Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Νοε 2021

Δελτίο Τύπου: Ο Δήμος Σαλαμίνας καινοτομεί με την κάρτα Χριστουγέννων του Δημάρχου φτιαγμένη φέτος από τους μαθητές του νησιού

Σαλαμίνα, 5.11.2021

  Ο Δήμος Σαλαμίνας καινοτομεί!

Κάνει τα παιδιά ενεργούς μικρούς πολίτες με έμπνευση για τον τόπο και τις εορτές των Χριστουγέννων, την εορτή των μικρών και μεγάλων, την ομορφότερη εποχή του χρόνου.

Για τον λόγο αυτόν φέτος η ευχετήρια κάρτα του Δημάρχου θα επιμεληθεί από τα χέρια τους. Οι μικροί καλλιτέχνες θα προέρχονται από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και το θέμα ‘Χριστούγεννα στην Σαλαμίνα’. Παιδικό χαμόγελο και χρώμα αποτελεί για εμάς την πιο ζέστη έκπληξη, την πιο χαρούμενη νότα Χριστουγέννων.

Η επιβράβευση των τριών καλύτερων ζωγραφιών θα είναι αναμνηστικό δώρο εκ μέρους μας που θα τους το παραδώσει ο Δήμαρχος. Επίσης αναμνηστικό συμμετοχής θα δοθεί σε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν.

Τα παιδιά είναι η έμπνευση μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου


16 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/11/21 12:51

    Ριτσα ο Πολυμερόπουλος που τον παρουσιάζεις μεγάλο και τρανό και σου έδωσε 200 ηλεκτρικούς ψευτικους ψήφους το γνωρίζεις ότι η ΝΔ τον έχει διαγράψει για πλαστό μεταπτυχιακό, όλα θα βγουν σιγά σιγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/21 15:01

      ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΛΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ "ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥΤΖΕΣ" ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ?????

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/11/21 13:23

    Ποίος σύμβουλος της νομαρχιακης έκανε συμφωνία με άνθρωπο του ΠΑΣΟΚ να του δώσει 50 ψήφους στις εσωκομματικες εκλογές και αυτός να φέρει στον Πειραιά 50 ανθρώπους να ψηφίσουν τον Λομβερδο, όλα στην φόρα πρέπει να τα μάθουν όλοι οι αγνοί νεοδημοκρατες τι συνέβη στις πρόσφατες εσωκομματικες. Και έχουμε πολύ παρασκήνιο που όλα θα τα μάθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/11/21 14:12

    ΡΕ παιδιά αυτοί οι απατεωνίσκοι όπως το ομολογούν και μάλιστα δημόσια έχουν το θράσος να ασχολούμεθα κάθε μέρα με τις εκλογές της ΝΔ; Θα τρελαθώ θα φωνάξω πo πο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/11/21 16:21

    Δημος Σαλαμινας...εκει οπου η μ...ειναι επαγγελμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/11/21 14:00

      ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/11/21 14:05

      Κούρασες....

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος6/11/21 17:10

    Πάντως πρέπει να το παραδεχθούμε όλοι εμείς ότι οι νεοδημοκράτες είναι ειλικρινής. Ναι εμείς είμαστε ένα κόμμα απατεωνίσκων και μεγαλοαπατεώνων και αυτό είναι μια φυσιολογική κατάσταση για εμάς. Διότι πηγάζει μέσα από την ιδεολογική ταυτότητα της παράταξης. Έχουμε και τους απλούς αγνούς ψηφοφόρους που πιστεύουν ότι αυτό είναι κάτι το αληθές . Εάν δεν κλέψεις το δημόσιο χρήμα είσαι βλάκας και αφελείς. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που η οικονομία μας είναι κρατικοδίαιτη ,ο επιχειρηματίας δεν βάζει χρήματα για την επιχείρηση του από την τσέπη του τα παίρνει με διαφόρους τρόπους από το κράτος , ένα μικρό ποσό το επενδύει και τα υπόλοιπα στην Ελβετία και ποιος φταίει για όλα αυτά ; Mας το λέει σαφέστατα η κρατοσυντηρούμενη για δεκαετίες οικογένεια Μητσοτάκη .Φυσικά ο δημόσιος τομέας. Γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν πρέπει να μας προβληματίζει η δράση και τα γραφόμενα των Νεοδημοκρατών που δημόσια χωρίς ίχνος ντροπής ομολογούν και αποδέχονται την παρεμβατική ληστρική τους παρουσία στην κοινωνία του τόπου μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/11/21 17:26

    Κ. Βενετσανου επικαλεστηκες το 41 τα εκατό που πήρε στίς τελευταίες εκλογές η ΝΔ στο νησί μας, μπορείς να μας πεις εσύ τι έχεις κάνει για να πάρει αυτό το ποσοστό; Μπορείς να μας πεις πόσα χρόνια έχεις να έλθεις να ψηφίσεις; Μπορείς να μας πεις σε ποιά εκδήλωση έδωσες παρών για να στηρίξεις τον αγώνα του κόμματος, σου λέω λοιπόν ότι εδώ και 30 χρόνια είσαι απών. Τώρα που έχεις την απαίτηση για θέσεις το κάνεις για για προσωπικούς λόγους, κοινός να αποκτήσεις πελατεία για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τον πόζα που θέλεις να κατέβεις μαζί του, να ξέρεις ότι η σιωπή πάντα βοηθάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/11/21 20:32

    Πάνο θα λες Γρηγόρη και θα σου κόβεται το δάκρυ κορόμπιλο, αχάριστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/11/21 08:49

    Κύριε Καπετανακη σας έβγαλαν από προεδρο της ομάδας του Αία και αμέσως κάνατε ανάρτηση 31/8/2020 ότι έχετε μεγάλο επενδυτή για την ομαδα αφού όμως σας κάνουν ξανά προεδρο
    2/9/2020 ξανακάνετε ανάρτηση ότι θα κάνετε αποκαλύψεις για την ομαδα με ντοκουμέντα στο χερι
    Φτάσαμε 7/11/2021 και ακόμα καμία αποκαλύψη
    Τελικά μια φούσκα είσαι και τίποτα αλλο
    Ψέματα και Παραμυθια πουλάγες και πουλάς
    Ευτυχώς όμως όλοι σε έχουν πάρει χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/11/21 13:59

    ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΙΑ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ???? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΡΗΓΟΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/11/21 17:39

    13:59 Όλος ο κόσμος ντούμπανο και συ κρυφό καμάρι!!! Αυτοί που χρησιμοποιούν το δημόσιο χρήμα χωρίς σεβασμό, ενώ οι τσέπες τους έχουν καβούρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/11/21 18:44

    13:59 δεν είναι μυστικό, είναι ο αγγέλου που βλέπουμε συνέχεια τα φορτηγά του να μεταφέρουν ανεξέλεγκτα υλικά καθώς και το περίφημο ναυπηγείο που έχει καταλάβει όλη την περιοχή. Βλέπετε η δημοτική αρχή δεν τα βλέπει αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/11/21 21:10

    Είσαι βαθιά νυχτωμένος, είναι ένας άλλος μουστερής,ο αγγέλου δεν τους έχει ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/11/21 21:17

    21:10 είναι και ο εθνικός εργολάβος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.