Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Απρ 2022

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΣ ΓΥΑΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΓΙΑΚ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Στιγμιότυπο από τον δεύτερο γύρο εργομετρήσεων του ΑΝΣ Γυάλας. Από αριστερά : Χριστόφορος Αποστολίδης, Κατερίνα Πούτου, Στέργιος Στιβακτάκης και ο Προπονητής του ΑΝΣ Γυάλας Θανάσης Βιλλιώτης. Στο κέντρο με τις μάσκες οι Δημήτρης Καραμίτζας και Απόστολος Σκούρας, επιστημονική συνεργάτες της Μονάδας Αθλητικής Αριστείας.

Με σημαντική πρόοδο στις τιμές της φυσικής καταστάσεώς τους, ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος των τακτικών αξιολογήσεων αθλητών και αθλητριών του ΑΝΣ Γυάλας, που πραγματοποιήθηκαν στα τέλη Μαρτίου 2022, στο εργαστήριο εργομετρίας της Μονάδος Αθλητικής Αριστείας, στο Αττικό νοσοκομείο.

Η σημαντική συνεργασία μεταξύ του Ομίλου μας και της Μονάδος Αθλητικής Αριστείας του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, εξελίσσεται εξαιρετικά.

Στην δεύτερη, από την σειρά των προγραμματισμένων τακτικών αξιολογήσεων του τρέχοντος έτους, αξιολόγηση, οι αθλητές Καγιάκ Σπριντ του ΑΝΣ Γυάλας Στέργιος Στιβακτάκης, Χριστόφορος Αποστολίδης και η αθλήτρια Κατερίνα Πούτου, παρουσίασαν μεγάλη βελτίωση των τιμών σημαντικών δεικτών της φυσικής τους καταστάσεως, ως αποτέλεσμα της προσεκτικής και εντατικής προετοιμασίας τους για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της χρονιάς και με το βλέμμα στο στόχο, μιας αξιοπρεπούς διεθνούς παρουσίας.

Σταδιακώς, όλα τα παιδιά του ΑΝΣ Γυάλας θα ενταχθούν στις τακτικές εργομετρήσεις, όταν το επιτρέψει η ηλικία τους.

Η Μονάδα Αθλητικής Αριστείας του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, με το υψηλού επιπέδου επιστημονικό προσωπικό της και τα κορυφαίας τεχνολογίας ειδικά μηχανήματα που διαθέτει, αποτελεί σημαντικό σύμμαχο κάθε αθλητικού σωματείου με υψηλές επιδιώξεις.

Ο ΑΝΣ, αξιοποιεί κάθε δυνατότητα βελτιώσεως των ικανοτήτων των αθλητών και των αθλητριών του και μέσω αυτών προβάλει και προωθεί το άθλημα του Καγιάκ Σπριντ, ως ένα εξαιρετικό άθλημα για τη νεολαία της Σαλαμίνας !

Οι κορυφαίες θέσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, αποτελούν αποδείξεις της σημαντικής προσπάθειας του Ομίλου μας και των παιδιών του !

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11/4/22 21:54

    Κυρία Μπόγρη,
    πείτε μας ο διοικητικός υπάλληλος αποσπασμένος στην Περιφερεια κυριος Κ. Γκιοκας οδηγεί το κρατικό αυτοκίνητο (Mercedes) και πηγαινοέρχεται από την Περιφέρεια στη Σαλαμίνα και το παρκαρει έξω από το σπίτι σας .
    Ενώ εσείς πηγαινοερχεσται με ένα Ford
    Τελικά ποιος είναι ο

    Αντιπεριφερειάρχης;;;;;;;

    Ξέρετε τι μας θυμίζετε;;;;

    Την προηγουμενη Διοίκηση στο Δήμο
    Που το κουμάντο του Δήμου το έκανε πάντα αυτός που ήταν πισω απο την κουρτινα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.