Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Φεβ 2015

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 3 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 17ην Φεβρουαρίου 2015

   Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η   3 ης  Συνεδρίασης   (Τακτική )
Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67,  του Ν. 3852/2010  να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την  17ην  Φεβρουαρίου  2015,  ημέρα  Τρίτη  και ώρα  16:00.  στο Δημοτικό Κατάστημα, για  συζήτηση και λήψη απόφασης στα  κατωτέρω θέματα :
1.- Αδελφοποίηση  Δήμου Σαλαμίνας   και  Κοινότητας Χλώρακας (Πάφος )  Κύπρου .
2.- Α’  Κατανομή  ποσού  των 76.011,55 € για τις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων  προς τον Δήμο  Σαλαμίνας  , σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 1845/14.01.2015  απόφαση του Υπ. Εσ.
3.- Συστέγαση  του Δ.Ι.Ε.Κ. ( Δημόσιου Ινστιτούτου  Επαγγελματικής  Κατάρτισης ),  στο 1ο ΕΠΑΛ  Σαλαμίνας , επί  της οδού  Ζωοδόχου  Πηγής  για την λειτουργία αυτού.
4.-  Μετονομασία  του 1ου  Εργαστηριακού  Κέντρου  Β΄ Πειραιά Σαλαμίνας , λόγω υπαγωγής  της Σαλαμίνας  στην Α΄ Εκπαιδευτική  Περιφέρεια Πειραιά.
5.-  Αποδοχή εγκατάστασης  αναβατορίων  από τον Ο.Σ.Κ   Α.Ε.  για την εξυπηρέτηση μαθητών  ΑΜΕΑ  στο 2ο  ΓΕΛ   Σαλαμίνας .
6.-  Καθορισμός  εξόδων παράστασης  Αντιπροέδρου  Διοικητικού  Συμβουλίου   του Δημοτικού  Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας.
7 - Έκφραση σύμφωνης γνώμης  στην  6η  Αναμόρφωση του  Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας, οικ. έτους 2014 .
8.-    Έγκριση προμήθειας  γραφικής  και φωτοτυπικής ύλης,   καθώς και λοιπών  ειδών γραφείου .
9.-  Έγκριση  τρόπου  διεξαγωγής   προμήθειας  τροφίμων   για τους  Παιδικούς Σταθμούς  και τις λοιπές ανάγκες του Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π.,   με ισχύ  για 12 μήνες ( χρήση  2015).
10.- Κήρυξη του προμηθευτή  «Τ.Η.Κ.» Α.Ε Κατασκευαστική  Τεχνική Εταιρεία,   έκπτωτου ή μη  που αφορά την προμήθεια  τριών αιθουσών  Ελαφριάς Λυόμενης  Προκατασκευής
11.- Ανανέωση άδειας  λειτουργίας  κινητής  καντίνας  και κατάληψης  κοινοχρήστου χώρου  για τον κ. Νομικό  Μιχαήλ.
12.-  Ορισμός μέλους  με τον  αναπληρωτή του  στο Δ.Σ.  της  Αναπτυξιακής  Σύμπραξης ( Α.Σ.  Νησιωτική  Συνεργασία ) καθώς και ορισμός  νομίμου εκπροσώπου  του Δήμου.
13.-  Ορισμός  μέλους με τον αναπληρωτή του  στο Δ.Σ.  της Αναπτυξιακής  Σύμπραξης ( Απασχόληση και Προστασία  Περιβάλλοντος )  καθώς και ορισμός  νομίμου εκπροσώπου  του Δήμου. 
14.-  Αποδοχή παραίτησης  της κ. Αγγουράκη  Αικατερίνης   από τακτικό μέλος  του Διοικητικού Συμβουλίου  του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ  και ορισμός νέου μέλους.,
15.-  Περί ανταλλαγής του  κτιρίου  Παλαιού  Μουσείου Σαλαμίνας  έμπροσθεν  του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Σαλαμίνας  με μία αίθουσα στο ισόγειο  του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου  Παλουκίων Σαλαμίνας , κατόπιν αιτήματος του Εξωραϊστικού   και Πολιτιστικού Συλλογου Αγίου Νικολάου Σαλαμίνας.
16.- Σύσταση  Διαπαραταξιακής  Επιτροπής για την κατάρτιση  Κανονισμού Καθαριότητας  του Δήμου Σαλαμίνας.
17.- Σύσταση  Διαπαραταξιακής  Επιτροπής  για την κατάρτιση  Κανονισμού ύδρευσης του Δήμου Σαλαμίνας.
18.- Σύσταση Διαπαραταξιακής  Επιτροπής  για την προετοιμασία και τον συντονισμό  απαραίτητων ενεργειών  για την διεκδίκηση της ανάδειξης της Σαλαμίνας ως πολιτιστική  Πρωτεύουσα της Ευρώπης   έτους 2021.
19.- Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων   του Δήμου ,(σύμφωνα με το άρθρο  1 παρ. 2  του Ν. 2503/1997 περί εφαρμογής  του.  3200/ 1955, άρθρο 8),  κατά της απόφασης  του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης  Διοίκησης  Αττικής, σχετικά  με την τροποποίηση – ανανέωση  απόφασης  έγκρισης  Περιβαλλοντικών όρων  της εταιρείας « Ιχθυοκαλλιέργειες  Αργοσαρωνικού  Α.Ε. », στην θέση Πυργιακόνι  Αιαντείου  Δήμου Σαλαμίνας  Π.Ε. Νήσων .
20. - Γνωμοδότηση επί του αιτήματος  της Περιφέρειας Αττικής  - Δ/νση  Ανθρώπινου  Δυναμικού- Τμήμα Συλλογικών  Οργάνων  και Επιτροπών  για : Μελέτη Περιβαλλοντικών Eπιπτώσεων  Λιμενικού Έργου επέκτασης της Εταιρείας  «ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Α.Ε. », στην Κατω Πούντα  στα Αμπελάκια  Σαλαμίνας..  
Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
Λεμονιά Καπετάνιου

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/2/15 17:41

    Ο απελθών δήμαρχος, βαθύς γνώστης της γκαιμπελικής θεωρίας « πες,πες,πες κάτι θα μείνει », προσπαθεί εναγωνίως να συντηρήσει στη μνήμη των δημοτών την “απαράδεκτη” κατ΄ αυτόν, αλλά απολύτως αναγκαία και υποχρεωτική από το νόμο αναπροσαρμογή των δημοτικών τελών για το έτος 2015 που έκανε η σημερινή “κακή” δήμαρχος, σε αντιδιαστολή με τον “καλό” χθεσινό δήμαρχο που δεν έκανε καμία αύξηση γιαυτό και οδήγησε το Δήμο σε πτώχευση.
    Αυτά να τα δούνε όσοι Σύμβουλοι ακόμη έχουν αμφιβολίες για το χαρακτήρα του.
    Πέτρο τ΄ακούς; Τι έχεις να πεις;
    Σούλη τ΄ακούς; Τι έχεις να πεις;
    Λούλα τ΄ακούς; Τι έχεις να πεις;
    Σοφία τ΄ακούς; Τι έχεις να πεις;
    Τίνα τ΄ακούς; Τι έχεις να πεις;
    Στάμο τ΄ακούς; Τι έχεις να πεις;
    Δεν μιλάω για τον Γρηγόρη ούτε τον Μάνο, αυτοί τον ξέρουν πολύ καλά γιατί είναι το ίδιο, είναι το τρίο της συμφοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/2/15 18:12

    Ανώνυμος13/2/15 18:08
    Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΗΤΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙ ΣΟΦΡΑ ,ΟΤΑΝ Ο Κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΓΙΝΑΝ ΔΥΟ ΑΓΟΝΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,ΤΙΠΟΤΑ ,ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙ ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΙΠΟΤΑ ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ,ΕΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,,ΚΟΙΤΑΞΑΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΑΦΙΚΑ ΣΩΣΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ,ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ Ο.Κ.ΞΑΝΑ ΕΛΕΧΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ,ΠΟΥ ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΞΟΥΝ !!!!!!!!.??????,ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ,ΥΠΗΡΞΑΝ ΘΕΜΑΤΑ,ΚΑΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ,ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΛΗΡΕΙ ΑΥΤΑ;;;;;;;;ΕΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ,ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΘΑΨΕΤΕ ΘΑΒΕΤΕ,ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΖΟΓΚΟ,ΚΑΙ ΑΝΤΕ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/2/15 18:25

    Το θέμα της ΤΗΚ θα έχει πολύ φαΐ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/2/15 18:40

    Η συνολική επιβάρυνση όμως η οποία κατά μέσο όρο δεν υπερβαίνει τα 5 € για ένα σπίτι 80 τ.μ., θα συμψηφιστεί από μόνη της του χρόνου τέτοια εποχή με την ελάφρυνση των τελών που θα προκύψει τόσο από το νοικοκύρεμα που ήδη έχει αρχίσει με εντυπωσιακά αποτελέσματα, όσο και από την ανακύκλωση και κομποστοποίηση των οικιακών αποβλήτων οι οποίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο εξέτασης και λίαν συντόμως θα τεθούν σε πλήρη λειτουργία.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ .ΑΛΛΑΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΘΕΜΑ::
    ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ-ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ,ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΟΥΣΙΤΣΑ Η ΔΗΜΑΡXΟΥΚΟΣ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/2/15 20:59

    Ανώνυμος13/2/15 17:36
    Ανώνυμος13/2/15 16:56
    Αυτά να τα δούνε όσοι Σύμβουλοι ακόμη έχουν αμφιβολίες για το χαρακτήρα του.
    Πέτρο τ΄ακούς; Τι έχεις να πεις;
    Σούλη τ΄ακούς; Τι έχεις να πεις;
    Λούλα τ΄ακούς; Τι έχεις να πεις;
    Σοφία τ΄ακούς; Τι έχεις να πεις;
    Τίνα τ΄ακούς; Τι έχεις να πεις;
    Στάμο τ΄ακούς; Τι έχεις να πεις;
    Δεν μιλάω για τον Γρηγόρη ούτε τον Μάνο, αυτοί τον ξέρουν πολύ καλά γιατί είναι το ίδιο, είναι το τρίο της συμφοράς.

    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ;;;;ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑΣ,ΕΝΑΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ. ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΞΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!! ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΙΑ;;;;;;;;;;ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΓΙΕΣ;;;;;ΠΟΟ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.Η ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ;;;;;;;;ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕΙΡΑ;;;

    Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙΚΑΘΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΚΕ ΓΚΕ;;;;;;;;;Η ΝΟ ΓΚΕ-ΓΚΕ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/2/15 21:02

    Ανώνυμος13/2/15 18:25
    Το θέμα της ΤΗΚ θα έχει πολύ φαΐ....

    τι θελει να πει ο ποιητης;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/2/15 15:13

      Γιάννη ο κουμπάρος ο Τσιρίδης καλά ; Ξέρεις εσυ ... Ερχονται αποκαλυψεις ...Φοβου τους Δαναούς και δώρα φεροντες...Ερχεται και θα είναι τεράστια η αποκάλυψη ...ξέρεις εσυ με τους κρυφους λογαριασμούς στην Ελβετία ..Ε γιάννη; Εεεεεεε;;;; ...νομίζες θα γλιτώσεις;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος14/2/15 12:06

    ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΟΛ ΠΡΩΤΕΟΥΟΥΣΑ ΘΑ ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟ !!

    ΓΙΑΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ??????????????????????????????

    Οχι στο Σπανομπουλο

    Όχι στα Ναυπηγεία

    Όχι στους παράνομους

    Οπως μας υποσχέθηκε η Ρουλα να πάρετε απόφαση για αλλαγη ΓΠΣ και να διώξετε τον ΟΛΠ ολα τα αλλα ειναι λογια .

    Εάν δεν πάρετε απόφαση για ΓΠΣ και ΟΛΠ είστε υπάλληλοι των Τζαμπατζηδων.

    Διαλέχτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/2/15 21:32

    Ψήφισαμε αλλαγή και θα δούμε εάν η κ Νανου διαφέρει απο το Τσαβαρη. Θα ψηφίσει αλλαγή του ΓΠΣ να φύγουν ΟΛΠ και Βαυπηγεια οπως έλεγε και κατακεραυνοντας το προκατόχο της ;

    Εάν δε το κάνει

    Εξαγοράστικε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/2/15 21:52

    1o Θεμα αδελφοποίηση με τη Κοινότητα Χλωρακά ,οι λόγοι είναι δύο ...η Μπουτση εχει καιρο να παει τσάμπα στη Κυπρο και ο δευτερος θα τμήσουν το γεγονός με κοψίδια και γλυκα γιατι εχει πεσει πεινα ....

    Περίεργο για πολλους είναι 3 θέματα που επρεπε να ηταν πρωτα το 18 Πολ Πρωτεύουσα 19 Ιχθυοκαλλιέργειές 20 Σπανοπουλος ..να τα βαζει τελευταία!!!!!!!!!!!!

    Μεγάλη ευαισθησία εχει η νεα Δημοτικη αρχή ..ποιο σημαντικο είναι η αδελφοποίηση με τα γκράβαρα αντι οσων εγκληματούν σε βαρος του νησιου?????????????!!!!



    Οχι στο Σπανομπουλο

    Όχι στα Ναυπηγεία

    Όχι στις Ιχθοκαλλιεργιες

    Όχι στους παράνομους

    Οπως μας υποσχέθηκε η Ρουλα να πάρετε απόφαση για αλλαγη ΓΠΣ και να διώξετε τον ΟΛΠ ολα τα αλλα ειναι λογια .

    Εάν δεν πάρετε απόφαση για ΓΠΣ και ΟΛΠ είστε υπάλληλοι των Τζαμπατζηδων.

    Διαλέχτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ16/2/15 11:49

      Αγαπητέ μου, φίλε ή φίλη, επειδή έχεις μάθεις μια ζωή να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία για να δείχνεις την κακία σου και τον κομπλεξισμό σου, η ΜΠΟΥΤΣΗ σου απαντάει επώνυμα. Πρώτον, επειδή είσαι ανιστόρητος ή ανιστόρητη σου λέω ότι:Είναι μεγάλη τιμή για μένα που είμαι ανιψιά του Καπετάν Βαγγέλη Λουκά ή Κουταλιανού. Ενός ήρωα που με τις πράξεις του τίμησε την οικογένειά του αλλά και το νησί μας. Οι Κύπριοι τον τιμούν ως ήρωά τους και ο Δήμος μας αυτή τη στιγμή με την πράξη της αδελφοποίησης επισφραγίζει τον δεσμό μας με την Χλώρακα όπου εκεί υπάρχει Μουσείο με το πλοιάριο που ο καπετάν Βαγγέλης μετέφερε τα όπλα του αγώνα καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός λόγος. 'Οσον αφορά το άτομό μου σε πληροφορώ ότι στην Κύπρο έχω πάει πάμπολες φορές και έχω παραστεί σε εκδηλώσεις για τον θείο μου και φυσικά με προσωπικά έξοδα. Λόγω του δεσμού αυτού τυχαίνει να έχω πολλές γνωριμίες στο νησί. Και αν σε ενδιαφέρει σου λέω ότι στην Κύπρο πήγα πρόσφατα (Αϋγουστο) στις αντικατοχικές εκδηλώσεις για την Αμμόχωστο καθώς και στην Χλώρακα. Και θα σου γράψω και κάτι τελευταίο και να το εμπεδώσεις πολύ καλά. Ότι η ΜΠΟΥΤΣΗ, τις γνωριμίες της, της χρησιμοποιεί για το καλό του νησιού και δεν της κρατάει για τον εαυτό της όπως κάνουν ορισμένοι. Απόδειξη ο τέως και η νυν δήμαρχος. Καθώς και το 1ο και 2ο Λύκειο που φιλοξενήθηκαν τσάμπα στην Κύπρο. Αυτά για την ιστορία. Τώρα όσο για το φαγοπότι μάλλον ο πεινασμένος ή πεινασμένη είσαι εσύ. και όπως λέει και η παροιμία ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται.

      Διαγραφή
  10. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ16/2/15 19:50

    Για το 20στό θέμα
    Συγνώμη, αλλά πρώτα Δημ. Συμβούλιο ( 17/2/2015 ) και μετά η Επιτροπή Διαβούλευσης (20/2/2105); Η διαδικασία είναι παράλογη, αλλά και παράτυπη. Ίσως υπάρχει κάποια εξήγηση, αλλά την αγνοούμε. Περισσότερα στο Δημ. Συμβούλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.