθανε στο Σώμα που υπηρετούσες να σέβεσαι τους συνομιλητές σου; Δε σου μάθανε να λες τη γνώμη σου και μετά να κάθεσαι σιωπηλός για να ακούσεις τι λένε οι άλλοι;

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος15/7/17 13:02

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ; Η ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΡΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ; ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΦΑΛΑΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/7/17 13:40

      Τώρα εσύ, ή είσαι ο Παναγόπουλος και τρολλάρεις τον εαυτό σου ή ζεις σε άλλο νησί. Τί θέλεις τώρα; Να βγεί ο Παναγόπουλος να μαζέψει τίποτα υπογραφές, όπως τότε που ζήταγε από το Δημοτικό Συμβούλιο να ακυρώσει το δημοψήφισμα της ζεύξης; Α; μιλήσουμε καλύτερα για τον καιρό ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/7/17 18:22

      Ρε Τσάβες ρί λες τώρα???Ανησυχείς και εσύ???Δύσκολα τα πραγματα μάλλον με το παλιόπαιδο!!!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος15/7/17 13:17

    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος15/7/17 13:21

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Η ΡΟΥΛΑ ΤΣΑΒΑΡΟΔΕΡΤΟΥΖΑΚΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος15/7/17 13:34

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ 12:40,ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ
    ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος15/7/17 13:38

    ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ; ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΠΑΟΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΈΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΚΥΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΥΝΟ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΏΣΕΙ , ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ; ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΤΙ ΛΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ; ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος15/7/17 13:44

    Αγαπητέ φίλε 13:29,να σου ξεκαθαρίσω ότι η επανάληψη του σχολίου μου δεν οφείλετε σε εμένα καί επειδή κάποιοι μπορούν να κάνουν διάφορους συνειρμούς δεν είμαι απόστρατος του Π.Ν.
    Δεν θα ξαναεπανέλθω.Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος15/7/17 13:57

    δυστυχως το νησι το εξουσιαζει μια αθρησκη οικογενεια με μονη εννοια πως θα αρπαξουν τις περιουσιες των αλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος15/7/17 14:06

    τελικα ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟΟΟΟΟ ΠΑΛΙ Ο υποψηφιος ΝΔ


    ΠΟΛΛΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος15/7/17 14:10

    ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΗ. Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ Η ΜΟΝΗ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/7/17 14:27

      Ενώ οι ρασοφόροι μπορούν να σας καθοδηγούν σε αυθαιρεσίες και να εφαρμόζουν ανενόχλητοι το ρητό "ράσο φοράω, ότι θέλω κάνω".
      Ξυπνήστε αγαπητέ, είμαστε πλέον στο 2017 ... Όσο για το θρησκευτικό σας συναίσθημα, φροντίστε να μην το υποβαθμίζετε μόνος σας, λέγοντας ότι δεν σας νοιάζει τι είναι νόμιμο και τι είναι παράνομο για μία μονή. Ξέρετε πόσοι ρασοφόροι πέρασαν το κατώφλι της φυλακής για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου; Πρώτα είμαστε πολίτες μιας συντεταγμένης πολιτείας και είμαστε ΟΛΟΙ ίσοι απέναντι στο νόμο και μετά όλα τα άλλα. Αν δεν σας αρέσει να ... φύγετε, να πάτε ... αλλού, που έλεγε και η διαφήμιση.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/7/17 16:50

      ΧΑΑΧΑΧΑΧΑ....δεν τον νοιάζει τον θεούσα μπρόκολο 14:10, ''τι είναι νόμιμο και τι παράνομο για μια μονή, ούτε η ορθόδοξη εκκλησία περιορίζεται από νόμους..''
      Αντε και μας βγήκαν τα μάτια έξω!
      Ισως είναι κι ένας λόγος αυτός το ότι τώρα τελευταία όλο το νέο το παπαδαριό κυκλοφορεί με ολοκαίνουργιες τζιπάρες!

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος15/7/17 14:38

    Αγαπητέ φίλε 14:27,ποιός είναι αυτός που στη προκειμένη περίπτωση καταπατεί τους νόμους;
    Το Μοναστήρι ή ο Μηνάς; Ποιός πήγε παράνομα και με τσαμπουκά να δώσει "μαύρα" στο μοναστήρι γιά να τα πάρει τριπλάσια απο τους μικροπωλητές που με την σειρά τους θα τα έπαιρναν από τον κοσμάκι;
    Αυτό θέλεις να γίνει εσύ ο νομοταγής πολίτης;
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/7/17 17:12

      ποιος θέλει να καρπώνεται 200 - 300 χιλιαρικάκια απο πανηγύρι και με τσαμπουκά να παρουσιάζει μόνο 5-6; με ιστορία 100 χρόνων; ε;
      ψόφα εσύ λαέ και προσκύνα τους γραμματείς και φαρισαίους

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος15/7/17 15:17

    Μερικές σκέψεις για το πανηγύρι της Φανερωμένης.

    1. Ο νόμος 4264/14 άρθρο 26 είναι ξεκάθαρος. Λέει ότι οι μικροπωλητές κάνουν αίτηση στο Δήμο για έκδοση άδειας στάσιμου εμπορίου πέντε ημερών. Το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει για τον αριθμό και την κατανομή των θέσεων μετά από κλήρωση. Στη συνέχεια οι μικροπωλητές ζητούν από τον ιδιοκτήτη του χώρου, τη μίσθωση κάθε θέσης. Ο δήμος παίρνει το παράβολο της αίτησης και ο ιδιοκτήτης του χώρου το μίσθωμα. Δυστυχώς ο χώρος ανήκει στη μονή και αυτό πρέπει να το σεβαστούμε. Κάποιες απόψεις που αμφισβητούν την ιδιοκτησία της Μονής επειδή οι τίτλοι είναι από την εποχή της τουρκοκρατίας, εκτός από άγνοια δείχνουν εμπάθεια και ανηθικότητα.

    2. Πέρσι δεν έγινε το πανηγύρι επειδή ο σύζυγος της Δημάρχου απαίτησε από τις μοναχές να νοικιάσουν το χώρο στο δήμο και ο δήμος να τον υπενοικιάσει στους μικροπωλητές. Αυτό δεν το δέχθηκαν οι μοναχές και έτσι το πανηγύρι ματαιώθηκε. Αν υπήρχε συνεννόηση και αν ο δήμος ζητούσε μέρος των εσόδων για τις υπηρεσίες που προσφέρει στην καθαριότητα, την χωροθέτηση των θέσεων, κλπ, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
    Με τους χειρισμούς του δημαρχιακού περιβάλλοντος έχασαν όλοι, ανοίξαμε μέτωπο με τη μονή και ματαιώθηκε ένα πανηγύρι με ιστορία εκατό ετών.

    3.Το δημόσιο έχει στην ιδιοκτησία του τον επαρχιακό δρόμο μπροστά από το μοναστήρι με πλάτος οχτώ μέτρα.
    Με την χθεσινή απόφαση ο δήμος προσπαθεί να διοργανώσει το πανηγύρι επάνω στον δρόμο, για να καρπωθεί τα έσοδα. Από πρώτη ματιά φαίνεται καλό γιατί ο πτωχευμένος δήμος χρειάζεται έσοδα. Από δεύτερη ματιά είναι κακό έως κάκιστο. Κατ' αρχήν βάζοντας απέναντι τη Μονή, είναι πολύ πιθανό να μουλαρώσουν οι μοναχές και να μην αφήσουν ελεύθερους τους απαραίτητους χώρους για να γίνει ομαλά το πανηγύρι.
    Το ερώτημα είναι απλό, πού θα χωρέσουν χιλιάδες επισκέπτες και προσκυνητές, εκατοντάδες αυτοκίνητα, εκατοντάδες πάγκοι και φορτηγά, λεωφορεία και ταξί, πώς θα κινούνται τα οχήματα έκτακτης ανάγκης, πώς θα προσεγγίζουν τη μονή άτομα με προβλήματα, πώς θα γίνεται η σύνδεση με τα φέρι; Θα γίνουμε ένα απέραντο κομφούζιο και ένας αχταρμάς που εύχομαι να μην τον ζήσουμε.
    Ηθικόν δίδαγμα: μονομερείς ενέργειες και τσαμπουκάδες στις σχέσεις μας με τη μονή δεν αρμόζουν σε ευνομούμενο δήμο με αρχές και αξίες.

    4. Αν οι μοναχές είναι τεμπέλες ή αφιλόξενες, ή τρώνε τα λεφτά της μονής, ή ο,τιδήποτε άλλο, δεν είμαστε αρμόδιοι να το κρίνουμε, υπάρχει ο μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνας που είναι ο φυσικός προϊστάμενος και μόνος αρμόδιος να τις κρίνει. Δεν νομίζω ότι είναι άμοιρος ευθυνών για όσα συμβαίνουν στη Φανερωμένη. Σε κάθε περίπτωση ο δήμος αντί να τσακώνεται με τις “ρασοφόρες”, καλό είναι να επισκεφθεί το μητροπολίτη και να ζητήσει τη γνώμη του. Έπρεπε να το είχε ήδη κάνει, αλλά ίσως εντάσσεται στην τακτική του αποφασίσαμε και διατάξαμε. Τα κάνουμε όλα με διαδικασίες εξπρές, δεν καλούμε τις μοναχές, δεν ρωτάμε το μητροπολίτη, έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

    5. Αν ο δήμος θέλει έσοδα υπάρχουν πολλοί τζαμπατζήδες που χρωστάνε εκατομμύρια και όμως τους χαϊδεύουμε. Εκεί θέλω να δω τον τσαμπουκά και τη φρίκη του δημαρχιακού περιβάλλοντος. Θέλω να δω να τους πιάνουν απ' το λαιμό και να τους τα παίρνουν. Ονειρεύομαι...
    Μεγάλη ιστορία, πολλά τα λεφτά Άρη, δεν είναι του παρόντος.

    Μία σοφή παροιμία λέει “μεγάλος δεν είναι αυτός που δεν κάνει λάθη, αλλά αυτός που τα διορθώνει γρήγορα και σωστά”.
    Μία άλλη παροιμία λέει “όλοι οι αντιδραστικοί έχουν την ίδια νοοτροπία και την ίδια τύχη. Προκαλούν - αποτυχαίνουν, νέες προκλήσεις – νέες αποτυχίες, και αυτό μέχρι τη συντριβή τους.

    Το τέλος πλησιάζει, είναι νομοτέλεια.

    Πάντα επώνυμα
    Γ.Κοκκινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/17 04:04

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος15/7/17 16:39

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/7/17 16:50

      Ο Μηνάς εκτός από λαδιάρης διακρίνεται για το ήθος του.
      Συνέχισε Μηνά, δείξε μας την αγωγή τρούμπας που έχεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/7/17 17:07

      Μια άλλη παροιμία λέει: Αυτό που θες δεν είναι μούτσος, ίσως όμως να είναι ο λούτσος!
      Το τέλος πλησιάζει, είναι νομοτέλεια, το είπε η ηγουμένη με την άδεια του μητροπολίτη και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/7/17 17:21

      Μία άλλη παροιμία λέει ότι ο τάρανδος καμαρώνει για μεγάλα κέρατα που έχει!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/7/17 17:39

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος15/7/17 17:40

      δεσμευση

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος15/7/17 18:12

      Στο πανηγύρι φέτος θα πουλάνε λούστρο για καράφλες και κέρατα.
      Τιμή σπεσιαλ.

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος15/7/17 18:05

    ΑΛΗΤΟΜΗΝΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΚΑΙ ΛΑΔΙΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/7/17 18:33

      ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΒ@@@@@ΗΣ ΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος15/7/17 18:56

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΒ@@@@@@@ΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΙΘΑ ΣΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος15/7/17 18:57

    Τελικα το δεξι μακρηχερι του ΤΣΑΒΑΡΗ το δηρανε οι κρητικοι γιατι επι ημερων του τον χαστουκισαν αρκετες φορες και ο παραθερηστης εκανε μοκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/7/17 12:33

      Kύριε Δήμαρχε της Σαλαμίνας Μηνά,θα θέλαμε να μας απαντήσετε με στοιχεία στα εξής ερωτήματα:
      1)Γιατί μέσα σε 24 ώρες (άρπα-κόλα) συγκαλέσατε:
      α.Έκτακτη συνεδρίαση του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Σαλαμίνας στις 13|7|2017 καί ώρα 21:00,με θέμα την διεξαγωγή της εμποροπανήγυρις,χωρίς εκπρόσωπο της Ι.Μ.Φανερωμένης;
      β.Έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητας ζωής στις 14|7|2017 στις 13:00,χωρίς εκπρόσωπο της Ι.Μ.Φανερωμένης;
      γ.Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 14|7|2017 στίς 17:00,χωρίς εκπρόσωπο της Ι.Μ.Φανερωμένης;
      2)Γιατί δεν καλέσατε έστω στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Ι.Μ.Φανερωμένης γιά να γνωρίζουμε την θέσή της;
      3)Αληθεύει ότι το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης το κάλεσε ο Εισαγγελέας μετά την μήνυση που έχουν υποβάλει οι μικροπωλητές εις βάρος της γυναίκας σου επειδή δεν έγινε το πανηγύρι πέρυσι;
      4)Έχεις γραμμένη σε χαρτί την θέση της Ι.Μ.Φ. γιά το φετινό πανηγύρι;
      5)Πέρυσι θυμόμαστε όλοι ότι τόσο εσύ ,η γυναίκα σου καί ο υιος και σία,μας είχατε ζαλίσει ότι το άρθρο 26 του νόμου 4264|2014,ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ γιά την διεξαγωγή του πανηγυριού.Τώρα μετά το πόρισμα του ΣΕΕΔΔ,εξακολουθείτε να το πιστεύετε;καί αν ναί δείξτε μας σε ποιό σημείο του πορίσματος αναφέρεται αυτή η θέση σας;
      6)Γιατί η πρόταση του ΣΕΕΔΔ για την διεξαγωγή του πανηγυριού στο ήμισυ του δρόμου είναι δυνητική και θέτει ως προυπόθεση την συνεργασία με την Ι.Μ.Φανερωμένης;

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος15/7/17 18:58

    Λοιπόν το θέμα θα λυθεί άμεσα άμα αναλάβουν το πανηγύρι οι εξής ειδικοί:
    ο μπαταρόλος ο χοντρός την κάβα και αναψυκτικά,
    ο αργύρης ο όμορφος τη ρασοφόρα, και
    ο κουκες την είσπραξη και την απόδοση του φπα

    Λέει η παροιμία...Μεγάλη εμπειρία εξασφαλισμένη επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος15/7/17 18:58

    Τελικα το δεξι μακρηχερι του ΤΣΑΒΑΡΗ το δηρανε οι κρητικοι γιατι επι ημερων του τον χαστουκισαν αρκετες φορες και ο παραθερηστης εκανε μοκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος15/7/17 20:03

    18:58 γράψε γράψε να ήξερες πόσο βούτυρο βάζεις εκεί που ξέρεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/7/17 22:34

      Μπαταρολ - οτιαρπαξ ξερεις και απο βούτυρο; παλια μου τεχνη κοσκινο

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος15/7/17 20:34

    Για τα 52 κινητα ποτε θα βγαλεις ανακοινωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/17 19:49

      ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΒΓΑΛΗ Ο ΕΚΠΡΟΣΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΠΑΤΑΡΟΛ ΤΕΜΠΕΛΟΡ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΛ . ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗ ΜΕ ΤΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΑΡΓΥΡΟΜΠΑΤΑΡΟΛ.ΕΧΗ ΠΕΙΣΗ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΑΔΕΛΦΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΗ ΑΠΟ ΜΠΙΖΙΝΕΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΕΧΗ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΕΣΕΩΝ.

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος16/7/17 09:18

    Το παραμύθι της γιαγιάς.

    Κάποτε, σε ένα μακρινό νησί ζούσε ένας μοχθηρός άνθρωπος που τον λέγανε σουλτάνο ή παραθεσμικό ή κουρτινάκια ή μηνάρα, ή αρπακτικό της αραπιάς. Αυτός είχε μεγάλη αυλή με υπηρέτες και χανούμισες που του γλείφανε τα φρύδια. Όποιος δεν έγλειφε καλά τον έτρωγε το σκοτάδι.
    Κάποια μέρα τον επισκέφτηκε ένα λαμόγιο που λέγεται σκοτεινός ή φρουτέμπορας (θεός σχωρέστον). Αυτός είχε το συνήθειο να γλείφει όποιον είχε εξουσία και δύναμη. Αφού υποκλίθηκε τρεις φορές μπροστά στο μεγάλο αρχηγό λέει: Αρχηγέ μου, εκεί στο μοναστήρι γίνεται ένα πανηγύρι που έχει πολλή μάσα, είναι κρίμα και άδικο να τα τρώνε όλα οι καλόγριες.
    Ο αρχηγός δεν έδωσε σημασία γιατί νόμισε ότι πρόκειται για φραγκοδίφραγκα. Όταν όμως άκουσε τα νούμερα, το μάτι του γυάλισε και το μυαλό του άρχισε να σκέφτεται πώς θα βάλει χέρι στο λουφέ. Το σχέδιο που κατάστρωσε ήταν σατανικό. Θα δώσει στις καλόγριες κάτι ψιλά και θα πάρει εκείνος το μεγάλο πακέτο για πάρτη του. Τόσα μαγαζιά επί τόσο, συν τόσα από δω, συν τόσα από κει, νάτα τα λεφτά, πολλά λεφτά. Χωρίς να χάσει καιρό και χωρίς να πει κουβέντα σε κανένα, κινάει για το μοναστήρι. Μπαίνει στον ιερό χώρο και ζητάει επειγόντως την ηγουμένη να μιλήσουν για μπίζνες. Η ηγουμένη τον υποδέχθηκε με τιμές άρχοντα, όπως αξίζει στον αρχηγό του νησιού. Στρώνει το κόκκινο χαλί και διατάζει τις καμπάνες να ηχήσουν χαρμόσυνα. Οι καλόγριες τον σταύρωναν και υποκλίθηκαν βαθιά. Τον πέρασαν στη μεγάλη αίθουσα της μονής και τον κέρασαν τσάι του βουνού και φρούτα εποχής. Η συζήτηση ξεκίνησε περί ανέμων και υδάτων, σε καλό κλίμα αλλά τα πράγματα άλλαξαν όταν ο κύριος μηνάρας ή αρπακτικό της αραπιάς μπήκε στο ψητό. Ή μου δίνεται τη διοργάνωση του πανηγυριού ή τα τινάζω στον αέρα. Η ηγουμένη τάχασε γιατί δεν περίμενε από ένα θεοσεβούμενο να μιλάει σα φαταούλας. Μα, τέκνον μου, τόλμησε να πει, αλλά εκείνος δε δεχόταν κουβέντα. Τότε κάλεσε τις μοναχές σε σύσκεψη, αλλά και πάλι ο Μηνάρας ήταν απόλυτος. Ή παίρνετε τα ψίχουλα που σας δίνω ή πανηγύρι δε γίνεται. Κάποια μοναχή τόλμησε να πει κάτι, αλλά την έβαλε αμέσως στη θέση της. Σκάσε εσύ μωρή!. Όταν μιλάω εγώ, εσείς θα κάνετε ΜΟΚΟ!! Οι καλόγριες καταχωνιάστηκαν. Άρχισαν να ξορκίζουν και να θυμιάζουν γιατί είχε πέσει η χαμογελαστή μάσκα που φόραγε και φάνηκε το απαίσιο πρόσωπο του. Ήταν διαβολάνθρωπος. Τα μάτια του έγιναν κόκκινα, τα νύχια του μεγάλωσαν και έγιναν γαμψά, τα χείλη του μπλέδισαν και στο κεφάλι του φύτρωσαν κέρατα, μεγάλα κέρατα (αυτό είναι από άλλο ανέκδοτο,αλλά σχετικό). Οι καλόγριες δε μπορούσαν να τα βάλουν με αυτό το τέρας και κάλεσαν την Παναγία τη Φανερωμένη. Εκείνη που άκουγε τη συζήτηση και είχε θυμώσει πολύ, φανερώθηκε στη στιγμή (μεγάλη η χάρη της) και πέταξε έξω το ανθρωπόμορφο τέρας. Μην ξαναπατήσεις εδώ θα σε κάψω σα λαμπάδα αντίχριστε.. Ο διαβολάνθρωπος μάζεψε τα μπογαλάκια του και έφυγε σα βρεγμένη γάτα.
    Από τότε πανηγύρι δε γίνεται και ο κόσμος βρίζει και φτύνει.
    Αυτή είναι η ιστορία του μοναστηριού και οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή γεγονότα, δεν είναι συμπτωματική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/17 08:18

      καλέ συγγραφέα, ξέχασες να γράψεις για τον απατεώνα γυρολόγο τσάβες, που αποπλάνησε τη γριά ρασοφόρα και την έβαλε να τσακωθεί με τον δήμο.
      Αυτόνε λέω, που μετά τις εκλογές καμπούριασε, έβγαλε κ@βλόσπυρα, του τρέχουνε μόνιμα τα σάλια
      και
      του αρέσει να τον πηγαίνουν συνέχεια στα δικαστήρια

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος16/7/17 09:36

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ "ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΠΟ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ" .

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΝΑΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΑΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΗ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΕ ΟΛΑ , ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΑΤΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ" ΑΓΑΠΗΣΑ ΜΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΗ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος16/7/17 12:31

    Kύριε Δήμαρχε της Σαλαμίνας Μηνά,θα θέλαμε να μας απαντήσετε με στοιχεία στα εξής ερωτήματα:
    1)Γιατί μέσα σε 24 ώρες (άρπα-κόλα) συγκαλέσατε:
    α.Έκτακτη συνεδρίαση του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Σαλαμίνας στις 13|7|2017 καί ώρα 21:00,με θέμα την διεξαγωγή της εμποροπανήγυρις,χωρίς εκπρόσωπο της Ι.Μ.Φανερωμένης;
    β.Έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητας ζωής στις 14|7|2017 στις 13:00,χωρίς εκπρόσωπο της Ι.Μ.Φανερωμένης;
    γ.Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 14|7|2017 στίς 17:00,χωρίς εκπρόσωπο της Ι.Μ.Φανερωμένης;
    2)Γιατί δεν καλέσατε έστω στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Ι.Μ.Φανερωμένης γιά να γνωρίζουμε την θέσή της;
    3)Αληθεύει ότι το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης το κάλεσε ο Εισαγγελέας μετά την μήνυση που έχουν υποβάλει οι μικροπωλητές εις βάρος της γυναίκας σου επειδή δεν έγινε το πανηγύρι πέρυσι;
    4)Έχεις γραμμένη σε χαρτί την θέση της Ι.Μ.Φ. γιά το φετινό πανηγύρι;
    5)Πέρυσι θυμόμαστε όλοι ότι τόσο εσύ ,η γυναίκα σου καί ο υιος και σία,μας είχατε ζαλίσει ότι το άρθρο 26 του νόμου 4264|2014,ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ γιά την διεξαγωγή του πανηγυριού.Τώρα μετά το πόρισμα του ΣΕΕΔΔ,εξακολουθείτε να το πιστεύετε;καί αν ναί δείξτε μας σε ποιό σημείο του πορίσματος αναφέρεται αυτή η θέση σας;
    6)Γιατί η πρόταση του ΣΕΕΔΔ για την διεξαγωγή του πανηγυριού στο ήμισυ του δρόμου είναι δυνητική και θέτει ως προυπόθεση την συνεργασία με την Ι.Μ.Φανερωμένης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος16/7/17 15:32

    Μ΄έχει πιάσει μια φαγούρα μ΄αυτές τις ερωτήσεις....δε λέγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος16/7/17 18:55

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ Ο ΝΤΑΝΟΣ ΦΙΛΩΝΤΑΣ ΚΟΜΠΟΣΚΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ SURVIVOR και ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΗΓΟΥΜΕΝΙΚΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ. ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/7/17 18:58

      ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗς ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ.

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος17/7/17 04:07

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος17/7/17 08:20

    καλέ συγγραφέα, στο ΄΄παραμύρι της γιαγιάκας΄΄ ξέχασες να γράψεις για τον απατεώνα γυρολόγο τσάβες, που αποπλάνησε τη γριά ρασοφόρα και την έβαλε να τσακωθεί με τον δήμο.
    Αυτόνε λέω, που μετά τις εκλογές καμπούριασε, έβγαλε κ@βλόσπυρα, του τρέχουνε μόνιμα τα σάλια
    και
    του αρέσει να τον πηγαίνουν συνέχεια στα δικαστήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος17/7/17 09:21

    ΜΙΧΑΛΑΚΟ 08:20,ΟΣΟ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/17 14:45

      όμως εμείς σας αγαπάμε γι αυτό και σας μαμάμε

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος17/7/17 16:44

    Διαβάστε ποιοί κυβερνάνε αυτό τον τόπο κουλουριοτες ότι σας αξίζει έχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/17 17:43

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  43. Ανώνυμος17/7/17 17:56

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος17/7/17 20:52

    μηνυση έκανε ο τζών στο εθνος για τη λιτσα λαγκάρντ που τον ειχε γραμμένο η ακομα;
    πολλά τα εκατο... ευρα πανω του να του τα παρετε κορόιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος17/7/17 23:23

    Κλενη λαμόγιο.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.