Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Φεβ 2015

ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ
Η Καθαρά Δευτέρα, που φέτος γιορτάζεται στις 23 Φεβρουαρίου, είναι για τους μισθωτούς εργάσιμη ημέρα, αφού δεν συμπεριλαμβάνεται στις εξαιρέσιμες αργίες. Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις λειτουργούν κανονικά και η απασχόληση των μισθωτών κατά την ημέρα αυτή είναι νόμιμη και δεν δημιουργεί αξίωση για πρόσθετη αμοιβή.
Ειδικότερα:

-στους ημερομίσθιους μισθωτούς που θα απασχοληθούν την Καθαρά Δευτέρα οφείλεται το συνήθως καταβαλλόμενο ημερομίσθιο τους χωρίς άλλη προσαύξηση (δηλαδή δεν θα λάβουν την προσαύξηση 75%)
-Στους μισθωτούς που αμείβονται με μηνιαίο μισθό δεν οφείλεται καμία άλλη αμοιβή πλέον του κανονικού μηνιαίου μισθού, αφού η Καθαρά Δευτέρα συμπεριλαμβάνεται στις εργάσιμες ημέρες του μήνα, στις οποίες αντιστοιχούν οι αποδοχές τους.
Πρέπει να σημειωθεί ότι, εάν την ημέρα αυτή, που χαρακτηρίζεται σαν εργάσιμη εορτή,  ο μισθωτός απουσιάσει αυθαίρετα από την εργασία του, όχι μόνο δεν δικαιούται να λάβει το ημερομίσθιο του, αλλά η απουσία του χαρακτηρίζεται αδικαιολόγητη.
ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ
1.Αν η εορτή της Καθαράς Δευτέρας έχει χαρακτηρισθεί σαν ημέρα αργίας με συλλογική σύμβαση, επιχειρησιακή συνήθεια, εσωτερικό κανονισμό, με ατομική σύμβαση εργασίας ή τέλος με έθιμο, οι μισθωτοί δεν προσέρχονται για εργασία μεν, αλλά δικαιούνται κανονικά το ημερομίσθιο ή τον μισθό τους αντίστοιχα χωρίς καμιά πρόσθετη αμοιβή.
2.Αν περιλαμβάνεται σε Συλλογική Σύμβαση Εργασίας ή σε Διαιτητική Απόφαση όρος καταβολής προσαύξησης 75%  για την εργασία κατά την Καθαρά Δευτέρα, οι μισθωτοί που υπάγονται σε αυτήν δικαιούνται να λάβουν την παραπάνω αύξηση.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

33 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/2/15 22:17

    Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Kου Ροκιδη
    Ήταν μια δυναμική προσωπικότητα που σφράγισε την εποχή του.
    Μιμή θα σε θυμόμαστε για πάντα καλό ταξίδι φίλε θα μας λήψης.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/2/15 01:09

    Ναι, θα κάνεις "λήψη" του σήματος από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/2/15 12:42

    Μια ευχη για την πιο πανω αναρτηση, οι χρυσαυγητες μπατσοι να λουφαξουν τωρα γιατι τα πραγματα αλλαξαν, α και κατι ακομα, στου κανελου πληρωσαν η φευγωντας πηραν και το νταβατζιλικη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/2/15 16:03

    Πακιστανός ασέλγησε σε 11χρονο κοριτσάκι στην Σκύρο - Τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ έθαψαν την είδηση!


    Τον καιρό του Αττίλα, η Κύπρος έπεφτε… μακριά. Στους καιρούς μας, ακόμα και η Σκύρος είναι μακριά για τα ΜΜΕ, όταν είναι να αποκρύψουν τις πραγματικές ειδήσεις, που όμως δε συμφέρουν να ακούγονται.

    Το προηγούμενο Σάββατο, λοιπόν, στην… μακρινή Σκύρο, ένας 40χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από το Πακιστάν συνελήφθηγια ασέλγεια σε ανήλικο κοριτσάκι, ηλικίας μόλις 11 χρονών!

    Το ανήλικο κοριτσάκι, μέσα στην αθωότητά του, έκανε το «λάθος» να επισκεφθεί το κατάστημα, της συζύγου του δράστη, για να παίξει με τα παιδιά τους. Εκεί, βρήκε την ευκαιρία ο 40χρονος Πακιστανός να ικανοποιήσει τις ανώμαλες ορέξεις του! Έτσι, αφού ξεμονάχιασε την 11χρονη σε κάποιο γραφείο, άρχισε να της χαϊδεύει τα γεννητικά όργανα, αλλά –ευτυχώς- το κοριτσάκι κατάφερε να του ξεφύγει και να πάει τρέχοντας στους γονείς του.

    Μόλις οι γονείς έμαθαν τα καθέκαστα πήγαν στον Αστυνομικό Σταθμό της Σκύρου και υπέβαλλαν μήνυση εναντίον του Πακιστανού, ο οποίος συνελήφθη και την Κυριακή οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, ωστόσο η υπόθεση πήρε αναβολή (!!!) και εκδικάστηκε χθες, Παρασκευή, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας. Προσέξτε! Πήγε για πλημμέλημα κι όχι για κακούργημα!!! Αυτά μόνο στην κάργα… αντιρατσιστική μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν (τέως Σαμαροβενιζελιστάν…) συμβαίνουν!

    Ο Πακιστανός αρνήθηκε φυσικά τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως πλησίασε πράγματι την 11χρονη γιατί την μπέρδεψε με την κόρη του (!!!) και –προφανώς καλά δασκαλεμένος από τους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους»- αποκάλεσε τους γονείς της μικρής «Χρυσαυγίτες» και «ρατσιστές»!

    Εν τέλει, μπροστά στον κίνδυνο της λαϊκής κατακραυγής, το δικαστήριο διέταξε την προσωρινή κράτηση του και ανέθεσε την υπόθεση στον Ανακριτή Χαλκίδας, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα προφυλακιστεί.

    Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, «ο 40χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν, ότι προσέγγιζε τα ανήλικα κορίτσια της περιοχής»… Προφανώς, και οι υπόλοιποι που τον κατηγορούσαν θα ήταν «Χρυσαυγίτες» και «ρατσιστές»!

    (ΥΓ): Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/2/15 16:04

    Μπήκαν οι υπογραφές, έγιναν οι ανακοινώσεις: Έχουμε και πάλι Μνημόνιο!

    Τελικά, o Τσίπρας αντί να σκίσει το μνημόνιο, έσκισε το προεκλογικό του πρόγραμμα και ο Καμμένος αντί για "Κούγκι" έβαλε την υπογραφή του σε ένα επαίσχυντο Μνημόνιο με τους τροϊκανούς.

    O Τσίπρας με τον Καμμένο κατάφεραν να αποκτήσουν το δικό τους «Καστελόριζο». Όπως ο Τζέφρυ Παπανδρέου εκείνη την αποφράδα ημέρα για τον Ελληνισμό ανακοίνωσε την είσοδο της Ελλάδος στην δικαιοδοσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, έτσι και σήμερα ο Βαρουφάκης ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να βρίσκεται υπό καθεστώς εποπτείας από την τρόικα, μόνο που πλέον θα την αποκαλεί «θεσμικά όργανα». Επιπλέον ανακοίνωσε ότι τελικώς έγινε αποδεκτή η τετράμηνη παράταση του μνημονίου, έτσι ώστε να υπάρξει ο χρόνος, προκειμένου να αποφασιστεί (από τα «θεσμικά όργανα») το νέο Μνημόνιο.

    Τόσο τα αφεντικά της τρόικα (ΕΕ, ΔΝΤ, ΕΚΤ), όσο και ο Βαρουφάκης, είπαν ουσιαστικά προς τον Ελληνικό Λαό σε ζωντανή σύνδεση ότι σήμερα αποφασίστηκε η συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής. Χαρακτηριστικό της όλης υποθέσεως είναι ότι σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο Βαρουφάκης, αρνήθηκε την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, που ήταν μία από τις κύριες προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο απλά για έναν φόρο που δεν είναι δίκαιος.

    Πάμε, όμως να δούμε, εν τάχει το κείμενο επί του οποίου επήλθε συμφωνία στο Eurogroup, κάνοντας την απαραίτητη «μετάφραση», ώστε να μην δουλεύουν τον κοσμάκη οι συγκυβερνώντες, τα κανάλια, οι φυλλάδες και οι διεθνείς τοκογλύφοι.

    Καταρχάς το κείμενο της συμφωνίας κάνει λόγο για «μία παράταση της Master Financial Assistance Agreement (MFFA), η οποία υποστηρίζεται από μία σειρά δεσμεύσεων». Αυτό σημαίνει ότι η ελληνική κυβέρνηση παρέτεινε το Μνημόνιο, με όλα τα παρελκόμενα που ήδη γνωρίζουμε και – επιπλέον – θα υπογράψει (την Δευτέρα) νέες δεσμεύσεις έναντι των δανειστών, δηλαδή θα πάρει νέα μέτρα.

    Στην συνέχεια γίνεται απολύτως σαφές το τι θα έχουμε τις ακριβώς επόμενες ημέρες: «Οι ελληνικές αρχές θα παρουσιάσουν μία πρώτη λίστα με μέτρα μεταρρυθμίσεων, με βάση την τρέχουσα συμφωνία, έως το τέλος της Δευτέρας 23 Φεβρουαρίου... Μόνο η έγκριση των συμπερασμάτων της αξιολόγησης για την διευρυμένη συμφωνία από τους θεσμούς θα επιτρέψει με τη σειρά της την όποια εκταμίευση της δόσης του τρέχοντος προγράμματος». Κοινώς, όπως γινόταν και με τη νουδούλα, θα έρθουν στην Ελλάδα οι τροϊκανοί να επιθεωρήσουν, να αξιολογήσουν και να διατάξουν, αλλιώς δόση... δεν έχει.

    «Οι ελληνικές αρχές δεσμεύονται να απόσχουν από οποιαδήποτε κατάργηση των μέτρων και από μονομερείς αλλαγές στις πολιτικές και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που θα επηρέαζαν αρνητικά τους δημοσιονομικούς στόχους, την οικονομική ανάκαμψη ή την χρηματοοικονομική σταθερότητα, όπως αξιολογείται από τους θεσμούς». Εδώ είναι το σημείο που ο Τσίπρας έσκισε τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, υποσχόμενος στους διεθνείς τοκογλύφους ότι όχι μόνο δεν θα καταργήσει το μνημόνιο, αλλά δεν θα καταργήσει ΚΑΝΕΝΑ μνημονιακό μέτρο.

    Πλέον το Ελληνικό Κοινοβούλιο έχει ξεκάθαρα δύο πτέρυγες. Από την μία μεριά βρίσκεται το λεγόμενο «συνταγματικό τόξο», που αποτελείται από τις δυνάμεις που στηρίζουν το μνημόνιο, δηλαδή τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ και το ΠΟΤΑΜΙ. Από την άλλη μεριά βρίσκεται μονάχα η Χρυσή Αυγή που αποτελεί την μοναδική πηγή αντίστασης στην φτωχοποίηση των Ελλήνων και το ξεπούλημα της Ελληνικής Πατρίδας, όντας παράλληλα το μοναδικό κόμμα που δέχεται την πολιτική ολόκληρου μνημονιακού – κλεπτοκρατικού κατεστημένου, από κανάλια και εργολάβους, μέχρι φυλλάδες και αποκόμματα του Μνημονίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/2/15 16:09

    Το Μνημόνιο διέλυσε το πανηγύρι των κατευθυνόμενων συλλαλητηρίων του Σύριζα
    Μέχρι πριν από λίγο οι παπαγάλοι των νταβατζήδων και των φυλλάδων μιλούσαν για μια πρωτοφανή στήριξη του ελληνικού λαού στην συγκυβέρνηση του Σύριζα και στην... σκληρή διαπραγμάτευση που διεξάγει στας Ευρώπας. Τα κατευθυνόμενα συλλαλητήρια της "ανάσας αξιοπρέπειας" μάλιστα είχαν αρχικά μια επιτυχία, καθώς το σύνολο του ελληνικού λαού επιθυμούσε να γίνει πράξη η νωπή λαϊκή εντολή μέσω εκλογών για την παύση του εθνοκτόνου Μνημονίου.

    Ο Σύριζα όμως δεν άργησε να προδώσει την λαϊκή ετυμηγορία και έκανε μια εντυπωσιακή μνημονιακή κωλοτούμπα, η οποία επικυρώθηκε και τυπικά σήμερα.

    Έτσι στο σημερινό κάλεσμα για στήριξη στην κυβέρνηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν μαζεύτηκαν ούτε μια ντουζίνα γραφικοί και τελικά οι συγκεντρώσεις δεν έγιναν ποτέ.

    Η "ανάσα αξιοπρέπειας" έγινε μνημονιακός επιθανάτιος ρόγχος και το πανηγύρι έληξε. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να αντισταθεί απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους και να διεκδικήσει τα δίκαια της Ελλάδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/2/15 17:31

    Mηνακο νανο ο μοιραιος ανθρωπος για το νησι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/2/15 17:32

    Τον τρόπο του πως θα διεκδικήσετε τα δίκαια, δεν μας το έχετε πει ακόμα!
    Ρε ξύπνιοι της ΧΑ, αν ο τσίπρας πετύχει το μισό του μισού απ΄οσα λέει, στις επόμενες εκλογές θα είσαστε έξω από την βουλή!
    Και στις μεθεπόμενες θα γίνετε όπως παλιά.... μια περιθωριακή ομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/2/15 19:40

    ΜΕΡΟΣ 1ο
    Ελληνική Αυγή για την Αθήνα: Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι εναντίον των Ελλήνων
    Η Δημοτική Σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, Δήμητρα Βελέντζα στην τοποθέτησή της για ψήφισμα του Δήμου Αθηναίων για την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού και φασισμού τόνισε:
    "Στο ψήφισμα μιλάτε για «ρατσισμό». Γιατί, τότε, δεν αναφέρετε τα περιστατικά των Μανώλη Καντάρη, Θανάση Λαζανά, της μικρής Μυρτούς από τη Πάρο, αλλά και διεθνώς τα πρόσφατα μάλιστα γεγονότα στο Παρίσι, την Κοπεγχάγη και αλλού καθώς επίσης και παγκοσμίως τις σφαγές των Χριστιανών σε Συρία, Λιβύη κ.λ.π.;
    Ο μόνος ρατσισμός και φασισμός που υφίσταται είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων, των Εθνών και των Χριστιανών. Πάνω από 100.000.000 οι μετανάστες στην Ευρώπη, όσο δηλ. 5-10 ολόκληρες Χώρες. Ποιος δεν το βλέπει; Επιχειρείται ο εξισλαμισμός της Ευρώπης, το τέλος των Εθνών και του Πολιτισμού. Πού θα πάνε οι Ευρωπαϊκοί Λαοί δηλαδή; Στο διάστημα; ´Η σε κάποια χώρα του ισλάμ, όπου όλοι καταλαβαίνουμε πόσο θα σεβαστούν την «διαφορετικότητά» τους. Και στο σημείο αυτό, φαντασία η όποια φαντασία δεν μπορεί να ξεπεράσει την πραγματικότητα, που όλοι βλέπουμε καθημερινά, όχι βέβαια στα συστημικά Μ.Μ.Ε. αλλά στο διαδίκτυο.
    Στο ψήφισμα μιλάτε για «φτώχεια και ανεργία που μαστίζουν τους μετανάστες». Δεν μιλάτε όμως για την φτώχεια και την ανεργία που μαστίζουν τους Ελληνες μέσα στην ίδια τους την Χώρα και θα συνεχίσουν να τους μαστίζουν όσο εξακολουθούν να μένουν παράνομα οι μετανάστες στην Χώρα μας. Δηλαδή, να φύγουν οι Ελληνες από την Χώρα τους; Να έρθουν οι μετανάστες εδώ; Τους δίνουν και κίνητρα μάλιστα να έλθουν και να δημιουργήσουν και οικογένειες για να αντιμετωπίσουν την υπογεννητικότητα. Αν ήθελαν να αντιμετωπίσουν την υπογεννητικότητα, όπως τόσο υποκριτικά λένε, τα οικονομικά και κοινωνικά κίνητρα θα τα έδιναν στους Ελληνες και όχι στους μετανάστες. Όπως έχει επανειλημμένως αναφέρει η Ελληνική Αυγή, όλα όσα ξεκίνησαν οι προηγούμενες κυνερνήσεις και συγκυβερνήσεις θα το συνεχίσει κανονικά και η παρούσα συγκυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/2/15 19:41

    MEROS 2o
    Στο ψήφισμα, «υπερασπίζεστε», λέτε, τα «δικαιώματα των μεταναστών για αξιοπρέπεια, νομιμοποίηση και απονομή ιθαγένειας». Με απλά λόγια, μας λέτε όποιος εισβάλλει παράνομα στην Χώρα μας, πρέπει να επιβραβεύεται, αφού παίρνει ως δώρο και την νομιμοποίηση και την ιθαγένεια. Αυτό ακριβώς μας λέτε. Στο ψήφισμα μιλάτε για «αντισημιτισμό». Μήπως πρέπει να δείτε πρώτα, αν το ίδιο το ψήφισμα είναι αντισημιτικό; Διότι στο Ισραήλ οι νόμοι κατά της λαθρομετανάστευσης είναι Δρακόντειοι. Και στο ψήφισμα βλέπουμε ότι προφανώς καταδικάζετε, και μάλιστα, ξεκάθαρα και απροκάλυπτα την στάση του Ισραήλ.
    Στο φήφισμα, μιλάτε για «ισλαμοφοβία». Η λέξη είναι σύνθετη και αποτελείται από την λέξη «ισλάμ» και από την λέξη «φοβία». Πρώτα, λοιπόν, να ενημερώσετε τους Πολίτες και ιδίως τις γυναίκες που με αγώνες δεκαετιών επέτυχαν μια στοιχειώδης, αξιοπρεπή αντιμετώπιση στο σπίτι και στον χώρο εργασίας τους τι σημαίνουν οι λέξεις αυτές; και μετά να τους καλέσετε στο συλλαλλητήριο κατά της ισλαμοφοβίας.
    Στο ψήφισμα λέτε ότι «όλοι χωράμε στην Πόλη», για «συνύπαρξη» κ.λ.π. Κανονικά θα έπρεπε να πείτε όχι όλοι «χωράμε στην πόλη» αλλά όλοι «χωράνε». Γιατί αυτοί που χωράνε είναι μόνο οι μετανάστες που έρχονται, αφού οι Αθηναίοι Πολίτες έχουν εκδιωχθεί λόγω της επισυμβάσης ανεργίας, της εγκληματικότητας και των υγειονομικών βομβών με κάθε μέσο από τα σπίτια τους και τις εργασίες τους. Για να μην μιλήσουμε για τις χιλιάδες αυτοκτονιών. Προφανώς, αυτό είναι «δημοκρατικό» και «αντιρατσιστικό». Να τους το εξηγήσετε όμως αυτό για να το καταλάβουν.
    Στο ψήφισμα αναφέρεστε σε «μετανάστες». Ποιοί μετανάστες; Αυτοί που διαβιούν παράνομα στην Χώρα μας; Διότι δεν τους κάλεσε κανείς εδώ. Πού βρήκαν τα 3-5 ή και περισσότερο πολύ συχνά χιλιάδες ευρώ το άτομο ως δουλεμπορική αμοιβή αυτοί οι μετανάστες; Ρητορικό, βέβαια, το ερώτημα αφού όλοι γνωρίζουμε πού τα βρήκαν, πώς εισέρχονται στην Χώρα μας και τι σκοπούς έχουν. Η πολιτική των Κρατών να προστατεύσουν τα σύνορά τους και τους πολίτες τους δεν αποτελεί απλώς δικαίωμα, αλλά είναι και υποχρέωσή τους.
    Και για να καταλήξουμε η μόνη... και να μην σας κουράζω, η μόνη αλήθεια και πραγματικότητα για το ψήφισμα αυτό και για κάθε άλλο παρόμοιο είναι η εξής: Οι έννοιες του ρατσισμού, φασισμού, κομμουνισμού, αντισημιτισμού, ομοφοβισμού και λοιπών –ισμών έχουν κατά κόρον χρησιμοποιηθεί για να συσπειρώνονται διάφορα κινήματα, χρηματοδοτούμενα ή μη, για διαφορετικούς και εν πολλοίς αδιαφανείς λόγους και αντεθνικούς σκοπούς. Η όποια ανάμειξη του Δήμου σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν μας βρίσκει σύμφωνους.
    Ιδιαίτερα δε για το θέμα των μεταναστών είναι ίσως μία από τις σπάνιες φορές που συντασσόμεθα με τις μαρξιστικές αντιλήψεις όπως αυτές διατυπώνονται στο «Κεφάλαιο» του Μαρξ. Η εισαγωγή μεταναστών σε μία καπιταλιστική κοινωνία γίνεται εις βάρος του εργατικού δυναμικού της χώρας, λόγω της φθηνής εργασίας που παρέχουν. Εμείς, προασπιζόμενοι τα δικαιώματα του Έλληνα εργάτη είμαστε παντελώς αντίθετοι με αυτήν την ψευδο-συμπάθεια για τους μετανάστες και δεν επιθυμούμε την μετατροπή της χώρας μας σε χωματερή ανθρώπινων ψυχών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/2/15 19:43

    TO AGAPIMENO FAGITO TOU SIRIZA EINAI PIO?

    KAROTA KAROTA KAROTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/15 19:44

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος21/2/15 19:54

    ΜΗΝΑΚΟ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ;
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΜΤΑΚΟ Ο ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος21/2/15 20:48

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/2/15 21:36

    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος22/2/15 06:58

    "ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ"
    ΤΑΚΟΥΣ ΜΗΝΑΚΟΤΑΜΤΑΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος22/2/15 09:43

    ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΜΗΝΑΚΟ ΝΑΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/2/15 17:17

      ψαχνουνε να βρουνε το φακελο που ειχε φτιαξει ο γιαννακης

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/2/15 20:00

      Χα,χα,χα, τον πήρε κι αυτόν η Λίλλυ μαζί με την σφραγίδα του δήμου.........

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/2/15 15:08

      Το μονο που σας εχει μεινει ειναι λασπη,λασπη ,λασπη...
      Σα δε ντρεποσαστε σκουληκακια.
      Αφου ρε ηλιθιε λασπολογε οι σφραγιδες ειναι χρεωμενες απο την διοικηση γιατι αν ειναι ετσι δεν μας λετε με στοιχια ποιος την ειχε χρεωθει και δεν την παρεδωσε;
      Εισαστε ως προς το ηθος πραγματικα νανακια...

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος22/2/15 10:07

    ΤΑΔΕ ΕΦΕΙ ΤΕΩΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ
    ΚΟΙΝΩΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ
    ΚΟΙΝΩΣ ΕΝΕΠΛΕΞΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟ
    ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙΔΕΑΤΙΣΜΟΥ
    ΑΛΗΤΕΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙΔΕΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΒΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος22/2/15 14:08

    ΡΕ ΜΗΝΑΚΟ ΝΑΝΟ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 2005 ΤΡΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ Β.ΑΓΑΠΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗ ΦΟΥΚΣΡΙΑΡΑ;;;;ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ;;;ΡΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΦΕΡΕΣ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΗΛΙΚΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ..........

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος22/2/15 14:11

    Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΚΙ ΒΛΕΝΗΣ ΓΙΑ 5.000 ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος22/2/15 15:31

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος22/2/15 16:43

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ,ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΝΟΜΟ".
    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος22/2/15 16:57

    ΡΗΝΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΡΗΝΟΥΛΑ;ΡΗΝΟΥΛΑ ΣΤΟΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΜ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ...ΑΥΤΟΣ ΡΗΝΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΕΣ;ΠΟΙΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΡΗΝΟΥΛΑ:;;ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ;;;ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ...ΑΡΩΣΤΟΣ;;;

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/2/15 21:53

      Όχι ρε!!!! Δεν είμαι άρρωστος!
      Φουσκωμένος είμαι από την πολύ λαγάνα.......Θα σε πείραζε πολύ αν σ΄αρχίσω στις κλανιές να ξεφουσκώσω λίγο;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/2/15 08:19

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος23/2/15 22:14

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος23/2/15 22:36

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος24/2/15 19:02

    ΓΙΑ ΤΟΝ 16, 04 21/2/15 ΡΕ ΣΥ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ? ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ? ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟ ΙΔΕΑΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος25/2/15 14:16

    Μηνακο νανο γερα
    φατους τα λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.