Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Φεβ 2022

4ος ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΝΣ ΓΥΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Γ.Α ΓΙΑ ΤΟ 2021

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΤΟΥ  ΑΝΣ  ΓΥΑΛΑΣ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΜΟΝΑΔΑ  ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ  ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ  ΤΟΥ  ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ  ΝΙΑΡΧΟΣ

Από την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναπτύξεως Κανόε-Καγιά Σπριντ το 2019 και την ανακήρυξή του ως Πρωταθλητού Ελλάδος Ομίλου, έως σήμερα, ο ΑΝΣ Γυάλας πρωταγωνιστεί συνεχώς σε κάθε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των τελευταίων τριών ετών, ενώ πλέον συμμετέχει στις Εθνικές ομάδες του Καγιάκ με τον Στέργιο Στιβακτάκη και του SUP με την 3η πρωταθλήτρια κόσμου Μαρία Μπερή.


Η συστηματική προπόνηση και οι συνεχείς επιτυχίες, έφεραν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την ομάδα Καγιάκ της Γυάλας, στην 4η θέση της ετησίου αξιολογήσεως των ναυτικών ομίλων Κανόε-Καγιάκ της χώρας, μεταξύ 29 ναυτικών ομίλων.

Η αξιολόγηση πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τον κορυφαίο φορέα του αθλητισμού στην χώρα.

Όπως φαίνεται στον πίνακα, ο ΑΝΣ Γυάλας κατετάγη στην 4η θέση για το 2021, με 299,50 βαθμούς.


Ο Πρόεδρος του κ. Πέτρος Μερκούρης, το Δ.Σ του Ομίλου, ο Προπονητής Αθανάσιος Δ. Βιλλιώτης, οι γονείς και οι φυσικά οι αθλήτριες και οι αθλητές, είναι πλήρως ικανοποιημένοι από την πορεία του Ομίλου τους και για την υψηλή θέση που καταλαμβάνει.

Ο ΑΝΣ Γυάλας, αποτελεί μια πολύ δυναμική αθλητική ομάδα. Δραστηριοποιείται προς την πραγματική έννοια του αθλητισμού, καλλιεργώντας τα ιδεώδη της φιλίας, του σεβασμού και του ευ αγωνίζεσθαι, προς όφελος της αρμονικής αναπτύξεως σώματος και πνεύματος των αθλητριών και των αθλητών του, στοιχείων που έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη του παιδιά της εποχής μας.

 Ο ΑΝΣ Γυάλας, ως πολύ δραστήρια αθλητική ομάδα, που ενδιαφέρεται για την συνεχή βελτίωση των αποδόσεων και των επιδόσεων των μελών αθλητών της, αξιοποιεί κάθε δυνατότητα και ευκαιρία που παρουσιάζεται για την επίτευξη των στόχων αυτών.

Στα πλαίσια αυτά, άρχισε την συνεργασία του με την Μονάδα Αθλητικής Αριστείας, που υποστηρίζεται αποκλειστικώς από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στη φωτογραφία, ο υπεύθυνος των εργομετρήσεων της Μονάδας Αθλητικής Αριστείας κ. Χάρης Τσολάκης με τον συνεργάτη του κ. Απόστολο Σκούρα, ενώ ετοιμάζουν τον αθλητή του ΑΝΣ Γιάννη Γιαννακουλάκο για την εργομέτρηση που έγινε στο γυμναστήριο του Ομίλου στη Γυάλα.

Η έναρξη της συνεργασίας, έγινε των περασμένο Ιανουάριο (2022) και περιλαμβάνει τακτικές αξιολογήσεις του επιπέδου παραμέτρων της φυσικής καταστάσεως των αθλητριών και των αθλητών του Ομίλου, την εξαγωγή χρησίμων συμπερασμάτων και την ακόλουθη κατάλληλη σχεδίαση των προπονητικών προγραμμάτων, με στόχο την καλύτερη δυνατή αγωνιστική πορεία του ΑΝΣ.

Οι πρώτες αξιολογήσεις έγιναν στο εργαστήριο της Μονάδας Αθλητικής Αριστείας, στο ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο, αλλά και στο γυμναστήριο του Ομίλου στη Γυάλα, στο κατάλληλο εργόμετρο Καγιάκ που διαθέτει ο ΑΝΣ.

Η Μονάδα Αθλητικής Αριστείας, με το εξειδικευμένο προσωπικό και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που διαθέτει, υποστηρίζει αθλητικά σωματεία που το ζητούν, με στόχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε αγώνες.

Ο ΑΝΣ Γυάλας, αισθάνεται την υποχρέωση να απευθύνει τις θερμές του ευχαριστίες στον διευθυντή προγράμματος της Μονάδας Αθλητικής Αριστείας (Sports Excellence) κ. Χάρη Τσολάκη και τους συνεργάτες του κ. Χάρη Συμεωνίδη και κ. Απόστολο Σκούρα, για την άμεση αποδοχή του αιτήματος του Ομίλου μας και για τον επαγγελματισμό τους και την άψογη συνεργασία κατά την διεξαγωγή των αξιολογήσεων της ομάδος μας.

Ο ΑΝΣ Γυάλας, έχει αποφασίσει εδώ και καιρό, την συνεχή και συστηματική προετοιμασία της ομάδας Κανόε-Καγιάκ που διαθέτει, με στόχο την βέλτιστη απόδοση των αθλητών του εντός και εκτός Ελλάδος, με συνεχή κορυφαία αποτελέσματα εντός και εκτός της χώρας.

Τα έως τώρα αποτελέσματα, δικαιώνουν τις προσπάθειές μας !

83 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/2/22 23:05

    Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους διοικούντες!!! Αλλά ένα ευχαριστώ στο Δήμο μας και ιδιαίτερα στον κ. Δήμαρχο δεν βλάπτει ρε παιδιά, τόση και τόση βοήθεια έχετε λάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/2/22 08:26

    Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΓΥΑΛΑΣ ΈΧΕΙ ΕΚΦΡΆΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΔΉΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΉΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/2/22 11:01

    ξεκινάνε Πολύ σύντομα τα λαδόξυδα με προβολή Αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο αυτή που βάζανε το τούβλο στην τσέπη αυτοί που πήραν τα λαδόξυδα ο χοντρός που τα πήρε ο άλλος θα έχει πολύ γέλιο παιδιά τιμή εισιτηρίων δεν υπάρχει Απλά υπάρχει εισιτήριο για να μην υπάρξει στους σεισμός σε όλες τις πλατείες θα Φέρνετε μακράς διάρκειας προϊόντα για να δοθούν σε φτωχούς ανθρώπους θα είναι φορτηγά από το νησί μας που θα τα φορτώσουν να τα μεταφέρουν σε με αποθήκες για να διανεμηθούν σε φτωχούς και άπορες οικογένειες Αυτοί που μας κουνάνε το χέρι μέσα στον επόμενο μήνα ξεκινάνε οι προβολές Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/2/22 22:03

      θα παιζει κι ο μιχαλιος? ή μονο ο τσιτσανης?

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος25/2/22 13:52

    Ρε βλακα μας έχεις ζαλίσει με τα ίδια και τα ίδια, βαλτα στον κωλο σου να τα ακούει αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/2/22 14:33

    παιδιά όταν θα ξεκινήσουν με το καλό οι προβολές δεν θα μείνει πλατεία ένα που να μην έχει παιχτεί Όλο το νησί θα το δει όλο το νησί παιδιά μην αγχώνεστε καθόλου Γιατί πραγματικά αξίζει Είναι πιο καλή η δεύτερη προβολή είναι πολύ πιο δυνατή πιο δυνατοί παιδιά αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο Αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο μετά λαδόξυδα Α ρε χοντρέ τους πήρες στο λαιμό σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/2/22 22:03

      θα παιζει κι ο μιχαλιος? ή μονο ο τσιτσανης?

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος25/2/22 15:42

    ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΑ ΛΑΔΟΞΥΛΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/2/22 22:07

      θα ερθει κι ο μιχαλιος? ή μονο ο τσιτσανης?

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος25/2/22 16:05

    Βρε αθεόφοβοι 2500000 εκατομμύρια, που είναι οι συμβουλατορες να σας πουν τι θα συμβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/2/22 16:43

    ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΔΟΞΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΚΟΥΖΕ ΣΑΣ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΤΟ ΑΛΛΟ Η ΠΡΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ . ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΧΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΑΣΩ ΜΠΟΓΡΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΠΥΡΑΚΙΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΤΟΜΑ. Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ ΤΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΕΑΝ ΝΟΜΙΑΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΩΝΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/22 09:30

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος25/2/22 17:53

    Η προσβολη και η ειρωνεία του τέως Δήμαρχου στην πλειοψηφία ήταν νεοι εισαστε θα μαθετε. Μετα απο δυόμιση χρόνια καταλάβατε ότι είστε πολιτικά ΑΝΙΚΑΝΟΙ και τον προσλάβατε να σας κάνει εντατικά μαθήματα για να μάθετε, Γιατι έχετε καταλάβει οτι ειναι δύσκολα να ξαναβγείτε. Και ίσως με την βοήθεια του και την βοήθεια των άλλων τ. Δημαρχων που πάλι θα τους υποσχεθείτε το κάτι τι . Ίσως έχετε πιθανότητα να βγείτε. Μόνο μια κυρία δεν έχασε την αξιοπρέπεια της και έμεινε σταθερή Εσεις πήγατε εκει που φτύνατε και γλύφετε τα σάλια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/2/22 18:21

    Ήρεμα ερωτώ, ποιός κάνει κουμάντο στο λιμανικο ταμείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/2/22 18:27

    ΟΙ ΚΟΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/2/22 20:47

    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ 5 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ .
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 7 ΣΙΓΟΥΡΑ.
    ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ Ή ΘΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΒΑΣΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/2/22 21:03

      Ρε είσαι σοβαρός; Η Βασούλα αξιόπιστη; Ρε δεν πας καθόλου καλά!
      Βρήκε τον άπλυτο από τον Πειραιά που την παραμυθιάζει κι αποσπά χαρτζιλίκι και το πίστεψες;
      Έλεος πια, χάθηκαν οι σοβαροί Σαλαμίνιοι;
      Κάτσε και να δεις

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος25/2/22 21:18

    Σίγουρα οι πολλές υποψηφιότητες είναι καλό. Δείχνει ενδιαφέρον για τα κοινά από τους νέους ανθρώπους. Εκείνο που είναι σίγουρο, εάν κατέβει η Βάσω θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος. Ο σημερινός με διάφορες αστοχίες στην άσκηση των πολιτικών καθηκόντων του, έχει θέσει τον εαυτό του και τον συνδυασμό του εκτός προοπτικής νίκης. Δυστυχώς, από νέους ανθρώπους τέτοια απογοήτευση κανένας δεν το περίμενε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/22 10:28

      Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΒΛΑΜΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος25/2/22 22:09

    Η δημοκρατία είναι υγεία αρκεί να την πιστεύεις, οι νέοι που είναι στο τιμόνι του Δήμου την πιστεύουν φοβάμαι πως όχι, αλλά υποσχέθηκαν και από όλα που έταξαν και ήταν έτοιμη να πράξουν τίποτα μα τίποτα δεν έπραξαν και όχι μόνο αυτό αλλά έχουν το θράσος να λένε ότι δεν έχουν αντίπαλο γιατί κανείς δεν θα τολμήσει να κατέβει και το πιστεύουν κιόλας, για τέτοια δημοκρατία μιλάμε, δεν λένε που τους αφίσε έργα έτοιμα και ώριμα η Νανου γιατί θα τους έκραζαν ακόμα και τα τούβλα. Και τώρα τελευταία ακούγονται πολλά για δικαστήρια και εισαγκελοις εύχομαι να είναι ψέματα γιατί τότε αυτό το νησί μάλλον έχει κατάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25/2/22 22:22

    θα ξεκινήσουν οι προβολές Πολύ σύντομα ο τίτλος θα είναι ίδιο κουτί που βρέθηκαν να παγιδεύσουν τον άλλον που ήταν ξύπνιος και τους παγίδευσε για τον άλλον με την κώλο τσέπη τελικά τους την έφερε σε όλους η κορδελιάστρα χαλάλι σου κορδελιάστρα μου χαλάλι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/22 09:30

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος25/2/22 22:23

    Καλά ρε χοντρέ έστειλα τη γυναίκα σου να κάνει την κορδελιάστρα με τόσο λαδόξυδα με τόσο λαδόξυδα έστειλε τη γυναίκα σου να κάνει την κορδελιάστρα Ε καλά σου την έκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος25/2/22 22:32

    Η νέα μεταγραφή που έκανε ο Δήμαρχος, θα του γίνει βρόγχος!!!Υπερδήμαρχο τον έκανε!!!ΛΟΥΛΑ,ΣΟΦΙΑ,ΒΑΣΙΛΗ, τ'ακούςςςςς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος26/2/22 09:06

    Χθες το βράδυ καμία τριανταριά φίλοι βλέπανε ξανά μετά από καιρό την συναυλία του Τσατσάνη.Το τι καιρό έγινε δεν λέγετε. Όταν μάλιστα τραγούδησε και το μεγάλο σουξέ του ΤΑ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.
    Τότε η αίθουσα που γινότανε η προβολή πήρε φωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/22 14:08

      Και που να δεις του νέου τι του έρχεται,εκεί να δεις ,θα μας παίξει το cnn

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος26/2/22 10:30

    ΟΥΦ ΣΚΟΝΗ ΠΟΛΥ ΣΚΟΝΗ ΟΥΦ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΚΟΝΗ ΠΟΛΥ ΣΚΟΝΗ ΟΥΦ ΟΥΦ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ Ή ΤΗΝ ΜΑΝΙΚΑ ΜΟΥ ΟΥΦ ΟΥΦ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΦΑΓΟΥΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΞΥΣΤΩ ΝΑ ΞΥΣΤΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΗΝ ΜΑΝΙΚΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΔΥΟ Ή ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΟΥΦ ΟΥΦ ΦΑΓΟΥΡΑ ΦΑΓΟΥΡΑ ΞΥΣΙΜΟ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ?? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΥΦ ΟΥΦ ΦΑΓΟΥΡΑ ΛΕΥΚΗ ΟΥΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/22 10:35

      πλυ πετυχημενο μας κανατε και γελασαμε μπραβο!!!!!!!νιαου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/2/22 11:03

      μο πιασε την μανικα μο και αναστεναξε τα πατωματα και την ασφαλτο μο τρελη πιασε δουλεια μο

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος26/2/22 11:52

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ. ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΝΙΚΕΣ . ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. Η ΩΡΑ ΦΘΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟ. ΠΟΣΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος26/2/22 13:55

    Παναγο βρε αδερφέ δεν το περίμενα από εσένα μας έχεις κάνει να ντρεπομαστε με την τελευταία μεταγραφή πού έκανες, όπου μιλάμε όλοι μα όλοι μας μουτζονουν και με τα δύο χέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος26/2/22 14:09

    ΓΚΟΡΤΣΟΣ!!!!!! ΓΚΟΡΤΣΟΣ!!!!!!! ΓΚΟΡΤΣΟΣ!!!!!!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/22 09:30

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος26/2/22 14:16

    Το γιουσουφακι η δούλα που είναι ο παράγοντας,ε ρε το τι του έρχεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος26/2/22 16:23

    Τέτοια μεταγραφή ούτε ο αείμνηστος αλέφαντος δεν θα την έκανε!!! Δήμαρχε, διαπραγματεύτικες με τον ποιό σκληρό ατομιστή, σου πήρε τα ρούχα και σε άφησε γυμνό!!! Κάνε αυτό που έκανε ο αείμνηστος Αλέφαντος, αλλαγή στην αλλαγή πριν είναι αργά!!! Με Γιάννη Δήμαρχος δεν ξανακάνεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος26/2/22 17:13

    μο πιασε την μανικα μο και αναστεναξε τα πατωματα και την ασφαλτο μο τρελη πιασε δουλεια μο ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΥΛΟΥΣ ΜΟ πιασε και τη γατα μο και καντηνε να αστραφτει μο ολα να λαμπουν μα πρωτη δουλεια ο δρομος μο φαγουρα κιτρινιαρα χαρε μο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος26/2/22 20:51

    Πανικός στην δημοτική αρχή μόνο με το άκουσμα της καθόδου ως υποψήφια Δήμαρχος Σαλαμίνας της κυρίας Μπόγρη!!! Επιστράτευσαν, όχι μόνο φίλους αλλά και φανατικούς εχθρούς, με πολιτικές συναλλαγές αμφιβόλου αξιοπιστίας!!! Ο λαός όμως παρακολουθεί, αξιολογεί και στο τέλος τιμωρεί με την ψήφο του!!! Εμείς που στηρίξαμε τους νέους και εκείνοι μας έφεραν το πλέον παλιό,μας έχουν στενοχωρήσει τόσο όσο δεν φαντάζονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος26/2/22 20:57

    Και που να δεις του νέου τι του έρχεται,εκεί να δεις ,θα μας παίξει το cnn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος26/2/22 21:08

    Λέει ο 20:11 για τα άνεργα παιδιά του, ρε βλακα οι σημερινοί είχε κανένας δουλειά όλοι άνεργοι ήταν, δεν σας συμφέρει να λέτε τέτοια διότι σύντομα θα τα λουστείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος26/2/22 21:13

    παιδιά οι νέες προβολές μετά λαδόξυδα θα ξεκινήσουν και θα γίνει χαμός θα γίνει χαμός μιλάει ο χοντρός ο μουστάκιας και αυτός με την κολοτσίνι με τα παιδιά τα άνεργα Άσε Μιλάμε για πολύ γέλιο πολύ λαδόξυδο παιδιά εκεί θα έχουμε μεγάλο γελοίο Αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/22 09:29

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος26/2/22 21:15

    το άλλο το ξέρετε που γελάνε στην κούλουρη είναι όταν έχει πάει η μίνα από το μου κι στο γραφείο της δικηγορίνα smalis τρεις και με έναν άντρα και η δικηγορίνα λέει για την άλλη και τι δεν λέει λέει για την άλλη Και γιατί δεν λέει Πω πω έκανε μήνα από το Multi ρε Μηνά ρε Μηνά πραγματικά ρε Μηνά από το μούσι πραγματικά δεν έχει τσίπα επάνω σου γελάει κουλούρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/22 09:37

      «Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»,
      Αγαπητή η Βάσω Μπόγρη αλλά πιο αγαπητή η αλήθεια η οποία αποκρύπτεται από την κα Ανιπεριφερειάρχη

      Το 2018 ο κ. Αθανασιάδης, Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2011-2014 σε συνέντευξή του, ανέφερε για τα έργα τα οποία αφορούσαν το νησί μας την πιο πάνω περίοδο
      “Τα έργα που αφορούσαν το νησί της Σαλαμίνας ήταν πράγματι πάμπολλα την τετραετία 2011 – 14. Ο Δήμος της Σαλαμίνας ήταν ένας από τους λίγους Δήμους με τόσο τεράστια απορροφητικότητα, την περίοδο που ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ να έχει δήμαρχο τον Γ. Τσαβαρή . Τι να πρωτοθυμηθώ;
      • Τα όμβρια; (έργο που εκτελείται μέχρι σήμερα πλησίον του Δημαρχείου)
      • Την αποχέτευση των λυμάτων;
      • Τον Παιδικό Σταθμό των Παλουκίων;
      • Το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού της Φανερωμένης;
      • Τα δύο κονδύλια των 500.000€ το καθένα που εγκρίθηκαν για την οδοποιία;
      • Ή το μεγάλο έργο που μετά λύπης μου απένταξαν, του Κλειστού Γυμναστηρίου των Αμπελακίων, προϋπολογισμού 3,5εκ.€, το οποίο είχε ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής;

      ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 80 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!!!

      Στέκομαι λοιπόν στο τελευταίο έργο για να απαντήσω στην κα Μπόγρη , όσον αφορά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τις «Επισκευές στο Στάδιο Αίαντας και στο κλειστό Γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης στη Σαλαμίνα ύψους 1.200.000 ευρώ από πόρους της Περιφέρειας»

      Ένα έργο που θα ήταν στολίδι για την Σαλαμίνα και θα υπήρχε σήμερα στα Αμπελάκια θα ήταν το κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο εντάχθηκε στα ΠΕΠ Αττικής. Δυστυχώς το έργο απεντάχθηκε μετά από συνεννόηση πρ. Διοικήσεως Δήμου και κου Χατζηπέρου.
      Το έργο απεντάχθηκε, αλλά τα 3,5 εκατομμύρια είχαν ήδη δεσμευτεί από Περιφέρεια με Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Κατσικάρη και Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή . Έτσι λοιπόν επί κου Χατζηπέρου τα 3,5 εκατ από το έργο το οποίο απένταξαν, προγραμματίστηκαν και ψηφίστηκαν τα εξής έργα. :
      1. «Συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση Κέντρου Νεότητας Σαλαμίνας» ύψους 460.000,00€ ( Το έργο εκτελέστηκε το 2018)
      2. Συντήρηση και βελτίωση του γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας (προϋπολογισμού 520.000 ευρώ με ΦΠΑ), . (Το έργο εκτελέστηκε 2016)
      3. Εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Αίαντας (κατασκευή νέου συνθετικού χλοοτάπητα, κατασκευή νέου αθλητικού δαπέδου στίβου συντήρηση περίφραξης και μεταλλικών κατασκευών συντήρηση αποδυτηρίων και εξωτερικών εγκαταστάσεων, συντήρηση φωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.
      4. Εργασίες και κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων) και στο γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης (κατασκευή νέου συνθετικού ελαστικού αθλητικού δαπέδου, επισκευή μεταλλικής στέγης συντήρηση αποδυτηρίων, χρωματισμών, ηλεκτροφωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.

      Τα δύο πρώτα έργα ήδη είχαν εκτελεστεί από την προηγούμενη Περιφέρεια και τα οποία είχε δημοπρατήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
      Τα δύο τελευταία έργα ανακοίνωσε η κα Μπόγρη τα οποία όπως ανέφερα, είχαν ψηφιστεί προγραμματιστεί από τον κ. Χατζηπέρο και ενώ οι πόροι υπήρχαν από την προηγούμενη Περιφέρεια με Περιφερειάρχη τον κ. Σγουρό και Δήμαρχο Σαλαμίνας τον Γιάννη Τσαβαρή .

      Η αλήθεια είναι μία και πρέπει να λέγεται και πάντοτε να γνωρίζουμε ότι αργά ή γρήγορα λάμπει. Όσο να θέλει κάποιος να την αποκρύψει δεν μπορεί. Το μόνο που κάνει είναι να εκτίθεται. Ο πολιτικός Πολιτισμός επιβάλλει να λέμε ποιοι προσπάθησαν και ποιοι εξασφάλισαν τα χρήματα για ένα έργο, το οποίο ανακοινώνεται μια δεδομένη στιγμή ή εγκαινιάζεται.
      ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ.

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος26/2/22 21:18

    είχανε πάει μία μέρα σε ένα γραφείο Δικηγορικό Η Μίνα ο Γιάνναρος η Ρουλίτσα είτε τάρα Σταυρούλα ρα και μία άλλη ακόμα και τι δεν λέγανε και μέσα έλεγε δικηγορίνα έλεγε δικηγορίνα Μα αυτή δεν θα κατέβει τα έχει με το Μάκη και θα τη βολέψω Μάκης Πω πω έκανε μήνα Πω πω μη μου λες τέτοια και την έχω ανίψια Μη μου λες τέτοια και την έχω ανίψια ποπό και να ξέρεις αυτή τώρα είναι όλη τη χοντρή γελάει γιατί το χουνε πει παντού μήνα Μου το χουνε πει παντού μην άμμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/22 02:09

      Εσύ τσοπάνη Δούλα ετοιμάσου,σου ερχετ6 πακέτο με αποδέκτη όχι από την Χατζηβασιλείου παντός .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/2/22 09:34

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος26/2/22 21:36

    η Μαρία από τον λαϊκή θα πιούμε σουβλάκια κάθε Πέμπτη δεν έχει Τι να τα κάνει παιδιά της μείναν όλα είχε μεγάλες βλέψεις για χώρους για πανηγύρια παραλίες δηλαδή να γίνει ένα καλό παιχνιδάκι ξέρεις αν Χάλασε αυτό το παιχνιδάκι και τώρα Μαρία μου ότι θα τα κάνεις τα σουβλάκια Μαράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος26/2/22 21:38

    Μαρία πες αλεύρι η Κτηματική σε γυρεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος26/2/22 21:47

    κυρία Δημητριάδου από τη σκυτάλη θέλει να μας πει σώνει και καλά ότι ο σύλλογος που διαλύθηκε έπρεπε να γίνει ΚΑΠΗ Όχι δεν μπορεί να γίνει κάτι γιατί είναι στην άλλη άκρη του μουλκίου σεβαστεί την κυρία Μαρία και μιλάει γυρίζετε τους ανθρώπους τους ηλικιωμένους Σεβαστή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος26/2/22 21:53

    Γεωργιος Αθανασιου ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 18/2/2022 ΤΟΥ ΑΚΟΙΠΟΠ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΕΩΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Η κ. ΝΑΝΝΟΥ ΟΥΤΕ Η κ. ΓΕΡΟΝΤΙΩΤΟΥ, ΟΥΤΕ Ο κ. ΔΕΔΕΣ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΑΦΥΓΩΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΤΣΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ κ. ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟς ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Ο ΤΕΩΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΗΣ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΚΟΙΠΟΠ ΕΙΠΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΩΣ ΑΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΕΡΙΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑ ΑΠΟ ΕΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ Γ.Σ 28-6-2021 ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ .ΑΝΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ ΜΕΤΑ Ο ΤΕΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΤΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΥΤΕ Η ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΓΩ ΕΠΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΚΝΕΙ ΛΑΘΟΣ Η ΤΟΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος26/2/22 22:01

    Μα είναι τόσο ανίκανοι που δεν ήξεραν ότι όταν είναι προ ημερισιας πρέπει να πάρει απόλυτη πλειοψηφία κάτι που δεν έγινε αφού πείρε 13 ψήφους, άρα δεν υπάρχει απόφαση. Και καλά οι νέοι δεν θα μάθουν ακόμα να περάσουν 3 θητείες όμως ο νέος συνεργάτης δεν το ήξερε χάλια πολλά χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/22 09:28

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος26/2/22 23:48

    Ρεκόρ γκίνες, αφού του έφυγαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, τώρα πήγε να τους βρει, όταν οι άνθρωποι έφυγαν από τον συνδυασμό του, αυτός τους κατηγόρησε ως αποστάτες, τώρα είναι η σειρά να τον βρίζουν αυτοί!!! Έχει μείνει μόνο με την φιλιππινέζα τον ντουλα και το γιουσουφάκι τον λαμπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος27/2/22 00:07

    ΤΙ ΚΟΣΜΟΠΛΥΜΗΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!!! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ!!!!! ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ 70 ΑΤΟΜΑ!!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/22 09:37

      «Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»,
      Αγαπητή η Βάσω Μπόγρη αλλά πιο αγαπητή η αλήθεια η οποία αποκρύπτεται από την κα Ανιπεριφερειάρχη

      Το 2018 ο κ. Αθανασιάδης, Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2011-2014 σε συνέντευξή του, ανέφερε για τα έργα τα οποία αφορούσαν το νησί μας την πιο πάνω περίοδο
      “Τα έργα που αφορούσαν το νησί της Σαλαμίνας ήταν πράγματι πάμπολλα την τετραετία 2011 – 14. Ο Δήμος της Σαλαμίνας ήταν ένας από τους λίγους Δήμους με τόσο τεράστια απορροφητικότητα, την περίοδο που ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ να έχει δήμαρχο τον Γ. Τσαβαρή . Τι να πρωτοθυμηθώ;
      • Τα όμβρια; (έργο που εκτελείται μέχρι σήμερα πλησίον του Δημαρχείου)
      • Την αποχέτευση των λυμάτων;
      • Τον Παιδικό Σταθμό των Παλουκίων;
      • Το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού της Φανερωμένης;
      • Τα δύο κονδύλια των 500.000€ το καθένα που εγκρίθηκαν για την οδοποιία;
      • Ή το μεγάλο έργο που μετά λύπης μου απένταξαν, του Κλειστού Γυμναστηρίου των Αμπελακίων, προϋπολογισμού 3,5εκ.€, το οποίο είχε ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής;

      ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 80 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!!!

      Στέκομαι λοιπόν στο τελευταίο έργο για να απαντήσω στην κα Μπόγρη , όσον αφορά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τις «Επισκευές στο Στάδιο Αίαντας και στο κλειστό Γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης στη Σαλαμίνα ύψους 1.200.000 ευρώ από πόρους της Περιφέρειας»

      Ένα έργο που θα ήταν στολίδι για την Σαλαμίνα και θα υπήρχε σήμερα στα Αμπελάκια θα ήταν το κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο εντάχθηκε στα ΠΕΠ Αττικής. Δυστυχώς το έργο απεντάχθηκε μετά από συνεννόηση πρ. Διοικήσεως Δήμου και κου Χατζηπέρου.
      Το έργο απεντάχθηκε, αλλά τα 3,5 εκατομμύρια είχαν ήδη δεσμευτεί από Περιφέρεια με Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Κατσικάρη και Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή . Έτσι λοιπόν επί κου Χατζηπέρου τα 3,5 εκατ από το έργο το οποίο απένταξαν, προγραμματίστηκαν και ψηφίστηκαν τα εξής έργα. :
      1. «Συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση Κέντρου Νεότητας Σαλαμίνας» ύψους 460.000,00€ ( Το έργο εκτελέστηκε το 2018)
      2. Συντήρηση και βελτίωση του γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας (προϋπολογισμού 520.000 ευρώ με ΦΠΑ), . (Το έργο εκτελέστηκε 2016)
      3. Εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Αίαντας (κατασκευή νέου συνθετικού χλοοτάπητα, κατασκευή νέου αθλητικού δαπέδου στίβου συντήρηση περίφραξης και μεταλλικών κατασκευών συντήρηση αποδυτηρίων και εξωτερικών εγκαταστάσεων, συντήρηση φωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.
      4. Εργασίες και κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων) και στο γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης (κατασκευή νέου συνθετικού ελαστικού αθλητικού δαπέδου, επισκευή μεταλλικής στέγης συντήρηση αποδυτηρίων, χρωματισμών, ηλεκτροφωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.

      Τα δύο πρώτα έργα ήδη είχαν εκτελεστεί από την προηγούμενη Περιφέρεια και τα οποία είχε δημοπρατήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
      Τα δύο τελευταία έργα ανακοίνωσε η κα Μπόγρη τα οποία όπως ανέφερα, είχαν ψηφιστεί προγραμματιστεί από τον κ. Χατζηπέρο και ενώ οι πόροι υπήρχαν από την προηγούμενη Περιφέρεια με Περιφερειάρχη τον κ. Σγουρό και Δήμαρχο Σαλαμίνας τον Γιάννη Τσαβαρή .

      Η αλήθεια είναι μία και πρέπει να λέγεται και πάντοτε να γνωρίζουμε ότι αργά ή γρήγορα λάμπει. Όσο να θέλει κάποιος να την αποκρύψει δεν μπορεί. Το μόνο που κάνει είναι να εκτίθεται. Ο πολιτικός Πολιτισμός επιβάλλει να λέμε ποιοι προσπάθησαν και ποιοι εξασφάλισαν τα χρήματα για ένα έργο, το οποίο ανακοινώνεται μια δεδομένη στιγμή ή εγκαινιάζεται.
      ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ.

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος27/2/22 00:50

    70 πολλούς λες και αυτοί που ήταν εκεί όλοι λόγο του ότι περνούν μισθό βρέθηκαν εκεί. Αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/22 11:44

      ο πρωτος μισθο φορος ο κλαμιδιωτης καλα τα λες

      Διαγραφή
  40. Ανώνυμος27/2/22 02:05

    70 είναι μαζί με τους αντιδημάρχους τους συμβούλους,τους υποψηφίους,και όλους αυτούς που περνούν καμία ανάθεσουλα,πάνω κάτω 20 ατομα ήταν ΟΙ εκτός της αυλής του δημάρχου.

    Το γέλιο ήταν μαναρια να βλέπετε την εκλεγμένη σύμβουλο της αντιπολίτευσης και πρόεδρο της κοινότητας αμπελακίου να κάνει την καντηλαναυτισα για χάρη της παράταξης και να μοιράζει κεριά,φυσικά όλοι ξέρουμε ότι έχει προσχωρήσει την δημοτική αρχή και πιστεύει ότι θα θα ξανά βγει με το ΝΗΣΙ.!
    Μάναρα μια φορά γίνεται το θαυμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/22 02:49

      MANARIA AYTH THA KATEBEI ME TH KSANTHIA LOGO KOMMATOS OLOYS TOYS KOROIDEYEI

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/2/22 09:29

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος27/2/22 03:01

    ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΟΖΑ Ο ΚΛΑΝΙΔΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/22 09:36

      «Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»,
      Αγαπητή η Βάσω Μπόγρη αλλά πιο αγαπητή η αλήθεια η οποία αποκρύπτεται από την κα Ανιπεριφερειάρχη

      Το 2018 ο κ. Αθανασιάδης, Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2011-2014 σε συνέντευξή του, ανέφερε για τα έργα τα οποία αφορούσαν το νησί μας την πιο πάνω περίοδο
      “Τα έργα που αφορούσαν το νησί της Σαλαμίνας ήταν πράγματι πάμπολλα την τετραετία 2011 – 14. Ο Δήμος της Σαλαμίνας ήταν ένας από τους λίγους Δήμους με τόσο τεράστια απορροφητικότητα, την περίοδο που ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ να έχει δήμαρχο τον Γ. Τσαβαρή . Τι να πρωτοθυμηθώ;
      • Τα όμβρια; (έργο που εκτελείται μέχρι σήμερα πλησίον του Δημαρχείου)
      • Την αποχέτευση των λυμάτων;
      • Τον Παιδικό Σταθμό των Παλουκίων;
      • Το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού της Φανερωμένης;
      • Τα δύο κονδύλια των 500.000€ το καθένα που εγκρίθηκαν για την οδοποιία;
      • Ή το μεγάλο έργο που μετά λύπης μου απένταξαν, του Κλειστού Γυμναστηρίου των Αμπελακίων, προϋπολογισμού 3,5εκ.€, το οποίο είχε ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής;

      ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 80 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!!!

      Στέκομαι λοιπόν στο τελευταίο έργο για να απαντήσω στην κα Μπόγρη , όσον αφορά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τις «Επισκευές στο Στάδιο Αίαντας και στο κλειστό Γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης στη Σαλαμίνα ύψους 1.200.000 ευρώ από πόρους της Περιφέρειας»

      Ένα έργο που θα ήταν στολίδι για την Σαλαμίνα και θα υπήρχε σήμερα στα Αμπελάκια θα ήταν το κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο εντάχθηκε στα ΠΕΠ Αττικής. Δυστυχώς το έργο απεντάχθηκε μετά από συνεννόηση πρ. Διοικήσεως Δήμου και κου Χατζηπέρου.
      Το έργο απεντάχθηκε, αλλά τα 3,5 εκατομμύρια είχαν ήδη δεσμευτεί από Περιφέρεια με Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Κατσικάρη και Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή . Έτσι λοιπόν επί κου Χατζηπέρου τα 3,5 εκατ από το έργο το οποίο απένταξαν, προγραμματίστηκαν και ψηφίστηκαν τα εξής έργα. :
      1. «Συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση Κέντρου Νεότητας Σαλαμίνας» ύψους 460.000,00€ ( Το έργο εκτελέστηκε το 2018)
      2. Συντήρηση και βελτίωση του γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας (προϋπολογισμού 520.000 ευρώ με ΦΠΑ), . (Το έργο εκτελέστηκε 2016)
      3. Εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Αίαντας (κατασκευή νέου συνθετικού χλοοτάπητα, κατασκευή νέου αθλητικού δαπέδου στίβου συντήρηση περίφραξης και μεταλλικών κατασκευών συντήρηση αποδυτηρίων και εξωτερικών εγκαταστάσεων, συντήρηση φωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.
      4. Εργασίες και κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων) και στο γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης (κατασκευή νέου συνθετικού ελαστικού αθλητικού δαπέδου, επισκευή μεταλλικής στέγης συντήρηση αποδυτηρίων, χρωματισμών, ηλεκτροφωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.

      Τα δύο πρώτα έργα ήδη είχαν εκτελεστεί από την προηγούμενη Περιφέρεια και τα οποία είχε δημοπρατήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
      Τα δύο τελευταία έργα ανακοίνωσε η κα Μπόγρη τα οποία όπως ανέφερα, είχαν ψηφιστεί προγραμματιστεί από τον κ. Χατζηπέρο και ενώ οι πόροι υπήρχαν από την προηγούμενη Περιφέρεια με Περιφερειάρχη τον κ. Σγουρό και Δήμαρχο Σαλαμίνας τον Γιάννη Τσαβαρή .

      Η αλήθεια είναι μία και πρέπει να λέγεται και πάντοτε να γνωρίζουμε ότι αργά ή γρήγορα λάμπει. Όσο να θέλει κάποιος να την αποκρύψει δεν μπορεί. Το μόνο που κάνει είναι να εκτίθεται. Ο πολιτικός Πολιτισμός επιβάλλει να λέμε ποιοι προσπάθησαν και ποιοι εξασφάλισαν τα χρήματα για ένα έργο, το οποίο ανακοινώνεται μια δεδομένη στιγμή ή εγκαινιάζεται.
      ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ.

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος27/2/22 09:28

    Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


    Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
    Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
    Κα Μπόγρη,

    στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
    Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

    Απάντηση

    Ανώνυμος16/2/22 20:41
    Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
    1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
    2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
    3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
    4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
    4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
    Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
    Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
    Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
    Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
    Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
    Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
    Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
    Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
    Η επιλογή είναι δική σας.
    Mάνος Δερτούζος
    Δημοτικός Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος27/2/22 09:44

    Δεν μας είπε κανένας στην κηδεία που έγινε στον δήμο ποιός έψαλε την επιμνημόσυνη δέηση, κάποιος είπε ότι το έκανε η νέα μεγάλη μεταγραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος27/2/22 10:28

    Μάνος ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ20/2/22 14:40

    Σπανίως απαντώ και παρεμβαίνω σε ανώνυμα σχόλια.
    Πρέπει να το κάνω όμως γιατί κάθε μέρα βρίσκομαι στο ίδιο έργο θεατής.
    Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους αυτούς που αναδημοσιεύουν συνεχώς δικά μου κείμενα χωρίς την θέλησή μου, με μοναδικό στόχο να κατηγορήσουν την κα Μπόγρη.
    Αυτό σημαίνει ότι τους αρέσουν τα άρθρα μου.
    Μου δημιουργεί όμως έκπληξη γιατί αφού τους αρέσουν τα άρθρα μου δεν αναδημοσιεύουν και άλλα τα οποία αναφέρονται σε άλλα πρόσωπα της τοπικής πολιτικής σκηνής. Τους προτρέπω λοιπόν να διαβάσουν την τελευταία μου ανάρτηση στον προσωπικό μου λογαριασμό και ακούσουν τα βιντεάκια , που έχουν να κάνουν με τα ναυάγια τα οποία βουλιάζουν το ένα μετά το άλλο στον Αρχαίο λιμένα και η παρούσα Δημοτική αρχή , όχι μόνο σφύριζε αδιάφορα , αλλά διακωμωδούσαν για όσα συμβαίνουν .
    Απατώντας στο συγκεκριμένο τελευταίο άρθρο μου που αναδημοσιεύσατε με τίτλο «Φίλος μεν ο Πλάτων, φιλτάτη όμως η αλήθεια» θέλω να σας πω τα εξής.
    Ότι λέει το άρθρο είναι η πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει
    Η κα Μπόγρη όμως σε μία τελευταία συνέντευξη που έδωσε αναγνώρισε ότι πολλά από αυτά τα έργα που γίνονται σήμερα έχουν συνέχεια και προέρχονται από προηγούμενες διοικήσεις. Τότε λοιπόν σε σχόλιο μου κάτω από την συνέντευξη της κας Μπόγρη έγραψα « Είναι προς τιμή σας κα Μπόγρη και δείχνει έλλειψη αλαζονείας»
    Θα ήμουν ευτυχής να έκανε και το ίδιο ο κ. Παναγόπουλος ο οποίος παρουσιάζει τα συγκεκριμένα έργα ως έργα της δικής του Δημοτικής αρχής.
    Δεν είναι ανάγκη να επανέλθω στα έργα. Είναι με λεπτομέρεια στο πιο πάνω άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/22 12:05

      Μάνο γιατί απορείς ποίος τα αναδημοσιευει, ξέρεις πολύ καλά είναι ο υπηρέτης που μετά τον γάμο τους τέως έχει αναλάβει να αναδημοσιευει ότι στρέφεται κατά της Μπόγρη να τον χαίρεσαι τον αρχηγό σου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/2/22 12:07

      «Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»,
      Αγαπητή η Βάσω Μπόγρη αλλά πιο αγαπητή η αλήθεια η οποία αποκρύπτεται από την κα Ανιπεριφερειάρχη

      Το 2018 ο κ. Αθανασιάδης, Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2011-2014 σε συνέντευξή του, ανέφερε για τα έργα τα οποία αφορούσαν το νησί μας την πιο πάνω περίοδο
      “Τα έργα που αφορούσαν το νησί της Σαλαμίνας ήταν πράγματι πάμπολλα την τετραετία 2011 – 14. Ο Δήμος της Σαλαμίνας ήταν ένας από τους λίγους Δήμους με τόσο τεράστια απορροφητικότητα, την περίοδο που ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ να έχει δήμαρχο τον Γ. Τσαβαρή . Τι να πρωτοθυμηθώ;
      • Τα όμβρια; (έργο που εκτελείται μέχρι σήμερα πλησίον του Δημαρχείου)
      • Την αποχέτευση των λυμάτων;
      • Τον Παιδικό Σταθμό των Παλουκίων;
      • Το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού της Φανερωμένης;
      • Τα δύο κονδύλια των 500.000€ το καθένα που εγκρίθηκαν για την οδοποιία;
      • Ή το μεγάλο έργο που μετά λύπης μου απένταξαν, του Κλειστού Γυμναστηρίου των Αμπελακίων, προϋπολογισμού 3,5εκ.€, το οποίο είχε ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής;

      ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 80 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!!!

      Στέκομαι λοιπόν στο τελευταίο έργο για να απαντήσω στην κα Μπόγρη , όσον αφορά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τις «Επισκευές στο Στάδιο Αίαντας και στο κλειστό Γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης στη Σαλαμίνα ύψους 1.200.000 ευρώ από πόρους της Περιφέρειας»

      Ένα έργο που θα ήταν στολίδι για την Σαλαμίνα και θα υπήρχε σήμερα στα Αμπελάκια θα ήταν το κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο εντάχθηκε στα ΠΕΠ Αττικής. Δυστυχώς το έργο απεντάχθηκε μετά από συνεννόηση πρ. Διοικήσεως Δήμου και κου Χατζηπέρου.
      Το έργο απεντάχθηκε, αλλά τα 3,5 εκατομμύρια είχαν ήδη δεσμευτεί από Περιφέρεια με Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Κατσικάρη και Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή . Έτσι λοιπόν επί κου Χατζηπέρου τα 3,5 εκατ από το έργο το οποίο απένταξαν, προγραμματίστηκαν και ψηφίστηκαν τα εξής έργα. :
      1. «Συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση Κέντρου Νεότητας Σαλαμίνας» ύψους 460.000,00€ ( Το έργο εκτελέστηκε το 2018)
      2. Συντήρηση και βελτίωση του γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας (προϋπολογισμού 520.000 ευρώ με ΦΠΑ), . (Το έργο εκτελέστηκε 2016)
      3. Εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Αίαντας (κατασκευή νέου συνθετικού χλοοτάπητα, κατασκευή νέου αθλητικού δαπέδου στίβου συντήρηση περίφραξης και μεταλλικών κατασκευών συντήρηση αποδυτηρίων και εξωτερικών εγκαταστάσεων, συντήρηση φωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.
      4. Εργασίες και κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων) και στο γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης (κατασκευή νέου συνθετικού ελαστικού αθλητικού δαπέδου, επισκευή μεταλλικής στέγης συντήρηση αποδυτηρίων, χρωματισμών, ηλεκτροφωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.

      Τα δύο πρώτα έργα ήδη είχαν εκτελεστεί από την προηγούμενη Περιφέρεια και τα οποία είχε δημοπρατήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
      Τα δύο τελευταία έργα ανακοίνωσε η κα Μπόγρη τα οποία όπως ανέφερα, είχαν ψηφιστεί προγραμματιστεί από τον κ. Χατζηπέρο και ενώ οι πόροι υπήρχαν από την προηγούμενη Περιφέρεια με Περιφερειάρχη τον κ. Σγουρό και Δήμαρχο Σαλαμίνας τον Γιάννη Τσαβαρή .

      Η αλήθεια είναι μία και πρέπει να λέγεται και πάντοτε να γνωρίζουμε ότι αργά ή γρήγορα λάμπει. Όσο να θέλει κάποιος να την αποκρύψει δεν μπορεί. Το μόνο που κάνει είναι να εκτίθεται. Ο πολιτικός Πολιτισμός επιβάλλει να λέμε ποιοι προσπάθησαν και ποιοι εξασφάλισαν τα χρήματα για ένα έργο, το οποίο ανακοινώνεται μια δεδομένη στιγμή ή εγκαινιάζεται.
      ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ.

      Διαγραφή
  45. Ανώνυμος27/2/22 11:40

    ΜΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΦΕΡΥΜΠΟΤ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΥ ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΗ -ΓΗΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ. Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΜΑΚΗΣ ΤΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ ΝΟΝΤΑΣ ΑΚΗΣ ΠΟΠΗ ΛΟΥΚΙΑ ΜΑΡΙΑ ΑΣΗΜΙΝΑ ΦΡΟΣΩ Κ.Λ.Π ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος27/2/22 11:41

    ΜΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΦΕΡΥΜΠΟΤ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΥ ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΗ -ΓΗΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ. Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΜΑΚΗΣ ΤΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ ΝΟΝΤΑΣ ΑΚΗΣ ΠΟΠΗ ΛΟΥΚΙΑ ΜΑΡΙΑ ΑΣΗΜΙΝΑ ΦΡΟΣΩ Κ.Λ.Π ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος27/2/22 13:45

    αχ μωρε τι ηθελε τωρα και εβρεξε μωρε τωρα θα με αναγκασει να βγω με την μανικα να καθαρισω μου εκανε σκατα η βροχη πω πω μο πω πω και εχω φαγουρα και ξυσιμο και αγχος πρεπει να πιασω το οργανο να απολυμανω την βροχη που μου λερωσε το υπεροχο σπιτι νιαου πω πω μο φαγουρα πλυσιμο και ξυσιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/22 14:19

      ΝΑ ΒΓΑΛΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΝΤΗΡΙΟ ΟΥΞΟΥ ΜΟ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
  48. Ανώνυμος27/2/22 15:02

    Μάνος ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ20/2/22 14:40

    Σπανίως απαντώ και παρεμβαίνω σε ανώνυμα σχόλια.
    Πρέπει να το κάνω όμως γιατί κάθε μέρα βρίσκομαι στο ίδιο έργο θεατής.
    Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους αυτούς που αναδημοσιεύουν συνεχώς δικά μου κείμενα χωρίς την θέλησή μου, με μοναδικό στόχο να κατηγορήσουν την κα Μπόγρη.
    Αυτό σημαίνει ότι τους αρέσουν τα άρθρα μου.
    Μου δημιουργεί όμως έκπληξη γιατί αφού τους αρέσουν τα άρθρα μου δεν αναδημοσιεύουν και άλλα τα οποία αναφέρονται σε άλλα πρόσωπα της τοπικής πολιτικής σκηνής. Τους προτρέπω λοιπόν να διαβάσουν την τελευταία μου ανάρτηση στον προσωπικό μου λογαριασμό και ακούσουν τα βιντεάκια , που έχουν να κάνουν με τα ναυάγια τα οποία βουλιάζουν το ένα μετά το άλλο στον Αρχαίο λιμένα και η παρούσα Δημοτική αρχή , όχι μόνο σφύριζε αδιάφορα , αλλά διακωμωδούσαν για όσα συμβαίνουν .
    Απατώντας στο συγκεκριμένο τελευταίο άρθρο μου που αναδημοσιεύσατε με τίτλο «Φίλος μεν ο Πλάτων, φιλτάτη όμως η αλήθεια» θέλω να σας πω τα εξής.
    Ότι λέει το άρθρο είναι η πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει
    Η κα Μπόγρη όμως σε μία τελευταία συνέντευξη που έδωσε αναγνώρισε ότι πολλά από αυτά τα έργα που γίνονται σήμερα έχουν συνέχεια και προέρχονται από προηγούμενες διοικήσεις. Τότε λοιπόν σε σχόλιο μου κάτω από την συνέντευξη της κας Μπόγρη έγραψα « Είναι προς τιμή σας κα Μπόγρη και δείχνει έλλειψη αλαζονείας»
    Θα ήμουν ευτυχής να έκανε και το ίδιο ο κ. Παναγόπουλος ο οποίος παρουσιάζει τα συγκεκριμένα έργα ως έργα της δικής του Δημοτικής αρχής.
    Δεν είναι ανάγκη να επανέλθω στα έργα. Είναι με λεπτομέρεια στο πιο πάνω άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος27/2/22 17:06

    Και εχθές όταν ανέβηκε να μιλήσει πιστέψαμε ότι αναγγέλλει την συγχώνευση του Γιάννη επίσημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος27/2/22 17:24

    Όχι ανέβηκε να ψάλλει ελευθερουτε Σαλαμίνα, δόξα το θεό που είπε πλησιάζει ο καιρός αυτός έχει κάνει πολλά αμαρτήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος27/2/22 18:22

    «Το μήνυμα της ειρήνης δεν σβήνει, είναι ζωντανό» δήλωσαν τα αναμμένα κεριά στα χέρια των πολιτών του νησιού που συγκεντρώθηκαν με μεγάλη ανταπόκριση στον προαύλιο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου. Με αυτό επέλεξε να εκφράσει την συμπαράσταση του ο Δήμος Σαλαμίνας σ’αυτές τις οδυνηρές ώρες του ουκρανικού λαού. Που την ειδαν την μεγάλη ανταπόκριση ευτυχως που σχολασε ο καραγκιοζης που έπαιζε επάνω και έκατσε ο κόσμος απο περιέργεια να δει Αλλα εδω λενε Μπραβο στον εαυτό τους δεν θα βλέπουν τα 70 ατομα σαν μεγάλη ανταπόκριση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος27/2/22 19:21

    ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ , 5 ΠΑΠΟΥΔΕΣ Ο ΚΥΡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΚΑΙ 4 ΓΟΝΕΙΣ

    ΔΕΝ ΛΕΩ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΡΗΣΙΜΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΟΥς ΤΑΡΑΝΔΟΥΣ?

    ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΤΑΖΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝ χαχαχαχαχαχχαχαχαχα

    γιωργο 5ευρε ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ? ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΘΗΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΣ ?

    ΞΑΝΘΙΑ +ΞΑΝΘΙΑ = ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΣΕΛΗΝΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/22 19:32

      Εμείς μάθαμε ότι ο 5ευρος ήρθε και σου πήρε την γυναίκα να της δείξει την λαμπάδα !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/2/22 19:36

      ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ , 5 ΠΑΠΟΥΔΕΣ Ο ΚΥΡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΚΑΙ 4 ΓΟΝΕΙΣ

      ΔΕΝ ΛΕΩ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΡΗΣΙΜΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΟΥς ΤΑΡΑΝΔΟΥΣ?

      ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΤΑΖΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝ χαχαχαχαχαχχαχαχαχα

      γιωργο 5ευρε ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ? ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΘΗΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΣ ?

      ΞΑΝΘΙΑ +ΞΑΝΘΙΑ = ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΣΕΛΗΝΙΩΝ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/2/22 19:57

      Πήγε να πάρει την γυναίκα σου να της δείξει την λαμπάδα .

      Διαγραφή
  53. Ανώνυμος27/2/22 19:37

    ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ , 5 ΠΑΠΟΥΔΕΣ Ο ΚΥΡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΚΑΙ 4 ΓΟΝΕΙΣ

    ΔΕΝ ΛΕΩ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΡΗΣΙΜΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΟΥς ΤΑΡΑΝΔΟΥΣ?

    ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΤΑΖΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝ χαχαχαχαχαχχαχαχαχα

    γιωργο 5ευρε ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ? ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΘΗΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΣ ?

    ΞΑΝΘΙΑ +ΞΑΝΘΙΑ = ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΣΕΛΗΝΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος27/2/22 19:58

    Τελικά η δούλα του Γιάννακη έγινε το γιουσουφακι του Γιωργάκη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος27/2/22 21:10

    Η επιτυχια της ειναι κατι που τρομαζει...
    ηρθε τοσος κοσμος που θα μιλατε για γυναικες στην εξουσια και θα κλαιτε!!!!πανικος και υστερια.!!!!
    Ερχονται και αλλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος2/3/22 10:45

    ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ κ. ΙΣΙΔΩΡΑΣ ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ
    Σεπτεμβρίου 02, 2015

    Γραψτε στο salamina press την πιο πανω ηλεκτρονικη διευθυνση για να τσεκάρετε τα παραμυθια του κυρίου Δεττουζου σχετικά με την φερεγγυότητα λόγων και έργων.
    Βρε μανο μου πολυ παραμυθι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.