Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Δεκ 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ κ. Γιάννη ΤΣΒΑΡΗ, στον κ. Βαγγέλη ΑΓΑΠΙΟΥ


Σαλαμίνα 9 Δεκεμβρίου 2009

Λυπάμαι γιατί για μία ακόμη φορά ο κ. Βαγγέλης Αγαπίου δείχνει αδυναμία να κατανοήσει το περιεχόμενο της επιστολής που δημοσίευσα και αναφέρεται στην έγκριση από το Δ.Σ. της σύναψης συμπληρωματικής σύμβασης για τη χερσαία και θαλάσσια μεταφορά θραυστού υλικού, από την Κεραμιδέζα της Μάνδρας Αττικής, στο νησί μας ύψους 520.000€ στις 13-10-09.

Βέβαια χωρίς να το καταλαβαίνει ο κ. Αγαπίου Β., γίνεται συνήγορος υπεράσπισης των όσων λέω, αφού και αυτός δηλώνει ότι το 2006 δεν μεταφέρθηκε θραυστό υλικό από το λατομείο της Κεραμιδέζας στη Σαλαμίνα.
Μάλιστα του θυμίζω ότι σε κάποιο σημείο της επιστολής μου αναφέρω τη φράση: «που τάχα λένε ότι μετέφεραν;» Κάτι που σαφέστατα υποδηλώνει ότι έχω σοβαρές επιφυλάξεις για το αν πραγματοποιήθηκε η μεταφορά των υλικών.

Κλείνοντας θέλω να τον παρακαλέσω να διαβάσει προσεκτικότερα την ανακοίνωση, και τότε θα καταλάβει το νόημα της επιστολής μου, αφού σε καμία περίπτωση αυτή δεν αναφερόταν δυσφημιστικά σε αυτόν.

Αντίθετα μετά την τοποθέτηση του κ. Αγαπίου, θα πρέπει επιτέλους ο κ. Σοφράς, να βρει τη δύναμη να απαντήσει στα ερωτήματα που δημόσια του έχω θέσει και αφορούν κυρίως θέματα χρηστής οικονομικής διαχείρισης.
Γιάννης Τσαβαρής
υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/12/09 23:28

    ΕΣΥ ΤΑ ΦΤΑΙΣ ΌΛΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/12/09 18:01

    'Eρχεται η ώρα σου ΤΣΑΒΑΡΗ, αυτ'ος που σου 'εδωσε την παραγγελία στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο , ξέρεις ότι δεν υπολογίζει κανένα σας,ε ρε γλέντια που έχουμε να κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.