Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Απρ 2022

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ Κα ΜΑΓΙΑΤΗ ΚΑΙ ΤΙΜΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ Κα ΜΑΓΙΑΤΗ ΚΑΙ ΤΙΜΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ  ΣΑΣ ΕΞΕΛΕΞΑΝ  ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ

Κυρία Σταυρούλα Μαγιάτη,

1. Με την απόφασή σας αρ 3/2022, ΔΕΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΑΤΕ όπως ψευδώς ισχυρίζεστε για την είσοδο έξοδο των οχημάτων της Εταιρείας “Θ. ΜΠΕΚΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΠΕ”, αλλά την ΕΓΚΡΙΝΑΤΕ όπως σαφώς αναφέρει η απόφασή σας. Αν δεν γνωρίζετε τι υπογράφετε είναι πρόβλημα σοβαρό.

2. Με την ίδια απόφαση ΕΓΚΡΙΝΑΤΕ την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ στο οικόπεδο της Εταιρείας, για το οποίο είσαστε παντελώς αναρμόδιοι ενώ εγείρονται ερωτήματα για τη σκοπιμότητα της πράξης σας. Η επιμελής αποσιώπηση της απεχθούς πράξης σας, συνιστά ενοχή, ανοχή ή συνενοχή.

3. Με την ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ, δίνετε δικαίωμα χρήσης και εκμετάλλευσης σε έκταση που δεν ανήκει στην Εταιρεία. Αυτό συνιστά σοβαρή παράβαση καθήκοντος και συνιστούμε να το ελέγξετε πριν βρεθείτε κατηγορούμενοι από την Κτηματική Υπηρεσία στην οποία ανήκει.

4. Η γνωστοποίηση που παρουσιάσατε ως άδεια λειτουργίας, είναι έγγραφο άνευ αξίας, διότι δεν έχει έγκριση από την Περιφέρεια, την Αρχαιολογική Υπηρεσία, την Υπηρεσία Δόμησης και οποιαδήποτε άλλη Αρχή. Αποτελεί ανεξήγητη αφέλεια η ταύτισή σας με ένα ανυπόστατο έγγραφο το οποίο σας απέστειλε η Εταιρεία.

5. Η πραγματική άδεια λειτουργίας εκδόθηκε το 1998, όταν δεν υπήρχε Α΄ Ζώνη και προβλέπει επανεξέταση της άδειας ανά πενταετία, ανάλογα με τις συνθήκες του Περιβάλλοντος. Αυτό ουδέποτε έγινε, διότι το 2001 η περιοχή θεσμοθετήθηκε Ζώνη Α¨ Απολύτου προστασίας, όπου ρητά απαγορεύεται η λειτουργία ναυπηγοεπισκευαστικών μονάδων. Κατά συνέπεια το ναυπηγείο λειτουργεί χωρίς άδεια λειτουργίας σε ισχύ από το έτος 2003, ενώ όλες οι μετέπειτα προσπάθειες επανέκδοσης απέβησαν άκαρπες. Αυτός είναι και ο λόγος που η Εταιρεία προσπαθεί με μία εντελώς ανυπόστατη Γνωστοποίηση να εμφανιστεί ως νομιμοφανής. Είναι κρίμα να καταπίνετε την κάμηλο της ασυδοσίας και αυθαιρεσίας.

6. Το Υπουργείο Πολιτισμού έχει επανειλημμένα εκφράσει την αντίθεσή του στην ΕΓΚΡΙΣΗ οποιασδήποτε ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ, διότι όπως έχει αποδειχτεί και στο παρελθόν, η οιαδήποτε άδεια μπορεί να εκληφθεί ως έγκριση για την λειτουργία του ναυπηγείου” (ΚΣΤ΄ ΕΚΠΑ, 5103/6.8.2007). Η συνειδητή απόκρυψη εκ μέρους σας της ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ, συνιστά ένα ακόμα μελανό σημείο.

7. Η Εταιρεία βαρύνεται με την «κατασκευή παράνομων λιμενικών έργων, παράνομων κατασκευών, παράνομων επεκτάσεων σε λιμενική ζώνη και σε δημόσια κτήματα, παράνομες επεμβάσεις στο περιβάλλον, καταστροφή τμήματος αρχαίου τείχους και αρχαίων τάφων» Αν δεν τα γνωρίζετε, έχετε υποχρέωση να ενημερωθείτε (Υπουργείο Πολιτισμού, Ε.Ε.Α 23-Απριλίου-2010). Αν τα γνωρίζετε και παραμένετε απαθής, είστε ανάξια της θέσης που κατέχετε.

8. Ο ΟΛΠ δεν έχει δικαιοδοσία στη Λιμενική Ζώνη την οποία ισχυρίζεται ότι κατέχει, ενώ η Εταιρεία έχει επεκταθεί πολύ πέραν της Λιμενικής Ζώνης την οποία της έχει παραχωρηθεί (πρώην ΕΤΜΛΕ), και πολύ πέραν των δημοσίων ιδιόκτητων και δημοσίων κτημάτων τα οποία ισχυρίζεται ότι κατέχει.

9. Οι περιβαλλοντικοί όροι της Εταιρείας έχουν λήξει προ πολλού, ενώ το Υπουργείο Πολιτισμού και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση αρνούνται να τους ανανεώσουν διότι χωροθετείται εντός Ζώνης Α΄ όπου απαγορεύεται ρητά η λειτουργία της.

10. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και οι δημότες βλέπουν και κρίνουν τα έργα και τις ημέρες σας, όπως βλέπουν και κρίνουν τις Νέες Ημέρες και Σύγχρονες Ιδέες με τις οποίες παραπλανήσατε τους Δημότες της Σαλαμίνας.

Επιτροπή Διάσωσης Αρχαιολογικών Χώρων Σαλαμίνας


213 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/4/22 21:26

    Πολύ θα ήθελα να μάθω την θέση του κου Τσαβαρή, αν στηρίζει την Επιτροπή ή την κα Μαγιάτη και τον Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/22 21:44

      ΡΕ ΒΛΑΜΗ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΑΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΖΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΙΑΤΗ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/4/22 23:52

      Πάλι μπερδεύεις τον κόσμο ??? Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΣΕ Τ ΚΙΝΗΤ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
      ΝΟΜΟΣ 3852/2010 ΑΡΘΡΟ 83 ΠΑΡ.2
      2. Το συμβούλιο της κοινότητας διατυπώνει, επίσης, γνώμη και προτάσεις, είτε με δική του πρωτοβουλία είτε κατόπιν παραπομπής από τα αρμόδια όργανα του δήμου, σχετικά με τα ακόλουθα θέματα:



      Διατυπώνει γνώμη και προτάσεις δεν λεει ΕΓΚΡΙΝΕΙ????

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/4/22 05:40

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/4/22 05:53

      Προς τα μέλη της Επιτροπής Διάσωσης των Αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας:
      Αγαπητοί φίλοι διάβασα με προσοχή το άρθρο 83 Παρ 2 του ν.3852/10 και με εκπλήσσει η λάθος θέση σας.
      Πρώτον γιατί ακόμη και έτσι να ήταν τα πράγματα όπως τα λέτε τότε δεν έχετε παρά να προσβάλετε την απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και να λήξει το θέμα αφού με την λογική σας πρέπει να ακυρωθεί.
      Μια προσφυγή λοιπόν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και το θέμα έληξε.
      Όμως πολύ καλά ξέρετε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και γι'αυτό μετά την πατάτα που κάνατε λόγω ασχετοσύνης προσπαθείτε με αστείες αιτιάσεις να δικαιολογήσετε την ...γκάφα που κάνατε.
      Λίγη σοβαρότητα παραπάνω νομίζω δεν βλάπτει.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/4/22 09:56

      ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΡΟΣΚΗΝΥΣΕΣ ΤΟΝ ΠΟΖΑ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/4/22 21:47

    η νέα υποψήφια βάζει τον κυρ μάνο σε κάθε συμβούλιο να την εξυμνεί , και όταν έρχονται οι απαντήσεις η μανάρα λέει να μην συζητούν για πρόσωπο που δεν είναι παρών.

    η επιλογή της νέας υποψήφιας να παίζει κρυφτούλι για να μην φθαρεί αποδυκνείει ποιους έχει μέντορες και την παλιομοδίτικη τακτική της.

    την ανακοινωσε ο κρητικός μαζί με τον τσατσάρα όλοι ξέρουμε πως όπου πήγαν ο συνδυασμος καταστράφηκε
    σήμερα την ανακοίνωσε ο μουζακ , εδω και δέκα μέρες αναρωτιόμουν αν υπαρχει πιο κάτω απο τον τσατσαρα σήμερα μας απέδειξε οτι ΥΠΑΡΧΕΙ .

    η νεα και ωραια έχει μαζέψει μαζί της όλο το σύστημα του 2014 που διέλυσε τα πάντα

    δρακουλας σεληνίων , κρητικός που σε όποιον συνδυασμο παει τον διώχνουν νυχτα , εκδότης τσατσάρας , εκδ μουζ, τσιρακι που πεινάει απ το αμπελάκι , τρελιάρα μαίρη , κκεσυριζαιο

    τελικά θα μας πεις γιατι σου έριξαν πόρτα η δασκάλα , ο νοσηλευτής , ο φαρμακοποιός , ο λογιστής και ο .........?

    απο χθές αγαπάμε ΑΓΑΠΙΟΥ , τι ειπε ο τύπος στο μανωλάκη , τον έκανε αλοιφη για τους κάλους ή μου φαίνεται?

    συνώνυμο του κόλακα έιναι η λέξη γλείφτης ! πως μπορεί να νιώθει κάποιος που στα 70 του τον αποκαλουν γλείφτη και δεν απαντά ?

    ξέρετε την τύχη που έχουν τα πρόβατα όταν φεύγουν απ το μαντρί? θα την δείτε σύντομα την τύχη


    δεν θέλουν που ο δήμος ισοσκελησε τον προυπολογισμό
    δεν θέλουν που ο δήμος εκανε παιδικές χαρές
    δεν θέλουν που ο δήμος φτιάχνει γήπεδα
    δεν θέλουν που ο δήμος καθαρίζει το νησί

    θέλουν να ξανα φέρουν την εποχή του 2014 και βρήκαν μαριονέτα

    ***βρε κουκλιτσα ΠΟΥ πας με την αγαμη θυγατερα ?
    μετα απο 7 προξενειά , ο ένας της ξυνίζει ο άλλος της βρωμάει , δεν έχει ούτε μια φίλη και νομίζεις θα σου φέρει ψήφους?
    λες να είναι το τυχερό της και να βρεί άνδρα με την πολιτική ? έλα πες αληθεία σε άλλους τάζεις αντιδημαρχίες και σε αυτήν άνδρα για να σου έρθει υποψήφια?

    κρητικέεεεεεεε καλές δουλειές στον νέο σταθμό θα μας πείς ποιός είναι ο χορηγός ? αληθεύει ότι στοίχισε 20χήνες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Salamisradio.gr4/4/22 22:19

      Όλα αυτά που γράφεις 21:45 να έλθεις στον σταθμό να τα πεις με ήχο και εικόνα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/4/22 23:32

      Μωρη κωλοτρυπίδα που σου γαμανε το σπίτι βγες επώνυμα μωρη πουτανα αδελφή και πες τα ,άντε πατσαβούρα!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/4/22 05:39

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/4/22 05:54

      Προς τα μέλη της Επιτροπής Διάσωσης των Αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας:
      Αγαπητοί φίλοι διάβασα με προσοχή το άρθρο 83 Παρ 2 του ν.3852/10 και με εκπλήσσει η λάθος θέση σας.
      Πρώτον γιατί ακόμη και έτσι να ήταν τα πράγματα όπως τα λέτε τότε δεν έχετε παρά να προσβάλετε την απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και να λήξει το θέμα αφού με την λογική σας πρέπει να ακυρωθεί.
      Μια προσφυγή λοιπόν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και το θέμα έληξε.
      Όμως πολύ καλά ξέρετε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και γι'αυτό μετά την πατάτα που κάνατε λόγω ασχετοσύνης προσπαθείτε με αστείες αιτιάσεις να δικαιολογήσετε την ...γκάφα που κάνατε.
      Λίγη σοβαρότητα παραπάνω νομίζω δεν βλάπτει.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/4/22 09:56

      ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΡΟΣΚΗΝΥΣΕΣ ΤΟΝ ΠΟΖΑ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/4/22 21:48

    Πήγε στην Νομαρχιακή επιτροπή της νέας δημοκρατίας.Πήγε λένε κακές γλώσσες, να πιει το πικρό ποτήρι μόνος του αυτό που υποσχόταν προεκλογικά ως συριζαίος!!! Σήμερα ΝΔμοκράτης??? Θα δεις πόσο πικρό θα είναι το μπλε ποτήρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/22 21:54

      αυτός πήγε η δικία σου που ήταν ? έτρεχε να κάνει αγώνες στην αίγινα να δούμε στην κούλουρη πότε θα κάνει ?

      έρχεται η ώρα να παρουσιάσει το ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΗΣ έργο και τότε θα γελάσουμε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/4/22 05:39

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/4/22 05:55

      Προς τα μέλη της Επιτροπής Διάσωσης των Αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας:
      Αγαπητοί φίλοι διάβασα με προσοχή το άρθρο 83 Παρ 2 του ν.3852/10 και με εκπλήσσει η λάθος θέση σας.
      Πρώτον γιατί ακόμη και έτσι να ήταν τα πράγματα όπως τα λέτε τότε δεν έχετε παρά να προσβάλετε την απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και να λήξει το θέμα αφού με την λογική σας πρέπει να ακυρωθεί.
      Μια προσφυγή λοιπόν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και το θέμα έληξε.
      Όμως πολύ καλά ξέρετε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και γι'αυτό μετά την πατάτα που κάνατε λόγω ασχετοσύνης προσπαθείτε με αστείες αιτιάσεις να δικαιολογήσετε την ...γκάφα που κάνατε.
      Λίγη σοβαρότητα παραπάνω νομίζω δεν βλάπτει.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/4/22 09:55

      ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΡΟΣΚΗΝΥΣΕΣ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος4/4/22 22:19

    ΤΖΑΒΑΡΗ ΞΕΦΤΗΛΙΣΤΗΚΕΣ ΠΡΟΣΚΗΝΥΣΕΣ ΤΟΝ ΠΟΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22 05:44

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/4/22 09:54

      ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΡΟΣΚΗΝΥΣΕΣ ΤΟΝ ΠΟΖΑ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος4/4/22 23:34

    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Κ Α Τ Α Π Λ Ε Ι Ο Ψ Η Φ Ι Α
    Με ψήφους πέντε (5) έναντι δύο (2) των Κοινοτικών συμβούλων Κανάκη
    Ιωάννας και Πουλή Ιωάννη που δήλωσαν «παρών»

    Εγκρίνει τη χορήγηση προσωρινής άδειας εισόδου-εξόδου οχημάτων των
    εγκαταστάσεων του Ναυπηγείου < Θ. ΜΠΕΚΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε> που
    λειτουργεί στην περιοχή ΚΑΜΙΝΑΚΙ της Κοινότητας Αμπελακίων του
    Δήμου Σαλαμίνας, δυνάμει της υπ΄αριθ.
    1225383/10-12-2021
    Γνωστοποίησης δραστηριότητας ναυπηγικών εργασιών, σύμφωνα με την
    κατατεθείσα Τεχνική έκθεση του Τοπογράφου Μηχανικού Τσαουσίδη
    Παναγιώτη καθώς και του από Νοέμβριο 2021 Τοπογραφικού
    διαγράμματος αποτύπωσης χώρου χρήσης λειτουργίας και κυκλοφοριακής
    σύνδεσης του Ναυπηγείου, υπογεγραμμένου από τον ανωτέρω Μηχανικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/4/22 23:48

    ΝΟΜΟΣ 3852/2010 ΑΡΘΡΟ 83 ΠΑΡ. 2
    2. Το συμβούλιο της κοινότητας διατυπώνει, επίσης, γνώμη και προτάσεις, είτε με δική του πρωτοβουλία είτε κατόπιν παραπομπής από τα αρμόδια όργανα του δήμου, σχετικά με τα ακόλουθα θέματα:

    Διατυπώνει γνώμη και προτάσεις δεν λεει ΕΓΚΡΙΝΕΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22 05:38

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/4/22 09:53

      ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΡΟΣΚΗΝΥΣΕΣ ΤΟΝ ΠΟΖΑ

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος4/4/22 23:55

    Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
    ΝΟΜΟΣ 3852/2010 ΑΡΘΡΟ 83 ΠΑΡ.2
    2. Το συμβούλιο της κοινότητας διατυπώνει, επίσης, γνώμη και προτάσεις, είτε με δική του πρωτοβουλία είτε κατόπιν παραπομπής από τα αρμόδια όργανα του δήμου, σχετικά με τα ακόλουθα θέματα:



    Διατυπώνει γνώμη και προτάσεις δεν λεει ΕΓΚΡΙΝΕΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22 05:45

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/4/22 09:53

      ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΡΟΣΚΗΝΥΣΕΣ ΤΟΝ ΠΟΖΑ

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος4/4/22 23:57

    ΑΛΗΘΕΥΕΙ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22 05:37

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/4/22 09:52

      ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΡΟΣΚΗΝΥΣΕΣ ΤΟΝ ΠΟΖΑ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος5/4/22 00:08

    Θέλει και ρώτημα??? Αυτη ξερει μόνο πασαρέλα ,πονηρά βλέμματα ,κινητό ,και πονηρά μηνύματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/4/22 05:36

    Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


    Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
    Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
    Κα Μπόγρη,

    στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
    Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

    Απάντηση

    Ανώνυμος16/2/22 20:41
    Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
    1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
    2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
    3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
    4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
    4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
    Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
    Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
    Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
    Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
    Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
    Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
    Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
    Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
    Η επιλογή είναι δική σας.
    Mάνος Δερτούζος
    Δημοτικός Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22 09:51

      ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΡΟΣΚΗΝΥΣΕΣ ΤΟΝ ΠΟΖΑ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος5/4/22 07:41

    Γράφετε τα ίδια και ίδια, πανικός στις τάξεις της δημοτικής αρχής, ακούνε ΒΑΣΩ και νομίζουν ότι τους έρχεται "ΒΑΖΩ" στο κεφάλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22 12:09

      Προς τα μέλη της Επιτροπής Διάσωσης των Αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας:
      Αγαπητοί φίλοι διάβασα με προσοχή το άρθρο 83 Παρ 2 του ν.3852/10 και με εκπλήσσει η λάθος θέση σας.
      Πρώτον γιατί ακόμη και έτσι να ήταν τα πράγματα όπως τα λέτε τότε δεν έχετε παρά να προσβάλετε την απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και να λήξει το θέμα αφού με την λογική σας πρέπει να ακυρωθεί.
      Μια προσφυγή λοιπόν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και το θέμα έληξε.
      Όμως πολύ καλά ξέρετε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και γι'αυτό μετά την πατάτα που κάνατε λόγω ασχετοσύνης προσπαθείτε με αστείες αιτιάσεις να δικαιολογήσετε την ...γκάφα που κάνατε.
      Λίγη σοβαρότητα παραπάνω νομίζω δεν βλάπτει.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος5/4/22 07:47

    Γιώργο καλημέρα... Πού είσαι σήμερα? Αποκοιμήθηκες? Γιατί δεν έχεις γράψει ακόμα? Ο κόσμος σου ανησυχεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/4/22 08:34

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
    Κυρία Σταυρούλα Μαγιάτη,

    1. Με την απόφασή σας αρ 3/2022, ΔΕΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΑΤΕ όπως ψευδώς ισχυρίζεστε για την είσοδο έξοδο των οχημάτων της Εταιρείας “Θ. ΜΠΕΚΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΠΕ”, αλλά την ΕΓΚΡΙΝΑΤΕ όπως σαφώς αναφέρει η απόφασή σας. Αν δεν γνωρίζετε τι υπογράφετε είναι πρόβλημα σοβαρό.

    2. Με την ίδια απόφαση ΕΓΚΡΙΝΑΤΕ την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ στο οικόπεδο της Εταιρείας, για το οποίο είσαστε παντελώς αναρμόδιοι ενώ εγείρονται ερωτήματα για τη σκοπιμότητα της πράξης σας. Η επιμελής αποσιώπηση της απεχθούς πράξης σας, συνιστά ενοχή, ανοχή ή συνενοχή.

    3. Με την ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ, δίνετε δικαίωμα χρήσης και εκμετάλλευσης σε έκταση που δεν ανήκει στην Εταιρεία. Αυτό συνιστά σοβαρή παράβαση καθήκοντος και συνιστούμε να το ελέγξετε πριν βρεθείτε κατηγορούμενοι από την Κτηματική Υπηρεσία στην οποία ανήκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22 12:06

      Προς τα μέλη της Επιτροπής Διάσωσης των Αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας:
      Αγαπητοί φίλοι διάβασα με προσοχή το άρθρο 83 Παρ 2 του ν.3852/10 και με εκπλήσσει η λάθος θέση σας.
      Πρώτον γιατί ακόμη και έτσι να ήταν τα πράγματα όπως τα λέτε τότε δεν έχετε παρά να προσβάλετε την απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και να λήξει το θέμα αφού με την λογική σας πρέπει να ακυρωθεί.
      Μια προσφυγή λοιπόν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και το θέμα έληξε.
      Όμως πολύ καλά ξέρετε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και γι'αυτό μετά την πατάτα που κάνατε λόγω ασχετοσύνης προσπαθείτε με αστείες αιτιάσεις να δικαιολογήσετε την ...γκάφα που κάνατε.
      Λίγη σοβαρότητα παραπάνω νομίζω δεν βλάπτει.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος5/4/22 09:49

    ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΡΟΣΚΗΝΥΣΕΣ ΤΟΝ ΠΟΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22 12:06

      Προς τα μέλη της Επιτροπής Διάσωσης των Αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας:
      Αγαπητοί φίλοι διάβασα με προσοχή το άρθρο 83 Παρ 2 του ν.3852/10 και με εκπλήσσει η λάθος θέση σας.
      Πρώτον γιατί ακόμη και έτσι να ήταν τα πράγματα όπως τα λέτε τότε δεν έχετε παρά να προσβάλετε την απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και να λήξει το θέμα αφού με την λογική σας πρέπει να ακυρωθεί.
      Μια προσφυγή λοιπόν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και το θέμα έληξε.
      Όμως πολύ καλά ξέρετε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και γι'αυτό μετά την πατάτα που κάνατε λόγω ασχετοσύνης προσπαθείτε με αστείες αιτιάσεις να δικαιολογήσετε την ...γκάφα που κάνατε.
      Λίγη σοβαρότητα παραπάνω νομίζω δεν βλάπτει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/4/22 19:58

      ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΣΑΤΣΑΡΑΣ , ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ , ΕΚΔΟΤΗΣ ΜΟΥΖΑΚ, ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΣΕΛΗΝΙΩΝ , ΑΜΠΕΛΑΚΟ5ΕΥΡΟΣ , Ο ΜΙΧΑΛΗΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ

      ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΣΙΤΑ ΜΠΟΜΠΑ , Η ΕΠΟΧΗ 2014 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ, ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΑΠ ΤΟ ΠΑΛΙΟ

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος5/4/22 09:50

    ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΡΟΣΚΗΝΥΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος5/4/22 09:59

    ΤΣΑΒΑΡΗ ΞΕΦΤΗΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΚΗΝΥΣΕΣ ΤΟΝ ΠΟΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/4/22 12:07

    Προς τα μέλη της Επιτροπής Διάσωσης των Αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας:
    Αγαπητοί φίλοι διάβασα με προσοχή το άρθρο 83 Παρ 2 του ν.3852/10 και με εκπλήσσει η λάθος θέση σας.
    Πρώτον γιατί ακόμη και έτσι να ήταν τα πράγματα όπως τα λέτε τότε δεν έχετε παρά να προσβάλετε την απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και να λήξει το θέμα αφού με την λογική σας πρέπει να ακυρωθεί.
    Μια προσφυγή λοιπόν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και το θέμα έληξε.
    Όμως πολύ καλά ξέρετε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και γι'αυτό μετά την πατάτα που κάνατε λόγω ασχετοσύνης προσπαθείτε με αστείες αιτιάσεις να δικαιολογήσετε την ...γκάφα που κάνατε.
    Λίγη σοβαρότητα παραπάνω νομίζω δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος5/4/22 13:07

    AYTH Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΜΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΦΑΓΩΘΕΙ????? ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΤΥΜΒΟΣ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΘΗΚΕ???? ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ (ΤΟΤΕ) ΝΑ ΦΑΓΩΘΕΙ Η ΜΥΤΗ. ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ Η ΜΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΡΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΤΕΡΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΡΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΦΑΝΗ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΚΑΦΑΛΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22 19:58

      Προς τα μέλη της Επιτροπής Διάσωσης των Αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας:
      Αγαπητοί φίλοι διάβασα με προσοχή το άρθρο 83 Παρ 2 του ν.3852/10 και με εκπλήσσει η λάθος θέση σας.
      Πρώτον γιατί ακόμη και έτσι να ήταν τα πράγματα όπως τα λέτε τότε δεν έχετε παρά να προσβάλετε την απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και να λήξει το θέμα αφού με την λογική σας πρέπει να ακυρωθεί.
      Μια προσφυγή λοιπόν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και το θέμα έληξε.
      Όμως πολύ καλά ξέρετε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και γι'αυτό μετά την πατάτα που κάνατε λόγω ασχετοσύνης προσπαθείτε με αστείες αιτιάσεις να δικαιολογήσετε την ...γκάφα που κάνατε.
      Λίγη σοβαρότητα παραπάνω νομίζω δεν βλάπτει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/4/22 20:50

      ΤΖΑΒΑΡΗ ΞΕΦΤΗΛΙΣΤΗΚΕΣ

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος5/4/22 13:19

    Eπειδή έχουμε πέσει σε ένα κυκεώνα δηλώσεων, αναρτήσεις εγγράφων για να αποδείξουμε ότι όλα σωστά τα πράξατε κ. Πρόεδρε σχετικά με την άδεια εισόδου - εξόδου, σας στέλνω ένα μικρό δείγμα απο την κοινότητα Σαλαμίνας σε ένα παρόμοιο θέμα και πείτε μου τι σχέση έχει το ένα με το άλλο. ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ σημαίνει εκφράζω τη γνώμη μου και ΕΚΓΡΙΣΗ σημαίνει εγκρίνω.


    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΕΛΙΟΨΗΦΙΑ
    με 9 ψήφους υπερ,
    Γνωμοδοτεί θετικά σχετικά με την προσωρινή έγκριση εισόδου-εξόδου οχημάτων σε
    χωμάτινη αγροτική ανώνυμη οδό στη θέση Γούβα Μπατσί του Δήμου Σαλαμίνας, μετά την
    υπ’ αριθμ. πρωτ. 1571/25-1-2021 αίτηση του κυρίου Αγγέλου Κων/νου νόμιμου
    εκπρόσωπου της εταιρείας ΑΒΑΛΑΝΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. με τα συνημμένα
    δικαιολογητικά, σύμφωνα με την σχετική τεχνική περιγραφή και το συνημμένο σχέδιο του
    πολιτικού μηχανικού Σταματόπουλου Γ. όπως ελέγχθηκε και θεωρήθηκε από την Δ/νση Τ.Υ.
    του Δήμου Σαλαμίνας στις 04/02/2021.
    Οι κοινοτικοί σύμβουλοι κυρίες Κιαμίλη – Καλοβούλου Αικατερίνη και Βαρνάβα Αικατερίνη
    δήλωσαν παρούσες.
    Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 4/2021
    Ο Πρόεδρος
    Αρσένης Νικόλαος
    Τα Μέλη
    ΑΛΑΜΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
    ΝΟΥΦΡΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ
    ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΑΘΗΝΑ
    ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ ΣΟΦΙΑ
    ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΔΙΚΑΙΑ
    ΛΑΙΒΕΡΑ-ΜΠΟΥΤΣΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ
    ΚΟΚΛΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ
    ΚΙΑΜΙΛΗ-ΚΑΛΟΒΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
    ΚΟΤΣΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
    ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    Αυτά για να μην κελαηδάνε κάτι παπαγαλάκια.

    ΒΡΕΊΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος5/4/22 13:33

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

    ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΊ ΘΕΤΙΚΑ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΚΓΡΙΝΕΙ.

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22 19:59

      Προς τα μέλη της Επιτροπής Διάσωσης των Αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας:
      Αγαπητοί φίλοι διάβασα με προσοχή το άρθρο 83 Παρ 2 του ν.3852/10 και με εκπλήσσει η λάθος θέση σας.
      Πρώτον γιατί ακόμη και έτσι να ήταν τα πράγματα όπως τα λέτε τότε δεν έχετε παρά να προσβάλετε την απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και να λήξει το θέμα αφού με την λογική σας πρέπει να ακυρωθεί.
      Μια προσφυγή λοιπόν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και το θέμα έληξε.
      Όμως πολύ καλά ξέρετε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και γι'αυτό μετά την πατάτα που κάνατε λόγω ασχετοσύνης προσπαθείτε με αστείες αιτιάσεις να δικαιολογήσετε την ...γκάφα που κάνατε.
      Λίγη σοβαρότητα παραπάνω νομίζω δεν βλάπτει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/4/22 20:35

      Ρε που καταντήσατε;
      Αφού γίνατε νούμερα με τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας για παράνομη απόφαση δεν τολμάτε να την προσβάλετε στην Αποκεντρωμένη.
      Πόσο εμπαθείς και πρόχειροι είσαστε;
      Ρε νούμερα τώρα που θα έρθει το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο τι θα πείτε;
      Ρε ουστ από δω ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/4/22 20:52

      ΤΖΑΒΑΡΗ ΞΕΦΤΗΛΙΣΤΗΚΕΣ

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος5/4/22 13:52

    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Κ Α Τ Α Π Λ Ε Ι Ο Ψ Η Φ Ι Α

    Με ψήφους πέντε (5) έναντι δύο (2) των Κοινοτικών συμβούλων Κανάκη
    Ιωάννας και Πουλή Ιωάννη που δήλωσαν «παρών»
    Εγκρίνει τη χορήγηση προσωρινής άδειας εισόδου-εξόδου οχημάτων των
    εγκαταστάσεων του Ναυπηγείου < Θ. ΜΠΕΚΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε> που
    λειτουργεί στην περιοχή ΚΑΜΙΝΑΚΙ της Κοινότητας Αμπελακίων του
    Δήμου Σαλαμίνας, δυνάμει της υπ ́αριθ. 1225383/10-12-2021
    Γνωστοποίησης δραστηριότητας ναυπηγικών εργασιών, σύμφωνα με την
    κατατεθείσα Τεχνική έκθεση του Τοπογράφου Μηχανικού Τσαουσίδη
    Παναγιώτη καθώς και του από Νοέμβριο 2021 Τοπογραφικού
    διαγράμματος αποτύπωσης χώρου χρήσης λειτουργίας και κυκλοφοριακής
    σύνδεσης του Ναυπηγείου, υπογεγραμμένου από τον ανωτέρω Μηχανικό. Η
    ανωτέρω άδεια χορηγείται με τον όρο ότι θα τηρηθούν όλες οι νόμιμες
    διαδικασίες ως προς την ασφαλή εκτέλεση και ως προς την τήρηση των
    κανονισμών της αρχαιολογικής υπηρεσίας, στους οποίους τυχόν εμπίπτουν
    οι εργασίες και ως προς τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται
    στην εισήγηση της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου που είναι οι εξής:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22 20:00

      Προς τα μέλη της Επιτροπής Διάσωσης των Αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας:
      Αγαπητοί φίλοι διάβασα με προσοχή το άρθρο 83 Παρ 2 του ν.3852/10 και με εκπλήσσει η λάθος θέση σας.
      Πρώτον γιατί ακόμη και έτσι να ήταν τα πράγματα όπως τα λέτε τότε δεν έχετε παρά να προσβάλετε την απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και να λήξει το θέμα αφού με την λογική σας πρέπει να ακυρωθεί.
      Μια προσφυγή λοιπόν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και το θέμα έληξε.
      Όμως πολύ καλά ξέρετε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και γι'αυτό μετά την πατάτα που κάνατε λόγω ασχετοσύνης προσπαθείτε με αστείες αιτιάσεις να δικαιολογήσετε την ...γκάφα που κάνατε.
      Λίγη σοβαρότητα παραπάνω νομίζω δεν βλάπτει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/4/22 20:53

      ΤΖΑΒΑΡΗ ΞΕΦΤΗΛΙΣΤΗΚΕΣ

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος5/4/22 13:55

    Βλέπετε κα πρόεδρε ;

    Tης Κοινότητας Σαλαμίνας λέει ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ

    Της Κοινότητας Αμπελακίων λέει ΕΓΚΡΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος5/4/22 15:59

    Κατι εχεις παθει . Τσαβαρη φαινεται οι τυψεις σου γι αυτο που εχεις κανει στον συνδυασμό σου σε κανει ,και κανεις το ενα λαθος μετα το αλλο Αντι που σε πηρε για να τους μαθεις δυο πραγματακια εσυ συνεχεια τους κανεις και γινονται ΡΟΜΠΕΣ και που εισαι ακόμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22 20:34

      Ρε που καταντήσατε;
      Αφού γίνατε νούμερα με τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας για παράνομη απόφαση δεν τολμάτε να την προσβάλετε στην Αποκεντρωμένη.
      Πόσο εμπαθείς και πρόχειροι είσαστε;
      Ρε νούμερα τώρα που θα έρθει το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο τι θα πείτε;
      Ρε ουστ από δω ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/4/22 20:54

      ΤΖΑΒΑΡΗ ΞΕΦΤΗΛΙΣΤΗΚΕΣ

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος5/4/22 16:33

    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΕΛΙΟΨΗΦΙΑ
    με 9 ψήφους υπερ,
    Γνωμοδοτεί θετικά σχετικά με την προσωρινή έγκριση εισόδου-εξόδου οχημάτων σε
    χωμάτινη αγροτική ανώνυμη οδό στη θέση Γούβα Μπατσί του Δήμου Σαλαμίνας, μετά την
    υπ’ αριθμ. πρωτ. 1571/25-1-2021 αίτηση του κυρίου Αγγέλου Κων/νου νόμιμου
    εκπρόσωπου της εταιρείας ΑΒΑΛΑΝΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. με τα συνημμένα
    δικαιολογητικά, σύμφωνα με την σχετική τεχνική περιγραφή και το συνημμένο σχέδιο του
    πολιτικού μηχανικού Σταματόπουλου Γ. όπως ελέγχθηκε και θεωρήθηκε από την Δ/νση Τ.Υ.
    του Δήμου Σαλαμίνας στις 04/02/2021.
    Οι κοινοτικοί σύμβουλοι κυρίες Κιαμίλη – Καλοβούλου Αικατερίνη και Βαρνάβα Αικατερίνη
    δήλωσαν παρούσες.
    Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 4/2021
    Ο Πρόεδρος
    Αρσένης Νικόλαος
    Τα Μέλη
    ΑΛΑΜΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
    ΝΟΥΦΡΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ
    ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΑΘΗΝΑ
    ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ ΣΟΦΙΑ
    ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΔΙΚΑΙΑ
    ΛΑΙΒΕΡΑ-ΜΠΟΥΤΣΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ
    ΚΟΚΛΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ
    ΚΙΑΜΙΛΗ-ΚΑΛΟΒΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
    ΚΟΤΣΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
    ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    Αυτά για να μην κελαηδάνε κάτι παπαγαλάκια.

    ΒΡΕΊΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

    EΣΥ ΚΑ ΜΑΓΙΑΤΗ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ; ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22 20:01

      Προς τα μέλη της Επιτροπής Διάσωσης των Αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας:
      Αγαπητοί φίλοι διάβασα με προσοχή το άρθρο 83 Παρ 2 του ν.3852/10 και με εκπλήσσει η λάθος θέση σας.
      Πρώτον γιατί ακόμη και έτσι να ήταν τα πράγματα όπως τα λέτε τότε δεν έχετε παρά να προσβάλετε την απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και να λήξει το θέμα αφού με την λογική σας πρέπει να ακυρωθεί.
      Μια προσφυγή λοιπόν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και το θέμα έληξε.
      Όμως πολύ καλά ξέρετε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και γι'αυτό μετά την πατάτα που κάνατε λόγω ασχετοσύνης προσπαθείτε με αστείες αιτιάσεις να δικαιολογήσετε την ...γκάφα που κάνατε.
      Λίγη σοβαρότητα παραπάνω νομίζω δεν βλάπτει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/4/22 20:33

      Ρε που καταντήσατε;
      Αφού γίνατε νούμερα με τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας για παράνομη απόφαση δεν τολμάτε να την προσβάλετε στην Αποκεντρωμένη.
      Πόσο εμπαθείς και πρόχειροι είσαστε;
      Ρε νούμερα τώρα που θα έρθει το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο τι θα πείτε;
      Ρε ουστ από δω ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/4/22 20:54

      ΤΖΑΒΑΡΗ ΞΕΦΤΗΛΙΣΤΗΚΕΣ

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος5/4/22 19:16

    Ο ΟΛΠ, Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε, την περασμένη μόνο χρονιά κατέβαλε στο ελληνικό δημόσιο το ποσό των 26,5 εκατ. ευρώ από εισφορές, φόρους και μερίσματα. Επίσης, προς τους όμορους Δήμους έδωσε το ποσό των 5,5 εκατ. ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22 19:17

      Υπενθυμίζεται ότι όσο αυξάνεται ο τζίρος της ΟΛΠ Α.Ε. τόσο αυξάνεται και το ποσό, το οποίο λαμβάνουν οι όμοροι του Λιμένος Δήμοι, καθώς με τη σύμβαση παραχώρησης μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών αυξήθηκε το ποσοστό ανταλλάγματος του τζίρου που πληρώνει ο Οργανισμός στο Ελληνικό Δημόσιο από το 2% στο 3,5%.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/4/22 19:20

      Κατά το προηγούμενο έτος, ο Προβλήτας I στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων παρουσίασε αύξηση 13,9% στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων, το Car Terminal σημείωσε αύξηση 40,6% στη διακίνηση οχημάτων, ο τομέας της κρουαζιέρας πέτυχε σημαντική ανάκαμψη με συνολικό αριθμό 379 κρουαζιερόπλοια και ο αριθμός των δεξαμενιζόμενων πλοίων στον τομέα της ναυπηγοεπισκευής παρουσίασε αύξηση 16,5%. ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΑΜΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΦΟΡΟΥΣ ΚΛΠ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΞΥΣΤΗΤΕ ΜΕ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΗΣ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ ΣΑΝ ΝΤΑΜΑΡΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ. ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΟΥΑΡΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΟΥ ΝΑΜΟΥΝΟΥ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/4/22 20:01

      Προς τα μέλη της Επιτροπής Διάσωσης των Αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας:
      Αγαπητοί φίλοι διάβασα με προσοχή το άρθρο 83 Παρ 2 του ν.3852/10 και με εκπλήσσει η λάθος θέση σας.
      Πρώτον γιατί ακόμη και έτσι να ήταν τα πράγματα όπως τα λέτε τότε δεν έχετε παρά να προσβάλετε την απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και να λήξει το θέμα αφού με την λογική σας πρέπει να ακυρωθεί.
      Μια προσφυγή λοιπόν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και το θέμα έληξε.
      Όμως πολύ καλά ξέρετε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και γι'αυτό μετά την πατάτα που κάνατε λόγω ασχετοσύνης προσπαθείτε με αστείες αιτιάσεις να δικαιολογήσετε την ...γκάφα που κάνατε.
      Λίγη σοβαρότητα παραπάνω νομίζω δεν βλάπτει.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/4/22 20:05

      Βλέπετε λοιπόν να μαθαίνετε :

      ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ
      2ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 2021
      Αριθμός Απόφασης: 4/2021
      ΘΕΜΑ: Γνωμοδότηση σχετικά με την είσοδο-έξοδο οχημάτων σε ανώνυμη οδό στηθέση Γούβα Μπατσί μετά την υπ’αριθμ.
      πρωτ. 1571/25-01-2021 αίτηση τουκυρίου Αγγέλου Κων/νου νόμιμουεκπροσώπου της εταιρείας ΑΒΑΛΑΝΣ
      ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.

      Είπαμε οι κοινότητες ΓΝΩΜΟΔΟΤΟΥΝ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/4/22 20:32

      Ρε που καταντήσατε;
      Αφού γίνατε νούμερα με τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας για παράνομη απόφαση δεν τολμάτε να την προσβάλετε στην Αποκεντρωμένη.
      Πόσο εμπαθείς και πρόχειροι είσαστε;
      Ρε νούμερα τώρα που θα έρθει το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο τι θα πείτε;
      Ρε ουστ από δω ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος5/4/22 20:55

      ΤΖΑΒΑΡΗ ΞΕΦΤΗΛΙΣΤΗΚΕΣ

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος5/4/22 19:29

    Αγαπητή κα πρόεδρε συμβουλευτείτε την κοινότητα Σαλαμίνας να σας πει πως ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ η κοινότητα. Έτσι δεν είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22 20:11

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/4/22 20:32

      Ρε που καταντήσατε;
      Αφού γίνατε νούμερα με τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας για παράνομη απόφαση δεν τολμάτε να την προσβάλετε στην Αποκεντρωμένη.
      Πόσο εμπαθείς και πρόχειροι είσαστε;
      Ρε νούμερα τώρα που θα έρθει το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο τι θα πείτε;
      Ρε ουστ από δω ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/4/22 20:55

      ΤΖΑΒΑΡΗ ΞΕΦΤΗΛΙΣΤΗΚΕΣ

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος5/4/22 19:42

    Βλέπετε λοιπόν να μαθαίνετε :

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ
    2ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 2021
    Αριθμός Απόφασης: 4/2021
    ΘΕΜΑ: Γνωμοδότηση σχετικά με την είσοδο-έξοδο οχημάτων σε ανώνυμη οδό στηθέση Γούβα Μπατσί μετά την υπ’αριθμ.
    πρωτ. 1571/25-01-2021 αίτηση τουκυρίου Αγγέλου Κων/νου νόμιμουεκπροσώπου της εταιρείας ΑΒΑΛΑΝΣ
    ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.

    Είπαμε οι κοινότητες ΓΝΩΜΟΔΟΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22 20:01

      Προς τα μέλη της Επιτροπής Διάσωσης των Αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας:
      Αγαπητοί φίλοι διάβασα με προσοχή το άρθρο 83 Παρ 2 του ν.3852/10 και με εκπλήσσει η λάθος θέση σας.
      Πρώτον γιατί ακόμη και έτσι να ήταν τα πράγματα όπως τα λέτε τότε δεν έχετε παρά να προσβάλετε την απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και να λήξει το θέμα αφού με την λογική σας πρέπει να ακυρωθεί.
      Μια προσφυγή λοιπόν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και το θέμα έληξε.
      Όμως πολύ καλά ξέρετε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και γι'αυτό μετά την πατάτα που κάνατε λόγω ασχετοσύνης προσπαθείτε με αστείες αιτιάσεις να δικαιολογήσετε την ...γκάφα που κάνατε.
      Λίγη σοβαρότητα παραπάνω νομίζω δεν βλάπτει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/4/22 20:11

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/4/22 20:31

      Ρε που καταντήσατε;
      Αφού γίνατε νούμερα με τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας για παράνομη απόφαση δεν τολμάτε να την προσβάλετε στην Αποκεντρωμένη.
      Πόσο εμπαθείς και πρόχειροι είσαστε;
      Ρε νούμερα τώρα που θα έρθει το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο τι θα πείτε;
      Ρε ουστ από δω ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/4/22 20:56

      ΤΖΑΒΑΡΗ ΞΕΦΤΗΛΙΣΤΗΚΕΣ

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος5/4/22 19:43

    Σαλαμίνα 17 Ιουλίου 2020

    Είναι ο Δήμαρχος
    Διοικητικά επιπόλαιος
    Σκόπιμα "ημιμαθής" σε επίπεδο γνώσεων
    η οπαδός της πολιτικής αναλήθειας;
    και τελειώνοντας η ανακοίνωση γράφει

    Σε συνέχεια όλων των ανωτέρω , θέλω να σας κάνω δημοσίως την εξής ερώτηση κ. Παναγόπουλε
    Τελικά ποιους προσπαθείτε να παραπλανήσετε Δήμαρχε;

    Με τιμή Γιάννης Τσαβαρής
    π. Δήμαρχος Σαλαμίνας

    Είναι σίγουρο αυτά τα ίδια λόγια θα έγραφε ο Γιάννης Τσαβαρής για την Μαγιάτη, ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22 20:02

      Προς τα μέλη της Επιτροπής Διάσωσης των Αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας:
      Αγαπητοί φίλοι διάβασα με προσοχή το άρθρο 83 Παρ 2 του ν.3852/10 και με εκπλήσσει η λάθος θέση σας.
      Πρώτον γιατί ακόμη και έτσι να ήταν τα πράγματα όπως τα λέτε τότε δεν έχετε παρά να προσβάλετε την απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και να λήξει το θέμα αφού με την λογική σας πρέπει να ακυρωθεί.
      Μια προσφυγή λοιπόν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και το θέμα έληξε.
      Όμως πολύ καλά ξέρετε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και γι'αυτό μετά την πατάτα που κάνατε λόγω ασχετοσύνης προσπαθείτε με αστείες αιτιάσεις να δικαιολογήσετε την ...γκάφα που κάνατε.
      Λίγη σοβαρότητα παραπάνω νομίζω δεν βλάπτει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/4/22 20:21

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/4/22 20:29

      Ρε που καταντήσατε;
      Αφού γίνατε νούμερα με τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας για παράνομη απόφαση δεν τολμάτε να την προσβάλετε στην Αποκεντρωμένη.
      Πόσο εμπαθείς και πρόχειροι είσαστε;
      Ρε νούμερα τώρα που θα έρθει το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο τι θα πείτε;
      Ρε ουστ από δω ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/4/22 20:56

      ΤΖΑΒΑΡΗ ΞΕΦΤΗΛΙΣΤΗΚΕΣ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος6/4/22 19:13

      ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 2014 ΔΙΝΕΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ

      ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ
      ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
      ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
      ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ
      ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
      ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!!!!!

      ΣΕΛΗΝΙΩΤΗΣ + ΜΗΝΑΣ +ΑΜΠΕΛΑΚΟ5ΕΥΡΟΣ+ ΚΑΠΕΤΑΝ + ΤΣΑΤΣΑΡΑΣ + ΜΟΥΖΑΚ+ ΜΑΝΑΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ

      ***ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΙΑ
      * ΜΩ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ ΤΙ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΑ , 5 ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ
      *ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ ΤΗΝ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ , ΜΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΠΑΣ?

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος5/4/22 19:57

    ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΣΑΤΣΑΡΑΣ , ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ , ΕΚΔΟΤΗΣ ΜΟΥΖΑΚ, ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΣΕΛΗΝΙΩΝ , ΑΜΠΕΛΑΚΟ5ΕΥΡΟΣ , Ο ΜΙΧΑΛΗΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ

    ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΣΙΤΑ ΜΠΟΜΠΑ , Η ΕΠΟΧΗ 2014 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ, ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΑΠ ΤΟ ΠΑΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22 20:10

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/4/22 20:29

      Ρε που καταντήσατε;
      Αφού γίνατε νούμερα με τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας για παράνομη απόφαση δεν τολμάτε να την προσβάλετε στην Αποκεντρωμένη.
      Πόσο εμπαθείς και πρόχειροι είσαστε;
      Ρε νούμερα τώρα που θα έρθει το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο τι θα πείτε;
      Ρε ουστ από δω ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/4/22 20:57

      ΤΖΑΒΑΡΗ ΞΕΦΤΗΛΙΣΤΗΚΕΣ

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος5/4/22 20:00

    Προς τα μέλη της Επιτροπής Διάσωσης των Αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας:
    Αγαπητοί φίλοι διάβασα με προσοχή το άρθρο 83 Παρ 2 του ν.3852/10 και με εκπλήσσει η λάθος θέση σας.
    Πρώτον γιατί ακόμη και έτσι να ήταν τα πράγματα όπως τα λέτε τότε δεν έχετε παρά να προσβάλετε την απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και να λήξει το θέμα αφού με την λογική σας πρέπει να ακυρωθεί.
    Μια προσφυγή λοιπόν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και το θέμα έληξε.
    Όμως πολύ καλά ξέρετε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και γι'αυτό μετά την πατάτα που κάνατε λόγω ασχετοσύνης προσπαθείτε με αστείες αιτιάσεις να δικαιολογήσετε την ...γκάφα που κάνατε.
    Λίγη σοβαρότητα παραπάνω νομίζω δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος5/4/22 20:07

    Βλέπετε λοιπόν να μαθαίνετε :

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ
    2ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 2021
    Αριθμός Απόφασης: 4/2021
    ΘΕΜΑ: Γνωμοδότηση σχετικά με την είσοδο-έξοδο οχημάτων σε ανώνυμη οδό στηθέση Γούβα Μπατσί μετά την υπ’αριθμ.
    πρωτ. 1571/25-01-2021 αίτηση τουκυρίου Αγγέλου Κων/νου νόμιμουεκπροσώπου της εταιρείας ΑΒΑΛΑΝΣ
    ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.

    Είπαμε οι κοινότητες ΓΝΩΜΟΔΟΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος5/4/22 20:28

    Ρε που καταντήσατε;
    Αφού γίνατε νούμερα με τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας για παράνομη απόφαση δεν τολμάτε να την προσβάλετε στην Αποκεντρωμένη.
    Πόσο εμπαθείς και πρόχειροι είσαστε;
    Ρε νούμερα τώρα που θα έρθει το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο τι θα πείτε;
    Ρε ουστ από δω ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22 21:39

      Γιαννάκη εσύ ;
      Από δημαρχος κλητήρας ρε φίλε ,πόσο ξεφτίλα!

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος5/4/22 20:28

    Ρε που καταντήσατε;
    Αφού γίνατε νούμερα με τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας για παράνομη απόφαση δεν τολμάτε να την προσβάλετε στην Αποκεντρωμένη.
    Πόσο εμπαθείς και πρόχειροι είσαστε;
    Ρε νούμερα τώρα που θα έρθει το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο τι θα πείτε;
    Ρε ουστ από δω ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος5/4/22 20:53

    ΤΖΑΒΑΡΗ ΞΕΦΤΗΛΙΣΤΗΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος5/4/22 21:03

    Αριθμός Απόφασης 3/2022 KOINOTHTA AMPELAKIVN
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Κ Α Τ Α Π Λ Ε Ι Ο Ψ Η Φ Ι Α
    Με ψήφους πέντε (5) έναντι δύο (2) των Κοινοτικών συμβούλων Κανάκη Ιωάννας και Πουλή Ιωάννη που δήλωσαν «παρών»
    Εγκρίνει τη χορήγηση προσωρινής άδειας εισόδου-εξόδου οχημάτων των εγκαταστάσεων του Ναυπηγείου < Θ. ΜΠΕΚΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε>
    Η περίφραξη του γηπέδου δεν θα εμποδίζει την ορατότητα των εισερχομένων και εξερχομένων οχημάτων


    Βλέπετε λοιπόν να μαθαίνετε :

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ
    2ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 2021
    Αριθμός Απόφασης: 4/2021
    ΘΕΜΑ: Γνωμοδότηση σχετικά με την είσοδο-έξοδο οχημάτων σε ανώνυμη οδό στηθέση Γούβα Μπατσί μετά την υπ’αριθμ.
    πρωτ. 1571/25-01-2021 αίτηση τουκυρίου Αγγέλου Κων/νου νόμιμουεκπροσώπου της εταιρείας ΑΒΑΛΑΝΣ
    ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.

    ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/22 13:01

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος5/4/22 21:07

    ΠΑΝΙΚΟΣ στην παράταξη του κ. Δημάρχου, αναδημοσιεύουν παλαιές δηλώσεις του κ. Δερτούζου από την εποχή που ήταν δημοτικός σύμβουλος του κ. ΤΣΑΒΑΡΗ!!! Νομίζετε ότι τις έγραφε μόνος του ο κ. Δερτούζος χωρίς την έγκριση του κ. ΤΣΑΒΑΡΗ!!! Τρομάρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/22 12:57

      Ρε που καταντήσατε;
      Αφού γίνατε νούμερα με τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας για παράνομη απόφαση δεν τολμάτε να την προσβάλετε στην Αποκεντρωμένη.
      Πόσο εμπαθείς και πρόχειροι είσαστε;
      Ρε νούμερα τώρα που θα έρθει το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο τι θα πείτε;
      Ρε ουστ από δω ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος5/4/22 21:38

    Εθεάθη ο μποτοξακιας με την κανουλα μετά σιτεμνης για καφέ στο σπαγκοου.
    Αυτά τα ξέρει η γυναίκα σου μωρη μαύρη ΤΣΙΛΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/22 12:57

      Ρε που καταντήσατε;
      Αφού γίνατε νούμερα με τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας για παράνομη απόφαση δεν τολμάτε να την προσβάλετε στην Αποκεντρωμένη.
      Πόσο εμπαθείς και πρόχειροι είσαστε;
      Ρε νούμερα τώρα που θα έρθει το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο τι θα πείτε;
      Ρε ουστ από δω ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/4/22 13:01

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος5/4/22 21:40

    Πουστραλη φερετζέ εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος5/4/22 22:29

    Τζαβαρή ξεφτηλίστηκες Παναγόπουλε συνεργάστικες με ένα ξεφτήλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/22 12:58

      Ρε που καταντήσατε;
      Αφού γίνατε νούμερα με τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας για παράνομη απόφαση δεν τολμάτε να την προσβάλετε στην Αποκεντρωμένη.
      Πόσο εμπαθείς και πρόχειροι είσαστε;
      Ρε νούμερα τώρα που θα έρθει το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο τι θα πείτε;
      Ρε ουστ από δω ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!

      Διαγραφή
  40. Ανώνυμος5/4/22 23:05

    Συλλογος εργαζομένων Δήμου Σαλαμίνας και Νομικών Προσώπων.....Αποτελέσματα εκλογών για το Δ.Σ. του Συλλόγου:
    1. Νικολαΐδου
    Δέσποινα 116
    2. Βιλλιώτης
    Γιώργος 93
    3. Καπετάνιος
    Μιχάλης 81
    4. Πούτου
    Μαρία 78
    5. Κανδυλιώτη
    Βίκυ 66
    6. Φιλίππου
    Μαρίνος 65
    7. Μιχάλαρος
    Γιώργος 47

    Αναπληρωματικοί
    8. Πέτρου
    Βασιλική 38
    9. Διολέτης
    Χάρης 36
    10.Τοπάλης
    Ζήνων 35
    11.Κωνσταντάς
    Θέμης 27
    12.Κανάκης
    Κυριάκος 26
    13.Μπούτσης
    Γιάννης 21

    Ελεγκτική Επιτροπή
    1. Μελλέ
    Μαρία 94
    2.Μπούτση
    Φανή 78
    3. Ξυδάδη
    Δήμητρα 60

    Αντιπρόσωποι
    Στην ΠΟΕ-ΟΤΑ
    1. Βενετσάνου
    Ελευθερία 133
    2. Νικολαΐδου
    Δέσποινα 121

    Αναπληρωματικός
    3. Δουμένη
    Σιδέρης 81

    ((Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους. Καλή δύναμη, και καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα.
    Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και την ψήφο τους.))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/22 12:58

      Ρε που καταντήσατε;
      Αφού γίνατε νούμερα με τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας για παράνομη απόφαση δεν τολμάτε να την προσβάλετε στην Αποκεντρωμένη.
      Πόσο εμπαθείς και πρόχειροι είσαστε;
      Ρε νούμερα τώρα που θα έρθει το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο τι θα πείτε;
      Ρε ουστ από δω ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/4/22 13:00

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/4/22 14:20

      ΔΟΥΜΕΝΗ?????? ΣΙΔΕΡΗΣ. ΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος6/4/22 10:53

    ΝΤΟΜΙΝΟ ΝΑΥΑΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΥΝΤΑ. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/22 11:05

      Οι κύριοι της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ευθύνονται γιατί τα προκαλούν με τη γρουσουζιά τους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/4/22 12:41

      Ακούει ο πόζας αλλά είναι μπουκομένος και δε μιλάει

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/4/22 12:58

      Ρε που καταντήσατε;
      Αφού γίνατε νούμερα με τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας για παράνομη απόφαση δεν τολμάτε να την προσβάλετε στην Αποκεντρωμένη.
      Πόσο εμπαθείς και πρόχειροι είσαστε;
      Ρε νούμερα τώρα που θα έρθει το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο τι θα πείτε;
      Ρε ουστ από δω ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος6/4/22 13:16

    Τσαβαρή έγινες ρεζίλι φίλε γιατί δεν περνεις θέση για την εκλεγμένη σου με αυτή την άδεια που έδωσε ;

    Τα κάνατε πλακάκια;
    Στην νομαρχιακή ο κολλητός σου ο Νουλας,ο δήμαρχος η Αμπελακιώτισσα ο Λενης ,τι έγινε από ΣΥΡΙΖΑ το παίζεις νεοδημοκρατης δημαρχε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/22 18:14

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/4/22 18:17

      Ρε που καταντήσατε;
      Αφού γίνατε νούμερα με τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας για παράνομη απόφαση δεν τολμάτε να την προσβάλετε στην Αποκεντρωμένη.
      Πόσο εμπαθείς και πρόχειροι είσαστε;
      Ρε νούμερα τώρα που θα έρθει το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο τι θα πείτε;
      Ρε ουστ από δω ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!

      Διαγραφή
  43. Ανώνυμος6/4/22 17:23

    Τσαβαρή ξεφτιλήστηκες Πόζα ξεβρακόθηκες ουστ λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/22 18:18

      Ρε που καταντήσατε;
      Αφού γίνατε νούμερα με τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας για παράνομη απόφαση δεν τολμάτε να την προσβάλετε στην Αποκεντρωμένη.
      Πόσο εμπαθείς και πρόχειροι είσαστε;
      Ρε νούμερα τώρα που θα έρθει το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο τι θα πείτε;
      Ρε ουστ από δω ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/4/22 12:58

      Τσαβαρή ξεφτιλήστηκες προσκήνυσες τον Πόζα. Πόζα τακίμιασες με τον απατεώνα.

      Διαγραφή
  44. Ανώνυμος6/4/22 17:27

    Άκουσα ότι ο Τσαβαρής θα πάει στην περιφέρεια για καφετζής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/22 18:13

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/4/22 12:59

      Τσαβαρή ξεφτιλήστηκες προσκήνυσες τον Πόζα. Πόζα τακίμιασες με τον απατεώνα.

      Διαγραφή
  45. Ανώνυμος6/4/22 17:36

    Στην νομαρχιακή ο Παναγόπουλος το παίζει νεοδημοκρατης,τον τρέχει ο Νουλας και η μαγιατη που το παίζουν παράγοντες,αλήθεια η τοπική της νέας Δημοκρατίας τι κάνει, κοιμάται;
    Μια στον ΣΥΡΙΖΑ μια στο κιναλ ,παντός καιρού ο Τύπος.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/22 18:13

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/4/22 13:00

      Τσαβαρή ξεφτιλήστηκες προσκήνυσες τον Πόζα. Πόζα τακίμιασες με τον απατεώνα.

      Διαγραφή
  46. Ανώνυμος6/4/22 17:45

    ΚΑΝΟΥΛΑ κουπέπε κουπέπε η σιτεμενη σε γυρεύει,θα σε πιάσει στης φαπες η γυναίκα σου μωρη μαύρη ΤΣΙΛΑ,μαυζευτειτε γίνατε ρόμπα στο νησί,όχι τίποτα άλλο έχετε και τον εραστή μαζί τον μποτοξακια που ψάχνει καμία γριά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος6/4/22 18:16

    Ρε που καταντήσατε;
    Αφού γίνατε νούμερα με τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας για παράνομη απόφαση δεν τολμάτε να την προσβάλετε στην Αποκεντρωμένη.
    Πόσο εμπαθείς και πρόχειροι είσαστε;
    Ρε νούμερα τώρα που θα έρθει το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο τι θα πείτε;
    Ρε ουστ από δω ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος6/4/22 18:34

    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΕΛΙΟΨΗΦΙΑ
    με 9 ψήφους υπερ,
    Γνωμοδοτεί θετικά σχετικά με την προσωρινή έγκριση εισόδου-εξόδου οχημάτων σε
    χωμάτινη αγροτική ανώνυμη οδό στη θέση Γούβα Μπατσί του Δήμου Σαλαμίνας, μετά την
    υπ’ αριθμ. πρωτ. 1571/25-1-2021 αίτηση του κυρίου Αγγέλου Κων/νου νόμιμου
    εκπρόσωπου της εταιρείας ΑΒΑΛΑΝΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. με τα συνημμένα
    δικαιολογητικά, σύμφωνα με την σχετική τεχνική περιγραφή και το συνημμένο σχέδιο του
    πολιτικού μηχανικού Σταματόπουλου Γ. όπως ελέγχθηκε και θεωρήθηκε από την Δ/νση Τ.Υ.
    του Δήμου Σαλαμίνας στις 04/02/2021.
    Οι κοινοτικοί σύμβουλοι κυρίες Κιαμίλη – Καλοβούλου Αικατερίνη και Βαρνάβα Αικατερίνη
    δήλωσαν παρούσες.
    Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 4/2021
    Ο Πρόεδρος
    Αρσένης Νικόλαος
    Τα Μέλη
    ΑΛΑΜΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
    ΝΟΥΦΡΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ
    ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΑΘΗΝΑ
    ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ ΣΟΦΙΑ
    ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΔΙΚΑΙΑ
    ΛΑΙΒΕΡΑ-ΜΠΟΥΤΣΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ
    ΚΟΚΛΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ
    ΚΙΑΜΙΛΗ-ΚΑΛΟΒΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
    ΚΟΤΣΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
    ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    Αυτά για να μην κελαηδάνε κάτι παπαγαλάκια.

    ΒΡΕΊΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

    EΣΥ ΚΑ ΜΑΓΙΑΤΗ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ; ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος6/4/22 18:41

    Μουστάκια λαμόγιο με την Φούρκαργιαρα έιχες ξεσκίσει το προφίλ σου να γράφεις για τα σκούπιδια και το αμάξι το τζιπ,ο δικός σου που πάει στο σουπερμάρκετ με αυτο μωρών κότα δεν βγάζεις κιχ ,τώρα γιατί κανείς την πάπια μωρη ΛΟΥΓΚΡΑ;

    Αλλά περνεις κανένα 50ρι και καμιά συμβασουλα και την βγάζεις;

    Θα βγουν οι φωτογραφίες στην ώρα τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/22 19:24

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/4/22 13:01

      Τσαβαρή ξεφτιλήστηκες προσκήνυσες τον Πόζα. Πόζα τακίμιασες με τον απατεώνα.

      Διαγραφή
  50. Ανώνυμος6/4/22 18:45

    ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ,Η ΣΙΤΕΜΕΝΗ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ,ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΤΣΟΠΑΝΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/4/22 13:04

      Τσαβαρή ξεφτιλήστηκες προσκήνυσες τον Πόζα. Πόζα τακίμιασες με τον απατεώνα.

      Διαγραφή
  51. Ανώνυμος6/4/22 18:53

    Ρε που καταντήσατε;
    Αφού γίνατε νούμερα με τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας για παράνομη απόφαση δεν τολμάτε να την προσβάλετε στην Αποκεντρωμένη.
    Πόσο εμπαθείς και πρόχειροι είσαστε;
    Ρε νούμερα τώρα που θα έρθει το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο τι θα πείτε;
    Ρε ουστ από δω ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/22 19:25

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/4/22 13:03

      Τσαβαρή ξεφτιλήστηκες προσκήνυσες τον Πόζα. Πόζα τακίμιασες με τον απατεώνα.

      Διαγραφή
  52. Ανώνυμος6/4/22 18:53

    Ρε που καταντήσατε;
    Αφού γίνατε νούμερα με τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας για παράνομη απόφαση δεν τολμάτε να την προσβάλετε στην Αποκεντρωμένη.
    Πόσο εμπαθείς και πρόχειροι είσαστε;
    Ρε νούμερα τώρα που θα έρθει το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο τι θα πείτε;
    Ρε ουστ από δω ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος6/4/22 19:03

    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 2014 ΔΙΝΕΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ

    ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ
    ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
    ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
    ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ
    ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
    ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!!!!!

    ΣΕΛΗΝΙΩΤΗΣ + ΜΗΝΑΣ +ΑΜΠΕΛΑΚΟ5ΕΥΡΟΣ+ ΚΑΠΕΤΑΝ + ΤΣΑΤΣΑΡΑΣ + ΜΟΥΖΑΚ+ ΜΑΝΑΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ

    ***ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΙΑ
    * ΜΩ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ ΤΙ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΑ , 5 ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ
    *ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ ΤΗΝ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ , ΜΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΠΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/4/22 13:03

      Τσαβαρή ξεφτιλήστηκες προσκήνυσες τον Πόζα. Πόζα τακίμιασες με τον απατεώνα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/4/22 16:04

      19:03 ξέχασες και το μουνι της μάνα σου παλιο γαμιολα αντρα της πλακας.
      Αλλά καλά σου γαμιετσι το σπίτι!!!!!

      Διαγραφή
  54. Ανώνυμος6/4/22 19:24

    Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


    Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
    Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
    Κα Μπόγρη,

    στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
    Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

    Απάντηση

    Ανώνυμος16/2/22 20:41
    Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
    1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
    2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
    3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
    4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
    4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
    Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
    Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
    Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
    Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
    Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
    Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
    Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
    Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
    Η επιλογή είναι δική σας.
    Mάνος Δερτούζος
    Δημοτικός Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος6/4/22 23:32

    Πόσο μαλάκας είσαι ρε γιουσουφακι του μέγιστου καημενουλα, Μωρηηηη τεμπελα που σε ταιζει ο πεθερός σου σκατό μαλακα προικοθήρα μιλάς από πάνω και εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος7/4/22 13:00

    Τσαβαρή ξεφτιλήστηκες προσκήνυσες τον Πόζα. Πόζα τακίμιασες με τον απατεώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/22 19:52

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  57. Ανώνυμος7/4/22 13:00

    Τσαβαρή ξεφτιλήστηκες προσκήνυσες τον Πόζα. Πόζα τακίμιασες με τον απατεώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/22 19:53

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  58. Ανώνυμος7/4/22 13:02

    Τσαβαρή ξεφτιλήστηκες προσκήνυσες τον Πόζα. Πόζα τακίμιασες με τον απατεώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/22 19:51

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  59. Ανώνυμος7/4/22 13:03

    Τσαβαρή ξεφτιλήστηκες προσκήνυσες τον Πόζα. Πόζα τακίμιασες με τον απατεώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/22 19:51

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  60. Ανώνυμος7/4/22 13:04

    Τσαβαρή ξεφτιλήστηκες προσκήνυσες τον Πόζα. Πόζα τακίμιασες με τον απατεώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/22 19:52

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  61. Ανώνυμος7/4/22 13:06

    Ο Τσαβαρής θα πάει στην Περιφέρεια για καφετζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος7/4/22 13:08

    Τσαβαρή ξεφτιλήστηκες προσκήνυσες τον Πόζα. Πόζα τακίμιασες με τον απατεώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Αφού καταδικάσω τα ανώνυμα προσβλητικά σχόλια που γράφονται προς όλες τις πλευρές και δεν τιμούν κανένα, θέλω από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους ανώνυμους σχολιαστές που συνεχώς αναδημοσιεύουν ένα άρθρο μου πριν από δύο χρόνια. Είναι μία καλή συνεχιζόμενη διαφήμιση για μένα. Επειδή όμως το ένα και μοναδικό επαναλαμβανόμενο άρθρο από σας έχει γίνει μονοτονία, υπάρχουν και νεώτερα , πολύ πρόσφατα.
    Σας ευχαριστώ και πάλι
    Μάνος Δερτούζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/4/22 17:11

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/4/22 18:01

      Τσαβαρή ξεφτιλήστηκες προσκήνυσες τον Πόζα. Πόζα τακίμιασες με τον απατεώνα.

      Διαγραφή
  64. Ανώνυμος7/4/22 13:57

    Από έγκυρη πηγή έχουμε πληροφορηθεί ότι αμέσως μετά το Πάσχα, θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα του 40χρόνος μηχανικός (Γ.Π.). Η ίδια πηγή μιλά για ομάδα που απαρτίζετε από εξαιρετικά στελέχη.... Η δική μας ευχή είναι μία.... Αμήν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος7/4/22 16:36

    Ήταν μια δυσάρεστη εικόνα, που αιφνιδίασε αρνητικά, κατά την ομιλία Ζελένσκι, στη Βουλή των Ελλήνων.
    Επίσης κ η απουσία αναφοράς του, στην Τουρκική εισβολή στην Κύπρο, δεν "ακούστηκε" καλά στους Έλληνες...!
    Και δεν είναι τα μόνα που γίνονται σήμερα κ δεν έγιναν τότε από τους εταίρους, φίλους κ συμμάχους μας...!
    Αλλά μήπως κ σήμερα δεν βλέπουμε περίεργες συμπεριφορές κ ανοχές από τους ίδιους;
    Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος7/4/22 18:02

    Τσαβαρή ξεφτιλήστηκες προσκήνυσες τον Πόζα. Πόζα τακίμιασες με τον απατεώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος7/4/22 21:16

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!

    Μάνος ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ7/4/22 13:30

    Αφού καταδικάσω τα ανώνυμα προσβλητικά σχόλια που γράφονται προς όλες τις πλευρές και δεν τιμούν κανένα, θέλω από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους ανώνυμους σχολιαστές που συνεχώς αναδημοσιεύουν ένα άρθρο μου πριν από δύο χρόνια. Είναι μία καλή συνεχιζόμενη διαφήμιση για μένα. Επειδή όμως το ένα και μοναδικό επαναλαμβανόμενο άρθρο από σας έχει γίνει μονοτονία, υπάρχουν και νεώτερα , πολύ πρόσφατα.
    Σας ευχαριστώ και πάλι
    Μάνος Δερτούζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος7/4/22 22:23

    Κύριε Δερτούζο, πρέπει να μας πείτε, εάν το συγκεκριμένο άρθρο σας, ήταν εις γνώση του επικεφαλής του συνδυασμού σας κυρίου ΤΣΑΒΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος7/4/22 22:26

    22:23το κύριος έλειπε κατακάθι κάνουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος7/4/22 22:59

    ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΦΩΤΟΜΟΝΤΕΛΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΜΗΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ?????? ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΣ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/22 13:52

      δηλαδη εχει σχεση με αλβανο???? αυτοι καλε ξυριζονται και αγκιλωνει το με με α!!!παπαπααπ!!! τετοια πραγματα αντιορθοδοξα εμεις εδω στην σαλαμινα δν τα εχουμε α!!!!παπαπαπ ακομα και η τρελη με την μανικα ειναι ορθοδοξη τωρα η μανα της μπορει να εχει γκαβατσωσει κανενα αλβανο

      Διαγραφή
  71. Ανώνυμος8/4/22 09:19

    ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΗ ΕΒΓΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΗ ΒΡΩΜΙΣΑΜΕ ΜΩΡΗ ΡΙΞΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΛΑΣΠΗ ΑΝΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΙΚΟ ΞΥΠΝΑ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΗ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΜΩΡΗ ΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΕ 4 ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΚΟΝΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΧΙ ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος8/4/22 13:54

    μωρη τρελη που εισαι μο εβγα ετσο μο και κανε γενικο στο δρομο μο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/22 15:09

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  73. Ανώνυμος8/4/22 14:40

    η προβολή που ξεκινάει η καινούργια που έχει μουστάκια τον παιδιά τα άνεργα με το τούβλο και το χοντρό Μιλάμε για πολύ γέλιο Αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο ή κουτί που δεν άφησαν λαδόξυδο καθόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/22 15:10

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  74. Ανώνυμος8/4/22 15:10

    Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


    Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
    Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
    Κα Μπόγρη,

    στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
    Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

    Απάντηση

    Ανώνυμος16/2/22 20:41
    Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
    1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
    2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
    3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
    4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
    4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
    Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
    Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
    Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
    Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
    Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
    Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
    Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
    Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
    Η επιλογή είναι δική σας.
    Mάνος Δερτούζος
    Δημοτικός Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος8/4/22 16:21

    Κανουλα δεν κουραστικές ρε τσοπανι όλη μέρα να γράφεις?
    Μαζέψουν ρεεεεεεεεε με την ΣΙΤΕΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος8/4/22 19:44

    τρίτο χωρισμένοι τι γίνεται με σένα βρε Όπου πας σε διώχνουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος9/4/22 00:12

    Πολιτικό σχόλιο: ο χρόνος στενεύει πολύ και το καλό λάδι δεν φαίνεται. μουργα, κύριοι πολύ μούργα.
    και εξηγούμαι, πολιτική μούργα είναι να θέλεις να κατέβεις για δήμαρχος και κοιτάς γύρω σου ποιους έχεις μαζέψει και τραγουδάς γονίδη με το "και με πιάνουν τα κλάματα", ότι πιο άχρηστο και αποτυχημένο σε πρώην υποψηφίους δημοτικούς σύμβούλους με επαγγελματική ζωή μεταξύ χρεών και αποτυχιών.
    Βλέπω προεκλογικές εμφανήσεις με γονίδη, ουίσκια, τσιγάρα και στη γωνία κάποιοι να κλαίνε τα ευρώ που σπατάλησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/4/22 09:56

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/4/22 09:46

      00:12 άσε σε βλάκα μιλάς για αποτυχημένους για κοίτα κάτι επιτυχημένους φοροφυγαδες με 7.000 τον χρόνο,κάτι άλλους που βούλιαξαν την επιχείρηση του πατέρα τους ,κάποιος άλλους που ζουν από τη γυναίκα τους ,όλους που το παίζουν γαμπροί,μην πούμε αλλά ε?????

      Διαγραφή
  78. Ανώνυμος9/4/22 00:17

    αυτός που έχει βρωμίσει όλη τη Σαλαμίνα με τις αφίσες "μεταφορές ο Μάνος" είναι αλήθεια ότι είναι κολητός του πρώην αντιδημάρχου καθαριότητας με την ρούλα; έχουν πολλά κοινα να συζητούν όπως πως να βρωμίσουν όλους τους δρόμους. δυστυχως για εμας και οι δύο τα έχουν καταφερει πολύ καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/4/22 09:58

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  79. Ανώνυμος9/4/22 07:56

    Δεν χρειάζεται να γράψω μη να πούμε κάτι εμείς Απλά γράφετε στο Google γράψετε 2017-2018 σκουπίδια Σαλαμίνα θα δείτε όλα τα site της Ελλάδος όλες οι εφημερίδες της Ελλάδος όλες οι τηλεοράσεις Παπαδάκης και λοιποί να παίζουν τη Σαλαμίνα απέραντο σκουπιδότοπο όλα τα άλλα Να χαμε να λέγαμε καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/22 09:40

      Γράψε σκατα στην θάλασσα να δεις πόσο μας έπαιξαν στα κανάλια και της εφημερίδες το 2021
      Γράψε εισαγγελέας για τα σχολεία 2021 .

      Άστα ΚΑΝΟΥΛΑ είσαι για τα μπάζα6 εσύ και ο μποτοξακιας.

      Διαγραφή
  80. Ανώνυμος9/4/22 09:56

    Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


    Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
    Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
    Κα Μπόγρη,

    στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
    Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

    Απάντηση

    Ανώνυμος16/2/22 20:41
    Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
    1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
    2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
    3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
    4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
    4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
    Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
    Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
    Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
    Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
    Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
    Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
    Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
    Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
    Η επιλογή είναι δική σας.
    Mάνος Δερτούζος
    Δημοτικός Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος9/4/22 10:43

    Ανώνυμος8/4/22 23:49

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!

    Μάνος ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ7/4/22 13:30

    Αφού καταδικάσω τα ανώνυμα προσβλητικά σχόλια που γράφονται προς όλες τις πλευρές και δεν τιμούν κανένα, θέλω από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους ανώνυμους σχολιαστές που συνεχώς αναδημοσιεύουν ένα άρθρο μου πριν από δύο χρόνια. Είναι μία καλή συνεχιζόμενη διαφήμιση για μένα. Επειδή όμως το ένα και μοναδικό επαναλαμβανόμενο άρθρο από σας έχει γίνει μονοτονία, υπάρχουν και νεώτερα , πολύ πρόσφατα.
    Σας ευχαριστώ και πάλι
    Μάνος Δερτούζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/22 23:31

      Επιμενεις σε αυτα που εγραφες γλυκουλη μου η θα κανεις κωλοτουμπα???
      Ασε ξερω,κωλοτουμπα παλι και ξανα και ξανα!Και που εισαι,,,χαιρετισμους απο το Δεσποινακι βρε!!!

      Διαγραφή
  82. Ανώνυμος9/4/22 16:03

    Ο κ. Μάνος ότι έγραφε ήταν κεθ'υπαγόρευσιν του πρώην αφεντικού του, δηλαδή του κ. Γιάννη!!! Μάνο, γράφτους εκεί που έγραψες το πρώην αφεντικό σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ανώνυμος9/4/22 16:07

    Ο Μάνος ότι έγραφε το έγραφε καθ'υπαγόρευσιν του Γιάννη, τώρα Μάνο γράφτους εκεί που έγραψες το πρώην αφεντικό σου δηλαδή τον Γιάννη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ανώνυμος9/4/22 21:50

    Κύριε Μάνο, γράφτους όλους εκεί που έγραψες τον πρώην αρχηγό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ανώνυμος10/4/22 09:53

    Εθεάθη ο κοντός μετά καημενουλα & σιτεμενη παρέα στο σπαγκοου ο μεν το παίζει πιτσιρικάς και ο δε χαλβαδιαζει με την σιτεμενη.
    Τα ξέρει η γυναίκα σου μωρη μαύρη ΤΣΙΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ανώνυμος10/4/22 14:00

    μο η τρελη με την μανικα που είναι μο!!!! ειναι καλα!!! μο ασε την μιαου μο ασε την ματσα και πιασε το οργανο μο να ξεβρομισει μο απο τη σκονη και τα πληντηρια μο τρελη αντε δωστου δουλεια κανει καλο στα νευρα τρελη βαλε γυαλια ηλιου μεκε απ και μουτμεκεπ και στο δρομο γρηγορα σκατοψυχη παρε και βοηθεια τη κορη σου αντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/22 14:36

      ΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ Μ... ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΕΝΙΚΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΣ ΕΝΤΑΞΕΙ!!!! ΑΙΝΤΕ

      Διαγραφή
  87. Ανώνυμος10/4/22 18:32

    Αυτός ο ξεφτίλας ως πότε θα ανεβάζει παιδιά του και τους γονείς του στο διαδίκτυο για λίγα λαϊκ,ρε ξεφτίλα άντρα δεν ντρέπεσαι λίγο,όλα στο βωμό ρε κακομοίρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ανώνυμος10/4/22 20:40

    MO ΑΝΑΜΟΥΝΟΥ ΜΟ ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΚΑ ΣΚΑΤΟΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΒΑΛΕ ΜΕΚΕΑΠ ΑΣΕ ΤΗ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΜΑΚΑΚΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ανώνυμος10/4/22 23:26

    Σκιαθιτης-Τραυλος και Καπεταν Ακης πιανουν κοσμο να κατεβει μαζι σου ρε Βασω;Ποιος θελει να λερωθει ρε Βασω;Να λενεπως χωρις αυτους δεν πας πουθενα ρε Βασω;Κριμα,αυτοι μας διαλυσανε το συνδιασμο της Ρουλας αυτους φερνεις παλι!Ξεφτυλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ανώνυμος10/4/22 23:35

    Πολιτικό σχόλιο: Κάποιοι τρέχουν να βρουν κόσμο για υποψηφίους για την νέα/ο υποψήφια/ο. Αλλά ποιοι;
    Ο καπεταν άκης, Σκιαθήτης και ο άλλος εκεί στα Σελήνια ο ανεβολίαστος. Έχουν γραφτεί πολλά.
    Εχώ να πω μόνο τούτο, Παιδιά πηγαίντε με αυτούς να κατεβείτε, γίνεται ένα με αυτούς και ο/η υποψήφιος/α θα έχει ανθόσπαρτο προεκλογικό αγώνα.
    (Με Τέτοια λάθη,με τέτοια αυτογκόλ,με τέτοια εμπειρία, που πάμε ρε παιδιά;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/22 23:39

      ρε γελοίε, μας τα ζαλησες με τα πολιτικα σχόλια. Ανα χαθεις καραγκιωζακο, ξεφτίλα. Τι εχουν αυτοί ρε γελοίε; ο Μαριος , ο Σκιαθητης και ο Καπετανακης εχουν προσφερει πολλά στο δημο και ειναι δίπλα σε ένα νεο κορίτσι να την βοηθήσουν.
      πηγαινε εσυ να ψηφισεις να την εισηγηση του δημαρχου, βλάκα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/4/22 23:45

      Βεεεεεεεβαια πολλα εχουν προσφερει παπαρα!!Ο τραυλος μας εδινε,,,τα φωτα του με το αζημιωτο,ο Σκιαθιτης μας εκανε Χωματερη και ο καπεταν Ακης μας χρεωκοπησε!!Ρε αναμουνου!!!Αν τους θελαμε θα τους ψηφιζαμε βλακακο!!!Να τους παρει στην εταιρεια της η ΒΑσω αφου τους θελει!!!

      Διαγραφή
  91. Ανώνυμος10/4/22 23:38

    Η Ρουλα θα πηγαινε δευτερο γυρο στης προηγουμενες εκλογες και το ξεραμε και τη στηριξαμε! Μεχρι που ηρθε αυτος που σαν αντιδημαρχος οικονομικων χρεωκοπησε το δημο!Και ετσι χρεωκοπησε και το συνδιασμο μας!!Και τωρα τι?Τωρα κα Μπογρη μας τον ξαναφερνετε και μαλιστα ως μπροσταρη!Εσυ Σκιαθιτη που τα περασαμε μαζι εγινες ιδιος και πας μαζι του?Και βεβαια και ο Μαριος απο τα Σεληνια μυριστηκε ευκαιρια και απο κοντα κι αυτος!!Λυπαμαι αλλα δε θα παρω!Εχουν το θρασος και μας μιλανε ακομα!Λυπαμαι κα Μπογρη,εγω σαν κι αυτους δε γινομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.