Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Φεβ 2022

Δελτίο Τύπου: Η νέα κρεμαστή κερκίδα στο κλειστό Γυμναστήριο 'Ν. Γραμματικός' είναι γεγονός στον Δήμο Σαλαμίνας

Σαλαμίνα, 18.02.2022

Άλλη μια δέσμευση μας έγινε πραγματικότητα.

Ύστερα από αίτημα των αθλητικών συλλόγων, που αγωνίζονται στο κλειστό γυμναστήριο 'Ν. Γραμματικός', η νέα κρεμαστή κερκίδα είναι γεγονός.

Με τον τρόπο αυτό αυξήσαμε την χωρητικότητα του γηπέδου ενώ παράλληλα δημιουργήθηκε χώρος για τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Το κόστος της κατασκευής είναι από ίδιους πόρους του ΝΠΔΔ ΑΚΟΙΠΟΠ.

Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο του Σ.Ε.Φ. κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, που συνέδραμε στο έργο με την δωρεά των καθισμάτων.

Εκ Γραφείου Τύπου


159 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/2/22 13:25

    Εχετε μεγάλη πλακα,για ποια δέσμευση βρε ανίκανοι μιλάτε ??????? Για την δωρεά της προέδρου και των σούπερ μάρκετ για να κάντε πολιτική??????

    Πραγματικά είστε για πολλά γέλια τελικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/22 05:27

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/2/22 14:21

      ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΕΞΩ ΤΑ ΒΛΈΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/2/22 13:35

    Είναι οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες από συστάσεως του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/2/22 13:35

    Ανώνυμος18/2/22 14:07

    ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΕ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΟΙ ΦΕΡΥΜΠΟΤΑΤΖΙΔΕΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ SITE ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΖΟΥΝ 400 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΡΕ ΠΟΥΦΤ ΤΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕΣ ΧΗΡΕΣ ΕΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΛΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΦΤΙΑΞΑΤΕ 40 ΦΕΡΥΜΠΟΤ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 15 ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥΓΓΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ 2ΟΡΩΦΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΡΗΣΗ. ΡΕ ΠΟΥΦ ΠΟΥ ΘΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΔΕΝΜ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΕΦΥΡΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΣΑΠΟΥΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ???? ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ???? ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΡΕ ΑΝΑΜΟΥΝΟΥ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/2/22 15:34

      Για τα 800.000 που περνει το λιμενικό ταμείο ΜΟΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
      ΠΟΛΛΑ τα λεφτά Άρη.

      Ετοιμαστείτε σας έρχεται!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/2/22 16:10

      μο η τρελη με την μανικα μο που ειναι εχει κατσει μεσα στο καυλοσπιτο της μανας της μο που κερατωνε τον αντρα της μο

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/2/22 05:32

      «Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»,
      Αγαπητή η Βάσω Μπόγρη αλλά πιο αγαπητή η αλήθεια η οποία αποκρύπτεται από την κα Ανιπεριφερειάρχη

      Το 2018 ο κ. Αθανασιάδης, Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2011-2014 σε συνέντευξή του, ανέφερε για τα έργα τα οποία αφορούσαν το νησί μας την πιο πάνω περίοδο
      “Τα έργα που αφορούσαν το νησί της Σαλαμίνας ήταν πράγματι πάμπολλα την τετραετία 2011 – 14. Ο Δήμος της Σαλαμίνας ήταν ένας από τους λίγους Δήμους με τόσο τεράστια απορροφητικότητα, την περίοδο που ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ να έχει δήμαρχο τον Γ. Τσαβαρή . Τι να πρωτοθυμηθώ;
      • Τα όμβρια; (έργο που εκτελείται μέχρι σήμερα πλησίον του Δημαρχείου)
      • Την αποχέτευση των λυμάτων;
      • Τον Παιδικό Σταθμό των Παλουκίων;
      • Το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού της Φανερωμένης;
      • Τα δύο κονδύλια των 500.000€ το καθένα που εγκρίθηκαν για την οδοποιία;
      • Ή το μεγάλο έργο που μετά λύπης μου απένταξαν, του Κλειστού Γυμναστηρίου των Αμπελακίων, προϋπολογισμού 3,5εκ.€, το οποίο είχε ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής;

      ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 80 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!!!

      Στέκομαι λοιπόν στο τελευταίο έργο για να απαντήσω στην κα Μπόγρη , όσον αφορά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τις «Επισκευές στο Στάδιο Αίαντας και στο κλειστό Γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης στη Σαλαμίνα ύψους 1.200.000 ευρώ από πόρους της Περιφέρειας»

      Ένα έργο που θα ήταν στολίδι για την Σαλαμίνα και θα υπήρχε σήμερα στα Αμπελάκια θα ήταν το κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο εντάχθηκε στα ΠΕΠ Αττικής. Δυστυχώς το έργο απεντάχθηκε μετά από συνεννόηση πρ. Διοικήσεως Δήμου και κου Χατζηπέρου.
      Το έργο απεντάχθηκε, αλλά τα 3,5 εκατομμύρια είχαν ήδη δεσμευτεί από Περιφέρεια με Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Κατσικάρη και Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή . Έτσι λοιπόν επί κου Χατζηπέρου τα 3,5 εκατ από το έργο το οποίο απένταξαν, προγραμματίστηκαν και ψηφίστηκαν τα εξής έργα. :
      1. «Συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση Κέντρου Νεότητας Σαλαμίνας» ύψους 460.000,00€ ( Το έργο εκτελέστηκε το 2018)
      2. Συντήρηση και βελτίωση του γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας (προϋπολογισμού 520.000 ευρώ με ΦΠΑ), . (Το έργο εκτελέστηκε 2016)
      3. Εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Αίαντας (κατασκευή νέου συνθετικού χλοοτάπητα, κατασκευή νέου αθλητικού δαπέδου στίβου συντήρηση περίφραξης και μεταλλικών κατασκευών συντήρηση αποδυτηρίων και εξωτερικών εγκαταστάσεων, συντήρηση φωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.
      4. Εργασίες και κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων) και στο γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης (κατασκευή νέου συνθετικού ελαστικού αθλητικού δαπέδου, επισκευή μεταλλικής στέγης συντήρηση αποδυτηρίων, χρωματισμών, ηλεκτροφωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.

      Τα δύο πρώτα έργα ήδη είχαν εκτελεστεί από την προηγούμενη Περιφέρεια και τα οποία είχε δημοπρατήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
      Τα δύο τελευταία έργα ανακοίνωσε η κα Μπόγρη τα οποία όπως ανέφερα, είχαν ψηφιστεί προγραμματιστεί από τον κ. Χατζηπέρο και ενώ οι πόροι υπήρχαν από την προηγούμενη Περιφέρεια με Περιφερειάρχη τον κ. Σγουρό και Δήμαρχο Σαλαμίνας τον Γιάννη Τσαβαρή .

      Η αλήθεια είναι μία και πρέπει να λέγεται και πάντοτε να γνωρίζουμε ότι αργά ή γρήγορα λάμπει. Όσο να θέλει κάποιος να την αποκρύψει δεν μπορεί. Το μόνο που κάνει είναι να εκτίθεται. Ο πολιτικός Πολιτισμός επιβάλλει να λέμε ποιοι προσπάθησαν και ποιοι εξασφάλισαν τα χρήματα για ένα έργο, το οποίο ανακοινώνεται μια δεδομένη στιγμή ή εγκαινιάζεται.
      ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος19/2/22 13:46

    Κυρία Μαρία θα μπορούσε Ο Δήμαρχος αν ήταν καλός πολιτικός (γιατι δικηγόρος απ΄’ ότι αποδείχτηκε δεν είναι) Θα μπορούσε να το περάσει ανώδυνα για να μην εκτεθει ο ιδιος η συντροφός του αλλα και οι σύμβουλοι του και καταλάβει ο κόσμος ποιος βρηκε την λάθος ορολογία του καταστατικού σας.Να σας έλεγε παρ΄ότι βρηκα αυτή την λάθος διατύπωση του καταστατικού σας και κανω την επιθυμια των γονέων σας να γίνει ΚΑΠΗ. 0πως γραψατε και ειδαμε και το πρακτικό που ανεβάσατε ότι δεσμεύτηκε δημόσια στην Γενική σας Συνέλευση. Όχι να αφήνει τον κο Τζαβαρη να τον εκθετει τον ίδιο και την συζυγο του που και οι δυο απο ότι διαβαζουμε ηταν παροντες στην Γενική Συνέλευση . Με αυτό τον τρόπο πιστεύω θα σας κέρδισε και εσας και όλο το Συλλογο σας.Πιστευω ότι θα σταματούσατε να γράφεται τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στο νησί και θα τα βλέπατε ρόδινα όπως κάνατε στην αρχή πριν γίνει η ζημιά στην παραλία σας. Τώρα τόσο μένος για μια λέξη?? Αλλα ειπαμε ο άνθρωπος δεν είναι ουτε πολιτικός όπως ο συνεργάτης του ο καινούργιος ,ούτε Δικηγόρος όπως καταλάβαμε από τα συμβάντα!! Εφόσον ένας απλός τ. Δήμαρχος του έβαλε τα γυαλιά.Αλλά τι περιμένετε από ένα Δήμαρχο που δίνει συγχαρητήρια στο Εαυτό του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/22 05:38

      «Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»,
      Αγαπητή η Βάσω Μπόγρη αλλά πιο αγαπητή η αλήθεια η οποία αποκρύπτεται από την κα Ανιπεριφερειάρχη

      Το 2018 ο κ. Αθανασιάδης, Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2011-2014 σε συνέντευξή του, ανέφερε για τα έργα τα οποία αφορούσαν το νησί μας την πιο πάνω περίοδο
      “Τα έργα που αφορούσαν το νησί της Σαλαμίνας ήταν πράγματι πάμπολλα την τετραετία 2011 – 14. Ο Δήμος της Σαλαμίνας ήταν ένας από τους λίγους Δήμους με τόσο τεράστια απορροφητικότητα, την περίοδο που ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ να έχει δήμαρχο τον Γ. Τσαβαρή . Τι να πρωτοθυμηθώ;
      • Τα όμβρια; (έργο που εκτελείται μέχρι σήμερα πλησίον του Δημαρχείου)
      • Την αποχέτευση των λυμάτων;
      • Τον Παιδικό Σταθμό των Παλουκίων;
      • Το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού της Φανερωμένης;
      • Τα δύο κονδύλια των 500.000€ το καθένα που εγκρίθηκαν για την οδοποιία;
      • Ή το μεγάλο έργο που μετά λύπης μου απένταξαν, του Κλειστού Γυμναστηρίου των Αμπελακίων, προϋπολογισμού 3,5εκ.€, το οποίο είχε ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής;

      ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 80 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!!!

      Στέκομαι λοιπόν στο τελευταίο έργο για να απαντήσω στην κα Μπόγρη , όσον αφορά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τις «Επισκευές στο Στάδιο Αίαντας και στο κλειστό Γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης στη Σαλαμίνα ύψους 1.200.000 ευρώ από πόρους της Περιφέρειας»

      Ένα έργο που θα ήταν στολίδι για την Σαλαμίνα και θα υπήρχε σήμερα στα Αμπελάκια θα ήταν το κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο εντάχθηκε στα ΠΕΠ Αττικής. Δυστυχώς το έργο απεντάχθηκε μετά από συνεννόηση πρ. Διοικήσεως Δήμου και κου Χατζηπέρου.
      Το έργο απεντάχθηκε, αλλά τα 3,5 εκατομμύρια είχαν ήδη δεσμευτεί από Περιφέρεια με Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Κατσικάρη και Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή . Έτσι λοιπόν επί κου Χατζηπέρου τα 3,5 εκατ από το έργο το οποίο απένταξαν, προγραμματίστηκαν και ψηφίστηκαν τα εξής έργα. :
      1. «Συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση Κέντρου Νεότητας Σαλαμίνας» ύψους 460.000,00€ ( Το έργο εκτελέστηκε το 2018)
      2. Συντήρηση και βελτίωση του γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας (προϋπολογισμού 520.000 ευρώ με ΦΠΑ), . (Το έργο εκτελέστηκε 2016)
      3. Εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Αίαντας (κατασκευή νέου συνθετικού χλοοτάπητα, κατασκευή νέου αθλητικού δαπέδου στίβου συντήρηση περίφραξης και μεταλλικών κατασκευών συντήρηση αποδυτηρίων και εξωτερικών εγκαταστάσεων, συντήρηση φωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.
      4. Εργασίες και κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων) και στο γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης (κατασκευή νέου συνθετικού ελαστικού αθλητικού δαπέδου, επισκευή μεταλλικής στέγης συντήρηση αποδυτηρίων, χρωματισμών, ηλεκτροφωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.

      Τα δύο πρώτα έργα ήδη είχαν εκτελεστεί από την προηγούμενη Περιφέρεια και τα οποία είχε δημοπρατήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
      Τα δύο τελευταία έργα ανακοίνωσε η κα Μπόγρη τα οποία όπως ανέφερα, είχαν ψηφιστεί προγραμματιστεί από τον κ. Χατζηπέρο και ενώ οι πόροι υπήρχαν από την προηγούμενη Περιφέρεια με Περιφερειάρχη τον κ. Σγουρό και Δήμαρχο Σαλαμίνας τον Γιάννη Τσαβαρή .

      Η αλήθεια είναι μία και πρέπει να λέγεται και πάντοτε να γνωρίζουμε ότι αργά ή γρήγορα λάμπει. Όσο να θέλει κάποιος να την αποκρύψει δεν μπορεί. Το μόνο που κάνει είναι να εκτίθεται. Ο πολιτικός Πολιτισμός επιβάλλει να λέμε ποιοι προσπάθησαν και ποιοι εξασφάλισαν τα χρήματα για ένα έργο, το οποίο ανακοινώνεται μια δεδομένη στιγμή ή εγκαινιάζεται.
      ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος19/2/22 14:07

    Καπετανάκη Άσε να μιλήσει κανένας άλλος για κουκούλες για ανώνυμα κανένας άλλος ρε παιδί μου Άσε που σου λέω να μιλήσει κανένας άλλος Όχι εσύ Όχι εσύ εγώ ιατρικής των ανώνυμων ο ιδρυτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/2/22 14:28

    Ρε κοίτα ποιοι μιλάνε μιλάνε αυτοί που τους πιάσανε και τους ξεφτίλισαν πανελλαδικά ποιοι μιλάνε ρε Μαζευτείτε λίγο ρε ξεχνάτε ότι είχε παιδιά άνεργα καλά σαν άνεργο παιδί θα υποστηρίξεις και εσύ την Εύη την ξεχνάς που τα τούβλα την ξεχνάς φαίνεται Δεν τελείωσε αυτό το θέμα και το ξέρεις πολύ καλά στην ώρα τους θα έρθει και αυτό γιατί δεν ξεχνιέται τίποτα Αυτό να ξέρεις ότι έχει πάρει το δρόμο του Όσον αφορά το άλλο δεν έχει πάρει το δρόμο του θα βγει και το άλλο που να ξέρεις ότι ο χοντρός λέει για αυτόν που έπαιρνε τα τούβλα και ο άλλος ο Δρακουμέλ από κει να το ξέρεις Δεν τελείωσε τίποτα λεβέντη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/2/22 14:36

    εσύ Μιχάλη το ξέρεις πολύ καλά ψηφίσαμε Ρούλα και μας βγήκε μήνας ψηφίσαμε Ρούλα και μας βρήκε μήνας και μετά ξέρεις τι έγινε εκεί να μη διεθνής ρεζίλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/22 05:32

      «Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»,
      Αγαπητή η Βάσω Μπόγρη αλλά πιο αγαπητή η αλήθεια η οποία αποκρύπτεται από την κα Ανιπεριφερειάρχη

      Το 2018 ο κ. Αθανασιάδης, Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2011-2014 σε συνέντευξή του, ανέφερε για τα έργα τα οποία αφορούσαν το νησί μας την πιο πάνω περίοδο
      “Τα έργα που αφορούσαν το νησί της Σαλαμίνας ήταν πράγματι πάμπολλα την τετραετία 2011 – 14. Ο Δήμος της Σαλαμίνας ήταν ένας από τους λίγους Δήμους με τόσο τεράστια απορροφητικότητα, την περίοδο που ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ να έχει δήμαρχο τον Γ. Τσαβαρή . Τι να πρωτοθυμηθώ;
      • Τα όμβρια; (έργο που εκτελείται μέχρι σήμερα πλησίον του Δημαρχείου)
      • Την αποχέτευση των λυμάτων;
      • Τον Παιδικό Σταθμό των Παλουκίων;
      • Το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού της Φανερωμένης;
      • Τα δύο κονδύλια των 500.000€ το καθένα που εγκρίθηκαν για την οδοποιία;
      • Ή το μεγάλο έργο που μετά λύπης μου απένταξαν, του Κλειστού Γυμναστηρίου των Αμπελακίων, προϋπολογισμού 3,5εκ.€, το οποίο είχε ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής;

      ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 80 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!!!

      Στέκομαι λοιπόν στο τελευταίο έργο για να απαντήσω στην κα Μπόγρη , όσον αφορά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τις «Επισκευές στο Στάδιο Αίαντας και στο κλειστό Γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης στη Σαλαμίνα ύψους 1.200.000 ευρώ από πόρους της Περιφέρειας»

      Ένα έργο που θα ήταν στολίδι για την Σαλαμίνα και θα υπήρχε σήμερα στα Αμπελάκια θα ήταν το κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο εντάχθηκε στα ΠΕΠ Αττικής. Δυστυχώς το έργο απεντάχθηκε μετά από συνεννόηση πρ. Διοικήσεως Δήμου και κου Χατζηπέρου.
      Το έργο απεντάχθηκε, αλλά τα 3,5 εκατομμύρια είχαν ήδη δεσμευτεί από Περιφέρεια με Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Κατσικάρη και Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή . Έτσι λοιπόν επί κου Χατζηπέρου τα 3,5 εκατ από το έργο το οποίο απένταξαν, προγραμματίστηκαν και ψηφίστηκαν τα εξής έργα. :
      1. «Συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση Κέντρου Νεότητας Σαλαμίνας» ύψους 460.000,00€ ( Το έργο εκτελέστηκε το 2018)
      2. Συντήρηση και βελτίωση του γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας (προϋπολογισμού 520.000 ευρώ με ΦΠΑ), . (Το έργο εκτελέστηκε 2016)
      3. Εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Αίαντας (κατασκευή νέου συνθετικού χλοοτάπητα, κατασκευή νέου αθλητικού δαπέδου στίβου συντήρηση περίφραξης και μεταλλικών κατασκευών συντήρηση αποδυτηρίων και εξωτερικών εγκαταστάσεων, συντήρηση φωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.
      4. Εργασίες και κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων) και στο γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης (κατασκευή νέου συνθετικού ελαστικού αθλητικού δαπέδου, επισκευή μεταλλικής στέγης συντήρηση αποδυτηρίων, χρωματισμών, ηλεκτροφωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.

      Τα δύο πρώτα έργα ήδη είχαν εκτελεστεί από την προηγούμενη Περιφέρεια και τα οποία είχε δημοπρατήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
      Τα δύο τελευταία έργα ανακοίνωσε η κα Μπόγρη τα οποία όπως ανέφερα, είχαν ψηφιστεί προγραμματιστεί από τον κ. Χατζηπέρο και ενώ οι πόροι υπήρχαν από την προηγούμενη Περιφέρεια με Περιφερειάρχη τον κ. Σγουρό και Δήμαρχο Σαλαμίνας τον Γιάννη Τσαβαρή .

      Η αλήθεια είναι μία και πρέπει να λέγεται και πάντοτε να γνωρίζουμε ότι αργά ή γρήγορα λάμπει. Όσο να θέλει κάποιος να την αποκρύψει δεν μπορεί. Το μόνο που κάνει είναι να εκτίθεται. Ο πολιτικός Πολιτισμός επιβάλλει να λέμε ποιοι προσπάθησαν και ποιοι εξασφάλισαν τα χρήματα για ένα έργο, το οποίο ανακοινώνεται μια δεδομένη στιγμή ή εγκαινιάζεται.
      ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος19/2/22 14:39

    «Ενίσχυση ύψους 27,7 εκατ. ευρώ σε 100 μικρούς νησιωτικούς και ορεινούς δήμους»

    Ένα εξαιρετικό νέο για το Αγκίστρι και την Ύδρα αφού οι Αντίστοιχοι δήμοι θα λάβουν από το Υπουργείο Εσωτερικών επιπλέον ενίσχυση 14% σε σχέση με την περσινή χρονιά. Επίσης στην κατανομή περιλαμβάνονται νησιωτικοί δήμοι της ΠΕ Νήσων. Τα Κύθηρα, ο Πόρος και οι Σπέτσες!
    Το ποσό ενίσχυσης είναι :
    Αγκίστρι 228.300,00€
    Κύθηρα 249.700,00€
    Πόρος 249.700,00€
    Σπετσών 249.500,00€
    Ύδρας. 248.000,00€
    Θερμές ευχαριστίες στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα για την αύξηση της ενίσχυσης των νησιωτικών δήμων της ΠΕ Νήσων και την επέκταση της ενίσχυσης στα μικρά νησιά της Αττικής μας σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την ανάπτυξη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/2/22 14:40

      αυτή την ανακοίνωση την έχει βγάλει η κυρία μπόγρη Σαλαμίνα απών

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/2/22 15:39

      Φυσικά και απών,δεν θα κάνει και χρεει δημάρχου,όσοι ενδιαφέρθηκαν εντάχθηκαν στο πρόγραμμα,ο δικός μας τρέχει για φωτογραφίες.

      Φάτε φωτογραφίες τώρα,και άλλο δήμοι να περνούν 250.000 ευρώ !

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος19/2/22 16:07

    Ρε αυτός ο κουκοζαιος
    Και ο Κλανιδιωτης πόσο UFO είναι βρε παιδιά ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/2/22 17:16

      Αυτοί οι δύο που λες "παίζει" να έχουν 100 κιλα το κάθε παπαρι και γραφουν όχι μόνο δημόσια με το ονομα τους αλλά και με στοιχεία,μέχρι τότε μωρη ποντικομαμη γρσφε εδώ της μαλακίες σου γιατί σε βλέπω πολύ πονεμένο....μαλλον αυτοί η δύο σου έχουν κάνει την μπιθα εσένα και του αφεντικού σου σαν το χωνί του μούστου!

      Τώρα ποντικα βρισε ελεύθερα!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/2/22 05:27

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος19/2/22 16:11

    Ανώνυμος19/2/22 13:35

    Ανώνυμος18/2/22 14:07

    ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΕ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΟΙ ΦΕΡΥΜΠΟΤΑΤΖΙΔΕΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ SITE ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΖΟΥΝ 400 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΡΕ ΠΟΥΦΤ ΤΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕΣ ΧΗΡΕΣ ΕΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΛΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΦΤΙΑΞΑΤΕ 40 ΦΕΡΥΜΠΟΤ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 15 ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥΓΓΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ 2ΟΡΩΦΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΡΗΣΗ. ΡΕ ΠΟΥΦ ΠΟΥ ΘΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΔΕΝΜ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΕΦΥΡΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΣΑΠΟΥΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ???? ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ???? ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΡΕ ΑΝΑΜΟΥΝΟΥ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/22 05:31

      «Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»,
      Αγαπητή η Βάσω Μπόγρη αλλά πιο αγαπητή η αλήθεια η οποία αποκρύπτεται από την κα Ανιπεριφερειάρχη

      Το 2018 ο κ. Αθανασιάδης, Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2011-2014 σε συνέντευξή του, ανέφερε για τα έργα τα οποία αφορούσαν το νησί μας την πιο πάνω περίοδο
      “Τα έργα που αφορούσαν το νησί της Σαλαμίνας ήταν πράγματι πάμπολλα την τετραετία 2011 – 14. Ο Δήμος της Σαλαμίνας ήταν ένας από τους λίγους Δήμους με τόσο τεράστια απορροφητικότητα, την περίοδο που ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ να έχει δήμαρχο τον Γ. Τσαβαρή . Τι να πρωτοθυμηθώ;
      • Τα όμβρια; (έργο που εκτελείται μέχρι σήμερα πλησίον του Δημαρχείου)
      • Την αποχέτευση των λυμάτων;
      • Τον Παιδικό Σταθμό των Παλουκίων;
      • Το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού της Φανερωμένης;
      • Τα δύο κονδύλια των 500.000€ το καθένα που εγκρίθηκαν για την οδοποιία;
      • Ή το μεγάλο έργο που μετά λύπης μου απένταξαν, του Κλειστού Γυμναστηρίου των Αμπελακίων, προϋπολογισμού 3,5εκ.€, το οποίο είχε ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής;

      ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 80 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!!!

      Στέκομαι λοιπόν στο τελευταίο έργο για να απαντήσω στην κα Μπόγρη , όσον αφορά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τις «Επισκευές στο Στάδιο Αίαντας και στο κλειστό Γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης στη Σαλαμίνα ύψους 1.200.000 ευρώ από πόρους της Περιφέρειας»

      Ένα έργο που θα ήταν στολίδι για την Σαλαμίνα και θα υπήρχε σήμερα στα Αμπελάκια θα ήταν το κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο εντάχθηκε στα ΠΕΠ Αττικής. Δυστυχώς το έργο απεντάχθηκε μετά από συνεννόηση πρ. Διοικήσεως Δήμου και κου Χατζηπέρου.
      Το έργο απεντάχθηκε, αλλά τα 3,5 εκατομμύρια είχαν ήδη δεσμευτεί από Περιφέρεια με Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Κατσικάρη και Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή . Έτσι λοιπόν επί κου Χατζηπέρου τα 3,5 εκατ από το έργο το οποίο απένταξαν, προγραμματίστηκαν και ψηφίστηκαν τα εξής έργα. :
      1. «Συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση Κέντρου Νεότητας Σαλαμίνας» ύψους 460.000,00€ ( Το έργο εκτελέστηκε το 2018)
      2. Συντήρηση και βελτίωση του γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας (προϋπολογισμού 520.000 ευρώ με ΦΠΑ), . (Το έργο εκτελέστηκε 2016)
      3. Εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Αίαντας (κατασκευή νέου συνθετικού χλοοτάπητα, κατασκευή νέου αθλητικού δαπέδου στίβου συντήρηση περίφραξης και μεταλλικών κατασκευών συντήρηση αποδυτηρίων και εξωτερικών εγκαταστάσεων, συντήρηση φωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.
      4. Εργασίες και κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων) και στο γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης (κατασκευή νέου συνθετικού ελαστικού αθλητικού δαπέδου, επισκευή μεταλλικής στέγης συντήρηση αποδυτηρίων, χρωματισμών, ηλεκτροφωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.

      Τα δύο πρώτα έργα ήδη είχαν εκτελεστεί από την προηγούμενη Περιφέρεια και τα οποία είχε δημοπρατήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
      Τα δύο τελευταία έργα ανακοίνωσε η κα Μπόγρη τα οποία όπως ανέφερα, είχαν ψηφιστεί προγραμματιστεί από τον κ. Χατζηπέρο και ενώ οι πόροι υπήρχαν από την προηγούμενη Περιφέρεια με Περιφερειάρχη τον κ. Σγουρό και Δήμαρχο Σαλαμίνας τον Γιάννη Τσαβαρή .

      Η αλήθεια είναι μία και πρέπει να λέγεται και πάντοτε να γνωρίζουμε ότι αργά ή γρήγορα λάμπει. Όσο να θέλει κάποιος να την αποκρύψει δεν μπορεί. Το μόνο που κάνει είναι να εκτίθεται. Ο πολιτικός Πολιτισμός επιβάλλει να λέμε ποιοι προσπάθησαν και ποιοι εξασφάλισαν τα χρήματα για ένα έργο, το οποίο ανακοινώνεται μια δεδομένη στιγμή ή εγκαινιάζεται.
      ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος19/2/22 17:21

    κύριε Αθανασίου τα βρίσκετε όλα και τα λέτε έξω από τα δόντια όλα μιλάτε για Σκουζέ μιλάτε για τα όλα ο άλλος Καθάρισε και το ξέρεις έτσι καθάρισε η προηγούμενη ξέρεις ότι η Τατιάνα η Τατιάνα δεν έχει καθαρίσει ακόμα η Τατιάνα Δεν το ξέρεις δεν το ξέρεις Κοίτα σε λίγες μέρες να το μάθεις Κοίτα σε λίγες μέρες να το μάθεις τίποτα άλλο δεν έχω να σου πω μη μιλάς για Σκουζέ στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί δεν μιλάνε για σκοινί πίστεψέ το πίστεψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος19/2/22 17:24

    ΕΝΑΣ ΑΣΤΡΟΝΑΎΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΡΙΈΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΎΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΌ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΓΚΑ,ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ?

    ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΆΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΟΥΛΕΣ Ε και ο πελντές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/2/22 17:25

    Μιας και ο κύριος Νάννος Μιχάλης μας τα λέει έξω από τα Δόντια Δεν μας λέει λίγο για τα τηλέφωνα ποιον περνάνε ρε παιδί μου ποιο πενταψήφιο περνάνε ποιον αστρολόγο περνάνε 8.500 το ξέρεις κύριε Νάννο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/2/22 18:59

      800.000 δηλώνει εισφορές προς το ΛΤΣ η κοινοπραξία,και 265.000 το λιμενικό ταμείο,οοοοοοοοεεεεεεεοοοοοοοοο,Η 535.000 που είναι??????????????????????????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/2/22 05:26

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/2/22 05:31

      «Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»,
      Αγαπητή η Βάσω Μπόγρη αλλά πιο αγαπητή η αλήθεια η οποία αποκρύπτεται από την κα Ανιπεριφερειάρχη

      Το 2018 ο κ. Αθανασιάδης, Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2011-2014 σε συνέντευξή του, ανέφερε για τα έργα τα οποία αφορούσαν το νησί μας την πιο πάνω περίοδο
      “Τα έργα που αφορούσαν το νησί της Σαλαμίνας ήταν πράγματι πάμπολλα την τετραετία 2011 – 14. Ο Δήμος της Σαλαμίνας ήταν ένας από τους λίγους Δήμους με τόσο τεράστια απορροφητικότητα, την περίοδο που ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ να έχει δήμαρχο τον Γ. Τσαβαρή . Τι να πρωτοθυμηθώ;
      • Τα όμβρια; (έργο που εκτελείται μέχρι σήμερα πλησίον του Δημαρχείου)
      • Την αποχέτευση των λυμάτων;
      • Τον Παιδικό Σταθμό των Παλουκίων;
      • Το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού της Φανερωμένης;
      • Τα δύο κονδύλια των 500.000€ το καθένα που εγκρίθηκαν για την οδοποιία;
      • Ή το μεγάλο έργο που μετά λύπης μου απένταξαν, του Κλειστού Γυμναστηρίου των Αμπελακίων, προϋπολογισμού 3,5εκ.€, το οποίο είχε ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής;

      ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 80 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!!!

      Στέκομαι λοιπόν στο τελευταίο έργο για να απαντήσω στην κα Μπόγρη , όσον αφορά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τις «Επισκευές στο Στάδιο Αίαντας και στο κλειστό Γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης στη Σαλαμίνα ύψους 1.200.000 ευρώ από πόρους της Περιφέρειας»

      Ένα έργο που θα ήταν στολίδι για την Σαλαμίνα και θα υπήρχε σήμερα στα Αμπελάκια θα ήταν το κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο εντάχθηκε στα ΠΕΠ Αττικής. Δυστυχώς το έργο απεντάχθηκε μετά από συνεννόηση πρ. Διοικήσεως Δήμου και κου Χατζηπέρου.
      Το έργο απεντάχθηκε, αλλά τα 3,5 εκατομμύρια είχαν ήδη δεσμευτεί από Περιφέρεια με Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Κατσικάρη και Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή . Έτσι λοιπόν επί κου Χατζηπέρου τα 3,5 εκατ από το έργο το οποίο απένταξαν, προγραμματίστηκαν και ψηφίστηκαν τα εξής έργα. :
      1. «Συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση Κέντρου Νεότητας Σαλαμίνας» ύψους 460.000,00€ ( Το έργο εκτελέστηκε το 2018)
      2. Συντήρηση και βελτίωση του γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας (προϋπολογισμού 520.000 ευρώ με ΦΠΑ), . (Το έργο εκτελέστηκε 2016)
      3. Εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Αίαντας (κατασκευή νέου συνθετικού χλοοτάπητα, κατασκευή νέου αθλητικού δαπέδου στίβου συντήρηση περίφραξης και μεταλλικών κατασκευών συντήρηση αποδυτηρίων και εξωτερικών εγκαταστάσεων, συντήρηση φωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.
      4. Εργασίες και κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων) και στο γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης (κατασκευή νέου συνθετικού ελαστικού αθλητικού δαπέδου, επισκευή μεταλλικής στέγης συντήρηση αποδυτηρίων, χρωματισμών, ηλεκτροφωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.

      Τα δύο πρώτα έργα ήδη είχαν εκτελεστεί από την προηγούμενη Περιφέρεια και τα οποία είχε δημοπρατήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
      Τα δύο τελευταία έργα ανακοίνωσε η κα Μπόγρη τα οποία όπως ανέφερα, είχαν ψηφιστεί προγραμματιστεί από τον κ. Χατζηπέρο και ενώ οι πόροι υπήρχαν από την προηγούμενη Περιφέρεια με Περιφερειάρχη τον κ. Σγουρό και Δήμαρχο Σαλαμίνας τον Γιάννη Τσαβαρή .

      Η αλήθεια είναι μία και πρέπει να λέγεται και πάντοτε να γνωρίζουμε ότι αργά ή γρήγορα λάμπει. Όσο να θέλει κάποιος να την αποκρύψει δεν μπορεί. Το μόνο που κάνει είναι να εκτίθεται. Ο πολιτικός Πολιτισμός επιβάλλει να λέμε ποιοι προσπάθησαν και ποιοι εξασφάλισαν τα χρήματα για ένα έργο, το οποίο ανακοινώνεται μια δεδομένη στιγμή ή εγκαινιάζεται.
      ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος19/2/22 17:56

    Πάντως η κυρία Νάννου μέσα στο συμβούλιο είχε πει να παραμείνει εκεί που είναι το ΚΑΠΗ στο Αιάντειο και όχι να πάει κάπου αλλού πραγματικά του είχε πει αλλά στην ψηφοφορία βγήκε έξω για να μη χαλάσει χατίρι αξίες και με το χώρο φύλαξης και με τον αστυφύλακα δεν γίνεται Αλλά μέσα του είπε αυτό δεν σημαίνει τίποτα να μας ζορίζουν ένα κτίριο μπορεί να μας το δώσουν κάπου που να μην κάνει να έχει σκαλιά ή να μην είναι προσβάσιμο δεν πρέπει να πάμε πρέπει να μείνει στο χωριό είχε πει η κυρία νάννου αλλά στην ψηφοφορία βγήκε απέξω και με το χώρο φύλαξης και με τον αστυφύλαξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/2/22 18:31

      βγηκε εξω για να μην γινει ρεζυλι οπως θα γινεται εσεις μολις ανεβασετε την αποφαση που πηρατε Ξεκινησε απο ενημερωση και καταληξε σε αποφαση αντε ανεβαστε την ντε Για να δουμε τι θα σας εχει κανει παλι ο καινουργιος συνεργατης σας δειχνοντας
      και διαβαζοντας λάθος άρθρο

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος19/2/22 19:01

    Ρε συ έχεις πολύ πλακα χαχαχαχαχαχαχαχχααχχα μόνος σου γράφεις μόνος σου απαντάς;;;;;;;;;;
    Θεός χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/22 05:33

      «Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»,
      Αγαπητή η Βάσω Μπόγρη αλλά πιο αγαπητή η αλήθεια η οποία αποκρύπτεται από την κα Ανιπεριφερειάρχη

      Το 2018 ο κ. Αθανασιάδης, Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2011-2014 σε συνέντευξή του, ανέφερε για τα έργα τα οποία αφορούσαν το νησί μας την πιο πάνω περίοδο
      “Τα έργα που αφορούσαν το νησί της Σαλαμίνας ήταν πράγματι πάμπολλα την τετραετία 2011 – 14. Ο Δήμος της Σαλαμίνας ήταν ένας από τους λίγους Δήμους με τόσο τεράστια απορροφητικότητα, την περίοδο που ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ να έχει δήμαρχο τον Γ. Τσαβαρή . Τι να πρωτοθυμηθώ;
      • Τα όμβρια; (έργο που εκτελείται μέχρι σήμερα πλησίον του Δημαρχείου)
      • Την αποχέτευση των λυμάτων;
      • Τον Παιδικό Σταθμό των Παλουκίων;
      • Το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού της Φανερωμένης;
      • Τα δύο κονδύλια των 500.000€ το καθένα που εγκρίθηκαν για την οδοποιία;
      • Ή το μεγάλο έργο που μετά λύπης μου απένταξαν, του Κλειστού Γυμναστηρίου των Αμπελακίων, προϋπολογισμού 3,5εκ.€, το οποίο είχε ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής;

      ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 80 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!!!

      Στέκομαι λοιπόν στο τελευταίο έργο για να απαντήσω στην κα Μπόγρη , όσον αφορά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τις «Επισκευές στο Στάδιο Αίαντας και στο κλειστό Γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης στη Σαλαμίνα ύψους 1.200.000 ευρώ από πόρους της Περιφέρειας»

      Ένα έργο που θα ήταν στολίδι για την Σαλαμίνα και θα υπήρχε σήμερα στα Αμπελάκια θα ήταν το κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο εντάχθηκε στα ΠΕΠ Αττικής. Δυστυχώς το έργο απεντάχθηκε μετά από συνεννόηση πρ. Διοικήσεως Δήμου και κου Χατζηπέρου.
      Το έργο απεντάχθηκε, αλλά τα 3,5 εκατομμύρια είχαν ήδη δεσμευτεί από Περιφέρεια με Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Κατσικάρη και Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή . Έτσι λοιπόν επί κου Χατζηπέρου τα 3,5 εκατ από το έργο το οποίο απένταξαν, προγραμματίστηκαν και ψηφίστηκαν τα εξής έργα. :
      1. «Συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση Κέντρου Νεότητας Σαλαμίνας» ύψους 460.000,00€ ( Το έργο εκτελέστηκε το 2018)
      2. Συντήρηση και βελτίωση του γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας (προϋπολογισμού 520.000 ευρώ με ΦΠΑ), . (Το έργο εκτελέστηκε 2016)
      3. Εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Αίαντας (κατασκευή νέου συνθετικού χλοοτάπητα, κατασκευή νέου αθλητικού δαπέδου στίβου συντήρηση περίφραξης και μεταλλικών κατασκευών συντήρηση αποδυτηρίων και εξωτερικών εγκαταστάσεων, συντήρηση φωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.
      4. Εργασίες και κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων) και στο γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης (κατασκευή νέου συνθετικού ελαστικού αθλητικού δαπέδου, επισκευή μεταλλικής στέγης συντήρηση αποδυτηρίων, χρωματισμών, ηλεκτροφωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.

      Τα δύο πρώτα έργα ήδη είχαν εκτελεστεί από την προηγούμενη Περιφέρεια και τα οποία είχε δημοπρατήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
      Τα δύο τελευταία έργα ανακοίνωσε η κα Μπόγρη τα οποία όπως ανέφερα, είχαν ψηφιστεί προγραμματιστεί από τον κ. Χατζηπέρο και ενώ οι πόροι υπήρχαν από την προηγούμενη Περιφέρεια με Περιφερειάρχη τον κ. Σγουρό και Δήμαρχο Σαλαμίνας τον Γιάννη Τσαβαρή .

      Η αλήθεια είναι μία και πρέπει να λέγεται και πάντοτε να γνωρίζουμε ότι αργά ή γρήγορα λάμπει. Όσο να θέλει κάποιος να την αποκρύψει δεν μπορεί. Το μόνο που κάνει είναι να εκτίθεται. Ο πολιτικός Πολιτισμός επιβάλλει να λέμε ποιοι προσπάθησαν και ποιοι εξασφάλισαν τα χρήματα για ένα έργο, το οποίο ανακοινώνεται μια δεδομένη στιγμή ή εγκαινιάζεται.
      ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος19/2/22 19:18

    ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!! ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ !!!!!! ΒΑΛΑΜΕ 20 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ!!!!! ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΚΟΙΠΟΠ!!!!! ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ !!!! ΠΟΣΟ ΠΟΣΤΙΣΕ ΣΤΟ ΑΚΟΙΠΟΠ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Ως ΕΞΗΣ . Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο του Σ.Ε.Φ. κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, που συνέδραμε στο έργο με την δωρεά των καθισμάτων. ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ 20-30 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΣΕΙς ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος19/2/22 19:55

    ωρέ μήνα ωρέ μήνα ωρέ μήνα ωρέ μήνα ή λέει δικηγορίνα μήνα Τι λέει η δικηγορίνα μήνα γραμμένα και ραμμένα τι σου κάνανε οι άλλοι ρε κυρά Μίνα σε ξεφτίλισαν στην κούλουρη τρεις γυναίκες και ένας άντρας ή μία από αυτές πραγματικά το ρολόι της ήτανε ήτανε και ένα μήνα μου τι ήτανε κυρά Μίνα μου τι κατέγραφε κυρά μείναν το ρολόι τα γράψανε ολάκερα μείναμε Και σε ξεφτίλισαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος19/2/22 22:53

    Πανικός στις τάξεις της πλειοψηφίας,τώρα προσχώρησε και αυτός εκεί που οι σύμβουλοι του είχαν προσχωρήσει πολύ ποιό μπροστά. Μοναδικός αρχηγός συνδυασμού που του έφυγαν όλοι οι σύμβουλοι!!! Τώρα το παίζει σύμβουλος εκεί που έβριζε, τώρα η πλειοψηφία μάζεψε αυτόν που έβριζε!!! Αυτός που εγκατέλειψε τον εαυτό του ζητά πάλι την ψήφο μας!!! Κακόμοιρε ψηφοφόρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος19/2/22 23:47

    Μερικά πράγματα είναι πολύ παράξενα, τρεις σύμβουλοι του Γιάνναρου έφυγαν και πήγαν με τον γιωργαρο με πολλές κατηγορίες για τον πρώτο και ο δεύτερος τους τραβάει στα
    δικαστήρια και τώρα είναι και οι τρεις υπό την κηδεμονία του, τι θα δούμε ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/22 05:34

      «Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»,
      Αγαπητή η Βάσω Μπόγρη αλλά πιο αγαπητή η αλήθεια η οποία αποκρύπτεται από την κα Ανιπεριφερειάρχη

      Το 2018 ο κ. Αθανασιάδης, Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2011-2014 σε συνέντευξή του, ανέφερε για τα έργα τα οποία αφορούσαν το νησί μας την πιο πάνω περίοδο
      “Τα έργα που αφορούσαν το νησί της Σαλαμίνας ήταν πράγματι πάμπολλα την τετραετία 2011 – 14. Ο Δήμος της Σαλαμίνας ήταν ένας από τους λίγους Δήμους με τόσο τεράστια απορροφητικότητα, την περίοδο που ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ να έχει δήμαρχο τον Γ. Τσαβαρή . Τι να πρωτοθυμηθώ;
      • Τα όμβρια; (έργο που εκτελείται μέχρι σήμερα πλησίον του Δημαρχείου)
      • Την αποχέτευση των λυμάτων;
      • Τον Παιδικό Σταθμό των Παλουκίων;
      • Το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού της Φανερωμένης;
      • Τα δύο κονδύλια των 500.000€ το καθένα που εγκρίθηκαν για την οδοποιία;
      • Ή το μεγάλο έργο που μετά λύπης μου απένταξαν, του Κλειστού Γυμναστηρίου των Αμπελακίων, προϋπολογισμού 3,5εκ.€, το οποίο είχε ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής;

      ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 80 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!!!

      Στέκομαι λοιπόν στο τελευταίο έργο για να απαντήσω στην κα Μπόγρη , όσον αφορά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τις «Επισκευές στο Στάδιο Αίαντας και στο κλειστό Γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης στη Σαλαμίνα ύψους 1.200.000 ευρώ από πόρους της Περιφέρειας»

      Ένα έργο που θα ήταν στολίδι για την Σαλαμίνα και θα υπήρχε σήμερα στα Αμπελάκια θα ήταν το κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο εντάχθηκε στα ΠΕΠ Αττικής. Δυστυχώς το έργο απεντάχθηκε μετά από συνεννόηση πρ. Διοικήσεως Δήμου και κου Χατζηπέρου.
      Το έργο απεντάχθηκε, αλλά τα 3,5 εκατομμύρια είχαν ήδη δεσμευτεί από Περιφέρεια με Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Κατσικάρη και Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή . Έτσι λοιπόν επί κου Χατζηπέρου τα 3,5 εκατ από το έργο το οποίο απένταξαν, προγραμματίστηκαν και ψηφίστηκαν τα εξής έργα. :
      1. «Συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση Κέντρου Νεότητας Σαλαμίνας» ύψους 460.000,00€ ( Το έργο εκτελέστηκε το 2018)
      2. Συντήρηση και βελτίωση του γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας (προϋπολογισμού 520.000 ευρώ με ΦΠΑ), . (Το έργο εκτελέστηκε 2016)
      3. Εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Αίαντας (κατασκευή νέου συνθετικού χλοοτάπητα, κατασκευή νέου αθλητικού δαπέδου στίβου συντήρηση περίφραξης και μεταλλικών κατασκευών συντήρηση αποδυτηρίων και εξωτερικών εγκαταστάσεων, συντήρηση φωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.
      4. Εργασίες και κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων) και στο γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης (κατασκευή νέου συνθετικού ελαστικού αθλητικού δαπέδου, επισκευή μεταλλικής στέγης συντήρηση αποδυτηρίων, χρωματισμών, ηλεκτροφωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.

      Τα δύο πρώτα έργα ήδη είχαν εκτελεστεί από την προηγούμενη Περιφέρεια και τα οποία είχε δημοπρατήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
      Τα δύο τελευταία έργα ανακοίνωσε η κα Μπόγρη τα οποία όπως ανέφερα, είχαν ψηφιστεί προγραμματιστεί από τον κ. Χατζηπέρο και ενώ οι πόροι υπήρχαν από την προηγούμενη Περιφέρεια με Περιφερειάρχη τον κ. Σγουρό και Δήμαρχο Σαλαμίνας τον Γιάννη Τσαβαρή .

      Η αλήθεια είναι μία και πρέπει να λέγεται και πάντοτε να γνωρίζουμε ότι αργά ή γρήγορα λάμπει. Όσο να θέλει κάποιος να την αποκρύψει δεν μπορεί. Το μόνο που κάνει είναι να εκτίθεται. Ο πολιτικός Πολιτισμός επιβάλλει να λέμε ποιοι προσπάθησαν και ποιοι εξασφάλισαν τα χρήματα για ένα έργο, το οποίο ανακοινώνεται μια δεδομένη στιγμή ή εγκαινιάζεται.
      ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ.

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος19/2/22 23:56

    Αληθεια μια ερωτηση να κανω οι ομάδα του Κ.Κ. Ε (Λουλα Σοφια Βασλιης τωρα που εμαθαν ΄ότι ο τέως αργηγός τους πηγε με αλλο κόμμα θα συνεχισουν να ειναι μαζί του Και λολοι μαζί μια παρέα Εισαστε για γέλια σας πούλησαν και το΄κακόθα σνννενοειστε μαζίτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/22 05:28

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος20/2/22 00:15

    κύριε κρανιδιώτη Αύριο το πρωί θα σας στείλω μία φωτογραφίες με το κρητικό αυτοκίνητο που το οδηγάει ο Κώστας ο γιόκας και πήγαινε καθημερινά στη δουλειά στον Πειραιά που είναι αποσπασμένος στην αντιπεριφέρεια στο γραφείο της κυρίας μπόγρη καθημερινά μέσα έξω μόνος του αυτοκινήτου με κρατική Mercedes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος20/2/22 00:37

    10:37 ένα αυτοκίνητο άσπρο Σταμάτησε στον Άγιο Νικόλα και έβγαλε το αυτοκίνητο του δήμου φωτογραφία απέναντι ακριβώς ήταν η κάμερα του μαγαζιού και καταγράφονται σε όλα εντάξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/22 06:54

      Αλήθεια ο Δήμαρχος πότε έβαλε στο πρόγραμμά του να επισκεφτεί την Κυνόσουρα και το Καματερό. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον η επίσκεψή του.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος20/2/22 05:26

    Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


    Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
    Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
    Κα Μπόγρη,

    στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
    Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

    Απάντηση

    Ανώνυμος16/2/22 20:41
    Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
    1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
    2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
    3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
    4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
    4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
    Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
    Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
    Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
    Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
    Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
    Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
    Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
    Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
    Η επιλογή είναι δική σας.
    Mάνος Δερτούζος
    Δημοτικός Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος20/2/22 08:35

    ξέρεις τι σημαίνει να περνάς Με το τζιπ το άσπρο το πολυτελείας με το σύζυγο και να σταματάς 10:37 να βγάζεις φωτογραφία και να τη στέλνεις μετά την ανεβάζω μεγάλο κατόρθωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος20/2/22 08:43

    άσπρο τζιπ πολυτελείας με ξανθιά συνοδηγού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος20/2/22 09:19

    έχεις ωραία φωτογένεια και ο οδηγός και η συνοδηγός ωραία φωτογένεια ωραίο το Jeep έτσι Πολύ ωραίο το τσίμπημα άσπρο σαν χιόνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος20/2/22 09:44

    Πάλι η ξανθιά φταίει είστε πολύ μαλακές τελικά ,και εκεί λάσπη!
    Βγείτε δημόσια να το γράψετε με όνομα και μην πέρνετε παράδειγμα το αφεντικο σας με της στρακα στρουκες.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/22 09:50

      ρε φίλε μην εκτίθεσαι είπαμε η φωτογραφία μιλάει από μόνη της το βίντεο μιλάει από μόνο του Δεν χρειάζεται άσπρο με δύο άτομα ή συνοδηγός ξανθιά Τι να πούμε άλλο

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος20/2/22 09:52

    κάμερα λέει 10:37 Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο παιδιά είναι άσπρο τζιν μεγάλο ξανθιά η συνοδηγός και ο σύζυγος οδηγός μιλάει από μόνο του Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο μην εκτίθεται στην ώρα τους θα δείτε και τη φωτογραφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος20/2/22 09:53

    θα βγει το βιντεάκι και όχι μόνο η φωτογραφία για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για την ξανθιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος20/2/22 10:13

    Πρωί πρωί στο μεροκάματο ,μπράβο μπράβο οι ποντικοί εν δράσει!

    Ρε νούμερα η ξανθιά σας πειράζει σε όλα η ότι ο δήμαρχος έπινε τα ποτάκια του με το υπέρεσιακο οχήμα.

    Σας βαρεθηκαμε κουρασατε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος20/2/22 10:24

    Η νέα κρεμαστή κερκίδα στο κλειστό Γυμναστήριο 'Ν. Γραμματικός' είναι γεγονός στον Δήμο Σαλαμίνας
    H νέα κρεμαστή κρεμάλα στο Δήμο που θα κρεμιεται ένας ένας σύμβουλος πότε θα ειναι γεγονός στο Δήμο Σαλαμίνας Πότε τα εγκαίνια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος20/2/22 11:02

    μες στη βδομάδα θα βγει το βίντεο που δείχνει την ξανθιά να φωτογραφίζει και τον άντρα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος20/2/22 11:03

    ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΕ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΟΙ ΦΕΡΥΜΠΟΤΑΤΖΙΔΕΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ SITE ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΖΟΥΝ 400 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΡΕ ΠΟΥΦΤ ΤΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕΣ ΧΗΡΕΣ ΕΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΛΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΦΤΙΑΞΑΤΕ 40 ΦΕΡΥΜΠΟΤ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 15 ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥΓΓΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ 2ΟΡΩΦΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΡΗΣΗ. ΡΕ ΠΟΥΦ ΠΟΥ ΘΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΔΕΝΜ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΕΦΥΡΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΣΑΠΟΥΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ???? ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ???? ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΡΕ ΑΝΑΜΟΥΝΟΥ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος20/2/22 11:17

    Με δωρεές ο δήμαρχος με τον πρόεδρο κάνουν λεζάντα.
    Ο Γιαννάκης έχει πετάξει την πολιτική ανθοδέσμη και ο Γιωργάκης την έπιασε.

    Η κοινοπραξία λέει ότι δινει 800.000 ευρώ στο λιμενικό ταμείο ,το λιμενικό ταμείο δηλώνει 260.000 πάνω κάτω .

    Η Σκουζέ είναι μαγαζί γωνία για κάποιους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/22 21:53

      ΒΡΕ ΨΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΕΥΡΟΥ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙΣ , ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ?

      ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Η ΔΩΡΕΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος20/2/22 11:25

    Έχετε πολύ πλακα γυμνοσαλαγκες,σας ξεβρακωσαν με μια φωτογραφία,και εσείς αντι να κατακρίνετε το παράνομο παρκάρισμα και την χρήση του οχήματος του δήμαρχου που ήταν εκτός υπηρεσίας για ποτό,βάζετε άνθρωπους στο κάδρο ,μα πόσο προβλέψιμοι είστε τελικά ,παντού την ξανθιά βλέπετε,κάντε τον σταυρό σας μην κατέβει γιατί δεν έχετε μέλλον,ψάξτε για φαντάσματα ,καλό σας κάνει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος20/2/22 11:59

    Πάντως η ξανθιά γράφει γράφει στο βίντεο πολύ όμορφη πολύ όμορφη γράφει γράφει στο βίντεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/22 13:42

      «Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»,
      Αγαπητή η Βάσω Μπόγρη αλλά πιο αγαπητή η αλήθεια η οποία αποκρύπτεται από την κα Ανιπεριφερειάρχη

      Το 2018 ο κ. Αθανασιάδης, Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2011-2014 σε συνέντευξή του, ανέφερε για τα έργα τα οποία αφορούσαν το νησί μας την πιο πάνω περίοδο
      “Τα έργα που αφορούσαν το νησί της Σαλαμίνας ήταν πράγματι πάμπολλα την τετραετία 2011 – 14. Ο Δήμος της Σαλαμίνας ήταν ένας από τους λίγους Δήμους με τόσο τεράστια απορροφητικότητα, την περίοδο που ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ να έχει δήμαρχο τον Γ. Τσαβαρή . Τι να πρωτοθυμηθώ;
      • Τα όμβρια; (έργο που εκτελείται μέχρι σήμερα πλησίον του Δημαρχείου)
      • Την αποχέτευση των λυμάτων;
      • Τον Παιδικό Σταθμό των Παλουκίων;
      • Το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού της Φανερωμένης;
      • Τα δύο κονδύλια των 500.000€ το καθένα που εγκρίθηκαν για την οδοποιία;
      • Ή το μεγάλο έργο που μετά λύπης μου απένταξαν, του Κλειστού Γυμναστηρίου των Αμπελακίων, προϋπολογισμού 3,5εκ.€, το οποίο είχε ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής;

      ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 80 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!!!

      Στέκομαι λοιπόν στο τελευταίο έργο για να απαντήσω στην κα Μπόγρη , όσον αφορά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τις «Επισκευές στο Στάδιο Αίαντας και στο κλειστό Γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης στη Σαλαμίνα ύψους 1.200.000 ευρώ από πόρους της Περιφέρειας»

      Ένα έργο που θα ήταν στολίδι για την Σαλαμίνα και θα υπήρχε σήμερα στα Αμπελάκια θα ήταν το κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο εντάχθηκε στα ΠΕΠ Αττικής. Δυστυχώς το έργο απεντάχθηκε μετά από συνεννόηση πρ. Διοικήσεως Δήμου και κου Χατζηπέρου.
      Το έργο απεντάχθηκε, αλλά τα 3,5 εκατομμύρια είχαν ήδη δεσμευτεί από Περιφέρεια με Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Κατσικάρη και Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή . Έτσι λοιπόν επί κου Χατζηπέρου τα 3,5 εκατ από το έργο το οποίο απένταξαν, προγραμματίστηκαν και ψηφίστηκαν τα εξής έργα. :
      1. «Συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση Κέντρου Νεότητας Σαλαμίνας» ύψους 460.000,00€ ( Το έργο εκτελέστηκε το 2018)
      2. Συντήρηση και βελτίωση του γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας (προϋπολογισμού 520.000 ευρώ με ΦΠΑ), . (Το έργο εκτελέστηκε 2016)
      3. Εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Αίαντας (κατασκευή νέου συνθετικού χλοοτάπητα, κατασκευή νέου αθλητικού δαπέδου στίβου συντήρηση περίφραξης και μεταλλικών κατασκευών συντήρηση αποδυτηρίων και εξωτερικών εγκαταστάσεων, συντήρηση φωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.
      4. Εργασίες και κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων) και στο γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης (κατασκευή νέου συνθετικού ελαστικού αθλητικού δαπέδου, επισκευή μεταλλικής στέγης συντήρηση αποδυτηρίων, χρωματισμών, ηλεκτροφωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.

      Τα δύο πρώτα έργα ήδη είχαν εκτελεστεί από την προηγούμενη Περιφέρεια και τα οποία είχε δημοπρατήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
      Τα δύο τελευταία έργα ανακοίνωσε η κα Μπόγρη τα οποία όπως ανέφερα, είχαν ψηφιστεί προγραμματιστεί από τον κ. Χατζηπέρο και ενώ οι πόροι υπήρχαν από την προηγούμενη Περιφέρεια με Περιφερειάρχη τον κ. Σγουρό και Δήμαρχο Σαλαμίνας τον Γιάννη Τσαβαρή .

      Η αλήθεια είναι μία και πρέπει να λέγεται και πάντοτε να γνωρίζουμε ότι αργά ή γρήγορα λάμπει. Όσο να θέλει κάποιος να την αποκρύψει δεν μπορεί. Το μόνο που κάνει είναι να εκτίθεται. Ο πολιτικός Πολιτισμός επιβάλλει να λέμε ποιοι προσπάθησαν και ποιοι εξασφάλισαν τα χρήματα για ένα έργο, το οποίο ανακοινώνεται μια δεδομένη στιγμή ή εγκαινιάζεται.
      ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ.

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος20/2/22 12:10

    ξανθιά με το GPS λίγο ότι δεν έβγαλες φωτογραφία να γελάσουμε Πες λίγο γράφεις καλά στο βίντεο για βγες και πες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος20/2/22 12:19

    Ρε παιδιά αν δεν το βλέπαμε δεν θα το πιστεύαμε να βλέπεις την ξανθιά με το σύζυγο να βγάζουνε το αυτοκίνητο φωτογραφία γράφει ωραία στο βίντεο πάντως γράφει ωραία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος20/2/22 13:08

    Είστε ελεεινοί άνθρωποι τι έχετε πάθει και ασχολείστε με οικογένειες ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος20/2/22 13:20

    ΜΟ ΠΩ!!! ΠΩ!!!! ΠΩ!!!!! ΜΟ ΤΗΝ ΝΤΟΣΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΚΑ ΜΟ!!!!! ΣΚΕΤΟΣ ΧΑΡΟΣ ΜΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΜΟ ΚΛΟΥΒΙΑΣΟΥΡΡΡΡΡ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος20/2/22 13:27

    Γιατι ρε ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟι ασχοληστε με της οικογένειες ,θα έρθει η ώρα σας για το ξεβρακωμα και μετά να δούμε που θα τρύπωσετε.

    Δεν ντρέπεστε ρε ξεφτιλισμενοι να χτυπάτε κάθε φορά μια γυναίκα,δεν τα κατάφερατε με τον πάρκινγκ ΑΜΕΑ σας έκαναν ρόμπα ,δεν τα κατάφερατε με τον Γκιόκα σας έκαναν ρόμπα , περιμένουμε ρε ΞΕΦΤΙΛΕΣ το βίντεο όπως και αυτούς που τα περνουν για να βρίζουν το δήμαρχο.
    Ο κόσμος σας διαβάζει και γελά.
    Είστε απο τους μαλακες που η είδηση είναι ότι ο δήμαρχος ήταν για ψυχαγωγία με το αμάξι το δημαρχείακο σε παράνομη στάθμευση,και αφού κάποιος το έβγαλε πάτε να το συνδέσετε ως αντίποινα......
    Είστε πολύ μαλακές τελικά .

    Σας διαβάζει η ντροπή και ντρέπεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/22 14:23

      Άκου φίλε Η ξανθιά είναι με το σύζυγό της μέσα στο τζιπ το άσπρο και βγάζει φωτογραφία στον Άη Νικόλα φαίνεται ξεκάθαρα στο video Σύντομα θα δημοσιευτεί το βίντεο και θα μπούνε όλα τα πράγματα στη θέση τους

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/2/22 14:38

      προσχώρησε και αυτός εκεί που οι σύμβουλοι του είχαν προσχωρήσει πολύ ποιό μπροστά. Μοναδικός αρχηγός συνδυασμού που του έφυγαν όλοι οι σύμβουλοι!!! Τώρα το παίζει σύμβουλος εκεί που έβριζε, τώρα η πλειοψηφία μάζεψε αυτόν που έβριζε!!! Αυτός που εγκατέλειψε τον εαυτό του ζητά πάλι την ψήφο μας!!! Κακόμοιρε ψηφοφόρε!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/2/22 14:41

      Ντουλα εσύ ;

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος20/2/22 14:28

    μες στη βδομάδα θα δημοσιευτεί το βίντεο και θα φαίνεται Ποιος ανέβασε τη φωτογραφία μη βιαζόμαστε παλικάρια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/22 22:14

      ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

      ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΝΑΚΗΣ

      ΘΑ ΠΑΡΕΙ 60% ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΓΚΕ ΓΚΕ?

      Διαγραφή
  43. Ανώνυμος20/2/22 14:40

    Αφήστε την ξανθιά και πείτε μας που έχετε πιο παλιό από το παλιό.

    προσχώρησε και αυτός εκεί που οι σύμβουλοι του είχαν προσχωρήσει πολύ ποιό μπροστά. Μοναδικός αρχηγός συνδυασμού που του έφυγαν όλοι οι σύμβουλοι!!! Τώρα το παίζει σύμβουλος εκεί που έβριζε, τώρα η πλειοψηφία μάζεψε αυτόν που έβριζε!!! Αυτός που εγκατέλειψε τον εαυτό του ζητά πάλι την ψήφο μας!!! Κακόμοιρε ψηφοφόρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Σπανίως απαντώ και παρεμβαίνω σε ανώνυμα σχόλια.
    Πρέπει να το κάνω όμως γιατί κάθε μέρα βρίσκομαι στο ίδιο έργο θεατής.
    Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους αυτούς που αναδημοσιεύουν συνεχώς δικά μου κείμενα χωρίς την θέλησή μου, με μοναδικό στόχο να κατηγορήσουν την κα Μπόγρη.
    Αυτό σημαίνει ότι τους αρέσουν τα άρθρα μου.
    Μου δημιουργεί όμως έκπληξη γιατί αφού τους αρέσουν τα άρθρα μου δεν αναδημοσιεύουν και άλλα τα οποία αναφέρονται σε άλλα πρόσωπα της τοπικής πολιτικής σκηνής. Τους προτρέπω λοιπόν να διαβάσουν την τελευταία μου ανάρτηση στον προσωπικό μου λογαριασμό και ακούσουν τα βιντεάκια , που έχουν να κάνουν με τα ναυάγια τα οποία βουλιάζουν το ένα μετά το άλλο στον Αρχαίο λιμένα και η παρούσα Δημοτική αρχή , όχι μόνο σφύριζε αδιάφορα , αλλά διακωμωδούσαν για όσα συμβαίνουν .
    Απατώντας στο συγκεκριμένο τελευταίο άρθρο μου που αναδημοσιεύσατε με τίτλο «Φίλος μεν ο Πλάτων, φιλτάτη όμως η αλήθεια» θέλω να σας πω τα εξής.
    Ότι λέει το άρθρο είναι η πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει
    Η κα Μπόγρη όμως σε μία τελευταία συνέντευξη που έδωσε αναγνώρισε ότι πολλά από αυτά τα έργα που γίνονται σήμερα έχουν συνέχεια και προέρχονται από προηγούμενες διοικήσεις. Τότε λοιπόν σε σχόλιο μου κάτω από την συνέντευξη της κας Μπόγρη έγραψα « Είναι προς τιμή σας κα Μπόγρη και δείχνει έλλειψη αλαζονείας»
    Θα ήμουν ευτυχής να έκανε και το ίδιο ο κ. Παναγόπουλος ο οποίος παρουσιάζει τα συγκεκριμένα έργα ως έργα της δικής του Δημοτικής αρχής.
    Δεν είναι ανάγκη να επανέλθω στα έργα. Είναι με λεπτομέρεια στο πιο πάνω άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/22 14:47

      Γιατί δεν βάζουν τα νέα άρθρα σας ??????
      Γιατί έχουν χεστη επανω τους ,δεν θέλει και μυαλό ότι ανεβάζουν την κριτική σου για ίντριγκες, μόνο στο άκουσμα γινετε αυτό,και θα το δεις όταν η ξανθιά δεν θα κατέβει και θα κράζουν άλλον μετά ,για τόσο ξεφτιλες μιλάμε!

      Διαγραφή
  45. Ανώνυμος20/2/22 14:48

    προσχώρησε και αυτός εκεί που οι σύμβουλοι του είχαν προσχωρήσει πολύ ποιό μπροστά. Μοναδικός αρχηγός συνδυασμού που του έφυγαν όλοι οι σύμβουλοι!!! Τώρα το παίζει σύμβουλος εκεί που έβριζε, τώρα η πλειοψηφία μάζεψε αυτόν που έβριζε!!! Αυτός που εγκατέλειψε τον εαυτό του ζητά πάλι την ψήφο μας!!! Κακόμοιρε ψηφοφόρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος20/2/22 15:58

    Κύριε κρανιδιώτη μετά θα σου στείλουμε το βίντεο με την ξανθιά με το τζιπ που είναι συνοδηγός και οδηγάει ο άντρας της να τραβάει φωτογραφία θα το ανεβάσεις για να δούμε έχεις τα ούμπαλα να το ανεβάσεις εκεί θα γελάσουμε και εγώ εκεί θα γελάσουμε Γιώργο και θα δούμε ποιον ενεργότητα εκεί που πρέπει να είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/22 18:01

      Ο Κρανιδιώτης έχει ΑΡΧΙΔΙΑ όχι σταφίδες όπως εσείς που τα γράψετε στα ανώνυμα.
      Αν έχετε βίντεο να του το ανεβάσετε επώνυμα όπως αυτός ανέβασε την φωτογραφία,μέχρι τότε γράψτε την μαλακίες όπως σας πρόσταξε το αφεντικό σας .

      Και όπως εραψε κάποιος γραφικός το ποτήρι θα το πιείτε θέλετε δεν θέλετε ΟΛΟ!

      Διαγραφή
  47. Ανώνυμος20/2/22 16:00

    ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΑ ΣΠΡΑΓΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ "ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ" ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ. ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΜΑΝΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ??? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ??? ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΦΥΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ??? ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΙΠΙΛΑ "ΣΠΑΝΙΩΣ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ" ΟΤΑΝ Η ΨΗΦΟΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΕΚΕΙ ΤΙ ΔΕΧΕΣΑΙ???? ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΙΔΕΑ ΜΑΚΗΣ-ΣΟΥΛΑ-ΓΙΩΡΓΟΣ-ΑΝΝΑ-ΛΟΥΚΙΑ-ΜΑΡΙΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ-ΘΕΟΦΑΝΗΣ-ΣΠΥΡΟΣ-ΠΟΠΗ-ΗΛΙΑΣ-ΣΙΑ-ΝΙΚΟΣ-ΠΑΡΗΣ Κ.Λ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος20/2/22 16:01

    να ξέρετε ότι το βιντεάκι δείχνει ξεκάθαρα το Jeep το μεγάλο το άσπρο να είναι μέσα δύο άτομα μπροστά άσε τα πίσω δύο μπροστά και να βγάζουν φωτογραφία το αυτοκίνητο και να είμαι συνοδηγός σε ξανθιά και οδηγός ο άντρας της με το άσπρο το τζιπ την ώρα 10:37 κατέγραψε η κάμερα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος20/2/22 16:04

    Κυριάκο μας απαντήσετε το κακό στα βουνά φορτωμένος και με την περιφέρεια και χρησιμοποιούσε την κρατική Mercedes καθημερινά πρωί μεσημέρι για να πηγαίνει στη δουλειά του στον Πειραιά ως τη δικαιολογούσαν την κυρία μπορεί μπορούσε να την χρησιμοποιεί με ποιον νόμο Αν μπορεί να βγει κάποιος που είναι αποσπασμένος υπάλληλος επιθετικός και να οδηγεί αυτοκίνητο Κρατικό Μάλιστα να πηγαίνει σπίτι του δουλειά δουλειά σπίτι του Πες μας λίγο για να γελάσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος20/2/22 18:58

    Μαρία θυμάσαι Πριν μία εβδομάδα ότι μας έδειχνες μας έδειχνες το νάτριο αυτό θα σε βοηθήσει να δροσιστείς τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/22 18:21

      Kοιτα μην την παρακαλας εσυ την κ. Μαρια να σου δωσει το νατριο για να δροσιστεις και οπως θα ειναι και χρησιμοποιημενο απο την ιδια θα εχει αξια

      Διαγραφή
  51. Ανώνυμος20/2/22 19:03

    Ανώνυμος28 Αυγούστου 2020 - 11:19 μ.μ.
    Ρωτάμε τον κ Πατούλη γνωρίζει τι γίνεται με την κ. ΜΠΟΓΡΗ όπου έχει δώσει ένα Mercedes κρατικό με πινακίδες (ΚΗΗ-3284) στον κ. Γκιοκα όπου είναι ένας απλός υπάλληλος της Περιφέρειας και ενώ ο Περιφερειάρχης δε έχει πολυτέλειας αυτοκίνητο και έχει ένας αποσπασμένος υπάλληλος που το παρκάρει καθημερινά στο ύψος της παλιάς ΔΕΗ στην λεωφόρο Σαλαμινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος20/2/22 19:24

    Εάν δεν έβλεπα την ξανθιά μέσα στο τζιπ το άσπρο να βγάζει φωτογραφίες δεν θα το πίστευα δεν θα το πίστευα παιδιά πραγματικά όταν θα το δείτε Θα φρικάρετε Αυτό είναι το επίπεδό τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος20/2/22 20:40

    ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΦΑΓΩΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος20/2/22 21:10

    ρε φίλε εχθές το βράδυ ήταν παρκαρισμένο το δημαρχιακό αυτοκίνητο στον Άγιο Νικόλα και πέρασε η ξανθιά που λες με το σύζυγο Με το τζιπ το άσπρο και βγάλανε φωτογραφίες αυτό γελάει όλη όλη όλη η Σαλαμίνα σήμερα την έχει πιάσει κάμερα απέναντι την έχουνε δει και μην μας το παίζεις παγώνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος20/2/22 21:12

    κυρία μπορεί γιατί δεν βγαίνετε να διαψεύσετε ότι δυόμισι χρόνια ο κύριος Γκιόκας Ο αποσπασμένος υπάλληλος χρησιμοποιούσε τη μαύρη Mercedes που είναι στην αντιπεριφέρεια και ερχότανε και ερχότανε κάθε μέρα στη δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος20/2/22 21:17

    οι άνθρωποι που μαζεύουν υποψήφιος για την κυρία μπόγρη είναι ο Γιώργος ο Μπίλιας είναι ο Μάριος ο τραυλός είναι ο σκιαθίτης είναι ο Καπετανάκης είναι ο Κώστας ο Γκιόκας είναι η Ρούλα η Νάννου μετά συζύγου Ίλιον και τέκνων και θα δούμε και ποιοι άλλοι μέχρι στιγμής Αυτή είναι ψωνίσαμε από σβέρκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος20/2/22 21:25

    Κάνε υπομονή και θα μάθεις σύντομα, εσύ όμως δεν μας λες ποίους θα έχεις μάλλον τον μακρη, τον σοφρα, τον λευθεριανο, τον τσαβαρη, την καρνεση, την Λουλα και έχει ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος20/2/22 21:29

    ούτε ο Μάριος ούτε ο Γρηγόρης Ούτε η Ρούλα δεν θα είναι πουθενά θυμηθείτε το γιατί θα είναι στον τρίτο όροφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος20/2/22 21:31

    Καλά δεν έχουμε καταλάβει τι τους έχει τι έχουν πάθει η τρίτη είμαι η τρίτη τα έχει δώσει όλη την πραμάτεια η τρίτη που την έστειλε ο άλλος τι έκανε την κορδελιάστρα για Αυτός είχε πακέτα πραγματικά τα έδωσε όλα τα έδωσε όλα παιδιά μου τα δώσω όλα τα λαδόξυδα τα έδωσε όλα όλα όλα τα άλλα Δόξα κάτι έτσι βγήκε εκείνο το μεσημέρι τι λέγανε τα παιδιά και τα τζιτζίκια τι λέγανε τα παιδιά τα τζιτζίκια βαθιά η πισίνα βαθιά η πισίνα τη λέγανε τα τζιτζίκια και Ο καταψύκτης είναι γεμάτος παιδιά τα είπατε όλα τα είπατε όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος20/2/22 21:34

    παιδιά αυτός που του τούβλου στην τσέπη είπε για τον άλλονε ότι έπαιρνε 50 το ακούτε και είπε ο άλλος που έπαιρνε τα 50 λέει παιδιά το ξέραμε ότι ο άλλος έπαιρνα το τούβλο στην τσέπη το ξέρει και ο μουστάκιας και το επιβεβαίωναν μόνοι τους παιδιά Τι πάθατε παιδιά μου Τι πάθατε παιδιά μου Τι πάθατε παιδιά μου Τι πάθατε παιδιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος20/2/22 21:36

    Πολύ σύντομα ξεκινούν οι προβολές παιδιά μετά λαδόξυδα Πολύ σύντομα θυμηθείτε Τατιάνα θυμηθείτε Τατιάνα έρχεται έρχεται παιδιά έρχεται και στη γειτονιά σας έρχεται έρχεται τα λαδόξυδα έρχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος20/2/22 21:38

    παιδιά κάθε πλατεία θα ξεκινήσουν προβολές κάθε πλατεία θα χει και μία προβολή μετά λαδόξυδα να το ξέρετε η τιμή θα είναι δωρεάν η προσέλευση όμως θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω πολυκοσμίας Το θέαμα είναι μεγάλο χοντρός μουστάκιας και παιδιά άνεργα και κώλο τσέπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος20/2/22 21:42

    σε κάθε πλατεία θα υπάρχει προβολή μετά λαδόξυδα δεν χρειάζονται χρήματα Όποιος μπορεί να φέρνει ένα αλεύρι ένα κουτάκι μακαρόνια ένα κουτάκι γάλα μακράς διάρκειας για να το δώσουμε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη πραγματικά θα είναι μεγάλη επιτυχία μετά λαδόξυδα θα είναι θα παιχτούν μέσα ο χοντρός θα είναι μέσα ο άλλος με το μουστάκι και αυτός με τα παιδιά τα άνεργα και την κώλο τσιμέντο 50 που έλεγε ο άλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος20/2/22 21:42

    Μάλλον εσύ θα είσαι σύντομα στον τρίτο όροφο, αυτό να το θυμάσαι και τότε να δούμε ποίος θα σε σώσει βλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/22 21:56

      βρε καημένε αφού τα έχεις πει μόνος σου χοντρέ μου είπες μόνος σου τα πει και ο άλλος με το μουστάκι ήταν και το άλλο το παλικάρι εκεί και Τα πες όλα τα πες όλα και πόσα και που Και ήθελες να πεις και παραπάνω είπες είπες είπες και τι δεν είπες Μα είπε και ο άλλος ότι τα ήξερε αφού τα πάτε μόνοι σας τι να σας πω Τι να σας πω εγώ τι να σας πω εγώ βρε

      Διαγραφή
  65. Ανώνυμος20/2/22 21:49

    το ξεκίνημα της παράστασης θα είναι κάθε εβδομάδα στις 8:00 θα ξεκινάει τα Λαδάδικα τα λαδόξυδα που ως μεγάλο Στελάρας τους χορεύει στο ταψί όπου τόσο χοντρός ο κουτός ο μουστάκιας ο άλλος με το τούβλο με τα παιδιά τα άνεργα παιδιά θα έχει μεγάλη ακροαματικότητα αυτό το καινούργιο είναι πιο δυνατό από το παλιό πολύ πιο δυνατό από το παλιό και θα έχει τιμή εισιτηρίων δωρεάν Φέρτε μας τρόφιμα για Τους άπορους του νησιού μας δεν θα υπάρξει Απλώς του νησιού χωρίς να έχει τρόφιμα πίστεψέ με Είναι μεγάλη επιτυχία που έρχεται τα λαδόξυδα και αυτοί που μας κουνάνε το χέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος20/2/22 21:53

    πάει ο άλλος μάρτυρας σε αυτόν με την κώλο τσέπη και λέει ο άλλος αυτός με την κώλο τσέπη μου έπαιρνε 50 λέει ο άλλος Μα το ξέραμε Ίσως αυτός που τα βάζει Μπορεί να μην ξέρει το καινούργιο το καινούργιο Μα το καινούργιο είναι πιο δυνατό βρε άνθρωπε με τα παιδιά τα άνεργα Δεν είπαμε θα ξεκινήσουν παραστάσεις θα ξεκινήσουν παραστάσεις θα Φέρνετε τρόφιμα για Τους άπορους δεν θα έχει εισιτήριο δεν θα χει στείλει ο θα έχει πολύ τρόφιμο αυτή τη δώσει πολλά τρόφιμα αυτή τη δόση παιδιά πιστέψτε πολύ τρόφιμα θα είναι ο τίτλος τα λαδόξυδα και αυτή μου μας Κόναν το χέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος20/2/22 22:00

    παρακαλούνται αν μπορούν να μας βοηθήσουν αυτοί που έχουνε επαγγελματικά φορτηγά την ημέρα που θα ξεκινήσει η προβολή των λαδόξυδο να είναι παρών με τα φορτηγά τους στην πλατεία να πάρουνε τα μακαρόνια τα ρύζια και ότι άλλο μας φέρει ο κόσμος για να παρακολουθήσει την παράσταση να τα πάνε σε ένα χώρο και μετά να τα δώσουμε στους άπορους του νησιού μας γιατί δεν θα είναι με λεφτά θα είναι μόνο με τρόφιμα θα είναι ο τίτλος όπως έχουμε ξαναπεί θα είναι παιδιά μου Αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο και φάγανε όλα τα λαδόξυδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος20/2/22 22:02

    Το βιντεο με τη ξανθια με το ασπρο τζιπ που τραβαγε φωτογραφιες το αμαξι του δημαρχου θα βγει οταν πρεπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος20/2/22 22:04

    Εσένα δεν θα σε βάλουν στην φυλακή, είσαι ιδική περίπτωση στο ψυχιατρείο θα σε βάλουν για θεραπεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος20/2/22 22:07

    Τι ψάχνει ο κ. Εισαγγελέας στον Δήμο??? Είναι αλήθεια ότι καλούνται δημοτικοί σύμβουλοι να καταθέσουν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος20/2/22 22:08

    ποιο βλακας από το Γιωργο απο το κρανιδη δεν εχει το Αμπελάκι. Πήγε και έβαλε φωτογραφία για το αμάξι του δημάρχου Σαββατο βραδυ.
    Ρε βλάκα θες να τον κάψεις τον αποτυχημενο αντιδήμαρχο που έχει και κορονα ; Βλάκα
    θες να γράψουμε όταν ήταν αντιδημαρχος καθαριότητας που μας γεμισε σκουπίδια με τη ρουλα με ποιο όχημα πήγαινε το εγγόνι του κάθε μέρα στο νηπιαγωγείο; Μαζευτείτε γιατι σας τα έλεγε τότε ο γιάννης. μην τα ξαναθυμηθούμε; Βλάκα, να προσέχεις τι γραφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/22 23:47

      Σας ξεφτιλησε μια χαρά και σας πόνεσε, φαίνεται αυτό ξεκάθαρα,γράψετε στα ανώνυμα ότι θέλετε τώρα,αυτός σας γλενταει αέρα και εσύ γραφε ότι είναι βλάκας .

      Διαγραφή
  72. Ανώνυμος20/2/22 22:09

    Δεν φτάνει που οι νεοδημοκράτες λυσσάξανε στα λαδόξυδα έχουν το θράσος να μας το υπενθυμίζουν καθημερινά .Ρε καραγκιόζια πάρτε δρόμο και φύγετε γιατί η υπομονή έχει τα όρια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος20/2/22 22:12

    Όχι μόνο ψάχνει αλλά σε λίγο θα καλεί κιόλας, αλήθεια θα φτάσουν ενωμένη μέχρι τις εκλογές για να αντιμετωπίσουν την ξανθιά που λένε, υπάρχει κάποιος να μας πει ποιά είναι η ξανθιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/22 22:15

      Η ξανθιά είναι αυτή που έχει ο άντρας της ένα μεγάλο τζιπ άσπρο και το βράδυ χτες έβγαζε φωτογραφίες στον Άγιο Νικόλα το αυτοκίνητο του δημάρχου

      Διαγραφή
  74. Ανώνυμος20/2/22 22:24

    22:15 για ποιο λόγο τραβούσαν φωτο? Τι ήθελαν να αποδείξουν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/22 22:28

      Καλά αυτή η κοπέλα δεν έχει μυαλό καλά ο άντρας της δύο μέτρα που Καθόταν δίπλα Με το άσπρο το τζιπ που μας το παίζει νεόπλουτος δεν ξέρατε σπίτι κάνεις βρε μαζέψου λίγο υπάρχουν και κάμερες εδώ θα μας δούνε θα γίνουμε ρεζίλι φέρνεις και έναν τίτλο και εσύ πραγματικά όταν θα το δεις 10:37 έδειχνε η κάμερα την ώρα που η τράβαγε με το κινητό Πραγματικά είναι για γέλια η κοπέλα

      Διαγραφή
  75. Ανώνυμος20/2/22 22:26

    οι φορτηγατζήδες του νησιού μας δεσμεύτηκαν ότι θα είναι με πέντε φορτηγά εκεί όταν θα ξεκινήσουν οι προβολές μετά λαδόξυδα για να μαζέψουν τα τρόφιμα για να τα πάμε στους αγρούς του νησιού μας τους Ευχαριστούμε πραγματικά μέσα από την καρδιά μας Σύντομα θα ξεκινήσει και θα είναι ο τίτλος Αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο και το χέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος20/2/22 22:28

    Ο Κρανιδιωτης επρεπε να εξαργυρωσει τα 300 ευρω μηνιάτικο που του έχουν κόψει για να βρίζει το δημαρχο ολη μέρα. Βρηκε ευκαιρία τωρα να παρει εκδικηση για το παρκαρισμα του αφεντικου του σε θεση Αμεα. Ξεχασε τις βολτες της Ρουλας με τον Σκιαθιτη με το εν λογω αμαξι. Ρε Κρανιδιωτη κορόιδο σε εχουν πιασει. Μονο 300 σου δινουν την ωρα που σε αλλους βαζουν και πετρέλαιο και τους πληρωνουν και το δανειο. Ποσο φτηνος εισαι ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/22 22:37

      O Κρανιδιώτης τα γράφει δημόσια ρε καραγκιόζη. Φοράει παντελόνια και δεν γράφει ανώνυμα σαν και σενά αμεα που σε λένε όλοι. τωρα που ο αρχηγός σου σας άφησε το γύρισες αμεα; βρίζεις εμένα ρε καραγκιόζη; αντε ρε τελειωμένε να βάλεις λακ στο κεφάλι της δικιά σου

      Διαγραφή
  77. Ανώνυμος20/2/22 22:32

    Ναι ρε φίλε αλλά μόλις το στειλε η ξανθιά αμέσως αμέσως ο τζορτζ το ανέβασε τόσο κουτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος20/2/22 22:35

    Γιώργο από το πλανήτη ή μήπως ξέρεις τι έλεγα ναι όταν περνάνε τον αστρολόγο τηλέφωνο επί της προηγούμενης διοίκησης του 2018 και ήρθε ο λογαριασμός μέσα σε ένα μήνα 8,50 Γιώργο μου πες μας λίγο Εσύ που τα ξέρεις όλα λεβέντη μου από το κλανίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος20/2/22 22:37

    8500 ήρθε το τηλέφωνο στο αμπελάκι μέσα σε ένα μήνα να παίρνουν αστρολόγους τηλέφωνο 2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανώνυμος20/2/22 22:44

    22:37 εσύ που ξέρεις τόσα πολλά, μήπως ξέρεις γιατί καλούν τους δημοτικούς συμβούλους στην σκουζέ??? Και για ποιο θέμα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος20/2/22 22:48

    ίσως για το γνωστό θέμα που μας έπαιξε Τατιάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ανώνυμος20/2/22 22:51

    Μήπως είναι αυτό με το κοιμητήριο που δεν πλήρωνε ο άλλος τα τέλη ταφής το 2017-18 Μήπως είναι αυτό ρε παιδιά για αυτό πάνε στη Σκουζέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ανώνυμος20/2/22 22:53

    Α Τώρα το θυμήθηκα βρε είναι το άλλο που έπαιρνα δουλειές τα 3 αδέρφια και τελικά τα φώναξε αυτός Που έβαζε το χέρι στην κώλο τσέπη το τούβλο ήθελα να πω στην κώλο τριβή και τους πήρε το 40% ναι ναι ναι τώρα το θυμήθηκα Ναι ναι για Σκουζέ είναι και αυτό μη νομίζεις 2016

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ανώνυμος20/2/22 22:57

    καλά Ο άντρας σου δύο μέτρα Δεν σου είπε Τι κάνεις βρε τι κάνεις Είσαι ξανθιά μην το δείχνεις κιόλας Είσαι ξανθιά μην το δείχνεις γεμάτο κάμερες είναι εδώ θα μας δούνε ξεφτιλίστηκε και αυτό το παιδί Γιατί όχι Γιατί να ξετυλιχθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ανώνυμος20/2/22 23:04

    Παιδιά κοιτάξτε να δείτε κάτι δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλο το κοινό στην Σαλαμίνα με τις προβολές θα παιχτεί σε σινεμά θα παιχτεί στην πλατείες θα παιχτεί κατά τόπους όπου μπορούμε και σε συλλόγους Αυτό είναι το μόνο σίγουρο Γιατί θα μαζευτούν πάρα πολλά τρόφιμα για να έχουμε για πάρα πολλά χρόνια για αυτό θέλουμε ότι φαίνεται να είναι μακράς διάρκειας Γιατί δεν θα μπορέσουμε να τα καταναλώσουμε τόσο γρήγορα θα είναι μεγάλη η προσέλευση του κόσμου να δει αυτή την προβολή τα λαδόξυδα τα λαδόξυδα παύλα τούβλα στην κώλο τσέπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ανώνυμος20/2/22 23:11

    ο τίτλος της προβολής Εσείς τι θα λέγατε να σου πούνε αυτοί το δάχτυλο που έχουνε φάει τα λαδόξυδα ο τίτλος ποιος πρέπει να είναι η προβολή με τα μεγάλα αρπακτικά ή η προβολή με τους κουτούς που πιάστηκαν μόνοι τους Στη δεύτερη παράσταση που είναι πιο δυνατή Γιατί η πρώτη της Τατιάνας δεν ήταν τίποτα τώρα είναι πιο δυνατή πιο δυνατή Δηλαδή θα γεμίσουμε τουλάχιστον στην κάθε πλατεία πιστεύω 2-3 τριαξονικά πράγματα που θα μας φέρει ο κόσμος Γιατί πραγματικά θα είναι μεγάλη η προσέλευση του κοινού για να δούνε την προβολή μετά λαδόξυδα και το ευχαριστώ και τα παιδιά και τα άλλα τα λαδόξυδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ανώνυμος20/2/22 23:15

    βρε πιστεύουν μερικοί ότι έχει τελειώσει το θέμα με την Τατιάνα μετά λαδόξυδα αν είναι δυνατόν αν είναι δυνατόν αν είναι δυνατόν παιδιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ανώνυμος20/2/22 23:37

    Νομίζω ο κλανιδιώτης άνοιξε τη όρεξη να θυμηθούμε πολλά της δημαρχείας του ρούλίτσας. Ακούς Μιχαλάκη;
    να θυμιθούμε ποιά παιδια ήταν άνεργα που είπε ο μηνούλης στο βίντεο; ψέμματα έλεγε, μιχαλάκη; ο αδελφό σου δεν δούλευε σε γνωστό ναυπηγείο και μόλις έχασε η μαμα τον διώξανε; ξέρεις μιχαλάκη ποιο ναυπηγείο; ρώτα το δερτ ούζο . εσεις οικογενειακώς το μόνο που σας ένοιαζε ήταν να κάνετε μηνύσεις στο τσαβαρη, αλλά δεν σας βγήκε σε καλό.
    να θυμυθουμε τον γιάννη κλένη και τον κορρο που πήγαινανε τα βράδια με το μικρό αμάξι του λιμενικού ταμείου;
    τι άλλο θές να θυμηθούμε κλανιδιώτη; Μιχαλάκη να θυμηθούμε κι άλλα; ο μπαμπάς μιχαλάκη που βάζει βενζίνη; στην ΒΡ; H Τατιάνα τι ώρα παίζει κλανιδιώτη; Τα λεφτά απο το σύλλογο μοτοσυκλετιστών που είναι κλανιδιώτη;
    να θυμηθούμε τον σοφερ της ρουλίτσας που πήγαινε με το πυροσβεστικό κάθε πρωί;
    μωρε μπραβο κλανιδιώτη, άνοιξες τις ορέξεις μας.
    συνεχιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ανώνυμος21/2/22 00:03

    Τελικά αυτός ο Κρανιδιώτης πρέπει να είναι πανέξυπνος ,δεν τον ήξερα,αλλά από αυτά που γράφετε εδώ στο site και ασχοληστε όλη μέρα μαζί του έγινα μέλος στην ομάδα του,σας γλενταει στα ίσια και εσείς στα ανώνυμα,τα ανεβάζει σε κοντά σε 40.000 μέλη στης ομάδες και εσείς εδώ σαν τους τυφλοπόντικες.

    Τελικά δεν είναι κλανιδιωτης αλλά Κρανιδίωτης με ΑΡΧΙΔΙΑ!




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/22 22:12

      40ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ Ο ΡΟΥΒΑΣ ? ΜΑΖΕΨΟΥ ΛΙΓΟ

      ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ? ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ

      Διαγραφή
  90. Ανώνυμος21/2/22 01:23

    ΑΡΓΥΡΗ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ????? ΠΑΛΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/22 22:09

      ΑΣΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΑΚΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΤΩΡΑ , ΕΧΩ ΜΕΡΑΚΛΩΣΕΙ

      Διαγραφή
  91. Ανώνυμος21/2/22 06:56

    Γιατί καλούν δημοτικούς συμβούλους στην σκουζέ??? Γνωρίζει κάποιος υπεύθυνα να μας πει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ανώνυμος21/2/22 08:19

    Καλημέρα και καλή εβδομάδα είδαμε φωτογραφίες με το αυτοκίνητο του δημάρχου να είναι παρκαρισμένο στον Άγιο Νικόλα και την ξανθιά να το φωτογραφίζει μαζί με το σύζυγό της με το άσπρο το τζιπ Δεν έχει καμία δουλειά να κάνει αυτή η ξανθιά ρε παιδιά τζάμπα την πληρώνει αυτό το ελληνικό κράτος ή την πληρώνει για να έχει Αυτοκίνητο Κρατικό ο κύριος Γκιόκας να πηγαίνει στον Πειραιά με Mercedes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ανώνυμος21/2/22 08:21

    δυόμισι χρόνια ο κ Γκιόκας πηγαινοερχόταν με την κρατική Mercedes στον Πειραιά τώρα τελευταία δεν πηγαίνει γιατί δεν δικαιούται να την πηγαίνει με αυτοκίνητο Κρατικό Γιατί δεν είναι αποσπασμένος υπάλληλος οδηγός αλλά είναι αποσπασμένος διοικητικός όμως Βρέθηκε η λύση κάνει τον οδηγό του η Αντιπεριφερειάρχης η κυρία θεοδωρακόπουλου μπόγρη Καλημέρα παιδιά δεν έχουμε Σωτηρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ανώνυμος21/2/22 08:56

    ΡΕ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΓΡΗ?????
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΔΙΩΞΗ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ!!!!!!
    ΠΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ???????
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ Με ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΖΑ!!!!!!ΑΙΝΤΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ανώνυμος21/2/22 09:16

    κυρα ΚΑΡΝΕΣΗ κυρια ΛΟΥΛΑ κυριε ΒΑΣΙΛΗ σας ειχε ενημερωση ο Δημαρχος οτι θα βαλει στην παραταξη σας τον ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ??? και δεχθηκατε??? Σας εχει κανει ρεζυλι των σκυλιων κ.Καρνεση ωραιο το ντυσιμο σου αλλα εχασες την αξιοπρεπεια σου κυρια Λουλα ο καινουργιος συνεργατης σας αληθεια σε εχει στα Δικαστηρια??? και εσυ κυριε Βασίλη τι έχεις να πεις ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/22 22:08

      ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΩΝΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠ ΤΟ 2019 ΟΤΙ ΧΑΣΑΤΕ Ε?

      Διαγραφή
  96. Ανώνυμος21/2/22 09:48

    Ο Πανίκος έκδηλος για την κυρία Μπόγρη,αν κατέβει μάθει φίδι που σας έφαγε,όσο για το άσπρο τζιπ είναι γελά κανείς,ανεβάστε το βίντεο ανεβατε το βίντεο τι κάθεστε!
    Η λάσπη σας έχει ΌΝΟΜΑ πια σας πήρε χαμπάρι ο κόσμος.

    Πείτε αλεύρι,η Σκουζέ σας γυρεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ανώνυμος21/2/22 10:41

    Γιωργάκη απο το Κλανίδη για πες μας για τις βόλτες της ξανθιάς στα νησάκια του Σαρωνικου για ψαρακι και οχι για υπηρεσιακους λόγους. Για πες μας για το δανειακη που σου πληρωσε ο Μηνας. Για πες μας για το 300αρακι που σου εκοψε μισθο η ξανθια για να βριζεις τον δημαρχο. Για πες μας για τα σαπια κρεατα τι εκανες οταν σε καλεσαν να καταθεσεις? Για πες μας για το προστιμο που σβηστηκε. Για πες μας για το ταμειο που βουτηξες? Για πες μας για τα δεκαδες ψευτικα προφιλ που εχεις... Και μην τα αρνηθεις ολα αυτα γιατι θα πιαστεις με τη γιδα στην πλατη. Τωρα θα μαθει ολο το νησι ποσο τομαρι εισαι. Και ασε τις μαγκες γιατι δεν σε παιρνει. Ολοι σε εμαθαν. Για πες που πηγαινες και ζηταγες εκβιαστικα να σε παρουν στο δημο επειδη το επαιζες δηθεν εθελοντης.. Πες τα ολα ρε αν εισαι μαγκας. Αλλα τι μαγκας να εισαι? Κοτα μεγαλη εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/22 10:55

      Λες τον άλλον κότα και τα γράφεις στα ομώνυμα;
      Η λάσπη σας δεν έχει όρια, συνεχίστε έτσι !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/2/22 12:02

      μο η τρελη με την μανικα μο με το κολοσπιτο των 10τετραγωνικων τι καθαριζει μο καθε μερα με την μανικα ψειρες ή καθαριζει τις μουν....ρες της μανας της μο

      Διαγραφή
  98. Ανώνυμος21/2/22 10:51

    Άλλος σας ξεφτιλησε και εσείς βλέπετε παντού Μπόγρη.....το λες και εμμονή.

    Παντός πρέπει να σας έχει πιάσει μεγάλο κόψιμο,έχετε χεστη με την ξανθιά που ψάχνετε όλες τις κάμερες μπας και μπορέσετε να την αντιπολιτευτείτε μόνο στο ΆΚΟΥΣΜΑ ότι θα διεκδικήσει τον Δήμο,ρε Βάσω θα ακούτε και θα σας πηγαίνει το σκατο στην κάλτσα,όπως και τώρα δηλαδή.
    Κοιταξετε να το συνηθίσετε γιατί από τώρα βρώμα ο κω@λος σας!

    Είστε για Κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/22 15:11

      εγινε μιχαλη...μας επεισες

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/2/22 16:32

      Σε έπεισε η όχι το σκατο σας έχει στο Βουρκάρι!

      Διαγραφή
  99. Ανώνυμος21/2/22 16:40

    Ο "Η δούλα" του Γιάννακη γιατί το παίζει παράγοντας στην Σαλαμίνα και δεν πάει στο χωριό του να τα κάνει αυτά,κάπου πήραν τα αυτια μας ότι ζηταει διαγραφές από κάπου.
    Αλήθεια Δούλα έχεις τα δικαιώματα σου στην Σαλαμίνα , ψηφίζεις εδώ Μάναρα μου για να έχεις απαιτήσεις τέτοιες ?

    Τράβα στο χώριο σου άγορι μου,άντε τσοπανι μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/22 17:15

      Αυτά είναι παλιά τα νέα ,σε πιάνω αδιάβαστο κύριε,τώρα έγινε ο Δούλας και του Γιωργάκη,όπου το αφεντικό του πάει και αυτός.

      Τα καλύτερα έρχονται!

      Διαγραφή
  100. Ανώνυμος21/2/22 16:58

    Τρόμος στην πλειοψηφία του Δήμου, μαζεύει γύρω της ότι νάνε, όποιος μένει μόνος πουλάει εκδούλευση και το παίζει προφεσορ!!! Η σύμβουλοι που έφυγαν και τους κατήγγειλε με τον χειρότερο τρόπο δεν έχουν αξιοπρέπεια??? Λούλα ,Σοφία,βασίλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/22 17:17

      Αυτο λες εσύ ?
      Πώς θα είναι μαζί τους αφού τους σέρνει στα δικαστήρια, φαντάσου υποταγή !

      Διαγραφή
  101. Ανώνυμος21/2/22 17:15

    Όμοιος τον όμοιό αυτός σε λίγο θα ανακοινώσει συνεργασία με τον Βαγγέλη τον αστρακο και θα ορίσει ιδικό σύμβουλο τον υπηρέτη του τσαβαρη αρμόδιο για τα ανώνυμα στο διαδίκτυο και την λάσπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ανώνυμος21/2/22 17:22

    Μεγάς παράγοντας υπό της ευλογίες αφού έγινε ο πολιτικός γάμος στην αίθουσα Μπόγρη από το νεο με το παλιό!

    Ο "Η δούλα" του Γιάννακη γιατί το παίζει παράγοντας στην Σαλαμίνα και δεν πάει στο χωριό του να τα κάνει αυτά,κάπου πήραν τα αυτια μας ότι ζηταει διαγραφές από κάπου.
    Αλήθεια Δούλα έχεις τα δικαιώματα σου στην Σαλαμίνα , ψηφίζεις εδώ Μάναρα μου για να έχεις απαιτήσεις τέτοιες ?

    Τράβα στο χώριο σου άγορι μου,άντε τσοπανι μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ανώνυμος21/2/22 17:29

    Μο μανάρι μου γιατι νευριάζεις; Μο έχεις τρελαθει; Μο θα φάτε μαμησι και στρατιωτικο περίπατο που θα πάει σύννεφο
    Η κούτα η ξανθιά μο θα σας αφήσει στα κρύα του λουτρού και θα κατέβει στη περιφέρεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ανώνυμος21/2/22 17:39

    Ναι αλλά έχουμε και την άλλη την κουτοδοιμηρία την πρόεδρο που θέλει κι αυτή να κατέβει για δήμαρχος. Τότε να δεις γελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/22 22:06

      ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΚΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ 4 ΜΕΡΕΣ , ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ?

      Ή ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠ ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΝΑ ΜΑΘΩ? ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ? Ή ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΙΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΡΥΣΗ?

      Διαγραφή
  105. Ανώνυμος21/2/22 17:43

    Ρε 17:39 για ποιάναι λες για την κουτοψώνια;
    Ρε θα δούμε και αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ανώνυμος21/2/22 18:19

    παιδιά με το που θα μπει ο άλλος μήνας θα αρχίσουν οι προβολές οι μεγάλες προβολές μετά λαδόξυδα όπως σας έχουμε πει και σε άλλες αναρτήσεις δεν θέλουμε εισιτήριο θέλουμε να Φέρνετε κάτι για να δοθούν σε άπορες οικογένειες όπως ορίζει όπως γάλα μακράς διάρκειας όπως μακαρόνια ότι μπορούμε να είναι σε μακράς διαρκείας θα έχουν φροντίσει οι άνθρωποι που θα είναι εκεί να τα παίρνουνε και πραγματικά Ευχαριστούμε τους αυτοκινητιστές Σαλαμίνα τα φορτηγά που θα είναι 4 φορτηγά να τα φορτώνουμε πάω να τα πηγαίνουν στις αποθήκες για να μοιραστούν πραγματικά θα έχει πάρα πολλή τηλεθέαση όταν θα ξεκινήσουν οι προβολές μετά λαδόξυδα το Ευχαριστώ το τούβλο στην τσέπη και τα παιδιά άνεργα αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Ανώνυμος21/2/22 18:43

    Μεγάς παράγοντας υπό της ευλογίες αφού έγινε ο πολιτικός γάμος στην αίθουσα Μπόγρη από το νεο με το παλιό!

    Ο "Η δούλα" του Γιάννακη γιατί το παίζει παράγοντας στην Σαλαμίνα και δεν πάει στο χωριό του να τα κάνει αυτά,κάπου πήραν τα αυτια μας ότι ζηταει διαγραφές από κάπου.
    Αλήθεια Δούλα έχεις τα δικαιώματα σου στην Σαλαμίνα , ψηφίζεις εδώ Μάναρα μου για να έχεις απαιτήσεις τέτοιες ?

    Τράβα στο χώριο σου άγορι μου,άντε τσοπανι μου !

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Ανώνυμος21/2/22 22:04

    ΒΡΕ ΤΖΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΟΥ ?

    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΞΩ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΚΟΛΟΣΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ?

    ΚΑΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ ? ΩΡΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

    ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΥΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/2/22 12:59


      Ο "Η δούλα" του Γιάννακη γιατί το παίζει παράγοντας στην Σαλαμίνα και δεν πάει στο χωριό του να τα κάνει αυτά,κάπου πήραν τα αυτια μας ότι ζηταει διαγραφές από κάπου και κάνει φασαρίες.

      Αλήθεια Δούλα έχεις τα δικαιώματα σου στην Σαλαμίνα , ψηφίζεις εδώ Μάναρα μου για να έχεις απαιτήσεις τέτοιες ?


      Τράβα στο χώριο σου άγορι μου,άντε τσοπανι μου !

      Διαγραφή
  109. Ανώνυμος21/2/22 22:51

    Ο πολιτικός γάμος της 10τιας είναι γεγονός,ο υπηρέτης του Γιάννη αυτά λέει στους φίλους του,κέρασαν και κατσουμπλες η παρέα του Γιωργάκη
    Ο παράγοντας του νησιού τρομάρα του ο σερβιτόρος του Γιαννάκη ,ρε Βλάμη ψηφίζεις στο νησί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Ανώνυμος2/3/22 10:46

    ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ κ. ΙΣΙΔΩΡΑΣ ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ
    Σεπτεμβρίου 02, 2015

    Γραψτε στο salamina press την πιο πανω ηλεκτρονικη διευθυνση για να τσεκάρετε τα παραμυθια του κυρίου Δεττουζου σχετικά με την φερεγγυότητα λόγων και έργων.
    Βρε μανο μου πολυ παραμυθι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.