Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Δεκ 2009

Την πρώτη του συντριπτική ήττα υπέστη ο Δήμαρχος κ. Σπυρίδων Σοφράς στην συνεδρίαση της 23ης Δεκεμβρίου 2009

Την πρώτη του συντριπτική ήττα υπέστη ο Δήμαρχος κ. Σπυρίδων Σοφράς στην συνεδρίαση της 23ης Δεκεμβρίου 2009. Πολύ ανησυχητικές οι πρώτες ενδείξεις για το 2010, για τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Σοφρά μια κι ο ουρανός της συμπολίτευσης συννέφιασε πριν καν μπει ο νέος χρόνος, χωρίς να διαβλέπουμε φως στον ορίζοντα αντιθέτως. Στο 4ο θέμα που αφορούσε την Γούβα Μπατσί και τις εξορύξεις του φίλου του κ. Αγγέλλου, πέρασε η πρόταση του κ. Γιάννη Τσαβαρή για χρήση του λατομείου αποκλειστικά και μόνο για το νησί κι όχι εκτός αυτού. Την πρόταση στήριξαν τελικά και μέλη της πλειοψηφίας όπως ο κ. Κώστας Αγαπίου κα. Αναμένουμε να δούμε τις προτάσεις και τα μέτρα του απερχόμενου Δημάρχου για να τον κρίνουμε επί της ουσίας, θα φανεί αντάξιος των περιστάσεων ή …. Σε κάθε περίπτωση ο περιβαλλοντολογικός σύλλογος δραστηριοποιείται και αναμένουμε τις εξελίξεις.

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/12/09 22:28

    Περιβαλλοντικός σύλλογος και φούμαρα. Στην στροφή πριν φτάσεις στο λατομείο απέναντι από τις αγελάδες έχει μια έκταση που κάποιοι την αποψίλωσαν και την έκαναν αλάνα.
    Στο παλιό λατομείο στο Μπιζάνη χιλιάδες τόνοι μπαζών παραμένουν εκτεθειμένοι.
    Οι ιχθυοκαλιέργειες είναι εκεί και σας χαιρετάνε.
    Στη Φανερωμένη ξαναρχίζει να σχηματίζεται χώρος μπαζών.
    Αυτός που θέλει να κάνει έργο ξεκινάει από τα εύκολα αυτός που θέλει όμως να προλάβει για να κάνει αβάντες στους κολλητούς του για να τους στρώσει το χαλί για την δημαρχία ξεκινάει από το λατομείο του Αγγέλου.
    Αλήθεια ποια η περιβαλλοντική σας ευαισθησία; Το κλασσικό του Γαλέου και το λατομείο του Αγγέλου σας καίει μόνο; Απαντήστε ένα προς ένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/12/09 13:49

    ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ. ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΟΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/12/09 15:10

    Αν το λατομείο απολύσει κανέναν ή χειρότερα ακόμα κλείσει τότε όλοι θα ξέρουμε τους ηθικούς αυτουργούς. Αρχηγός όλων N.K., και το ΔΣ με τους Μ.Κ., Δ.Σ., Μ.Κ., Γ.Π., Ε.Ν. κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/12/09 19:34

    που θα πάνε ρε 1000 θέλουν το
    νταμάρι να δούμε τα μούτρα τους στις τράπεζες χωρίς το νταμάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/12/09 12:55

    Tην επιτροπή [Ράπτης-Νάννου-Κουτσούκος-Μπεγνή] βρήκε να κατηγορήσει ο κ. Τσαβαρής , κατά τ' άλλα όταν του προτάθηκε να μπεί μέλος της Επιτροπής , ΑΡΝΗΘΗΚΕ με ότι αυτό συνεπάγεται. Δυστυχώς αυτός είναι ο πολιτικός του ΚΑΝΑΠΕ και της ε'υκολης και ανέξοδης πολιτικής. Κύριε ΚΟΓΙΑ , κύριε ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΕ , Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και όλοι οι υπόλοιποι που απαρτίζετε τον Συνδιασμό του και που δυστυχώς σας έχει καταντήσει ΑΒΟΥΛΟΥΣ και ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ, μ'ηπως κάποτε θα πρέπει να ερευνήσετε για να μάθει και ο λαός της Σαλαμίνας πως ερήμην όλων σας πριν διμήνου περίπου συναντήθηκε στα Σελλήνια στην καφετέρια ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ ο Δήμαρχος Αμπελακίων Μάριος ΤΡΑΥΛΟΣ, ο Επιχειρηματίας κ. Θωμάς ΑΓΓΕΛΟΥ και ο κ. Γιάννης Τσαβαρής.Τι λέχθηκε, τι συναλλαγή επετεύχθει. σε όλα αυτά πρέπει ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ να δώσετε απαντήσεις και να αφήσετε στην πάντα τις θριαμβολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/12/09 20:03

    Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΣ, ΑΡΑΚΤΟΣ ΚΑΙ LIGHT, ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ; ΣΑΣ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΝΑΔΟΡΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ; ΣΑΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΜΕ ΚΟΥΤΟΠΟΥΣΤΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ; Ε!!! ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!! ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΙ, ΤΟ 1% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/12/09 20:16

    Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ, ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕ 5000 ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ, ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΕΝΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/12/09 20:26

    τιτίκααααααα τιτινούλααααα κουραμπιέδες δεν εφτιαξες, ούτε δίπλες, μόνο το μυαλό στα blogs έχεις νύχτα μέρα, θα πάθεις τίποτα απο την κατινιά σου. άσε αμάν πιά να γράψει κανείς άλλος. ελα λόλα!!!! κάνε κολοτούμπα, βαράω το ντέφι.!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/12/09 00:17

    ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/12/09 10:11

    ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΟΛΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΤΑ ΦΑΝΕ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/12/09 00:10

    ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΦΡΑΣ Η Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ Δ...ΛΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/12/09 09:33

    ελα τιτίναααα κάνε βόλτα! πήγαινε να δεις τα δενδράκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος31/12/09 11:52

    ο περιβαλλοντικός σύλλογος θέλει πιστεύω να κλείσει το λατομείο και να μείνει το νησί χωρίς πέτρα και οι εργαζόμενοι στο δρόμο. θαυμάστε τους. ξέρουμε ποιοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος31/12/09 13:12

    ΛΟΥΛΗ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ. ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΑΡΙΒΙΣΤΑ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΕ, ΞΕΜΟΡΑΜΕΝΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΝΗΘΙΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος31/12/09 19:11

    Ποιος το παίζει περιβαντολλόγος και οδηγεί τζιπάκι πολλών κυβικών; Ευαίσθητα πλασματάκια με την τσέπη του άλλου είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος1/1/10 20:19

    ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 100.000 ΕΥΡΩ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΙΟΤΗΔΕΣ ΚΟΠΑΣΑΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΤΖΙΠ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΤΣΟ ΦΟΥΝΤΟΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΓΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ. ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΔΑΝΕΙΑ, ΝΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος1/1/10 20:44

    Πρόεδρος ομίλου φροντίζει να κυκλοφορεί με τζιπάκι και σκίζει τα ιμάτια του για την αποκατάσταση του λατομείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος2/1/10 11:37

    καλή χρονιά, καλή χρονιά χωρίς μισος και αντιδικίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος3/1/10 20:23

    ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΑΒΑΡΟ-ΣΟΦΡΑ-ΡΑΠΤΟ-ΜΗΝΑ-ΠΑΠΑΣΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος4/1/10 12:53

    DOJASTE TO LAKI LALAKI TO MEGALO LAMOGIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος4/1/10 13:35

    ΛΑΛΑΚΗ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος4/1/10 18:24

    ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΎΓΕΙ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ;;;; ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΝΤΖΑ ΓΙ Α ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος14/2/10 15:12

    τελικα τι εχει σημασια; αυτο που λεγετε η αυτοι που το λενε;ΚΥΡΙΕ Σοφρα απαντηστε σε αυτο που σας κατηγορουν! παιρνετε 3 μισθους;Πληρωνεται η γυναικα σας απο την ΔΕΠΑΣ;Ειναι ο γιος σας ειδικος συνεργατης σας; Το τι κανουν οι αλλοι στην παρουσα φαση δεν εχει καμμια μα καμμια σημασια. Εσυ σαν Δημαρχος πρεπει ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ!!!!!!!!!!Οι αλλοι τι κανουν να μη σε ενδιαφερει. Ο κοσμος εχει ματια κ βλεπει. Εσυ ομως ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ εχεις υποχρεωση να λαμβανεις υποψην σου τον λαο της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και να μην δινεις το δικαιωμα για ψεγαδια.Πρεπει να δινεις αναφορα στον ΛΑΟ της Σαλαμινας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.