Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Αυγ 2012

Αλλαγές στην τακτοποίηση αυθαιρέτων

Βελτίωση των υφιστάμενων ρυθμίσεων για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων προκειμένου να γίνουν "ελκυστικότερες" για τους ιδιοκτήτες εξετάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Με δεδομένο ότι η προσέλευση ενδιαφερομένων για να τακτοποιήσουν το αυθαίρετό τους είναι πολύ μικρή σε σχέση με τον αριθμό των αυθαιρεσιών (μόλις το 26% έχει δηλωθεί) και τα έσοδα υπολείπονται κατά πολύ από αυτά που είχαν προϋπολογιστεί όταν θεσμοθετήθηκε ο σχετικός νόμος το 2011, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ διερευνά τρόπους που θα "ξεκολλήσουν" το μέτρο, δεδομένου του ενδιαφέροντος του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, για το θέμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, στο τραπέζι έχουν πέσει οι εξής λύσεις:
·         Παράταση του χρόνου υποβολής αιτήσεων μέχρι το τέλος του έτους, από τις 14/9/2012 που ισχύει,
·         η αύξηση των δόσεων από 48 σε 60 τουλάχιστον
·         και η αναπροσαρμογή του συντελεστή παλαιότητας για τον υπολογισμό των προστίμων.
Οι τελικές αποφάσεις για το "λίφτινγκ" θα ανακοινωθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.
Πηγή:  News247

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/8/12 18:15

    ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΝΗΣΙ....Ο ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ....Α.ΡΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ....ΑΛΗΤΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/8/12 09:51

    Ναι ρε Καραμήτρο, συ είσαι ο κύριος σωστός, βρήκες χωράφια (δασικά) απ’ τον παππού σου τα κανες οικόπεδα 250άρια τα πούλησες ένα σκασμό λεφτά στα κορόϊδα που ρθαν για λίγη ξεκούραση και δεν έπρεπε να χτίσουν. Μόνο να σας τα χώσουν και να φύγουν άϊ κίκου ρε μπαγλαμά ξεκούρδιστε που σου φταίει μόνο το κράτος, εσείς είστε από παρθενογένηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/8/12 12:11

    Κι επειδη αυτος εκανε μια παρανομια εσει δικαιουσαι να κανεις 100 παρανομιες; τι αι κιου ραδικιου ειναι αυτο; αλλα για τον παππου του καραμητρου αναφερεσαι, για τον δικο σου τον παππου δεν λες τιποτα που απο ενα τιποτα απεκτησε παραθαλασιο οικοπεδακι. δεν ειχε να φαει και ομως αντι να σεβαστει που αγορασε ενα οικοπεδακι να βαλει μεσα ενα τροχοσπιτο αυτος θελει να κανει βιλα. ρε α να μουνου ολοι οι πεινασμενοι σε αυτο τον τοπο ηρθατε να δειτε πως ειναι η ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.