Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Φεβ 2015

Οι Δυνάμεις Εθελοντών Σαλαμίνας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του Συλλόγου

Μέσα σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή 8  Φεβρουαρίου 2015  η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του  Συλλόγου εθελοντικής και κοινωνικής προσφοράς  “Δυνάμεις Εθελοντών Σαλαμίνας” στην αίθουσα “Φίλων & Θαυμαστών Στέλιου Καζαντζίδη”, στην λεωφόρο Αιαντείου,
Την πρωτοχρονιάτικη πίττα ευλόγησε ο αιδεσιμότατος π. Παναγιώτης Μούλτος, παρουσία εκπρόσωπων των αρχών του νησιού, της τοπικής αυτοδιοίκησης, του  και της εθελοντικής κοινότητας.
Προηγήθηκε η ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου Ηλία Φρίμα, που αναφέρθηκε στους σκοπούς και τους στόχους του Συλλόγου καθώς και σε ένα σύντομο απολογισμό των δράσεων που έγιναν το 2014.  Στην συνέχεια ο  ταμίας και υπεύθυνος εκπαιδεύσεων του Συλλόγου κ. Μάκης Δέντες  αναφέρθηκε στις εκπαιδεύσεις που έχουν ήδη λάβει τα μέλη του Συλλόγου αλλά και σε αυτές που πρόκειται να λάβουν στο άμεσο μέλλον.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  ο  Αντιπεριφεριάρχης  Νήσων  Παναγιώτη Χαντζηπέρος , ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακιων  Γεώργιος Ζόγκος, ο  τέως Αντιδήμαρχος     δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας και μέλος  του γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γρηγόρης Καπετανάκης, ο τέως Αντινομάρχης Πολιτικής Προστασίας Πειραιά  Κωνσταντίνος Καράς, ο τέως  Πρόεδρος της Δημοτικής  Κοινότητας  Αιαντείου   Γιάννης Μπούτσης , το τέως μέλος του  συμβουλίου της Δημοτικής  Κοινότητας Αιαντείου Μαρία Δημητριάδου.
Ακόμη παραβρέθηκαν ο Υποδιοικητής των Πυροσβεστικών  Υπηρεσιών   Πειραιά Γιώργος Γερακάρης, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σαλαμίνας Παναγιώτης Αράπης, ο αρχιπύραρχος ε.α  Ανδρέας Μπαμπίλης , η Διοικητής του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Σαλαμίνας Κατερίνα Τσάλη, ο Γραμματέας  του Ναυταθλητικού Ομίλου Βουρκαρίου Γιώργος Γενηκαλιώτης , ο Γραμματέας του ποδηλατικού συλλόγου ‘’Πρωτέας’’ Παναγιώτης Βαξεβανίδης, αντιπροσωπία από το δεύτερο σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αιαντείου, εκπρόσωποι του τοπικού Τύπου καθώς και δεκάδες φίλοι και υποστηρικτές του Συλλόγου.
Ιδιαίτερα τιμητική στην εκδήλωση ήταν η παρουσία αντιπροσωπειών από άλλες εθελοντικές οργανώσεις του νησιού -και όχι μόνο, από τον “Όμιλο Φίλων του Δάσους”, τις εθελοντικές ομάδες των Μεγάρων “Σώμα Έρευνας Διάσωσης” και “Κούρος”, τον Περιβαλλοντικό Όμιλο Σαλαμίνας  “perivos” και τους “Σαμαρείτες” του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Ένα ιδιαίτερο  και συγκινητικό σημείο της εκδήλωσης ήταν η στιγμή της βράβευσης με τιμητική πλακέτα των Αρχιπυράρχων  Γεωργίου Γερακάρη και  Ανδρέα Μπαμπίλη για την προσφορά τους στην προστασία της Σαλαμίνας .Τις βραβεύσεις έκαναν ο Παναγιώτης Χαντζηπέρος και  Γρηγόρης Καπετανάκης αντίστοιχα .

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/2/15 11:05

    ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ;; .ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΦΥΛΑΝΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!! ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/2/15 14:09

    ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/2/15 18:53

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ
    Οι κακές γλώσσες λένε ότι πήγε να εξομολογηθεί ο Δερτουζοwind μαζί με τον τέως δήμαρχο Γιαννηviento στον αρχιεπίσκοπο
    Ο αρχιεπίσκοπος στη φάση αυτή διαβάζει τη λίστα με τις αμαρτίες τούς
    Μετά από μια ώρα διάβασμα βγήκε απ' τα ράσα του και αναφώνησε: σα τρελός φέρτε γρήγορα τον αξόρκιστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/2/15 20:53

    Ο αθεόφοβος ο τσάβες πήγε και στον αρχιμαντρίτη να εξομολογηθεί, μεταμφιεσμένος σε καλόγρια, αλλά τονε πήρε χαμπάρι την ώρα που πήγε να τον δωροδοκήσει με ανθοδέσμη πούχε κλέψει από το νεκροταφείο!!
    Ευτυχώς που μ΄ένα πρόχειρο wind, γλύτωσε ο απατεώνας τον αφορεσμό
    Μανο σούχει μείνει κανένα και για μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/2/15 22:31

    Ο Τσάβες μακάκα μου αυτό της το είπε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν έλεγε η χαζοχαρούμενη ότι της επιβάλει την αύξηση το παρατηρητήριο για να ισοσκελίσει τα ανταποδοτικά.Και της είπε αφού και με την αύξηση του 50% δεν ισοσκελίζονται γιατί την κάνεις.
    Κατάλαβες;Βγάλε εσύ Μηνάκο μου στον αέρα την προσφυγή του Τσάβες και το συνοδευτικό του προυπολογισμού που σας τον γύρισαν πίσω.
    Για να γελάσει κάθε πικραμένος


    ΡΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ;
    ΡΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ...ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΑΚΙΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΗΝΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΗΝΑΚΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΠΤΑ ΛΙΝΑΤΣΑ

    ΜΗΝΑΚΟΔΡΑΚΟΥΛΑΚΟΥΜ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗ,ΓΙΑ ΣΛΟΠΣ,ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΣΟΥΡΑ,ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΝΗ ΞΕΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ OFF SORRE ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΝΤΕ.
    Α ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ



    Καπτάν Μηνάκο δεν ρεφάρεις με τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!


    ΜΗΝΑΚΟ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΛΙΕΤΑΚΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.
    ΒΓΑΛΤΑ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.


    Μηνάκο η φουκαριάρα τελειώνει. Δεν αντέχει άλλο. Άιντε μέχρι το Πάσχα και πολύ σου λέω.
    Γι αυτό άσε την Τετούλα και πιάσε την Ρηνούλα. Αλλά πες της να πληρώνει Δημοτικά Τέλη. Να πληρώσει και αναδρομικά αυτά που χρωστάει και με την αύξηση 50%. Αλλιώς ..... κλάφτα Μηνάκο. Λίαν δυσοίωνο το μέλλον για σένα έως εφιαλτικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/2/15 22:54

      ΜΟ ΠΩΠΩ χέστηκα από τον φόβο μου

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.