Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Οκτ 2020

ΔΤ Συνάντηση Υπουργού Εσωτερικών - Δημάρχου Σαλαμίνας Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» & χρηματοδότηση 550.000,00 ευρω


Σαλαμίνα, 16.10.2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Υπουργείο Εσωτερικών βρέθηκε την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος, σε μια εφ' όλης της ύλης συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών, Παναγιώτη Θεοδωρικάκο.

Ο κ. Υπουργός υπέγραψε την ένταξη του Δήμου Σαλαμίνας στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και συγκεκριμένα στο έργο ‘Αγροτική οδοποιία Σαλαμίνας για την βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις’ με ποσό χρηματοδότησης 550.000,00 ευρω. 

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας τόνισε: "Αναγνωρίζουμε και εκτιμούμε βαθύτατα πόσο πολύ το Υπουργείο έχει, ήδη, στηρίξει με πάρα πολλούς τρόπους την Αυτοδιοίκηση και ανάμεσα στους Δήμους όλης της Ελλάδας και το ιστορικό νησί της Σαλαμίνας εκπληρώνοντας τους στόχους μας, καθώς διανύουμε μόλις ένα έτος πεπραγμένων που άλλοτε διήρκησαν δεκαετίες. Το Υπουργείο Εσωτερικών μας δίνει την ευκαιρία να συνεργαστούμε και καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις να ξεπεράσουμε τις αγκυλώσεις του παρελθόντος".

Προχωράμε μπροστά. Δουλεύουμε μεθοδικά.

Εκ του Γραφείου Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.