Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Μαΐ 2021

Δελτίο Τύπου: Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας στην τηλεδιάσκεψη για την επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» υπό τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Σαλαμίνα, 11.05.2021

  Σήμερα, Τρίτη, 11 Μαΐου 2021, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος, συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη για την επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» όπως ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό και προβλέπει τον εμβολιασμό όλων των μόνιμων κατοίκων των νησιών.

 Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι ο στόχος της πρωτοβουλίας  είναι ο καθολικός και πλήρης εμβολιασμός των μονίμων κατοίκων τους το αργότερο έως τα τέλη Ιουνίου ώστε οι νησιώτες μας να υποδεχθούν το φετινό καλοκαίρι ασφαλείς και απόλυτα θωρακισμένοι από τον κορονοϊό.

Ο Δήμος Σαλαμίνας ενθαρρύνει κάθε τέτοια δράση και στέκεται θετικός στα νέα εμβολιαστικά κέντρα που θα συγκροτηθούν με ομάδες ταχείας δράσης από υγειονομικούς προκειμένου να προσφέρουν ένα γρηγορότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Στον εθνικό αυτό σχεδιασμό και στο καθήκον μας απέναντι στους δημότες και επισκέπτες μας είμαστε συνοδοιπόροι της κοινωνικής ευθύνης και του έργου που θα επιτελέσουμε.

Το στοίχημα αυτό μας αφορά όλους μαζί αλλά και τον καθένα ξεχωριστά και θα το κερδίσουμε. Παραμένουμε στις επάλξεις. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα.

 

           .                            Εκ του Γραφείου Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.