Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Δεκ 2009

Η Πρωτοβουλία πολιτών Σαλαμίνας, για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού 11 Δεκεμβρίου

Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού


Σαλαμίνα 11 Δεκεμβρίου 2009

Με εφαλτήριο την επέτειο της Παγκόσμιας ημέρας του παιδιού, ως ευαισθητοποιημένοι πολίτες θα πρέπει να ενδιαφερθούμε για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών παγκοσμίως, ανεξαιρέτως χρώματος, φυλής, θρησκείας κτλ.
Δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή, όπου η εγκληματικότητα και η βία σε βάρος των παιδιών μαστίζει. Καθημερινώς γινόμαστε «αμέτοχοι» θεατές παιδικών βασανιστηρίων που ξεπερνούν κάθε ανθρώπινη φαντασία.
Με δεδομένο ότι τα παιδιά δεν μπορούν από μόνα τους να διασφαλίσουν τις κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης – για το λόγο αυτό είναι υποχρέωση όλων μας να δημιουργήσουμε για κάθε παιδί της υφηλίου συνθήκες ζωής, που θα διέπονται από ένα περιβάλλον υγείας, στοργής, ασφάλειας και ειρήνης.
Για τους λόγους αυτούς ας εναντιωθούμε σε κάθε είδους βία και παιδική εκμετάλλευση, αν δε θέλουμε τα παιδιά μας να καταστούν «άβουλα πιόνια στην παγκόσμια σκακιέρα της εγκληματικότητας».
Γιάννης Τσαβαρής
υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/12/09 11:31

    ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/12/09 14:26

    H DIAFORA EINAI OTI ESAS OMOS DEN SAS AKOUEI KANEIS OTI KAI AN PEITE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/12/09 17:11

    ΑΦΤΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΑΝΕ ΡΕ ΠΕΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΑΝΕ ΟΙ ΑΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/12/09 18:35

    Θα πρέπει να ντρέπεται όποιος σκέφτεται με γνώμονα πως θα βολευτεί ο ίδιος ή θα βολέψει την οικογένειά του. Αυτή είναι η παγκόσμια ημέρα του παιδιού όπου μερικά παιδιά έχουν ευκαιρίες κι άλλα παιδά ποτέ δε θα έχουν γιατί φροντίζουν κάποιοι με εσωτερικές διαδικασίες και προεδρικά διατάγματα να καλύπτουν τις θέσεις.
    Δεν με νοιάζει αν έχει κάποιος ή όχι τα απαραίτητα εφόδια για μία θέση. Με ενδιαφέρει να προσφερθεί σε όλους και να την πάρει ο πιο άξιος και όχι αυτός που έχει γνωριμίες. Αυτά ως αντιπολίτευση έπρεπε να τα κατακρίνετε για να σας πιστέψουμε. Αυτά περιμένουμε κι όχι μία από τα ίδια που βλέπουμε και από αυτούς που κυβερνάνε τον δήμο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/12/09 17:57

    ΟΙ ΡΟΎΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΥΚΟΥΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΦΟΡΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ; Η ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ; ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Η ΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. ΝΟΜΙΖΩ, ΘΕΩΡΩ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΝΑ ΈΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!! ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΥΣΟΥΜΕ(ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΜΕ, ΦΑΜΕ), ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.