Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Αυγ 2012

Έτοιμο να τεθεί σε λειτουργία είναι το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Σαλαμίνας

Έτοιμο να τεθεί σε λειτουργία είναι το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Σαλαμίνας  μετά από μια περίοδο μακράς προετοιμασίας.
Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα  της Τρίτης 7 Αυγούστου από τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή  στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Λ. Φανερωμένης 168.
Οι πόροι του Κοινωνικού Παντοπωλείου  προέρχονται από δωρεές τοπικών επιχειρήσεων που  πρόσφεραν τα προϊόντα τους.
 Την έμπρακτη υποστήριξή τους έδειξαν οι πολίτες και οι φορείς της ευρύτερης περιοχής, με τις προσφορές και την παρουσία τους, στα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Σαλαμίνας
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας ευχαρίστησε στο χαιρετισμό του, τους δεκάδες Συλλόγους, τους φορείς, τους επιχειρηματίες, τις εταιρείες,  αλλά και τους  απλούς πολίτες, για τις προσφορές τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, οι οποίες να σημειώσουμε, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!
Την εκδήλωση των εγκαινίων, τίμησαν με την παρουσία τους,  το Δημοτικό Συμβούλιο του  και οι δεκάδες εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της περιοχής μας.
Η διαρκής ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Σαλαμίνας αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, θα εξασφαλίζει τα απολύτως απαραίτητα είδη διατροφής και ρουχισμού, καθώς και κάποια παιχνίδια για μικρά παιδιά, σε οικογένειες που αποδεδειγμένα χρήζουν υλικής βοήθειας και στήριξης.
Το μεγάλο στοίχημα της Δημοτική Αρχής είναι φυσικά η εν λόγω δράση να αποκτήσει διάρκεια, καθώς είναι σε όλους προφανές, ότι η σύγχρονη φτώχεια δεν είναι παροδική!
 Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας δεσμεύεται, ότι δεν θα εγκαταλείψει αυτή τη μάχη, οποιοδήποτε και αν είναι το κόστος.

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/8/12 20:05

    Τι είναι αυτά που μας λέει, μωρέ!
    Ο νόμος επιβάλλει τα ράφια να είναι γεμάτα με τρόφιμα και είδη ρουχισμού που θα προμηθεύει ο δήμος για τους αναξιοπαθούντες συνδημότες μας.
    Άκου δω κοινωνική πολιτική!
    Δεν το κατάλαβα, χάρη τους κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/8/12 20:46

    Το κοινωνικό παντοπωλείο δεν θα είχε καμία προοπτική εάν το κράτος δεν έδινε τη δυνατότητα να γεμίζει τα ράφια του με προμήθειες του ΕΚΠΟΤΑ δηλ. με προμήθειες που θα πληρώνονται από το δήμο. Με ξένα λοιπόν κόλυβα, με λεφτά δηλ. των δημοτών ο κάθε δημαρχούκος αυτοδιαφημίζεται εις υγεία του κοροϊδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/8/12 08:19

    Είναι η δημοτική αρχή, που ξεφτίλισε ακόμα και την κοινωνική πρόνοια
    Μετατρέποντας την σε αυτοκρατορικές φιέστες για προεκλογική προβολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/8/12 09:33

    Ρε δεν ντρεπόσαστε καθόλου;
    Όταν βγάλατε την ανακοίνωση για τα εγκαίνια του κοινωνικού παντοπωλείου τι εννοούσατε;
    ελάτε να ακούσετε τις μπαρούφες του δημάρχου και να φύγετε με άδεια χέρια ή ελάτε να πάρετε αυτά που δικαιούστε;
    Οι άνθρωποι ήρθαν για να πάρουν ό,τι δικαιούντε να πάρουν, και αντ΄αυτού φύγαν με άδεια χέρια.
    Τι εγκαίνια κάνατε μωρέ αδέλφια, τους δείξατε τους 4 τοίχους και τα ράφια που θα τοποθετούνται τα τρόφιμα; Τελικά, είσαστε με τα καλά σας; Όσο δε για την φωτογραφία, κόψε φάτσες και βγάλε συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/8/12 13:09

    ΟΙ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ Κ/Π ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ; ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΞΑΦΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/8/12 15:57

    Oι γνωστοί άγνωστοι των αρνητικών σχολείων ξαναχτύπησαν πάλι. Αμέσως μόλις το γραφείο τύπου του Δήμου, αναφέρθηκε γαι την ημέρα των εγκαινίων άρχισαν του κάθε είδους σχόλια που φανερώνει και την ποιότητα των αναθρώπων που γράφουν.
    Σας είπα σε άλλο σχόλιο, μάθετε να κανετε αντιπολίτευση , δεν ξέρετε ούτε αντιπολίτευση να κάνετε.
    Μάθετε λοιπόν ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε όλους τους Δήμους σε όλη την Ελλάδα, είναι από προσφορές πολιτών και επιχειρηματιών. Εάν ο Δήμος έστηνε ένα Παντοπωλείο με δικά του χρήματα θα ήθελε τεράστια ποσά. Τότε θα λέγατε ότι ο Δήμος κάνει πολιτική με χρήματα του κόσμου.
    Πέστε μας τι θέλετε γιατί δεν ξέρετε τι θέλετε.
    Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να ρίξετε λάσπη , αυτή είναι η εντολή που πέρνετε. "Ρίξτε λάσπη και ότι πιάσει" Εκτός εάν αυτά που γράφετε κρίνετε σύμφωνα με τις δικές σας ιδέες, τι θα κάνατε εάν εσείς είσασταν υπεύθυνοι για το Κοινωνιοκό Παντοπωλείο. Φίλοι μου δεν είναι όλοι ίδιοι. Γιαυτό ο λαός της Σαλαμίνας έδωσε εντολή στον Γιάννη Τσαβαρή και στους συνεργάτες του για να αλλάξουν μερικά πράγματα και θα τα αλλάξουν. Να είστε σίγουροι γιαυτό.
    Η Σαλαμίνα αλλάζει κάθε μέρα σε έργα παρ' όλες τις δραματικές οικονομικές καταστάσεις του σήμερα και τα τεράστια χρέη που άφησε ο Σοφράς και οι προ αυτού. Αλλάζει σε νοοτροπία με κύριο στόχο την τιμιότητα και τον σεβασμό του δημοσίου χρήματος (Να είστε σίγουροι ότι ποτέ άλλοτε δεν θα γίνει κατευθείαν ανάθεση με 1% για να μην ξεχνάμε ποιοι μας διοικούσαν)

    Να είστε σίγουροι στην ώρα της κρίσης ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο. Οι πολίτες κρίνουν αλλά προ πάντων συγκρίνουν



    Καληνύχτα κ. Σοφρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/8/12 19:27

    καλυνυχτακια, αρχικά από ότι βλέπω την τελετή έναρξης την ανέφερες σαν εγκαίνια αφού κατάλαβες το καραγκιοζιλικη, και μιας και ρωτάς και επειδή μαντεύω ποιος είσαι,θα σου πω ότι το παντοπωλείο θα το έκανα στο ισόγειο του δημ καταστήματος αμπελακιων, για να εξοικονομήσω τα χρήματα του ενοικίου και του ρεύματος υπέρ των απόρων, επίσης δεν θα χρειάζονταν ούτε εθελοντές [που λέει ο λόγος] αφού θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν μέχρι και οι από πάνω, αυτό θα έκανα αρχικά,ελπίζω να σου φτάνει.

    Όταν θα είσαι έτοιμος, θα σου πω και πως γίνεται το παντοπωλείο να δούλευε και δίχως οίκημα, με έναν υπολογιστή, ένα δανεικό φορτηγάκι και τρεις εθελοντές μόνο δυο φορές την εβδομάδα.
    Αλλα βλέπεις έτσι δεν θα υπάρχει ταμπέλα στην Λ Σαλαμινος,και άλλα πολλά, μην τα λέμε τώρα.

    Και άλλη φορά καληνυχτες να δίνεις στου τζουτζέδες που κουβαλάς μαλάκα;

    Να ζητήσω συγνώμη απο τον διαχειριστή για το [μαλάκα] αλλά αυτά τα αδερφιστικα, καληνυχτες, λάσπες σε ανεμιστήρες, και όχι εγώ αλλά οι αντίπαλοι μου, μου φέρνουν εμετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/8/12 20:25

    Ξαναεμφανίστηκε ο γνωστός άγνωστος 15:07 αλλά αυτοαποκαλύπτεται.
    Λέει λοιπόν "Οι πολίτες κρίνουν αλλά προ πάντων συγκρίνουν".
    Αμ΄δεν είναι έτσι μανάρι μου.
    Οι πολίτες, όταν πρόκειται περί ομοίων κατασκευασμάτων, ούτε κρίνουν ούτε συγκρίνουν.
    Απλά, τους πετάνε στο καλάθι των αχρήστων όταν έλθει η ώρα η οποία και ζυγώνει.
    Αμ΄το΄άλλο, πόσο μ΄άρεσε που λέει
    " (Να είστε σίγουροι ότι ποτέ άλλοτε δεν θα γίνει κατευθείαν ανάθεση με 1% για να μην ξεχνάμε ποιοι μας διοικούσαν)".
    Ρε, ποιόν δουλεύεις μα@@κα;
    Είναι ψέμα ότι τα περισσότερα έργα και προμήθειες του δήμου, τώρα και 1,5 χρόνο, έχουν γίνει με απευθείας ανάθεση;
    Είναι ψέμα ότι όλα αυτά τα με απευθείας ανάθεση έργα είναι υπερκοστολογημένα για να δίνουν άνετα 11% έκπτωση, αλλά στην ουσία να βάζουν περισσότερα ευρώ στην τσέπη τους;
    Και συνεχίζει λέγοντας "Αλλάζει σε νοοτροπία με κύριο στόχο την τιμιότητα και τον σεβασμό του δημοσίου χρήματος". Εδώ είναι που γελάνε. Εδώ ο κόσμος τόχει τούμπανο και συ κρυφό καμάρι.
    Κοίταξε από το παράθυρο και θα δεις το μαύρο σύννεφο που έρχεται κατά πάνω τους.
    Μόνο λίγη υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/8/12 07:25

    Σας διαβάζω με προσοχή. Το μαλάκα που μου απευθύνετε δεν με ξαφνιάζει. Ξέρω ποιους έχω απέναντί μου. Ξέρω ποιοι τα γράφουν. Αυτή είναι η΄φρασελογία της αντιπολίτευσης που ασκείτε κατά Τσαβαρή. Είναι δείγμα ότι χάσατε τελείως την ψυχραιμία σας.
    Είναι ενδιαφέρον να μάθουμε πως θα υπάρχει ηλεκτρονικό Κοινωνικό Παντοπωλείο χωρίς οίκημα. Είναι σοβαρά αυτά που γράφετε; Ποιους νομίζετε ότι έχουμε απέναντι μας και πεινάνε και θέλουν την βοήθειά μας; Αυτούς που ξέρουν και ΄χειρίζονται internet; Σοβαρευτείτε, μάθετε να κάνετε αντιπολίτευση, σας το έχω ξαναγράψει.
    Όσον αφορά για τις κατ' ευθείαν αναθέσεις , μη με προκαλείτε. Μη μιλάτε, δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε. 24 εκατ. ευρώ έργο αυτό της αποχέτευσης με κατ' ευθείαν ανάθεση και με ένα 1% έκπτωση δεν έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Έγινε μόνο στην Σαλαμίνα με Δήμαρχο τον κ. Σοφρά σε συννενόηση πάντα με τον προκάτοχό του κ. Αγαπίου. ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Η σιωπή είναι το καλύτερο που έχετε να κάνετε .
    Επαναλαμβάνω λοιπόν για να το εμπεδώσετε. Η Δημαρχία Γιάννη Τσαβαρή δεν θα κάνει αυτά τα αίσχη.
    Ο λαός κρίνει και προ πάντων συγκρίνει

    Καληνύχτα κ. Σοφρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/8/12 11:04

    Εσύ φίλε μου 07:25 ή έχεις μαύρα μεσάνυκτα για τα δρώμενα του δήμου ή εθελοτυφλείς. Λες λοιπόν ότι
    "η Δημαρχία Γιάννη Τσαβαρή δεν θα κάνει αυτά τα αίσχη".
    Ακόμα στο ΘΑ... έχεις μείνει εσύ;
    Νομίζεις ότι είμαστε ακόμα στην προεκλογική περίοδο και δίνουμε υποσχέσεις; Τα ψέματα τελείωσαν.
    Τώρα κρίνεται από τις πράξεις του και όχι από τα ΘΑ...
    Το αίσχος συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Η ρεμούλα πάει σύννεφο!
    Δεν διάβασες την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την Συμπληρωματική Σύμβαση της Αποχέτευσης που ψηφίσανε και προσπαθούν να την υπογράψουν; Δεν κατάλαβες τίποτα;
    Ευτυχώς όμως που υπάρχει και το Ελ.Συνέδριο.
    Δεν κατάλαβες ότι προσπαθούνε να βάλουνε τουλάχιστον 4 εκατομμύρια ευρώ στην τσέπη;
    Βρωμιά φίλε, πολύ βρωμιά και η δημαρχία Τσαβαρή θα τους ξεπεράσει όλους. Η μπόχα είναι ανυπόφορη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/8/12 10:34

    καληνυχτακια, δεν φταις εσύ αλλά εγώ που ανοίγω διάλογο με ασβούς, έστω,δεν είναι ανάγκη λοιπόν να έχει υπολογιστή ο δικαιούχος του παντοπωλείου, μπορεί να αφήνει ένα τυποποιημένο έντυπο παραγγελίας σε ένα κουτί παραγγελίας.
    Τα υπόλοιπα τι να στα λέω,για σένα είναι ψιλά γράμματα, αν ενδιαφερθεί ο δήμος, έχει τόσους καταρτισμένους και έμπειρους συμβούλους ο δήμαρχος,[όλοι τους ήταν εν ζωή όταν ανακαλύφθηκε η πενικιλίνη] που θα μπορέσουν να του αναλύσουν το μοντέλο πχ της Αλληλεγγύης Σαρωνικού, ώστε να πάρει μια ιδέα.

    Για το αμπελάκι δεν ανέφερες κάτι,
    γιατί;θα σου πω εγώ γιατί, γιατί η κότα όταν πίνει νερό βλέπει τον θεό, και εκεί όταν ο φτωχός θα σήκωνε το κεφάλι θα έβλεπε θεό τον αντιδήμαρχο αμπελακιων στον δεύτερο όροφο,κι όχι αυτόν που ήθελες εσύ, γι αυτό δεν βόλευε.

    Επίσης εγώ δεν έβρισα τον δήμαρχο, εσένα είπα μαλάκα και δεν μπορώ στο τέλος να καταλάβω την εμμονή σου να ταυτίζεσαι και να ανακατεύεις τον δήμαρχο.
    Τέλος όσο αφορά εμένα δεν έχω ψηφίσει κανέναν από όλους τους και ούτε θα ψηφίσω, αν υπάρχει μια περίπτωση στο μέλλον, πιθανότατα θα είναι η Γκαβογιαννη, αυτά για να τελειώσει και η πιπιλα της αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/8/12 21:22

    Άρα μαλάκας και δήμαρχος τάλε κουάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/8/12 10:39

    Συ ειπας, εμείς σχολιάζουμε για την λειτουργία του παντοπωλείου.

    Ο στρατηγός Πλαστήρας κατά το διάστημα που ήταν πρωθυπουργός κάλεσε στο γραφείο του τον αμερικανο πρέσβη προκειμένου να ενημερωθεί για κάποια θέματα που αφορούσαν τις διμερής σχέσεις,ο αμερικανος πρέσβης προσήλθε στην συνάντηση δίχως σακάκι και με κοντομάνικο υποκάμισο, όπως ήταν φυσικό ο Πλαστήρας εξερράγη και απαίτησε να πάει να ντυθεί και να ξανάρθει, λέγοντας του ότι αν δεν σέβεσαι τον Πλαστηρα ,να σεβαστεις τον πρωθυπουργό τις Ελλάδος.

    Διαφορετικά είναι να βρίσεις έναν σχολιαστή, τον καληνυχτακια ,και διαφορετικά είναι να βρίσεις έναν αιρετό,αναλαμβάνεις την ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.