Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Μαΐ 2021

Συμμετοχή του Δημάρχου Σαλαμίνας στην σημερινή τηλεδιάσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Σαλαμίνα, 24.05.2021

Συμμετείχα σήμερα σε τηλεδιάσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη με θέμα την πολιτική προστασία ενόψει της αντιπυρικής περιόδου που έχει ήδη ξεκινήσει.

Ο Δήμος μας έχει ήδη κινηθεί και επισκευάζει δασικούς δρόμους, προβαίνει σε καθαρισμούς δασικών περιοχών, συνεργεία μας περιπολούν σε δασικούς δρόμους και εντός των προσεχών ημερών θα ξεκινήσουν εκτεταμένες δράσεις πυροπροστασίας.

Παράλληλα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με πρωτοβουλία του Δήμου μας και με την άψογη συνεργασία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος λειτουργεί για την αντιπυρική περίοδο πυροσβεστικό εποχικό κλιμάκιο στο Αιάντειο, στεγαζόμενο φέτος στο κτίριο Κ.Α.Π.Η.

Απαιτείται η μέγιστη προσοχή από όλους μας. Χρειάζεται να επιδείξουμε όλοι σύνεση και υπευθυνότητα για την προστασία των δασών μας αλλά και των ζωών των συμπολιτών μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.