Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Οκτ 2020


Σαλαμίνα, 15.10.2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Εχθές μαζί με τον Yφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυροπουλο και τον Βουλευτή Ν.Δ. Β’ Πειραιά Δημήτρη Μαρκόπουλο είχαμε τηλεδιάσκεψη με θέμα την αξιοποίηση του Βλητικού Σταθμού.

Μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από την αρχή της θητείας μας και αφορά ένα ζήτημα που απασχολεί για δεκαετίες όλους τους συμπολίτες μας. Ένα πάγιο αίτημα των Σαλαμινίων να αποδοθεί με κάποιον τρόπο ο Βλητικός Σταθμός προς χρήση στον Δήμο.

Με την κατανόηση και την ανταπόκριση του αρμοδίου Υφυπουργού κου. Βεσυρόπουλου αισιοδοξούμε για την εξέλιξη του ζητήματος αυτού. Είναι βέβαιο ότι έχουμε πολύ και δύσκολο δρόμο μπροστά μας αλλά δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε για τον σκοπό αυτό.

Στο θέμα του Βλητικού Σταθμού είναι πολύ σημαντική η βοήθεια του π. Δημάρχου κου. Θ. Μακρή, που δεν σταματά να εργάζεται πάνω σε αυτό.

Με οργανωμένες κινήσεις, διάλογο και συντονισμένες προσπάθειες συνεχίζουμε με σταθερά βήματα και ελπίζουμε να ευοδωθεί με κάθε τρόπο ο αγώνας μας προκειμένου ο Βλητικός Σταθμός να αποτελέσει και πάλι ζωτικό χώρο της πόλης της Σαλαμίνας.

Εκ του Γραφείου Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.