Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Αυγ 2022

Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ!!!!! (Μάνου Δερτούζου)


Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ!!!!!

Μετά την Άλωση της Αντιπολίτευσης και την λογοκρισία των Δημοτικών Συμβούλων, ήρθε η σειρά του τοπικού τύπου για μία φορά ακόμη.

Καταγγέλλω την προσπάθεια φίμωσης του τοπικού τύπου που επιχειρήθηκε από τον κ. Παναγόπουλο.

Μετά από την «άλωση» της αντιπολίτευσης την οποία επιχείρησε ο κ. Παναγόπουλος και την οποία ως ένα μεγάλο βαθμό έχει πετύχει, μετά τον εκφοβισμό και την λογοκρισία η οποία επιχειρήθηκε σε Δημοτικό Σύμβουλο (σε εμένα προσωπικά) για άρθρα μου τα οποία είχα δημοσιοποιήσει, ο κ. Παναγόπουλος έστειλε «εξώδικο» ενάντια στην «Φωνή της Σαλαμίνας» με το αιτιολογικό ότι αναδημοσίευσε άρθρο της Δημοτικού Συμβούλου Υβόνης Αραβανή και ότι τάχα εθίγετο.

Εάν εσείς κ. Παναγόπουλε στείλατε εξώδικο στην «Φωνή της Σαλαμίνας για την πιο πάνω αναδημοσίευση, εμείς τι θα έπρεπε να σας έχουμε στείλει όταν :

Σε συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου έχετε αποκαλέσει τους Δημοτικούς Συμβούλους, βρώμικους , ανήθικους , αυθάδεις, αδαείς , ανόητους , βλάκες , αδιάβαστους, αστοιχείωτους , βρυκόλακες, ανθρωπάκια, σκουλίκια και πολλά άλλα που δεν σας τιμούν, για τον μοναδικό λόγο ότι οι απόψεις μερικών Δημοτικών Συμβούλων (ευτυχώς υπάρχουν ακόμη λίγοι) δεν συμφωνούν με τις δικές σας, όταν κατηγορείτε κατ επανάληψη ως γραφικούς αυτούς που σας ασκούν κριτική και μάλιστα μερικούς από αυτούς πληρωμένους, ότι τα παίρνουν από κάποιο υποψήφιο Δήμαρχο και ακόμη δεν έχετε αναφέρει ποιοι πληρώνουν και ποιοι τα παίρνουν, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα ανεπίτρεπτη πολιτική συμπεριφορά για Δήμαρχο,

πόσα εξώδικα θα έπρεπε να είχατε παραλάβει;

Κύριε Δήμαρχε η προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης του ελεύθερου λόγου και όσων έχουν διαφορετική άποψη από την δική σας δεν θα περάσει. Στέκομαι αλληλέγγυος στην «Φωνή της Σαλαμίνας» όπως στάθηκα πριν από καιρό στο «Σαλαμανίων Βήμα».

Η ολοκληρωτική αντίληψη που έχετε για την διοίκηση φάνηκε από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων σας και έχει γραφεί σε σχετικό άρθρο πριν από δύο χρόνια, από εκείνον που σήμερα πλέον ταυτιστήκατε.

Τελειώνοντας ως πρ. εκδότης Τοπικής εφημερίδας πλέον των 20 ετών θα ήθελα να τονίσω:

Ο ελεύθερος και ανεξάρτητος τύπος είναι πυλώνας της Δημοκρατίας. Το δικαίωμα αυτό είναι κατοχυρωμένο και από το Σύνταγμα αλλά και με αποφάσεις των Ευρωπαϊκών δικαστηρίων.

Όταν οι δημοσιογράφοι στοχοποιούνται και εκφοβίζονται με εξώδικα χωρίς ουσιώδη λόγο, με μοναδικό σκοπό να πάψουν να μας ασκούν κριτική , το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να εκτίθενται στην κοινή γνώμη οι εμπνευστές των εξωδίκων.

Μάνος Δερτούζος

Δημοτικός Σύμβουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.