Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Μαΐ 2021

Πέρασε ένας χρόνος (16/5/2020) που "έφυγε" από την ζωή, ο Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής και Προπονητής του Συλλόγου ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΓΚΛΙΣΤΗΣ.

Πέρασε ένας χρόνος ( 16/5/2020 ) που  ΄΄έφυγε΄΄ από την ζωή, ο Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής και Προπονητής του Συλλόγου ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΓΚΛΙΣΤΗΣ.

Ένας πιστός ΄΄ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ΄΄ της ομάδας μας, ένας Ποδοσφαιριστής που δεν συμβιβάστηκε ποτέ με την ήττα ! Ήταν ο ηγέτης στον αγωνιστικό χώρο για τον Αίαντα, και αγωνιζόταν πάντα με αυταπάρνηση και πολλές φορές ακόμα και Τραυματίας, έδινε το δυναμικό παρόν στην εντεκάδα της Ομάδας μας. Μεγαλούργησε ποδοσφαιρικά με τις οδηγίες του ΄΄μεγάλου΄΄ Προπονητή Ιωάννη Φερλέμη. 

Αγαπούσε το ποδόσφαιρο και πιο πολύ την ομάδα του τον Αίαντα Σαλαμίνας, και όταν ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα ακολούθησε την Προπονητική, και συνεργάστηκε με πολύ γνωστούς Προπονητές της εποχής εκείνης, και ήταν ό Άνθρωπος που με την ποδοσφαιρική του εμπειρία ανέδειξε και αξιοποίησε μεγάλα ποδοσφαιρικά ταλέντα της Σαλαμίνας. Ζούσε κάθε ημέρα και κάθε στιγμή του, για την μεγάλη του αγάπη τον Αίαντα Σαλαμίνας, και ήταν πάντοτε παρών σε όλες τις εκδηλώσεις της Ομάδα μας.

ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΚΛΙΣΤΗ μπορεί να έφυγες από κοντά μας, αλλά θα είσαι για πάντα στην Καρδιά μας.

Θα σε θυμόμαστε πάντα για την προσφορά σου στον Σύλλογο μας.

Ας είναι η μνήμη σου αιώνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.