Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Φεβ 2022

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην κοινοποίηση που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Φλεβάρη στις 18:00 στην πλατεία ηρώων Σαλαμίνα

Δυναμώνουμε το συλλογικό αγώνα για μέτρα προστασίας της υγείας, ου λαϊκού εισοδήματος, των δικαιωμάτων μας!

Η Ομάδα γυναικών Σαλαμίνας  (μέλος ΟΓΕ) σε καλεί να ενώσουμε τις φωνές μας με τα εργατικά σωματεία και να συμμετέχουμε μαζικά στην κινητοποίηση που διοργανώνουν την Τετάρτη 23 Φλεβάρη στις 18.00 στην πλατεία ηρώων, το σωματείο μετάλλου Σαλαμίνας, το σωματείο συνταξιούχων Σαλαμίνας και η ομάδα γυναικών Σαλαμίνας, για να συντονίσουμε το αγωνιστικό μας βηματισμό απαιτώντας μέτρα προστασίας της υγείας, της ζωής μας, των εργασιακών μας δικαιωμάτων μας.

Η συμπλήρωση δύο χρόνων από τον εντοπισμό του πρώτου κρούσματος κορονοϊού  βρίσκει εμάς τις γυναίκες του μόχθου να βιώνουμε την ανασφάλεια για το παρόν το δικό μας και το μέλλον των παιδιών μας.

 Από τα αδιέξοδα που καθημερινά αντιμετωπίζουμε δεν μπορούμε να ξεφύγουμε ατομικά.

Γι αυτό μετατρέπουμε το θυμό μας και την αγανάκτηση μας σε συλλογική δράση και αγώνα.

Διαδηλώνουμε μαζί ενάντια στους εκμεταλλευτές του μόχθου μας, διεκδικώντας όλα όσα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Διαδηλώνουμε μαζί ενάντια στους εκμεταλλευτές του μόχθου μας, διεκδικώντας όλα όσα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας. Απαιτούμε:

Καμία εργαζόμενη και κανένας εργαζόμενος χωρίς Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις.

Επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού και σύνταξης.

Επίδομα ανεργίας 600€ για όλους τους ανέργους χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη λαϊκής κατανάλωσης καθώς και του ΕΝΦΙΑ για τα φτωχά εργατικά και λαϊκά νοικοκυριά.

Μείωση της τιμής του ρεύματος κατά 50% και κατάργηση των φόρων στα καύσιμα και συνολικά στην ενέργεια.

Αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ. Διαγραφή χρεών των φτωχών εργατικών και λαϊκών νοικοκυριών.

Κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα, νερό, τηλέφωνο. Όχι στις κατασχέσεις και στους πλειστηριασμούς της περιουσίας του λαού.

Προσλήψεις προσωπικού με σταθερή δουλειά και δικαιώματα στην υγεία, την πρόνοια, την εκπαίδευση, στους ΟΤΑ και στους τομείς πολιτικής προστασίας.

Κατάργηση των ελαστικών μορφών απασχόλησης.

Μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, στις μεγάλες βιομηχανικές ζώνες, στα σχολεία, στους παιδικούς σταθμούς, στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Κανένας και καμία εργαζόμενη να μην εργάζεται εφόσον νοσεί χωρίς καμία περικοπή μισθού. Άδειες ειδικού σκοπού σε όσες και όσους εργαζόμενους ή αυτοαπασχολούμενους βγαίνουν θετικοί, νοσούν, είτε βρίσκονται σε καραντίνα, είτε πρέπει να φροντίζουν μικρά παιδιά ή ηλικιωμένους με το κόστος να επιβαρύνει αποκλειστικά το κράτος και στις επιχειρήσεις.

Κρατική χρηματοδότηση και ουσιαστική ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας, των Νοσοκομείων και στην ΠΦΥ με προσλήψεις μόνιμου υγειονομικού και λοιπού προσωπικού και στο ΚΥ Σαλαμίνας, νέες ΜΕΘ, επαναλειτουργία των Νοσοκομείων που έκλεισαν τα τελευταία χρόνια. Επίταξη των μεγάλων ιδιωτικών μονάδων Υγείας χωρίς αποζημίωση.

Δωρεάν Rapid Tests για όλο τον λαό, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, από το δημόσιο σύστημα Υγείας.


88 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/2/22 18:33

    ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΣΘΟ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ ΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/2/22 20:16

    η Ελληνική Αρχή για το Ξέπλυμα «είναι από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη», μεταξύ των 36 FIU της ΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/2/22 21:39

    παιδιά με το που θα μπει ο άλλος μήνας θα αρχίσουν οι προβολές οι μεγάλες προβολές μετά λαδόξυδα όπως σας έχουμε πει και σε άλλες αναρτήσεις δεν θέλουμε εισιτήριο θέλουμε να Φέρνετε κάτι για να δοθούν σε άπορες οικογένειες όπως ορίζει όπως γάλα μακράς διάρκειας όπως μακαρόνια ότι μπορούμε να είναι σε μακράς διαρκείας θα έχουν φροντίσει οι άνθρωποι που θα είναι εκεί να τα παίρνουνε και πραγματικά Ευχαριστούμε τους αυτοκινητιστές Σαλαμίνα τα φορτηγά που θα είναι 4 φορτηγά να τα φορτώνουμε πάω να τα πηγαίνουν στις αποθήκες για να μοιραστούν πραγματικά θα έχει πάρα πολλή τηλεθέαση όταν θα ξεκινήσουν οι προβολές μετά λαδόξυδα το Ευχαριστώ το τούβλο στην τσέπη και τα παιδιά άνεργα αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/2/22 21:56

    Η Λουλα, η Σοφία και ο Βασίλης μετά τον γάμο υου πρώην αρχηγού τους τι έχουν να πούνε τώρα που και αυτός θα ψηφίζει με την πρόταση του δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/2/22 18:02

      ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ
      ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΘΑΝΑ
      ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

      ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ

      ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΗΡΑΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος21/2/22 22:29

    Μόνο ο Μάνος φοράει παντελόνια, ο μόνος που έμεινε στον συνδυασμό που εξελέγη παρότι και ο αρχηγός του έφυγε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/2/22 09:51

      «Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»,
      Αγαπητή η Βάσω Μπόγρη αλλά πιο αγαπητή η αλήθεια η οποία αποκρύπτεται από την κα Ανιπεριφερειάρχη

      Το 2018 ο κ. Αθανασιάδης, Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2011-2014 σε συνέντευξή του, ανέφερε για τα έργα τα οποία αφορούσαν το νησί μας την πιο πάνω περίοδο
      “Τα έργα που αφορούσαν το νησί της Σαλαμίνας ήταν πράγματι πάμπολλα την τετραετία 2011 – 14. Ο Δήμος της Σαλαμίνας ήταν ένας από τους λίγους Δήμους με τόσο τεράστια απορροφητικότητα, την περίοδο που ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ να έχει δήμαρχο τον Γ. Τσαβαρή . Τι να πρωτοθυμηθώ;
      • Τα όμβρια; (έργο που εκτελείται μέχρι σήμερα πλησίον του Δημαρχείου)
      • Την αποχέτευση των λυμάτων;
      • Τον Παιδικό Σταθμό των Παλουκίων;
      • Το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού της Φανερωμένης;
      • Τα δύο κονδύλια των 500.000€ το καθένα που εγκρίθηκαν για την οδοποιία;
      • Ή το μεγάλο έργο που μετά λύπης μου απένταξαν, του Κλειστού Γυμναστηρίου των Αμπελακίων, προϋπολογισμού 3,5εκ.€, το οποίο είχε ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής;

      ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 80 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!!!

      Στέκομαι λοιπόν στο τελευταίο έργο για να απαντήσω στην κα Μπόγρη , όσον αφορά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τις «Επισκευές στο Στάδιο Αίαντας και στο κλειστό Γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης στη Σαλαμίνα ύψους 1.200.000 ευρώ από πόρους της Περιφέρειας»

      Ένα έργο που θα ήταν στολίδι για την Σαλαμίνα και θα υπήρχε σήμερα στα Αμπελάκια θα ήταν το κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο εντάχθηκε στα ΠΕΠ Αττικής. Δυστυχώς το έργο απεντάχθηκε μετά από συνεννόηση πρ. Διοικήσεως Δήμου και κου Χατζηπέρου.
      Το έργο απεντάχθηκε, αλλά τα 3,5 εκατομμύρια είχαν ήδη δεσμευτεί από Περιφέρεια με Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Κατσικάρη και Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή . Έτσι λοιπόν επί κου Χατζηπέρου τα 3,5 εκατ από το έργο το οποίο απένταξαν, προγραμματίστηκαν και ψηφίστηκαν τα εξής έργα. :
      1. «Συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση Κέντρου Νεότητας Σαλαμίνας» ύψους 460.000,00€ ( Το έργο εκτελέστηκε το 2018)
      2. Συντήρηση και βελτίωση του γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας (προϋπολογισμού 520.000 ευρώ με ΦΠΑ), . (Το έργο εκτελέστηκε 2016)
      3. Εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Αίαντας (κατασκευή νέου συνθετικού χλοοτάπητα, κατασκευή νέου αθλητικού δαπέδου στίβου συντήρηση περίφραξης και μεταλλικών κατασκευών συντήρηση αποδυτηρίων και εξωτερικών εγκαταστάσεων, συντήρηση φωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.
      4. Εργασίες και κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων) και στο γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης (κατασκευή νέου συνθετικού ελαστικού αθλητικού δαπέδου, επισκευή μεταλλικής στέγης συντήρηση αποδυτηρίων, χρωματισμών, ηλεκτροφωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.

      Τα δύο πρώτα έργα ήδη είχαν εκτελεστεί από την προηγούμενη Περιφέρεια και τα οποία είχε δημοπρατήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
      Τα δύο τελευταία έργα ανακοίνωσε η κα Μπόγρη τα οποία όπως ανέφερα, είχαν ψηφιστεί προγραμματιστεί από τον κ. Χατζηπέρο και ενώ οι πόροι υπήρχαν από την προηγούμενη Περιφέρεια με Περιφερειάρχη τον κ. Σγουρό και Δήμαρχο Σαλαμίνας τον Γιάννη Τσαβαρή .

      Η αλήθεια είναι μία και πρέπει να λέγεται και πάντοτε να γνωρίζουμε ότι αργά ή γρήγορα λάμπει. Όσο να θέλει κάποιος να την αποκρύψει δεν μπορεί. Το μόνο που κάνει είναι να εκτίθεται. Ο πολιτικός Πολιτισμός επιβάλλει να λέμε ποιοι προσπάθησαν και ποιοι εξασφάλισαν τα χρήματα για ένα έργο, το οποίο ανακοινώνεται μια δεδομένη στιγμή ή εγκαινιάζεται.
      ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος21/2/22 22:48

    Είναι μεγάλο κατόρθωμα να διαλύσεις ένα συνδυασμό και να μείνεις μόνος και να υποτάσσεται σε αυτόν που του έκανες μήνυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/2/22 01:41

    Γιουσουακι πόσα αφεντικά έχεις τώρα, πρόσεξε γιατί ξέρεις τι κάνουν οι μεμετιδες στα γιουσουφάκια και πονάει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/2/22 08:01

    3ο χωρισμένα γελάει κουλούρι μαζί σου ρε γελάδι βαδίζω έχει γεμίσει κουλούρι με προσωπικά μηνύματα ότι πονάει η καρδούλα σου Ξέρεις εσύ ποιος Θα χει πει Γιατί δεν χρειάζεται να σου πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/2/22 08:32

    27/3 ξεκινάνε οι προβολές τα λαδόξυδα που θα παίζονται σε όλο το νησί αυτό θα είναι πανελλαδικά εμβέλειας αλλά θα έχει Μόνο την τύχη να το παρακολουθήσουν δια ζώσης μόνο οι κάτοικοι του νησιού μας θα είναι τιμή εισιτηρίων μακράς διάρκειας προϊόντα που θα τα φαίνεται εκεί που θα είναι τα φορτηγά της Σαλαμίνας που θα τα μαζεύουν για να τα πάνε στα σπίτια των απόρων οικογενειών Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ ο τίτλος θα είναι τα λαδόξυδα Αυτοί που μας κουνάνε το χέρι το ευχαριστώ και το τούβλο στην τσέπη ο μουστάκιας και ο χοντρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/2/22 08:56

      ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΣΕ ΕΚΛΗΠΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/2/22 09:12

      σήμερα Μου έχουνε πει από τα σουπερμάρκετ ότι όλα τα προϊόντα μακράς διάρκειας έχουνε τελειώσει τα έχουνε πάρει όλοι για να έρθουνε στην προβολή πραγματικά θα είναι μεγάλο το θέαμα

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος22/2/22 08:53

    Στη σύλληψη ενός 40χρονου, που προσποιείτο τον ιδιοκτήτη διαμερισμάτων και αποσπούσε προκαταβολές, από πλήθος ατόμων που ενδιαφέρονταν να ενοικιάσουν τα επίμαχα ακίνητα, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά στο Κερατσίνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/2/22 08:58

      η Ελληνική Αρχή για το Ξέπλυμα «είναι από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη», μεταξύ των 36 FIU της ΕΕ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος22/2/22 10:00

    Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


    Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
    Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
    Κα Μπόγρη,

    στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
    Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

    Απάντηση

    Ανώνυμος16/2/22 20:41
    Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
    1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
    2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
    3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
    4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
    4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
    Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
    Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
    Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
    Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
    Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
    Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
    Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
    Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
    Η επιλογή είναι δική σας.
    Mάνος Δερτούζος
    Δημοτικός Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/2/22 10:59

    ΑΣΕ ΜΑΝΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/2/22 11:15

      Ρε είσαι ντιπ για ντιπ βλάκας? Ρωτάς τον Μάνο όταν ο δικο σου έχει στον συνδιασμο του πια εκπρόσωπο της κοινοπραξίας? Γιατί έχει ρωτάτε τον Μάνο και δεν ρωτάς τον δικό σου γιατί τρία χρόνια κάνει την πάπια με αυτό το θέμα .

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος22/2/22 14:11

    Τι ακούν τα αυτακια μας?????
    Γιωργάκη ψήφισες αρνητικά στο να πάρει άδεια κατάστημα στον Άγιο Νικόλαο μαζί με την αποστάτησα του Γιάννακη ?
    Ψήφισες αρνητικά για να μην χάσεις την ψήφο της στα δημοτικά συμβούλια οπουβως γνωστόν η κυρία δεν θέλει μαγαζια .
    Θες και ανάπτυξη τρομάρα σου ,πόσα ψέματα ακούμε από έσας ,άντε να έρθουν οι εκλογές να πάρετε δρόμο!

    Είναι αλήθεια ότι κάνατε εισήγηση να κλείσει ένα γνωστό κλαμπ του νησιού ??

    Εκεί δεν κάνατε και τον προεκλογικό σας αγώνα με πάρτι???
    Αυτά να τα δείτε οι επιχειρήσεις που σας έπεισαν να τους ψηφίσετε και σας κλείνουν τα μαγαζιά σας !

    Για να δούμε τώρα στο δημοτικό συμβούλιο Τι ψηφίσουν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αφού ο βιοπορισμος του είναι από τα μαγαζιά ,ο αντιδήμαρχος καθαριότητας όπου ως dj έπαιρνε μεροκάματο από αυτά ,και τέλος ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας όπου και αυτός με τα μαγαζια αυτά ασχολητε.
    Θέλουμε να δούμε τι θα ψηφίσετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/2/22 16:24

      Τι εγινε όλοι οι μορφωμενοι στην νυκτα εγιναν συμβουλοι αυτης της δημοτικης αρχης γι αυτο καιγονται να παραμεινουν γιατιτωρα η νυκτα μα και η ημερα υποφερει αρχιστε να μοιραζεται καρτουλες και γλυψιμο στους επιχειρηματιες γιατι σε λιγο μονο αυτοι θα σας γνωριζουν παλι αντε και οι θαμωνες τους

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/2/22 18:18

      ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΗΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος22/2/22 15:12

    Όλοι θα ψηφίσουν ότι προτείνει ο αρχηγός βλέπεις η ομάδα είναι πολύ δεμένη και εδώ είναι η απορία γιατί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος22/2/22 18:01

    ΛΙΜΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ
    ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΘΑΝΑ
    ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

    ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ

    ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΗΡΑΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/2/22 18:09

      Εκεί αγαπητέ φίλε μου να σου θυμησουμε ότι οι δήμαρχοι δουλεύουν και στέλνουν μελέτες δεν βγάζουν φωτογραφίες,τι θέλετε δηλαδή να σας βγάλει και της μελέτες;
      Αυτούς ψηφησατε αυτούς θα τρώτε στην μάπα ,άλλοι σας φταίνε τώρα ;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/2/22 18:56

      ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ 250ΧΙΛ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΛΕΤΕΣ?

      ΒΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ?

      ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ

      ΚΑΝΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Ή ΤΙΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

      Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΛΙΩΣΕ ΒΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑΙ Η ΤΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ , ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ , Η ΚΥΡΙΑ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΟΧΙ ΑΠ ΤΑ ΜΕΘΑΝΑ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 10 ΜΕΛΕΤΕΣ ?

      ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/2/22 19:12

      Ρωτά το δήμαρχο σου τι έργα έχει φέρει στο νησί,την ανικανότητα σας τώρα την πετάτε άλλου ?

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος22/2/22 18:14

    ΤΕΛΙΚΑ ΜΆΘΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΦΡΈΝΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΊΔΉΜΑΡΧΟ ΣΤΟΝ ΔΉΜΟ?
    ΦΉΜΕΣ ΛΕΝΕ ΔΙΆΦΟΡΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/2/22 18:20

      ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ???? ΠΟ ΠΟ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΥΤΙΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/2/22 22:54

      κανε ενημέρωση τι μας αφήνεις στα κρύα του λουτρού

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/2/22 19:01

      ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΑΠΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΕ ? ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ? ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΑΡΩΝ ?

      ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΣΤΕΛΙΑ ?

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/2/22 19:07

      Συνελήφθησαν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τρία άτομα για υπόθεση εκβίασης σε βάρος του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη.

      Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 46, 66 (άνδρες) και 22 (γυναίκα) ετών σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος 60χρονου ημεδαπού συνεργού τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για εκβίαση κατά συναυτουργία, συνέργεια σε εκβίαση, παραβίαση του απορρήτου της προφορικής και τηλεφωνικής επικοινωνίας, καθώς και για παραβάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

      Προηγήθηκε καταγγελία του δημάρχου Ωραιοκάστρου και του 41χρονου αδερφού του στην ανωτέρω Υπηρεσία, σύμφωνα με την οποία οι δύο συλληφθέντες άνδρες απαίτησαν το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ, προκειμένου να μη δυσφημήσουν τον κ. Τσακίρη, δημοσιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό που κατείχαν, έπειτα από παρακολούθηση που προηγήθηκε.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος22/2/22 18:18

    Έχουμε ροζ σκάνδαλα με τον πρίγκηπα ο βασιλιάς τα ξερει αυτά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/2/22 19:07

      Συνελήφθησαν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τρία άτομα για υπόθεση εκβίασης σε βάρος του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη.

      Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 46, 66 (άνδρες) και 22 (γυναίκα) ετών σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος 60χρονου ημεδαπού συνεργού τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για εκβίαση κατά συναυτουργία, συνέργεια σε εκβίαση, παραβίαση του απορρήτου της προφορικής και τηλεφωνικής επικοινωνίας, καθώς και για παραβάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

      Προηγήθηκε καταγγελία του δημάρχου Ωραιοκάστρου και του 41χρονου αδερφού του στην ανωτέρω Υπηρεσία, σύμφωνα με την οποία οι δύο συλληφθέντες άνδρες απαίτησαν το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ, προκειμένου να μη δυσφημήσουν τον κ. Τσακίρη, δημοσιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό που κατείχαν, έπειτα από παρακολούθηση που προηγήθηκε.

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος22/2/22 20:54

    ξεκινάνε Πολύ σύντομα τα λαδόξυδα με προβολή Αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο αυτή που βάζανε το τούβλο στην τσέπη αυτοί που πήραν τα λαδόξυδα ο χοντρός που τα πήρε ο άλλος θα έχει πολύ γέλιο παιδιά τιμή εισιτηρίων δεν υπάρχει Απλά υπάρχει εισιτήριο για να μην υπάρξει στους σεισμός σε όλες τις πλατείες θα Φέρνετε μακράς διάρκειας προϊόντα για να δοθούν σε φτωχούς ανθρώπους θα είναι φορτηγά από το νησί μας που θα τα φορτώσουν να τα μεταφέρουν σε με αποθήκες για να διανεμηθούν σε φτωχούς και άπορες οικογένειες Αυτοί που μας κουνάνε το χέρι μέσα στον επόμενο μήνα ξεκινάνε οι προβολές Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος22/2/22 20:59

    πάρα πολύ που έχουνε δει αυτή τη σειρά που θα παιχτεί σύντομα η προβολή έχουν πει ότι θα πρέπει να ξεκινάει η ίδιο κουτί που τους έπιασε κορόιδο άλλος αλλά τελικά τους έπιασε κορόιδο η τρίτη αυτό είναι σαν ξεκίνημα της ταινίας που θα παιχτεί μετά λαδόξυδα κάπως έτσι Φανταστείτε το όλα τα άλλα από κοντά στην πλατεία όταν θα ξεκινήσει θα προβληθεί θα προβληθεί Η πλατεία του βοσκού πλατεία στα αλώνια πλατεία στο συνοικισμό πλατεία κεντρική στα αγάλματα πλατεία στο Αιάντειο πλατεία στα Αμπελάκια έχει δυο-τρεις πλατείες στα Σελήνια εκεί θα γίνει χαμός Γιατί έχει δώσει και πολλά ψάρια ο άλλος καταλαβαίνετε θα έχει πάρα πολύ γέλιο παιδιά θα χει πολύ Αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο Αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο πού θα κρυφτεί ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/2/22 08:32

      ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΠΕΚΙ ΒΛΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος22/2/22 23:40

    Μια φορά είχε επιτυχία αυτό περί βίντεο και λοιπά, ο κόσμος κατάλαβε ποιός το εκμεταλλευτικε και πλέον σας έχει κατάταξη στους ποιό παλιούς από τους παλιούς, καληνύχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος23/2/22 01:04

    Μια συμβουλή.
    Βρε παιδί μου δεν ξέρεις τι σημαίνει απόσυρση;
    Δεν καταλαβαίνεις ότι κάνεις κακό στους γονείς σου;
    Νομίζεις ότι το νησί ξέχασε τόσο γρήγορα;
    Αλήθεια γιατί σας έδωσε 15% στις τελευταίες εκλογές;
    Σταμάτα λοιπόν να προκαλείς αν θες να βοηθήσεις τους γονείς σου.
    Το μόνο που πετυχένεις είναι να τους κάνεις πιο δύσκολες τις εξελίξεις.
    Ο λαός δεν ξεχνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος23/2/22 08:32

    προπώληση εισιτηρίων για να κρατηθούν Οι σωστές αποστάσεις για το Golden θα είναι σε όλα τα μαγαζιά της Σαλαμίνας για την προβολή που θα γίνει μετά λαδόξυδα ο χοντρός ο 3ο χωρισμένος θα έχει πολύ γέλιο παιδιά αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο που γέμιζαν την κώλο τσέπη για Τατιάνα ρε παιδιά το δεύτερο σας λέω είναι πιο δυνατό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος23/2/22 08:36

    ξεκινάνε οι προβολές για να δείξουν τα λαδόξυδα Αυτοί που μας κουνάνε το χέρι και τα παιδιά τα άνεργα όλα τα εισιτήρια που βγήκαν αμέσως εξαντλήθηκαν για την προβολή θα βγούνε και άλλα μην αγχώνεστε και θα είναι σε όλα τα μαγαζιά για να μην υπάρχει συνωστισμός όπως έγινε τώρα που βγήκαν τα πρώτα θα Φέρνετε όμως όλοι μακράς διάρκειας Όπως σας έχουμε πει Μην ξεχνάτε Αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος23/2/22 09:01

    και παρακαλούνται Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές να μας δώσουν το πρόγραμμα που θα κάνουνε συγκεντρώσεις ώστε να μην έχουμε εμείς προβολές εκείνες τις ημέρες Γιατί πραγματικά δεν θα ρθει κανένας να σας ακούσει όλοι θα τρέχουν για τις προβολές μεγάλο θέμα οι προβολές παιδιά θα το δείτε από 50 φορές ο καθένας πολύ γέλιο πολύ γέλιο Αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος23/2/22 09:07

    παιδιά εκεί που πουλιούνται τα εισιτήρια για τις προβολές που θα ξεκινήσουν για τα λαδόξυδα Δεν χρειάζεται να κάνετε συνωστισμό Δεν χρειάζεται θα το δούνε όλοι Όλο το νησί δεν θα βγει έξω από το νησί μέχρι να το δούνε όλοι θα είναι αποκλειστικά για το νησί τώρα μετά θα πάει εννοείται και σε μεγάλα φεστιβάλ αυτό δεν είναι μόνο για το νησί μας αλλά δεσμευτήκαμε ότι θα του δείξουμε πρώτα στο νησί την προβολή τουλάχιστον 20 με 40 προβολές θα είναι στο νησί μας αυτό δεν του δεν κινδυνεύουμε δεν είναι δυνατόν το νησί που Ανέδειξε αυτά τα μπουμπούκια που μας κουνάνε το δάχτυλο να μην το δούνε πρώτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος23/2/22 11:53

    ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος23/2/22 12:01

    Παράνομα κινούνται εντός των δύο μεγάλων αστικών κέντρων πολλά παλιά ντίζελ οχήματα, λόγω των ελάχιστων ελέγχων που πραγματοποιούνται.Συνεπώς, τα ντίζελ αυτοκίνητα που βλέπετε στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, μοντέλα πριν από το 2009 κυρίως, είναι κατά βάση εισαγωγής και κυκλοφορούν παράνομα.Στο πλαίσιο της βελτίωσης της ποιότητας του περιβάλλοντος στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, θεωρούμε πως κάποια στιγμή οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να προχωρήσουν σε ηλεκτρονική διασταύρωση στοιχείων προκειμένου να απαγορευτεί με ουσιαστικό τρόπο η κυκλοφορία των παλιών ντίζελ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος23/2/22 14:18

    MO H ΤΡΕΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΡΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΗΝ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΗΔΑΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος23/2/22 14:27

    Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Σαλαμίνας που πήρε τα εισιτήρια για να παρακολουθήσει τις προβολές μετά λαδόξυδα πρώτο μέρος παιδιά άνεργα κώλο τσέπη Ευχαριστώ δεύτερο μέρος και πιο σημαντικό δύο κουτί που τους έπιασε ένας ένας τους έπιασε στον ύπνο πραγματικά πήγα να τον πιάσουν στον ύπνο και τους έπιασε και τώρα είναι πολύ δυνατό δηλαδή το πρώτο να φανταστείτε μέρος δεν είναι τίποτα μπροστά στο δεύτερο μέρος θα ψηφίσετε στο γέλιο Το τι λένε μέσα οι μεγαλύτεροι άνθρωποι στον κόσμο δεν το έχω φανταστεί Μιλάμε για πολύ γέλιο αυτή που μας κουνάνε το δάχτυλο Αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο αυτοί που θα ντρέπονται να κυκλοφορήσουν μεθαύριο Καλά να περάσετε πιστέψτε μας δεν θα σας μείνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος23/2/22 14:34

    Μας έχεις ζαλίσει τα ουμπαλα ρε βλακα με τις αηδίες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος23/2/22 16:14

    φαίνεται φίλε μου ότι εσύ την έχεις δει την προβολή Άσε να τη δει όλη η Σαλαμίνα για να δούμε ποιοι μας κουνάνε το δάχτυλο και μας κουνάνε το δάχτυλο αυτή είναι μεγάλη προβολή δεύτερο μέρος πιο δυνατό πιο δυνατό το δεύτερο μέρος παιδιά δεν το έχετε δει μόλις θα το δείτε θα καταλάβετε όλοι αξίζει τον κόπο για αυτό και καλό πουλιούνται όλα αυτά τα εισιτήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος23/2/22 16:17

    παρακαλούνται αυτοί που θα έρθουν να παρακολουθήσουν τις προβολές να φέρουν από ένα πακέτο Ε μακράς διάρκειας ανά οικογένεια και όχι ανά άτομο γιατί είναι πάρα πολλά αυτά που έχουν μαζευτεί παιδιά μέχρι στιγμής και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε γιατί έχουν γεμίσει οι αποθήκες τα φορτηγά μας είναι γεμάτα έχει μεγάλη προβολή σας λέω μεγάλη προβολή μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/2/22 16:18

      και θα μου πεις ρε φίλε αφού δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα παραστάσεις πώς γεμίσατε Τα φέρανε ρε παιδιά Δεν ξέρω αν ο κόσμος και τα έφερε όταν έπαιρνε τα εισιτήρια

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/2/22 18:04

      ΚΑΛΕ ΚΑΛΕ ΑΣΕ ΑΣΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΚΤΟΝΟΝΕΤΑΙ Ο ΚΕΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΛΛΟΥ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ. ΓΡΑΨΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος23/2/22 19:06

    Συνελήφθησαν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τρία άτομα για υπόθεση εκβίασης σε βάρος του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη.

    Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 46, 66 (άνδρες) και 22 (γυναίκα) ετών σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος 60χρονου ημεδαπού συνεργού τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για εκβίαση κατά συναυτουργία, συνέργεια σε εκβίαση, παραβίαση του απορρήτου της προφορικής και τηλεφωνικής επικοινωνίας, καθώς και για παραβάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

    Προηγήθηκε καταγγελία του δημάρχου Ωραιοκάστρου και του 41χρονου αδερφού του στην ανωτέρω Υπηρεσία, σύμφωνα με την οποία οι δύο συλληφθέντες άνδρες απαίτησαν το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ, προκειμένου να μη δυσφημήσουν τον κ. Τσακίρη, δημοσιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό που κατείχαν, έπειτα από παρακολούθηση που προηγήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος23/2/22 20:42

    Ο "Η δούλα" του Γιάννακη γιατί το παίζει παράγοντας στην Σαλαμίνα και δεν πάει στο χωριό του να τα κάνει αυτά,κάπου πήραν τα αυτιά μας ότι και κάνει φασαρίες.

    Αλήθεια Δούλα έχεις τα δικαιώματα σου στην Σαλαμίνα , ψηφίζεις εδώ Μάναρα μου!


    Τράβα στο χώριο σου άγορι μου,άντε τσοπανι μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/22 08:40

      ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΚΙΑΘ ΜΗΝ ΤΑΡΑΖΕΣΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ , ΟΥΤΕ ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΕΣ ΕΧΕΙ , ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ?

      ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΥΓΕΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/2/22 12:50

      Κάπως έτσι ζητούσες στο ταίρι σου που ήταν στην Νομαρχία να κλείνει το στόμα ε,πολλές οι μύγες τελικά έχεις δίκιο Δούλα μου!

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος23/2/22 21:39

    Δύσκολη χρονιά για τους άρχοντες του τόπου μας!!! Άσχετοι??? Ανίκανοι??? Πονηροί??? Άρχισαν τα όργανα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος23/2/22 22:00

    Σε λίγο οι εισαγγελείς θα γίνει συνήθεια για το νησί χαμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος23/2/22 22:09

    H πρωτοβουλία πολιτών προσχώρησε στην παράταξη του δημάρχου;
    Μέχρι στιγμής εκλεγμένοι με την πρωτοβουλια πολιτών επίσημα είχαν φύγει τρεις Δημοτικοί Σύμβουλοι, ανεπίσημα 2 κοινοτικοι σύμβουλοι οι οποίοι είχαν προσχωρήσει στην παράταξη του δημάρχου
    Τελευταίες εξελίξεις
    Ο Τσαβαρής μέλος του λιμενικού ταμείου ψήφισε τον προυπολογισμό του λιμενικού ταμείου
    Ο Στέλιος Γκίνης, εκλεγμένος με τον Τσαβαρή στις 21 φεβρουαρίου στην οικονομική επιτροπή ψήφισε τον προυπολογισμό του Δήμου Σαλαμίνας .
    ο Χαράλαμπος Γαβριήλ στις 16/2 πρόεδρος στο Αιαντειο, αλλά και η Σταυρούλα Μαγιάτη πρόεδρος στα Αμπελάκια εκλεγμένοι και οι δυο με τον Τσαβαρή , ψήφισαν το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Σαλαμίνας στην εκτελεστική επιτροπή
    Το μόνο που μένει είναι να γίνει η επίσημη ανακοίνωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/2/22 22:26

      Τέτοιο ξεπούλημα δεν έχει ξανά γίνει,τι τους έταξε άραγε?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/2/22 23:05

      Η σιωπή του Τσαβαρή

      Τον τελευταίο καιρό έχουμε ένα πολιτικό φαινόμενο που έχει τις ρίζες του περίπου μια εικοσαετία , ο πρώην δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Τσαβαρής είναι άφωνος και μη καταγγέλτικος στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Τελευταία του παρουσίαση έτσι όπως τον έχουμε συνηθίσει ήταν όταν είχε καταγγείλει με δριμύτητα τον τέως πρόεδρο του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ για παραλήψεις και κουμπαριές με αποτέλεσμα να μην ανανεωθεί για άλλη μια διετία η παραμονή του στην θέση του πρόεδρου .Είναι πασιφανές ότι μετά από αυτό το γεγονός με την σημερινή δημοτική αρχή είναι σε μια άψογη συνεργασία και ως γνωστόν ότι τίποτα δεν κάνει ο πρώην δήμαρχος χωρίς να έχει κάποιο όφελος , εδώ το τίθεται το ερώτημα , ποιο τίμημα έχει αυτή η σύμπραξη ; Η τοποθέτηση στην διοίκηση του Λ.Τ δυο πολίτικα και διοικητικά ανίκανων δημοτών σύμβουλων η οποίοι ότι κάνουν ενημερώνουν πρώτα τον Τσαβαρή και εάν έχουν το « οκ » του μετά από υποδείξεις και διορθώσεις προχωρούν στην ενημέρωση του δήμαρχου και στην υλοποίηση των αποφάσεων , είναι μια πραγματικότητα .Αυτή ακριβώς η λειτουργία αποδεικνύει ότι σήμερα το ΛΤ το ελέγχει με ότι αυτό συνεπάγεται ο πρώην δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος. Δύστυχος η σημερινή σήψη του πολίτικου συστήματος του νησιού μας είναι γεγονός και δεν υπεύθυνη μόνο η δημοτική αρχή άλλα όλοι εμείς που παρακολουθούμε απαθείς όλα αυτά που γίνονται στον τόπο μας .

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/2/22 08:38

      ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΑΝΤΡΕΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ

      ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΣΕΛΗΝΙΩΝ + ΜΗΝΑΡΟΥΛΑ + ΚΑΠΕΤΑΝΑ + ΞΑΝΘΙΑ

      ΜΗΝ ΣΠΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΒΡΕ ΧΑΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ?

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24/2/22 13:02

      Πες μας τα νέα σου,γιατί εμείς αλλά βλέπουμε στα δημοτικά συμβούλια,μιλάτε για παντρεματα εσείς με Μακρή, Αγαπίου, Σοφρα, Σωκράτη σούπερ Σταρ,με τον βοντανολογο των ΙΕΚ ,έχετε πάρει την παράταξη του Γιαννάκη,έχετε πάρει της πρ δημαρχου σύμβουλο,έχετε κάνει επαφή με παιδιά φερυμποτατζων για υποψήφιους και εσείς θα μιλήσετε για φτηνά εισητηρία????????
      πήρατε τον ίδιο τον πρ δήμαρχο και μιλάτε απο πάνω ρε βλαμηδες;

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος23/2/22 22:28

    Που είναι ο παπάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος23/2/22 22:51

    Στην σκουζέ περίεργε 22:28 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/22 12:20

      Για ποιον παπά λέτε βρε παιδιά? Τον σκαφατο που κάποιοι έκρυβαν τα αυτοκίνητα τους για να πανε στην (βάρκα)?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/2/22 17:52

      Μήπως λέτε για τον παπά που πήγε στο Μέγαρο και φωνάζε για την κουνιάδα του!

      Διαγραφή
  40. Ανώνυμος24/2/22 08:25

    Καλημέρα και καλή τσικνοπέμπτη τα εισιτήρια για τις προβολές που θα ξεκινήσουν με τον τίτλο Αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο τα λαδόξυδα έχουν τελειώσει θα εκτυπωθούν καινούργια και θα σας ενημερώσουμε που θα τα βρίσκετε σε ποια μαγαζιά Προς το παρόν αναμένεται την έναρξη της προβολής που θα γίνει περίπου του τέλους του μήνα που θα μπούμε Αναλόγως τον καιρό γιατί θα είναι σε υπαίθριες πλατείες ούτως ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε όσο γίνεται περισσότερο κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος24/2/22 09:26

    Κριμα για όλα που διαβαζω χάσατε το κυρος σας και την αξιοπρεπιεα σαςκ. ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ απο ένα πριν λαμόγιο και απο ενα νυν Λυπαμε ειχατε ενα ονομα στην Σαλαμινα και το χασατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος24/2/22 09:38

    Καλημέρα Ο κύριος Ελευσινιώτης όταν στο Ναυτικού ο Ναι πράγματι έγινε αρχηγός του ναυτικού αλλά δεν έγινε κάτι άλλο Αν κατέβηκε στην κοινωνία με ψήφο ήρθε τέταρτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος24/2/22 11:43

    Επισκεφτήκαμε σήμερα το κέντρο υγείας Σαλαμίνας και ενημερωθήκαμε από τον διευθυντή κ. Σπύρο Ευσταθίου, το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό για θέματα που άπτονται της λειτουργίας του. Η περιφέρεια Αττικής δίνει ιδιαίτερη προτεραιότητα στους τομείς της προληπτικης ιατρικής και της δημόσιας υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Human teeth include incisors, canines, premolars, and molars. Children will usually get all of their 20 primary teeth by around the age of 3. You have two sets of teeth. The first is called primary and grows in by the age of 2. The second set are called permanent teeth.Human teeth are made up of four different types of tissue: pulp, dentin, enamel, and cementum. The pulp is the innermost portion of the tooth. If you further known more information click link below.
    wisdom teeth real pictures
    premolars

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος24/2/22 12:05

    Αλήθεια τι ανακρίσεις γίνονται τώρα τα καλύτερα έρχονται, το νέο που έγινε παμπάλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος24/2/22 12:18

    ΟΥΦ ΣΚΟΝΗ ΠΟΛΥ ΣΚΟΝΗ ΟΥΦ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΚΟΝΗ ΠΟΛΥ ΣΚΟΝΗ ΟΥΦ ΟΥΦ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ Ή ΤΗΝ ΜΑΝΙΚΑ ΜΟΥ ΟΥΦ ΟΥΦ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΗΝ ΜΑΝΙΚΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΔΥΟ Ή ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΟΥΦ ΟΥΦ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ?? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΥΦ ΟΥΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος24/2/22 14:39

    Έρχετε και η σειρά των ανωνύμων σχολιαστών ο εισαγγελέας σε λίγο θα αρχίσει να καλεί κάποιους λεβέντες και κάποιες λεβεντισες που το παίζουν παράγοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/22 17:54

      Εσύ υπηρέτρια μην μιλάς,τρεχα στα αφεντικά σου,άντε τσοπανι μου!

      Διαγραφή
  48. Ανώνυμος24/2/22 16:54

    Ξέρεις ποια είναι η πλάκα ότι αυτή που γράφουν οι ιδρυτές των ανωνύμων σήμερα παλιές πουτάνες σήμερα καντηλανάφτης δεν γίνεται ρε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος24/2/22 16:56

    Η πλάκα είναι ως εξής οι ιδρυτές των ανώνυμων σχολίων σήμερα θέλουν να γίνουν καντηλανάφτης ες θεμιτό η πούτσα στον κώλο γύψους τον παραδώσω δεν πάει αδερφέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος24/2/22 17:50

    Η δούλα που είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος24/2/22 17:56

    H πρωτοβουλία πολιτών προσχώρησε στην παράταξη του δημάρχου;
    Μέχρι στιγμής εκλεγμένοι με την πρωτοβουλια πολιτών επίσημα είχαν φύγει τρεις Δημοτικοί Σύμβουλοι, ανεπίσημα 2 κοινοτικοι σύμβουλοι οι οποίοι είχαν προσχωρήσει στην παράταξη του δημάρχου
    Τελευταίες εξελίξεις
    Ο Τσαβαρής μέλος του λιμενικού ταμείου ψήφισε τον προυπολογισμό του λιμενικού ταμείου
    Ο Στέλιος Γκίνης, εκλεγμένος με τον Τσαβαρή στις 21 φεβρουαρίου στην οικονομική επιτροπή ψήφισε τον προυπολογισμό του Δήμου Σαλαμίνας .
    ο Χαράλαμπος Γαβριήλ στις 16/2 πρόεδρος στο Αιαντειο, αλλά και η Σταυρούλα Μαγιάτη πρόεδρος στα Αμπελάκια εκλεγμένοι και οι δυο με τον Τσαβαρή , ψήφισαν το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Σαλαμίνας στην εκτελεστική επιτροπή
    Το μόνο που μένει είναι να γίνει η επίσημη ανακοίνωση

    Η Monica τι λέει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/22 19:14

      μην ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη

      Διαγραφή
  52. Ανώνυμος24/2/22 22:05

    Καλά ρε νέοι δεν γνωρίζετε ότι ένα θέμα προ ημερησίας διατάξεως για να ψηφιστεί πρέπει να πάρει απόλυτη πλειοψηφία επί του συνόλου του ΔΣ. Καλά εσείς δεν ξέρετε και λογικό είναι αφού δεν έχετε άσκηση διοίκηση ούτε σε εξωραιστηκο σύλλογο. Αυτούς όμως που έχετε μαζέψει εκεί και τους πληρώνει ο λαός της Σαλαμίνας τι κάνουν τι σας συμβουλεύουν αλλά γύρισε ο τεντζερης και βρήκε το καπάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος25/2/22 09:15

    Η προσβολη και η ειρωνεία του τέως Δήμαρχου στην πλειοψηφία ήταν νεοι εισαστε θα μαθετε. Μετα απο δυόμιση χρόνια καταλάβατε ότι είστε πολιτικά ΑΝΙΚΑΝΟΙ και τον προσλάβατε να σας κάνει εντατικά μαθήματα για να μάθετε, Γιατι έχετε καταλάβει οτι ειναι δύσκολα να ξαναβγείτε. Και ίσως με την βοήθεια του και την βοήθεια των άλλων τ. Δημαρχων που πάλι θα τους υποσχεθείτε το κάτι τι . Ίσως έχετε πιθανότητα να βγείτε. Μόνο μια κυρία δεν έχασε την αξιοπρέπεια της και έμεινε σταθερή Εσεις πήγατε εκει που φτύνατε και γλύφετε τα σάλια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος25/2/22 13:54

    Μαναρομαναρα τελικά αυτός ο άνθρωπος έχει μανία με όλους τους άλλους εκτός τους χριστιανούς!
    Ποιητές,στίχους ,σε λίγο θα μας φέρει και κανένα άγαλμα του Αλλάχ στην Σαλαμίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος25/2/22 14:39

    Γιατί ποιός σου είπε ότι είναι χριστιανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος27/2/22 20:11

    Τραγικό λάθος του κ. Δημάρχου, ελπίζουμε να μην αποτελέσει και το Τραγικό πολιτικό του τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος2/3/22 10:45

    ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ κ. ΙΣΙΔΩΡΑΣ ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ
    Σεπτεμβρίου 02, 2015

    Γραψτε στο salamina press την πιο πανω ηλεκτρονικη διευθυνση για να τσεκάρετε τα παραμυθια του κυρίου Δεττουζου σχετικά με την φερεγγυότητα λόγων και έργων.
    Βρε μανο μου πολυ παραμυθι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.