Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Αυγ 2012

Ρόμπα γίναμε και στον Αθηναϊκό τύπο, αναφέρεται το Παρόν της Κυριακής 12/08/2012 στο σκάνδαλο της αποχέτευσης


Ρόμπα γίναμε και στον Αθηναϊκό τύπο, αναφέρεται το Παρόν της Κυριακής 12/08/2012 στο σκάνδαλο της αποχέτευσης. Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό αφιέρωμα στις σελίδες 10 και 14 που είναι συνημμένες:

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/8/12 09:44

    Πολύ καλός δημοσιογράφος ρε παιδιά αυτός ο Κουρής.........
    Δεν πάτε στο διάολο λέω εγώ.
    Δεν έχει καταλάβει αυτός ο ... μη πω... ότι τον έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/8/12 11:18

    'Ελα Τσαβαρή μ'ακούς;
    Κόγια, εσύ;
    Ακούει κανείς ρε παιδιά της πλειοψηφίας ή θα πάτε ζούμπιτοι όλοι στον εισαγγελέα;
    " Είμαστε κατά της διαπλοκής και της συναλλαγής", τάδε έφει Τσαβαρής!!!
    ΥΣ:α) Πλαστογραφία,πλαστογραφία ,πλαστογραφία.
    β) Κόγια πες αλεύρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/8/12 15:42

    ΑΛΕΥΡΙ ΡΕ ΞΥΠΝΙΕ !!!!
    Ν.ΚΟΓΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/8/12 15:58

    Αφιερωμένο σε όλη τη λαμογιοπαρέα.

    Γιατί στο τέλος θα μας πείτε και μαλάκες .... που λέει και το άσμα.

    ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ
    Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010
    Ανώνυμη εταιρία; Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε!
    Τη δημιουργία δημοτικής ανώνυμης εταιρίας με τίτλο «Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρία Δήμου Αμπελακίων» έφερε ως πρόταση εντελώς ξαφνικά προπαραμονή των Χριστουγέννων και μόλις μια βδομάδα πριν τη λήξη της θητείας του ο πρ. δήμαρχος Αμπελακίων Μάριος Τραυλός. Ο λόγος; Μα η ανάπτυξη του νησιού βεβαίως βεβαίως, στο όνομα της οποίας πολλά δεινά έχει δει αυτός ο τόπος.
    Να διευκρινίσουμε κατ΄ αρχήν ότι ο προ των συνενώσεων Δημοτικός Κώδικας έδινε τη δυνατότητα από το 2006 στους δήμους για σύσταση ανώνυμης εταιρίας. Αυτή η ‘διευκόλυνση’ με το νέο καθεστώς του «Καλλικράτη» δεν ισχύει. Όμως υπάρχει πρόβλεψη να διατηρηθούν οι ήδη υπάρχουσες εταιρίες. Τι συνέβη λοιπόν και ο πρ. δήμαρχος Αμπελακίων έσπευσε τελευταία στιγμή να δημιουργήσει μια εταιρία για το καλό του τόπου, όπως υποστήριξε στην πρότασή του, όταν ο Δήμος Αμπελακίων σε μόλις 7 ημέρες θα συνενωνόταν με αυτόν της Σαλαμίνας; Άραγε ο Δήμος Αμπελακίων τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε ανάγκη μιας τέτοιας εταιρίας; Εδώ πέρασαν 4 ολόκληρα χρόνια χωρίς ο πρ. δήμαρχος να φροντίσει καν να ανασυστήσει την Τεχνική Υπηρεσία κι έφτασε στο σημείο να μιλά για αποχέτευση και να συνεργάζεται με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ασπροπύργου! Προς τι λοιπόν αυτή η πρεμούρα να συσταθεί στην κυριολεξία τελευταίο δευτερόλεπτο μια ανώνυμη εταιρία;

    Ποιοι θα ήταν οι σκοποί αυτής της εταιρίας; Διαβάζουμε:
    «…
    1. Η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου Αμπελακίων με στόχο την παραγωγή εσόδων, την δημιουργία απασχόλησης και τη συμβολή στην ορθολογική και βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής.
    2. Η με κάθε νόμιμο τρόπο εκμετάλλευση των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου (π.χ. γηπέδων, πεζοδρομίων, αιγιαλού παραλίας, κ.ά.).
    3. Για την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων, την βέλτιστη εκμετάλλευση των κοινόχρηστων χώρων που της έχουν ανατεθεί και τη δημιουργία αισθητικού αποτελέσματος ικανού να προσελκύσει τους κατά περίπτωση ενδιαφερόμενους χρήστες των υπηρεσιών που παρέχει, η επιχείρηση μπορεί να πραγματοποιεί έργα εξωραϊσμού και αναπλάσεις και να προμηθεύεται αγαθά, εξοπλισμό και υπηρεσίες.
    4. Για την εκπλήρωση των σκοπών της μπορεί να συνεργάζεται με φυσικά ή νομικά πρόσωπα, να καταθέτει προτάσεις, να συμμετέχει σε προγράμματα χρηματοδοτήσεων και να συνάπτει συμφωνίες στρατηγικού χαρακτήρα. »

    Δηλαδή η εν λόγω εταιρία θα είχε ουσιαστικά τον πρώτο λόγο στην ακίνητη περιουσία του δήμου (εν προκειμένω στα κτίρια που θα ενοικίαζε ή θα αξιοποιούσε ο ενιαίος πλέον Δήμος Σαλαμίνας (όπως π.χ. το Ταχυδρομείο, το Flamingo, το πρ. δημαρχείο Σαλαμίνας, κ.ά.) ή περιουσιακά στοιχεία όπως π.χ. το λατομείο της Τούρλας και θα είχε ουσιαστικά εκείνη την εκμετάλλευση των κοινόχρηστων χώρων (καταργώντας άραγε τους Αθλητικούς Οργανισμούς που είχαν μέχρι τώρα την εκμετάλλευση των γηπέδων ή το Λιμενικό Ταμείο που είχε τον αιγιαλό;). Φυσικά και προκειμένου, λέει, να «προσελκύσει ενδιαφερόμενους χρήστες των υπηρεσιών που παρέχει» θα μπορούσε να πάρει άτυπα το ρόλο του καταργούμενου ενόψει της συνένωσης Αναπτυξιακού Συνδέσμου, αφού θα μπορούσε να προβεί σε αναπλάσεις και εξωραϊσμούς καθώς και να προμηθεύεται αγαθά, εξοπλισμό και υπηρεσίες, να συνεργάζεται με φυσικά και νομικά πρόσωπα, να καταθέτει προτάσεις, να συμμετέχει σε προγράμματα χρηματοδοτήσεων και να συνάπτει συμφωνίες στρατηγικού χαρακτήρα (με ποιους άραγε;) .... ...........................

    Αναρτήθηκε από ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ στις Τρίτη, Δεκεμβρίου 28, 2010
    29 σχόλια:

    Καληνύχτα κ. Σοφρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/8/12 17:33

    Νικολάκη, (14/8/12 15:42) ο εισαγγελέας σε γυρεύει
    χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/8/12 17:33

    Νικολάκη, (14/8/12 15:42) ο εισαγγελέας σε γυρεύει
    χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/8/12 20:14

    Ποιοί από όλους τους αιρετούς συμπεριφέρονται σαν ερπετά;
    Όποιος το βρεί θα του χαρίσω ένα Κουλουριώτικο γιορντάνι ή θα του πω μια Κρητική μαντινάδα.
    Ελάτε, δεν είναι και δύσκολο!
    Ένα Δημ.Συμβούλιο να έχετε παρακολουθήσει και είναι αρκετό για να το βρείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.