Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Φεβ 2015

Επιθεώρηση έργων στην Σαλαμίνα από τον αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο

Έργα της ΕΥΔΑΠ στη Σαλαμίνα (Λεωφόρο Φανερωμένης) επιθεώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος.  Αφορμή  η επανέναρξη των σχετικών έργων. Ο Αντιπεριφερειάρχης διαπίστωσε ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν είναι επαρκείς από πλευράς σήμανσης, και έδωσε οδηγίες για την βελτίωση τους,  προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των κατοίκων και των καταστηματαρχών στον πιο εμπορικό δρόμο της Σαλαμίνας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης έθεσε και το ζήτημα των βλαβών του δικτύου ύδρευσης που δημιουργεί τεράστια προβλήματα απωλειών νερού με αποτέλεσμα να υπόκειται επιπλέον οικονομική αιμορραγία ο υπερχρεωμένος Δήμος Σαλαμίνας. Η Περιφερειακή Αρχή έχει δεσμευτεί να συνδράμει το Δήμο οικονομικά και τεχνικά.  Ήδη έχει συνταχθεί σχετική εισήγηση η οποία θα παρουσιαστεί στο προσεχές Περιφερειακό Συμβούλιο σχετικά με την εν μέρει αποκατάσταση βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης της Σαλαμίνας στο τμήμα Σατερλί - Κανάκια.
Ο Αντιπεριφερειάρχης, συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο για τον αθλητισμό κ. Σπυρίδωνα Πάντζα επιθεώρησε τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκαν σοβαρά προβλήματα και ελλείψεις. Έγινε καταγραφή των απαιτούμενων παρεμβάσεων προκειμένου οι αθλητικές εγκαταστάσεις να καταστούν εκ νέου ασφαλείς και λειτουργικές για την αθλούμενη νεολαία.
Σε σύσκεψη στο Δημαρχείο, με τη συμμετοχή της Δημάρχου, των Αντιδημάρχων, των τεχνικών υπηρεσιών και υπηρεσιακών παραγόντων, ελήφθησαν αποφάσεις για  φλέγοντα ζητήματα του νησιού. Ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε να μεριμνήσει για τον δανεισμό ενός απορριμματοφόρου οχήματος από το Δήμο Αθηναίων προς το Δήμο Σαλαμίνας. Συνέστησε επίσης να γίνεται έγκαιρη ενημέρωση των κατοίκων για την βελτίωση της καθημερινότητάς τους όσον αφορά στα έργα, στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην λειτουργία των παιδικών σταθμών κλπ.

69 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/2/15 20:53

    Ανώνυμος12/2/15 20:32
    ΚΑΛΑ ΒΑΖΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ;;;;;;ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ;;;;;;;;;ΔΗΛ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΤΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΣΗ,ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ;;;;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ 21 ΑΙΩΝΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΧΕΤΕ Η ΔΥΝΑΤΟΗΤΑ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΘΛΗΘΕΙ;;;;;
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΖΙ;;;;;;;;;;Η ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ Π,Χ ΜΕ ΤΟΥΣ,, ROMA.
    ,


    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/2/15 20:54

    Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

    Σύσκεψη για τα εκτελεστέα αθλητικά έργα


    Η πορεία υλοποίησης των αθλητικών έργων στα νησιά και σε Τροιζήνα-Μέθενα εξετάστηκαν σήμερα σε σύσκεψη υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου, παρουσία του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου, κου Σπύρου Πάντζα, εκπροσώπων των Δήμων και υπηρεσιακών παραγόντων.
    Τονίστηκε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της αντιπεριφέρειας για τον Αθλητισμό, κυρίως στα νησιά όπου οι δυνατότητες για άθληση, ψυχαγωγία κλπ, είναι περιορισμένες. Όπως δήλωσε ο κ.Χατζηπέρος είναι αδιανόητο στον 21ο αιώνα να μην παρέχεται η δυνατότητα στη νεολαία να αθληθεί.
    Οι αθλητικές ομάδες των νησιών είναι υποχρεωμένες να μετακινούνται δια θαλάσσης σε κοντινούς Δήμους, προκειμένου να προπονηθούν και να αγωνιστούν, επιβαρυμένες με όλες τις δυσάρεστες επιπτώσεις των μετακινήσεων (ταλαιπωρία, χάσιμο πολύτιμου χρόνου, οικονομική επιβάρυνση κ.α.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/2/15 22:02

    TO RHNAKI KANEI PROBA NYFIKOY??????(GIA DHMAROS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/2/15 22:07

    Tο καλυτερο το ειπε δημοτικος συμβουλος της ρουλας για τον γερασιμο,τον αποκαλεσε ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΚΟΥΦΑΛΟΒΙΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/2/15 22:35

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ16/2/15 17:41
    Συγνώμη, αλλά πρώτα Δημ. Συμβούλιο ( 17/2/2015 ) και μετά η Επιτροπή Διαβούλευσης (20/2/2105); Η διαδικασία είναι παράλογη, αλλά και παράτυπη. Ίσως υπάρχει κάποια εξήγηση, αλλά την αγνοούμε. Περισσότερα στο Δημ. Συμβούλιο.

    Απάντηση

    Ανώνυμος16/2/15 22:33
    ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Χ.........Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ.ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΑΠΟΦΑΣΗ ΤΑΔΕ!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΑΔΕ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΑΔΕ::: ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΑΦΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 20/2/2014;;;;;;;;ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΣΗΣ ,ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΤΟ Νο ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ!! ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/2/15 00:56

      Κε Καλογήρου, πιστεύω να γνωρίζεις ότι προτού η αρμόδια αρχή (Γ.Γ. ή Υπουργείο) προβει στην εξέταση και την έγκριση ή μη των Πειβαλλοντικών όρων μιας δραστηριότητας, πρέπει να ζητήσει τη γνωμοδότηση του Περιφ.Συμβουλίου η οποία όπως ξέρεις δεν έχει και δεσμευτικό χαρακτήρα.
      Το Περιφ. Συμβούλιο όμως πριν εκδώσει γνωμοδότηση υποχρεούται να κάνει γνωστό στο κοινό το θέμα και οποιοσδήποτε πολίτης ή όργανο θέλει μπορεί να αποστείλει τη γνώμη του.
      Έτσι το Π.Σ. απευθύνεται σε όλη την κοινωνία και όχι μόνο στο ΔΣ.
      Κανένας νόμος δεν ορίζει ότι η άποψη του ΔΣ αντικατοπτρίζει υποχρεωτικά τη θέληση των δημοτών ούτε το υποχρεώνει στείλει οπωσδήποτε την άποψη του.
      Απλά και το ΔΣ ως Όργανο που απαρτίζεται από μέλη της κοινωνίας συγκαταλέγεται μέσα σε αυτούς τους φορείς και τους πολίτες που μπορούν να εκφράσουν την άποψη τους.
      Η γνωμοδότηση της Επιτροπής διαβούλευσης θα ήταν αναγκαία να προηγηθεί του ΔΣ, μόνο στην περίπτωση που το ΔΣ έπρεπε να πάρει απόφαση η οποία θα ήταν εκτελεστή.
      Εδώ όμως δεν πρόκειται περί εκτελεστής απόφασης αλλά για έκφραση άποψης.
      Είναι κακό δηλαδή να εκφράσουν ξεχωριστά την άποψη τους το ΔΣ και η Επιτροπή Διαβούλευσης ή πρέπει η μία να επικαλύπτει την άλλη; Δεν νομίζω.
      Άλλοι άνθρωποι είναι στο ένα κι άλλοι στην άλλη.
      Ο πλουραλισμός δεν είναι παράλογος, είναι αναγκαίος.
      Εάν ο νόμος όριζε ότι οι απόψεις του οποιουδήποτε τοπικού οργάνου θα συμπεριλαμβάνονται στο έγγραφο του ΔΣ, τότε θα είχες δίκιο. Δεν ορίζει όμως.
      Άρα, αντί να πάει μία μόνο γνωμοδότηση αυτή του Δήμου, είναι προτιμότερο να πάνε 6 για να υπάρχει μεγαλύτερος όγκος αρνητικών γνωμοδοτήσεων και να γίνει πιό μεγάλος ντόρος.
      Είναι άλλο να ακουστεί στο Περιφ.Συμβούλιο η γνωμοδότηση ενός μόνο οργάνου, κι άλλο να ακουσθούν 6 οργάνων.
      Εάν αυτό έχει κατά νου της η Δημοτική Αρχή, τότε νομίζω ότι είναι ένας νεοτερισμός και ορθά πράττει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/2/15 11:14

      δημητρη αν καταλαβες προσπαθουν να μας πεισουν οτι το περιφεριακο συμβουλιο δινει πρωτα την αδεια και μετα ρωτανε την γνωμη μας.
      τοτε ρε λεβεντες τι την θελατε την δ.διαβουλευση?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/2/15 11:21

      ουτε λιγο ουτε πολυ μας λετε οτι τα υπουργεια παιρνουν αποφασεις και μετα ρωτανε την γνωμη των απο κατω.
      ωραια αντιληψη περι δημοκρατιας εχετε.
      θελατε να αναβαθμιζατε και τον θεσμο της Δ.Διαβουλευσης?

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/2/15 11:32

      Αυτό κατάλαβες εσύ ρε βλάκα;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος17/2/15 13:23

      στενος περιγυρος της δημοτικης αρχης εκφραζεται ετσι?
      ντροπη

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος17/2/15 13:36

      απαντηση στον 00.56.
      καλλικρατης αρ.76 η δημοσια διαβουλευση γνωμοδοτει στο δημοτικο συμβουλιο για να λαβει αυτο υποψιν του την γνωμη της πριν παρει την δικη του.
      επισης ,υποχρεωτικα η δημοσια διαβουλευση συνεδριαζει τουλαχιστον καθε τρεις μηνες.
      το τι λες εσυ αστα να πανε....
      την εχετε καταργηση στην πραξη,τυπικα υπαρχει γιατι δεν μπορειτε να κανετε αλλοιως.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος17/2/15 00:01

    http://www.iefimerida.gr/news/191794/vomva-varoyfaki-symfonei-me-tin-protasi-manoy-na-diakopei-i-hrimatodotisi-ton-dimon

    Αν το κάνουν κι' αυτό, εδώ σε θέλω μάγκα μου, θα μας μαδήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/2/15 00:26

    τι φωτογραφιζεσε κυριε Χατζηπερο μαυτο το σουργελο; αντε να πανε στο δια@@@ τα κοθωνια που ψηφισαμε. δε μας κοβοταν το χερι με τα τσιρκουλα.
    να και το γλυφτρονι ο δρακουμελοβιτσ ο καραγκιοζης. ουστ ρε αχρηστα αρπαχτικα σας πηραμε χαμπαρι. στο παιδικο σταθμο τι γινεται κυριε Χατζηπερο; επιτρεπετε στο λαμογιο το καραγκιοζη να εκβιαζει το κοσμο η δε τα ξερετε και βγαζετε φωτογραφιες ανταμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/2/15 14:35

      Απειλή γιατι όμως;
      Επειδή τα αρπαχτικά πει τζαβαρη ψώνιζαν και για τα σπίτια τους;
      Επειδή η κυρία τουτουτζη εχει ξεχάσει να παει στη δουλειά της φέτος;
      Ντροπή σας φασινες

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος17/2/15 01:18

    Κε ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/2/15 01:39

    ΓΙΑΤΙ Η ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ; ΣΟΥΡΓΕΛΑ, ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡΑΝΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΕ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ; ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΑΟΥ; ΝΟΥΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/2/15 11:36

      Με χωρίς φράγκο στο Ταμείο του Δήμου, πότε προλάβανε ρε να γίνουνε λαμογιοαρπαχτικά;
      Ουστ από δω αρχιλαμόγια απατεώνες !!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος17/2/15 07:50

    ΦΙΛΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ.ΕΣΥ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΣΕ ΒΟΛΈΥΕΙ. ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ .ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ.ΕΙΔΙΚΟΙ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/2/15 11:52

      Και γιατί να σου πω το άρθρο;
      Αντί να σπαταλάς το χρόνο στα μπλογκς γράφοντας ότι σου κατέβει, ψάξε να βρείς το άρθρο όπως έψαξα κι εγώ.
      Κι όταν ο νόμος μιλάει, δεν ενδιαφέρει τι θα πει η αντιπολίτευση ή η συμπολίτευση. Σωστά;

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος17/2/15 08:03

    Η γνωμοδότηση της Επιτροπής διαβούλευσης θα ήταν αναγκαία να προηγηθεί του ΔΣ, μόνο στην περίπτωση που το ΔΣ έπρεπε να πάρει απόφαση η οποία θα ήταν εκτελεστή.
    Εδώ όμως δεν πρόκειται περί εκτελεστής απόφασης αλλά για έκφραση άποψης.

    ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΙΛΕ-Η ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ;;;;; ΕΣΥ ΕΡΧΕΣΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ;!!!!!!!ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ
    ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΠΟΨΗΣ !!!! ,ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ,ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.,ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ,ΔΥΔΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.
    ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ!!! ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΙΚΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/2/15 11:45

      Όχι φίλε μου, δεν έχει ούτε άμεσο ούτε έμμεσο αποτέλεσμα.
      Απλά είναι μία έκφραση γνώμης.
      Ακόμη και η γνωμοδότηση του τελικού φορέα που είναι το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν είναι δεσμευτική για το Υπουργείο ή τον Γ.Γ.
      Πόσες φορές για τα ιχθυοτροφεία, το Περιφ. Συμβούλιο έχει πει όχι, και ο Γ.Γ. λέει ναι και δίνει την άδεια.
      Δυστυχώς οι νόμοι φτιάχνονται στα μέτρα τους, η κρατική εξουσία υπερισχύει της λαϊκής εξουσίας.
      Απλά σε ρωτάνε τι γνώμη έχεις, και αυτοί αποφασίζουν.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος17/2/15 09:59

    ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΟΛΟ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ . ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΑΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/2/15 10:35

    αλήθεια η αντιδημαρχινα ποσα παίρνει? η Τετουλα και η Αγγελικουλα που κυκλοφορούν εκει στο πολιτισμό ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ή πληρώνονται με ηθική αποζημίωση τα καλά σχόλια των συνεργατών? Τόσα λεφτά έχει ο πολιτισμος και πληρώνει συμβούλους που δεν βγήκαν και τρελάθηκαν από τη στεναχώρια και είπαν να πανε σε δημαρχεία, σε σχολεία σε οργανισμούς και παντού ΤΣΑΜΠΑ??? ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΓΕΛΙΑ. Ούτε στου ΜΑΞΙΜΟΥ δεν έχει τέτοια. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ κύριοι σοβαροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/2/15 15:20

      αυτοί παίρνουν όσα προβλέπει ο νόμος!
      τόσα και συν τα 10πλάσια κάτω από το τραπέζι, έπαιρναν οι αντίστοιχοι-ες του τσαβες
      τα ξέχασες τζαβαρόμυξα ή κάνεις τον ανήξερο;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/2/15 21:21

      Χρήστο τα τριπλάσια απ αυτα που επαιρνες!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/2/15 21:24

      Ι ωραιότερος πολιτισμός ever! Όχι σαν τις χοντροκωλες της Τίνας. Σουπερ ouaouu Άξιος ο μισθός τους.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος17/2/15 14:45

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΠ ΚΑΙ ΓΠΣ!

    κ. ΝΑΝΝΟΥ
    κ. ΜΠΙΝΙΑΡΗ - ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ - ΠΟΛΥΖΟΥ - ΜΙΧΑ

    ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ Η΄ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

    Γιατι να υπάρχουν τα ναυπηγεία του μαύρου και των ανασφάλιστων Ελλήνων και ξενων ναυτεργατών με καθημερινά ατυχήματα αφου δεν πληρούν κανενα κανονισμό ασφάλειας με πιστοποιητικά μαιμου και πληρωμένα , ναυπηγεία που γεμίζουν καρκίνο τους εργαζόμενους και το νησι , ναυπηγεία που δεν αφηνουν το υπ πολιτισμού για ανασκαφές και ανάδειξη των ιστορικων μας περιοχών , που πρόσφατα διάβασα σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ότι η Ουνέσκο ζητα άμεσα να φυγουν Ολπ και Ναυπηγεια για να ξεκινήσει η συζητηση για να συμπεριληφθούν οι Περιοχές της Ναυμαχίας στα παγκόσμια μνημεία της Πολιτιστικής Κληρονομάς και με ότι συνεπάγετε για οικονομικη αναπτυξη και θέσεις εργασίας για το νησι και όχι μονο ???

    Ο Λαός της Σαλαμίνα ξύπνησε και οσο εσεις οι δήθεν θελετε να εκπροσωπείτε τα συμφέροντα και τους καταπατητές των ιστορικων μας χωρων τοσο θα εισπράττετε την οργη των κατοίκων που ζητούν επιτελους να αισθάνονται υπερήφανοι σε αυτόν τον ιστορικο χωρο που ζουν και όχι τριτοκοσμικοί πεθαίνοντας από το κάδμιο και τα βαρεα μετταλα που ρίχνονται καθημερινός από τα σαπιοκάραβα.


    Η Δήμαρχος δεν εχει καμια άλλη επιλογή από αυτά που ειχε και μεχρι σημερα εξαγγείλει,

    Αποφαση να διωξει τον Ολπ και να αλλαξει το ΓΠΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος17/2/15 14:52

    Κουκουλώσου γιατί κάνει κρύο και ησύχασε!
    Θα τα διώξουμε τα ναυπηγεία το καλοκαίρι, που είναι παχιές οι μύγες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17/2/15 15:09

    Μια χαρά είναι εκεί τα ναυπηγεία!
    Μακάρι να είναι πάντα γεμάτα σκάφη, να δουλεύει ο κόσμος να τρώει ψωμάκι!
    Καλά τ΄αγάλματα και ο Θεμιστοκλής, δε λέω, αλλά σήμερα, ένα πιάτο φαί είναι ακόμα καλύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/2/15 15:31

      ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΒΡΩΜΟΠΕΙΡΑΙΩΤΗ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΑΡΑ.....ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΗΗΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΝΟΣ.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/2/15 22:45

      ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος17/2/15 15:25

    Η ανικανοτητα αυτης της δημοτικης αρχης δεν εχει τερματισμο!
    Της επεστραφει απο την αποκεντρωμενη αθεωρητο και το Τεχνικο Προγραμμα 2015!!!!!!!!!!!!!!
    Η επιστροφη του Τεχνικου Προγραμματος συμβαινει για πρωτη φορα στην δημοτικη ιστορια!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μο μηνακο νανο τι παθαμε;
    Μο μαναραμου ρουλα τι χαλια ειναι αυτα;
    Μο τα μεταξωτα βρακια θελουν επιδεξιους κωλους μαναρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος17/2/15 15:52

    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο κΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΕΞΙΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος17/2/15 23:04

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΠΛΑΚΟΥΝΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ,Ο ΑΘΛΗΤΗΣ,ΤΟΥ Κ......Υ(Ο ΑΣΠΡΟΜΑΛΗΣ) ΛΕΜΕ ΕΤΣΙ;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/2/15 20:40

      NAI,NAI ,ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ. ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ; EINAI ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ; ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΟΧΙ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΑΙΑ; ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος17/2/15 23:09

    ΜΟ ΜΑΝΑΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΦΤΑΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ,,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΔΩΣΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ Ο ΜΗΝΑΚΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΑΝΝΟΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΑΚΑΚΙΕΣ!!! .ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΨΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ,ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ,ΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ .ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/2/15 01:25

      ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΣΑ ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟ ΜΑΝΑΡΑ? ΤΟ ΜΑΝΑΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ,... ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ...ΧΑΧΑ
      ΕΣΥ ΠΕΕΕΕΡΑΙΑΙΑΙΑΙΩΩΩΩΤΤΤΤΙΙΙΙΣΣΑΑΑΑ ΠΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ ΚΑΡΛΙΑΝΤΑ.....ΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος17/2/15 23:23

    Ταμτακο το ναυπηγειο τροποποιησε την αδεια εγκαταστασης και εβγαλε και την αδεια λειτουργιας επι των ημερων σου,τσαμπα δεν πιστευω;
    Δειξε μας απατεωνακο εστω και ενα εγγραφο που εστειλες κατα της λειτουργιας του ναυπηγειου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος17/2/15 23:28

    Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
    Αναθέτουμε κατ’ αποκλειστικότητα στον Εντεταλμένο Παρά τη Δημάρχω
    Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αγαπίου Νικόλαο οτιδήποτε αφορά την φύλαξη και
    ασφάλεια του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαλαμίνας.
    Η
    Δήμαρχος Σαλαμίνας
    Νάννου – Παπαθανασίου Ισιδώρα


    Ε ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΦΑΣΟΥΛΗ ΑΝΤΩΝΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.
    ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΝΤΟΠΗ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος17/2/15 23:40

    Παιδιά σήμερα θα σας βάλω δύσκολα ποιος ξέρει να μας απαντήσει ποιος συνεργάτης του τέως δημάρχου δεν έχει πληρώσει τα 30000 χιλιάρικα για εγγύηση σε περιοριστικούς Όρους από τον Β! ανακριτή κακουργημάτων Πειραιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΨΑΡΙΑΝΟΣ17/2/15 23:49

      ΣΙΓΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΡΕ ΦΙΛΕ Η ΤΟΚΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/2/15 07:47

      Καιτουλα καντου γρηγορα μια ...πιτα να βρει το ...φλουρι!!!!!!!!!!
      Προσεχετον μονο γιατι οταν του κανεις ...πιτα λογω γηρατος μην εχουμε προβληματα υγειας(...χοληστερινη...ζαχαρο...καρδιοπαθιες)

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος17/2/15 23:43

    ΠΕΣΤΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΠΕΙΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος17/2/15 23:55

    ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟ,ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΣΗΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ :
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ,ΚΑΙ ΣΤΟ Τ,ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 76 ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/2/15 07:40

      ΠΟΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
      Ο ΜΗΝΑΚΟΤΑΜΤΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΠΟΥ@ΑΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ(ΛΕΓΕ ΜΕ ΜΗΝΑΚΟ ΝΑΝΟ)ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΗΝΑΚΟ ΝΑΝΟ ΠΗΓΕ ΩΣ ΜΟΝΙΜΗ ΚΟΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΕ ΠΑΣΟ

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος18/2/15 00:04

    Η Ελευσίνα βάζει υποψηφιότητα για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 !
    Βy Tasos Theocharis ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ Αναρτηθηκε στις 2/17/2015 09:54:00 μ.μ.
    H Ελευσίνα θα επιχειρήσει να είναι η τέταρτη ελληνική Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, το 2021.


    Διαβάστε περισσότερα: http://psiliammos.blogspot.gr/2015/02/2021.html#ixzz3S2fu1klw
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΓΕ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ,ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΜ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ.ΜΗΝΟΥ ΜΟΥ;
    ΚΑΙ Ο ΟΚΤΩΒΡΗΣ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΥΜΙΝΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος18/2/15 00:44

    Όλες οι πόλεις έχουν κάνει προετοιμασία κι έχουν ετοιμάσει το φάκελο τώρα και 2 χρόνια.
    Εμείς τι κάναμε; ένα ΤΙΠΟΤΑ.
    Λόγια, λόγια, λόγιααααααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος18/2/15 07:52

    ΡΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΗΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ;Ο ΜΗΝΑΚΟ ΝΑΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 2015 ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ;
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ,ΠΟΥ ΠΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος18/2/15 17:15

    ΜΗΝΑΚΟ ΝΑΝΟ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ;
    ΠΩΣ ΕΙΠΕΣ;
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ;
    ΠΟΣΟ ΑΥΞΗΣΕΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΗΝΑΚΟ;
    ΠΟΣΟ; 1.000.000ΕΥΡΩ;
    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΗΝΑΚΟ;
    ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ;
    ΑΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟ,ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΡΕ ΔΕΝ ΤΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΒΑΖΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΑ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ "ΕΧΕΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/2/15 11:18

      Δεν τον "εχει"καιδεν τον "αντεχει"

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/2/15 12:05

      Το άκρον άωτον της απατεωνιάς του απατεώνα δημάρχου Τζαβαρή αναδείχτηκε στο συμβούλιο χθες όταν ο εργολάβος της ΤΗΚ ΑΕ είπε ότι ο Τσαβαρής του ανάθεσε να κατασκευάσει τρις προκάτ αίθουσες διδασκαλίας για το σχολείο του Φοίνικα που οι αίθουσες ήδη υπήρχαν έτοιμες από την περίοδο του κου Τραυλού στα Σελήνια τις οποίες θα πλήρωνε ο ΟΣΚ. Δηλαδή ο εργολάβος πήρε τις αίθουσες από τα Σελήνια και τις εγκατάστησε στο Φοίνικα και γιαυτό πρέπει να πάρει 45.000 ευρώ ρε που πάμε τι απατεώνας είναι αυτός κυκλοφορεί ακόμη και δεν ντρέπεται. Και είχε το θράσος να ζητήσει το συμβούλιο να εγκρίνει την πληρωμή του εργολάβου ρε απατεώνα τα λεφτάς ρε ρε υπάρχει εισαγγελέας

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος18/2/15 22:02

    ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΣΟΦΡΑΣ)ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΕΧΘΕΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ.ΚΡΙΜΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος18/2/15 22:33

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/2/15 12:35

      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Ο ΠΙΟ ΤΙΜΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΤΑΝ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΡΓΟ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΧΡΕΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ Η ΝΑΝΝΟΥ. ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/2/15 19:28

      Ρε κουτοπιπη εισαι με διαφορα ο χειροτερος δημαρχος που εχει περασει απο το νησι.
      Το δεκα τα εκατο δεν σου λεει τιποτα;
      Αντε πηγαινε στο Αλεποχωρι και ασε μας ησυχους...
      Βασιλη το μεγαλυτερο σου λαθος ειναι αυτος ο "τυπος"

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/2/15 19:59

      ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΖΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΟΦΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠλΥΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΜΕ ΡΟΔΟΝΕΡΟ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/2/15 20:07

      Ρωτηστε στη ΓΟΥΝΑΡΗ να σας πουν τι σημαινει κουτοπιπης

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος19/2/15 22:21

      ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΟΦΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ ΒΗΤΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΟΑ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΣ ΤΟ ΞΕΥΔΟΝΥΜΟ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΡΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΕ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος20/2/15 07:42

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος21/2/15 07:04

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος21/2/15 17:13

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος21/2/15 17:30

      Στο 2 είναι οι υπερχρεωμένοι οποτε πας κατευθείαν μετά;

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος19/2/15 12:10

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ..ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΟΙΒΗ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΕΣ ΤΗΣ ΤΙΝΑΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΛΕΙΨΟΚΩΛΕΣ ΟΙ ΤΩΡΙΝΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος20/2/15 10:38

    TΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΤΗΓΟΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΤΙΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΕ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΠΕΣΑ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος20/2/15 11:29

    TΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΤΙΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΕ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΠΕΣΑ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΕ. ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/15 12:27

      ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ....Κ...ΛΕΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΡΕ ΧΑΛΙΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/2/15 22:08

      ναι, τα χαλιά...θέλουν τίναγμα

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.