Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Αυγ 2022

ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ Ή ΕΚΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ; άρθρο ΔΣ Μάνου Δερτούζου

TO ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ  κα ΜΑΓΙΑΤΗ

«ΕΓΚΛΗΜΑ» ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ Ή ΕΚ ΠΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ;

Έγγραφο κόλαφος από 6/4/22 του Υπ. Πολιτισμού για το Ναυπηγείο Μπεκρή και την παράνομη περίφραξη του οικοπέδου του, που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Δήμαρχο  και την κα Μαγιάτη και ενημερώνει το αυτονόητο, αυτό που φωνάζουμε τρία χρόνια και δεν μας ακούει κανένας από τον Δήμο.


«Σε Αρχαιολογικό χώρο δεν μπορεί να γίνει καμιά εργασία εάν δεν υπάρχει έγκριση από το Υπουργείο Πολιτισμού. Το έγγραφο αυτό κοινοποιήθηκε στον Δήμο».

Και αφού ο Δήμαρχος έλαβε το πιο πάνω έγγραφο και ενώ είχαμε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα στις 27/4 ο κ. Δήμαρχος φέρνει θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για την παράνομη περίφραξη του οικοπέδου του Ναυπηγείου Μπεκρή στις 27/5

Όπως είναι επίσης γνωστό η Πρόεδρος της Κοινότητας Αμπελακίων στις 29/3/22 συγκαλεί Συμβούλιο και εγκρίνει κατά πλειοψηφία την άδεια εισόδου – εξόδου και την περίφραξη του οικοπέδου στο Ναυπηγείο Μπεκρή.

Στις 20/4/2022 ο κ. Παναγόπουλος συγκαλεί την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και εισηγείται θετική γνωμοδότηση για την περίφραξη οικοπέδου του Ναυπηγείου Μπεκρή

Τα ερωτήματα είναι πολλά και καλείται ο Δήμαρχος να απαντήσει.

Γιατί κ. Δήμαρχε ενώ είχατε το έγγραφο από το Υπ. Πολιτισμού από 6-4-22 που απαγορεύει κάθε άδεια ή εργασία στον Αρχαιολογικό χώρο γνωμοδοτήσατε θετικά στην Επιτροπή Ποιότητας ζωής για περίφραξη του οικοπέδου του;

Γιατί αφού ξέρατε την αλήθεια το φέρατε στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 27/5/22;

Γιατί αναβάλατε το θέμα για το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο που δεν ήρθε ποτέ με το αιτιολογικό ότι ήθελε ο μηχανικός της Εταιρείας να είναι παρόν στην συζήτηση; (ακούστε τo video)

Γιατί δεν είπατε την αλήθεια στους πολίτες της Σαλαμίνας;

Το «Έγκλημα» στον Αρχαιολογικό χώρο έχει διαπραχθεί.

Αυτό που απομένει να μάθουμε εάν έγινε εξ αμελείας ή εκ προμελέτης.

Μάνος Δερτούζος

Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.