Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Απρ 2015

Μια στιχομυθία που μας άφησε με ανοιχτό το στόμα. Απολαύστε την χωρίς δικά μας σχόλια, αφού τα λέει ΟΛΑ

http://www.stefplace.com/2015/04/blog-post_13.html
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕ! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ.
Ioannis Kalogianis Κανενα δρομο θα φτιαξουμε που σε λιγο θα κυκλοφορουμε τρακτερ;;;
Iakovos Tsalikis ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΝΤΑΝΑ ΠΑΝΤΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!
Notis Tsiligiannis ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ. Με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπο σας αν και δεν είμαι ντόπιος αλλά ξένος όπως λέτε και εσείς οι Κουλουριώτες αλλά εργάζομαι τριάντα ένα χρόνια στον τόπο σας και μένω μόνιμα τα τελευταία δέκα, πιστεύω πως είναι σκόπιμο να περάσετε καμιά βόλτα από το πάρκο των Παλουκίων και τους πέριξ δρόμους της Αγίας Βάρβαρος και της Αμπελακίων για να δείτε πέραν των φυσικών ομορφιών του νησιού σας που όντως είναι πάμπολλες και αυτά που τις περικλείουν και είναι αρμοδιότητος των πολιτών να τα διατηρούν καθαρά και ευπρεπή αλλά και των Αρχόντων κάθε πόλης να τα συντηρούν και να τα επιδιορθώνουν /φροντίζουν. Ευχαριστω!!!
Michael Nannos Έχετε δίκιο και για τα σκουπίδια και τους δρόμους.
Όπως και για πολλά ακόμα προβλήματα του νησιού. Προίκα ετών.
Πρέπει όμως όλοι να διαβάσουμε την επιστολή της Δημάρχου προς τον Υπουργό Εσωτερικών για την κατάσταση του Δήμου.
Ενός Δήμου ανάμεσα στους 11 χειρότερους Δήμους της χώρας.
Όπως όλοι βιώνουμε τα προβλήματα πρέπει και να γνωρίζουμε τους λόγους που είναι δεμένα τα χέρια της σημερινής διοίκησης.
Μας αφορά όλους.
Nikos Logaras ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ!!! ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .!!!
Babis Iliadis Michael δεν υπαρχουν δεμενα χερια !!! Υπαρχει ανικανη, και ανηθικη πολιτικη.......
Michael Nannos BAbi: Ακριβώς! Οι ανίκανες και ανήθικες πολιτικές εντάξανε τον Δήμο στους 11 κόκκινους Δήμους της χώρας. Ο προϋπολογισμός είναι βασισμένος κατά νόμο στα οικονομικά στοιχεία όπως αυτά είχαν διαμορφωθεί μέχρι τον Αύγουστο του 2014. Και αφού δεν πέρασε ο νόμος δεν επιτρέπει στον Δήμο να αγοράσει ούτε μια λάμπα. Άρα ποιος φταίει για αυτό;
Michael Nannos Niko: Τα προβλήματα του Δήμου όλοι τα ξέρανε. Τα υπέρογκα ανοίγματα του ταμείου δεν γνώριζε κανένας ,που τα κρατάγανε επτασφράγιστο μυστικό. Πως μπορούσε να ήξερε ο καθένας ότι υπάρχει εκτός από το υπέρογκο χρέος και ταμειακό άνοιγμα 600,000 Ευρώ; Τα αίσχη των προηγούμενων προσπαθεί η Δήμαρχος να φτιάξει. Αυτούς φαίνεται ότι ήθελες και αυτοί σου ταιριάζουν.
Babis Iliadis Michael,Τα ιδια παντελακη μου ,τα ιδια παντελη μου !!!!!..Μεσα στο σπιτι του ο καθενας ξερει τι συμβαινει !!!!!...Το ιδιο συμβαινει και στις υπηρεσιες !!!!!..Ας μην ειχανε ειπωθει ψεματα πριν !!!!!...Ολα για την καρεκλα !!!!...O κοσμος τι φταιει !!!!...
Δημητρης Δαμαλιτης Μπράβο Ρούλα Και παλι Μπράβο.!!!!!!!
Nikos Logaras MICHAEL ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΠΑΡΑ ΚΟΤΣΑΡΑΤΕ ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ,ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ (ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ). Κ.Τ.Λ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΝΕΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ .ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ??? ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΗ.ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗ.
Michael Nannos Τα είπαμε και με ανακοινώσεις και στα Δημοτικά Συμβούλια. Γιαυτό και έχει πάρει απόφαση το ΔΣ να έρθουν Οικονομικοί Ελεγκτές του Υπουργείου Οικονομικών. Αλλά ο κάθε ένας φαίνεται διαβάζει και ακούει αυτά που θέλει. Αυτοδιαχωρίζεσαι μόνος σου όταν παπαγαλίζεις τα λεγόμενα ορισμένων. Δικαίωμα σου αλλά μην μου την λες κιόλας. Αν είσαι τόσο γνώστης και ξέρεις και για τους πατέρες και για την ΔΕΗ μπορείς να πας στον Δήμο και να βοηθήσεις με τις γνώσεις σου. Όταν αναλαμβάνεις ένα διαλυμένο αμάξι κοιτάς να πρώτα να το βάλεις μπροστά και μετά να φτιάξεις τα φρένα και τα φώτα.
Dimitris Andrianos mia pou eseis pou milate xerete tosa polla na rotiso kai ego kati????
Dimitris Andrianos exo 4 zantes dilimenes kai pano apo 8 fores exo alaxei lastixa sta teleutea 3 xronia alla se kathe gonia exei mploko gia na me grapsoun gia zoni se enan dromo pou den mporo na pao pano apo 30 xiliometra ,,,,,,, kai afinoume to amaxi pou dialithike kai as paroume to mixanaki ,,,,, alla oute auto mporoume na odigisoume giati forontas to kranos tha pame oloi apo ayxeniko apo to kopanima stous teleious dromous mas kai an vgaloume to kranos pios xerei ti tha plirosoume pou sti gonia mas perimenoun na mas grapsoun ,,,,,, as apantisei kapios ,,,,,,, poli tha ithela mia kali apantisi !!!!!!!
Ioannis Kalogianis ti na apantisoyn vre dimitri to mono poy kseroyn na lene einai dikaiologies psemata kai pahia logia mexri na vgoyn gia na.... me ton ena h ton allo tropo ayto to kseeroyn na to kanoyn tipota allo gia kalo den kseroyn kai sto finale otan ginete ena ergo stoys dromoys einai ypoxreomenei aytoi poy to kanoyn na ksana kleisoyn tis goyves poy anoigoyn oxi na kanoyn psefto mpalomata tis kakias oras gia na ksana vgoyn meta apo kathe vroxi kai kala na tis ksana psefto ftiaksoyn gia na ksana xreosoyn kai oyto katheksis se doyleia na vriskomaste kai lefta na trome !!!!!
Ioannis Kalogianis oso gia tin astinomeysei kai ta mploka einai mia alli ponemeni istioia file dimitri afoy katastrepsane ola ta magazia toy aiantioy me ta mploka toys ta savatokyriaka se ligo tha dioksoyn kai toys ekdromis poy erxontai gia savatokyriako h gia kalokairh ftanei na eispraksoyn apo ta prostima poy rixnoyn stoy idioys anthropoys poy toys evelan se aytoi tin karekla gia na to paizoyn simera eksoysia
Ioannis Kalogianis kai to gelio einai oti gia alli mia fora ftaine oi prohgoymeni vre paidi moy ti ftino FTANEI REEEEEEEEE FORETHIKE POLI ALAKSTE PARAMYTHI
Lambros Delimichaiis ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΟΥΝ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΗΣΙ....ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ,ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ , ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Σ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΜΕ ΠΑΝΩ Σ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΑ ,ΣΑΚΟΥΛΕΣ,ΓΥΑΛΙΑ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ....ΚΑΙ ΛΕΜΕ(ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ;)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=273595699493383&set=p.273595699493383&type=1
 
Michael Nannos Γράφει ο άνθρωπος για 8 φορές ότι άλλαξε λάστιχα τα τελευταία 3 χρόνια αλλά για σας δεν φταίνε οι προηγούμενοι, φταίει η Δήμαρχος με 6 μήνες στην διοίκηση ενός Δήμου που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να αγοράσει ούτε μια λάμπα. Και έχει βάλει και την τροχαία να ρίχνει πρόστιμα για το παίζει εξουσία σε αυτούς που την ψήφισαν. Και είναι και ανίκανη που δεν ζωντανεύει τους φοίνικες που έχουν πεθάνει εδώ και 2 χρόνια όπως έγραψε στο τρομερό ρεπορτάζ το τέρας της δημοσιογραφίας. Ε
Michael Nannos Εγώ μόνο ένα έχω να πω. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
Dimitris Andrianos file mou michel pistepse me tin alagi tin ithela kai ego kai tin ipostirixa opos kai mia diki mas dimarxo ,,,,,,,, alla na doume katiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!! oso gia tin troxea den pisteuo na tin vgazo ego???

39 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/4/15 09:18

    Καλορίζικος ο νέος δήμαρχος Μιχάλης Νάννος
    Μπράβο λεβέντη έτσι ισοπέδωσε τα όλα
    Πας μη Έλλην βάρβαρος, όποιος λοιπόν δεν είναι μαζί σας είναι απέναντι αδιαπραγμάτευτα
    κα Ρούλα, το ρημάδι το fb είναι προσωπική σας υπόθεση κανείς δεν μπορεί να απαντάει για λογαριασμό σας
    Είσαστε η Δήμαρχος ο Θεσμός ή μήπως όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/15 10:15

      Έφεραν τον... Άγιο Παντελεήμονα στην Καβάλα! Επιχείρηση για την σύλληψη λαθρομεταναστών μέσα στην πόλη

      Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη παράνομων μεταναστών έλαβε χώρα αργά το βράδυ της Παρασκευής στους δρόμους της Καβάλας. Η καταδίωξη ξεκίνησε από τα διόδια του Ιάσμου στη Κομοτηνή, όπου αστυνομικοί κάνανε σήμα να σταματήσει για έλεγχο η πολυτελής Μercedes που μετέφερε τους λαθρομετανάστες και η οποία κατέληξε στο κέντρο της Καβάλας. Με το που εισήλθε στη πόλη της Καβάλας το εν λόγω όχημα ξεκίνησε μια ξέφρενη πορεία. Στην αρχή παραβίαζε το ένα μετά το άλλο τα φανάρια και στη συνέχεια συγκρούστηκε με αρκετά σταθμευμένα αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης για να καταλήξει λίγο μετά ακινητοποιημένο. Οι λαθρομετανάστες μαζί με το διακινητή τους διέφυγαν για λίγο πεζοί μέχρι να συλληφθούν από αστυνομικούς, όπου κατά τις συλλήψεις τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός. Επισφράγισμα της παραπάνω χολιγουντιανής καταδίωξης αποτελεί το γεγονός ότι το Σάββατο συνελήφθησαν επιπλέον 13 λαθρομετανάστες στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”.
      Πλήθος Καβαλιωτών μαζεύτηκαν για να δουν το θέαμα αργά το βράδυ της Παρασκευής. Η εικόνα των αστυνομικών να κυνηγούν τους λαθρομετανάστες στη πόλη, ενώ στιγμές πιο πριν είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλα τροχαία ατυχήματα λόγω της καταδίωξης, ήταν μια εικόνα που πρώτη φορά βιώνει η πόλη και σίγουρα θυμίζει το κέντρο των Αθηνών! Αν και την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση την έχουν βιώσει στο πετσί τους οι κάτοικοι της πρωτεύουσας, πήραμε και εμείς οι Καβαλιώτες μια γεύση από το μέλλον που σίγουρα έρχεται με γοργούς ρυθμούς και στην πόλη μας αλλά και γενικότερα σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.

      Η ανεξέλεγκτη είσοδος λαθρομεταναστών από δεκάδες σημεία σε όλη τη χώρα, η κατάργηση των κέντρων φιλοξενίας τους, καθώς και οι προθέσεις της υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Τασίας Χριστοδουλοπούλου να μεταφέρει τους παράνομους μετανάστες σε όλη τη χώρα για να “αποσυμφορηθεί” η Αθήνα είναι σίγουρο ότι θα γεννήσει νέους "Άγιους Παντελεήμονες" σε όλη την επικράτεια και πόσο μάλλον στις μικρές κοινωνίες της Ελληνικής επαρχίας.

      Η πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για το θέμα της παράνομης λαθρομετανάστευσης και των λαθρομεταναστών όχι μόνο είναι πιο επίκαιρη από ποτέ αλλά είναι επιτακτικά απαραίτητη για την ασφάλεια της χώρας μας και την επιβίωσή μας ως Έθνους. Η Λαθρομετανάστευση, την οποία προστατεύει η συνθήκη Δουβλίνο 2, έχει μετατραπεί σε τεράστια υπαρκτή απειλή για την Εθνική μας Ασφάλεια και Κυριαρχία.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/4/15 12:20

      Χαμός και σήμερα στην Ομόνοια από λαθρομετανάστες που..."λιάζονται" - Τα πλοία από τα νησιά δεν σταματούν να έρχονται με λάθρο
      Στο...θέρετρο της Ομόνοιας συναντήσαμε και σήμερα δεκάδες λαθρομετανάστες που έφτασαν για να λιαστούν! "Το φαινόμενο είναι καθημερινό" αναφέρει ταξιτζής.

      Τα πλοία που μεταφέρουν στον Πειραιά τους λαθρομετανάστες από τα νησιά δεν σταματούν να έρχονται.

      Σήμερα το πρωί άλλο ένα πλοίο που μετέφερε λαθρομετανάστες κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά.

      Στη συνέχεια οι λαθρομετανάστες παίρνουν το δρόμο προς το συνήθη προορισμό, την Ομόνοια.

      Η πλατεία σήμερα ήταν γεμάτη γυναίκες και μικρά παιδιά, όλοι τους λαθρομετανάστες.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/4/15 16:13

      Κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές, ομογάλακτοι της διαπλοκής και της διαφθοράς μαζί με λαθρομετανάστες εναντίον της Χρυσής Αυγής

      Τετράωρη στάση εργασίας κήρυξε, εν όψει της ενάρξεως της δίκης της Χρυσής Αυγής, η ΑΔΕΔΥ. Στην συγκέντρωση που έκαναν όμως αντί για δημοσίους υπαλλήλους, όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία, έφεραν λαθρομετανάστες, στην λογική «όλοι οι καλοί χωράνε».

      Το πανό που κρατούσαν οι συνδικαλισταράδες, που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν τους δημοσίους υπαλλήλους έγραφε: «Να καταδικαστούν οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής». Δυστυχώς, όμως, για αυτούς το πανό αυτό δεν το κρατούσαν δημόσιοι υπάλληλοι», αλλά λαθρομετανάστες, αφού οι Έλληνες βρίσκονταν στην… άλλη συγκέντρωση.

      Προφανώς το εν λόγω πανό είναι ωμή παρέμβαση στην Δικαιοσύνη. Το γεγονός ότι δικηγόρος της πολιτικής αγωγής στην εκπομπή του Πρετεντέρη είπε ότι θα συνεχιστούν αυτές οι πιέσεις και ότι τις θεωρεί θεμιτές, απλώς αποδεικνύει την σχέση που έχουν οι κατήγοροί μας με το κράτος δικαίου και την σχέση που έχει το κατηγορητήριο με την αλήθεια, δηλαδή καμία.

      Όμως, ας τα αφήσουμε αυτά, αφού στην αίθουσα του δικαστηρίου θα απαγορευτεί η είσοδος παρδαλών εριφίων κατά την διάρκεια των αγορεύσεων της πολιτικής αγωγής, για να μην τους αποσπούν την προσοχή οι γέλωτες. Το πραγματικό ζητούμενο από την όλη φωτογραφία και εικόνα είναι ότι μία συνδικαλιστική ένωση, που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί εργαζόμενους, παρεμβαίνει ωμά σε μία δίκη την στιγμή που ουδέποτε έπραξε το καθήκον της, δηλαδή την υπεράσπιση των εργαζομένων.

      Που ήταν όλοι αυτοί οι καρεκλοκένταυροι της ΑΔΕΔΥ να διαδηλώσουν για την καταδίκη του Παπακωνσταντίνου για την λίστα Λαγκάρντ; Έβγαλαν έστω μια ανακοίνωση για την αθώωση από την Βουλή του Βενιζέλου για τα υποβρύχια; Αντιστάθηκαν, έστω και εικονικά, στο κύμα διαθεσιμότητας που έπληξε τους συναδέλφους τους; ΟΧΙ!

      Ουδέποτε ασχολήθηκαν με το καθήκον τους, αλλά αντιθέτως κηρύττουν στάση εργασίας και κατεβάζουν κατάπτυστο πανό στους δρόμους, απαιτώντας από τους δικαστές να λυγίσουν και να μην λάβουν υπόψη τους τους νόμους. Απαιτούν την καταδίκη, άνευ στοιχείων, της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, ενώ την ίδια στιγμή κλείνουν τα μάτια απέναντι στην καταστροφή που βιώνουν οι συνάδελφοί τους.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/4/15 09:26

    ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΠΑΤΕ@ΝΑ ΜΙΧΑΛΑΚΟ ΝΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΕΠΙΜΟΝΑ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ;
    ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑΝΟΙ;
    Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΧΡΕΟΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΛΥΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΑ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΚΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ "ΠΕΤΑΤΕ" ΛΑΣΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/15 11:29

      Γιαυτό δεν άφησε ούτε κολυμπιθρόξυλο στο δήμο, από την πολύ μαγκιά ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/4/15 11:35

      Γιαυτό δεν άφησε ούτε κολυμπιθρόξυλο στο δήμο, από την πολύ μαγκιά ;
      http://salamis-news.blogspot.com/2014/10/blog-post_31.html#more

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος21/4/15 09:37

    Η πιο τρανη αποδειξη οτι η φουκαριαρα ειναι ομηρη ενος αρρωστημενου διδυμου (μηνακομιχαλακου) που την εχει υποκαταστησει εξολοκληρου και δεν κρατανε ουτε τα προσχηματα.Ενος διδυμου που οδηγει το νησι λογω δικης του ανικανοτητας στη καταστροφη με οπλο το ψεμα και τη σοκοφαντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/4/15 09:46

    ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΜΙΧΑΛΑΚΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
    ΑΠΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/4/15 10:05

    ΜΙΧΑΛΑΚΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ;ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ; ΡΕ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 600.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΑΤΕ@ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΡΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ;
    ΒΓΑΛΤΕ ΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ; ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΥΤΟ(ΤΑ 600.000) ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ...ΚΑΡΟΤΣΙ;ΡΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/15 11:36

      Φαίνεται ότι ξεχνάς εύκολα. Ξαναδιάβασε την Κατάρρευση του Δήμου με τη Βούλα του κράτους και μετά τα ξαναλέμε.
      http://salamis-news.blogspot.com/2014/10/blog-post_31.html#more

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος21/4/15 10:14

    ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΩΦΕΛΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΟΥΝΑ ΔΗΜΡΧΟΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ . ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΖΗΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΣΟΥ ΟΣΟ ΕΙΣΟΥΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/4/15 10:46

    To ποιοί διοικούν το δήμο δεν κρύβεται πλέον. Και το ποιός είναι ο βασικός ανώνυμος σχολιαστής επίσης. Να μας ζήσεις δημαρχόπουλο. Ψηφίσαμε Ρούλα για να έχουμε Μηνά και Μιχάλη. Μα πόσο άβουλη είναι πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/15 11:10

      ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/4/15 14:11

      Ετσι είναι, και είναι κληρονομική η ασθένεια. Φιλοδοξία λέγεται. Ας είχατε και τις γνώσεις που πήρατε ένα νησί στον λαιμό σας.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος21/4/15 11:58

    Ρε βλάκα 10:46 τι το κακό είναι να βοηθάνε σύζυγος και γιός τη Δήμαρχο στο δύσκολο έργο της;
    Αν είχε αφήσει ο Τσαβαρής ταμείο στο δήμο, θα μπορούσε κι αυτή να πάρει Γενικό Γραμματέα και 3 Ειδικούς Συμβούλους όπως είχε κάνει αυτός για να την βοηθάνε. Τώρα που δε άφησε μία, πώς να τους πάρει αφού δεν έχει να τους πληρώσει;
    Αντί να λέτε μπράβο, βρίζετε κι όλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/15 12:25

      Ρε καραγκιοζη,για να χρησιμοποιησω το λεξιλογιο σου,Ποσα βρηκε χρεος ο ΤΣΑΒΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;και αφησε το μισο ...ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
      ΑΝ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΚΟΜΗ.....ΑΝΙΚΑΝΟΙ.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/4/15 13:14

      Είδαμε και τα στελέχη που διάλεξε. Είσαστε όλες ένα μάτσο βιόλες νανάκι.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος21/4/15 12:03

    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΨΗΦΙΣΕ
    Κ'ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ
    ΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ
    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΥΡΤΙΝΑ

    ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑΝ
    "ΛΙΓΙΑ" ΚΑΙ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΑ
    ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ
    ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ

    ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑΚΟ ΑΡΧΗΓΟ
    ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΥΛΑ
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
    ΣΑΠΙΑ ΨΑΡΟΒΑΡΚΟΥΛΑ

    ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ "ΑΓΟΡΑΣΑΝ"
    ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ
    ΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΛΑ
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ "ΡΕΦΑΡΟΥΝ"

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ
    ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    ΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ
    ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΡΥΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/15 12:17

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος21/4/15 12:16

    ΝΑΝΑΚΟ ΜΙΧΑΛΑΚΟ ΣΤΟ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΛΑΜΟΓΙΟ
    ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 650.000ΕΥΡΩ
    ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΣΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ 31-12-2014
    ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 01-01-2011
    ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΗΜΩΝ
    ΕΜΠΡΟΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
    ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΣΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/15 12:22

      ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΤΣΑΒΕΣ
      ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΥΡΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ
      ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΨΑΡΕΥΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΒΑΛΙΚΕΥΟΥΜΕ
      ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/4/15 12:41

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/4/15 14:06

      ΜΗΝΑΚΟ ΑΠΟΤΙ ΛΕΝΕ ΘΑ ΣΑΡΕΣΕΙ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος21/4/15 12:33

    Με το τεχνικο προγγραμα και τον ..προ"υ"πολιγισμο,λεμε τωρα,...τι γινεται.....κανα νεο.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/15 12:34

      Με το τεχνικο προγραμμα και τον ..προ"υ"πολιγισμο,λεμε τωρα,...τι γινεται.;;;;;;;;;;;;;;;;....κανα νεο.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;..

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος21/4/15 12:44

    Το συζηταει με τους 100 "μεταναστες" στο δημοτικο σχολειο στα παλουκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος21/4/15 12:49

    ΡΕ ΝΑΝΆΚΙΑ ΟΎΤΕ ΓΙΑ ΦΤΎΣΙΜΟ ΔΕΝ ΚΆΝΕΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΕ ΛΊΓΟ ΟΑ ΣΑΣ ΦΆΝΕ ΤΑ ΠΟΝΤΊΚΙΑ ΑΠΌ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΎΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ - ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΊΖΕΙ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΊΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΏΣΤΕ ΜΗΝΑΚΟΝΑΝΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/15 15:31

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/4/15 17:12

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος21/4/15 17:50

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/15 19:13

      Ωραία ανατροφή σου έδωσε η μάνα σου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/4/15 17:14

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/4/15 07:53

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος21/4/15 18:25

    Κορυζής αυτοκτονεί για να μην δει την Ελλάδα να σκλαβώνεται στους Γερμανούς
    theotass | Δημοσιεύθηκε 18 Απριλίου, 2015
    0

    Τραπεζίτης και πολιτικός, διορισμένος πρωθυπουργός, που είπε το δεύτερο ΟΧΙ.
    Γεννήθηκε το 1885 στον Πόρο και καταγόταν από αρβανίτικη οικογένεια πολιτικών. Τα εγκύκλια μαθήματα τα διδάχθηκε στον Πόρο και την Αθήνα. Το 1903 διορίσθηκε στην Εθνική Τράπεζα, ενώ παράλληλα σπούδαζε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πήρε μέρος στους Βαλκανικούς Πολέμους ως έφεδρος ανθυπολοχαγός και τιμήθηκε για τη δράση του.
    Μετά την αφυπηρέτησή του ανήλθε ταχέως τα κλιμάκια της Εθνικής Τράπεζας και το 1921 έφθασε στο βαθμό του οργανωτικού διευθυντή. Με την ιδιότητά του αυτή διατέλεσε οικονομικός σύμβουλος του Ύπατου Αρμοστή στη Σμύρνη Αριστείδη Στεργιάδη και οργάνωσε το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη μικρασιατική πόλη.
    Υπήρξε από τους πρωτοπόρους της αγροτικής πίστης στην Ελλάδα και συνέβαλε στην ίδρυση του Αυτόνομου Σταφιδικού Οργανισμού (ΑΣΟ) το 1925 και της Αγροτικής Τράπεζας (1929), της οποίας διατέλεσε και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Εκτός από άνθρωπος της δράσης ήταν και συγγραφέας μελετών οικονομικού περιεχομένου.
    Στην πολιτική εισήλθε το 1933, όταν διατέλεσε για τρεις μέρες Υπουργός Οικονομικών (7 – 10 Μαρτίου) στη βραχύβια κυβέρνηση του βενιζελικού
    Στις 5 Αυγούστου 1936 διορίστηκε από τον δικτάτορα Μεταξά Υπουργός Κρατικής Υγιεινής και Αντιλήψεως και παρέμεινε στη θέση αυτή έως τις 12 Ιουλίου 1939, όταν παραιτήθηκε για να αναλάβει τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.
    Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Ιωάννη Μεταξά (29 Ιανουαρίου 1941) κι ενώ η χώρα βρισκόταν σε εμπόλεμη κατάσταση με την Ιταλία, διορίστηκε πρωθυπουργός από τον βασιλιά Γεώργιο Β”, με εισήγηση του ισχυρού άνδρα του καθεστώτος Κωνσταντίνου Μανιαδάκη. Παράλληλα, ανέλαβε τα Υπουργεία Εξωτερικών, Παιδείας, Στρατιωτικών, Ναυτικών και Αεροπορίας, όπως και ο προκάτοχός του.
    Κατά τη διάρκεια της σύντομης θητείας του στην πρωθυπουργία αντιμετώπισε με επιτυχία την εαρινή επίθεση των Ιταλών (9 Μαρτίου 1941) και είπε το δεύτερο ΟΧΙ, αυτή τη φορά στους Γερμανούς (6 Απριλίου 1941), όταν ο πρεσβευτής του Τρίτου Ράιχ στην Ελλάδα Βίκτωρ Έρμπαχ – Σένμπεροχ του επέδωσε τελεσίγραφο για την είσοδο των γερμανικών στρατευμάτων στην Ελλάδα. Από την ημέρα αυτή, η Ελλάδα άρχισε ένα διμέτωπο αγώνα με τους Ιταλούς και τους Γερμανούς, κερδίζοντας τον θαυμασμό των Συμμάχων.
    Όλη αυτή η δύσκολη κατάσταση είχε δημιουργήσει βαρύ φορτίο στους ώμους του Κορυζή, που δεν είχε μεγάλη πείρα στην πολιτική. Σε αυτό το σημείο εστιαζόταν και η κριτική που ασκήθηκε στον βασιλιά για την επιλογή του στην πρωθυπουργία ενός άπειρου άνδρα σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, όπου έπρεπε να παρθούν αποφάσεις ζωής και θανάτου.
    Στις 18 Απριλίου 1941 συγκλήθηκε σύσκεψη στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» (όπου η έδρα τότε της κυβερνήσεως) για να εκτιμηθεί η πολεμική κατάσταση κι ενώ φαινόταν θέμα ημερών, αν όχι ολίγων ωρών, η διάσπαση του μετώπου από τους Γερμανούς.
    Ο Κορυζής προσφέρθηκε να παραιτηθεί και είχε μια έντονη συζήτηση με τον βασιλιά. Ξαφνικά σηκώθηκε και αποχώρησε από τη σύσκεψη, αφού πρώτα φίλησε το χέρι του ανώτατου άρχοντα. Κατευθύνθηκε στην οικία του, που βρισκόταν στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας και κλείστηκε στο γραφείο του.
    Λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασε στο σπίτι του ο διάδοχος Παύλος με εντολή του πατέρα του, ο οποίος είχε αντιληφθεί την παράξενη συμπεριφορά του. Δεν πρόλαβε να χαιρετίσει τη σύζυγό του στο κατώφλι του σπιτιού του και ακούστηκε ο πυροβολισμός του τέλους. Ο πρωθυπουργόςΑλέξανδρος Κορυζής είχε αυτοκτονήσει με δύο σφαίρες στην καρδιά, σε ηλικία 56 ετών


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος21/4/15 18:28

    Κορυζής αυτοκτονεί για να μην δει την Ελλάδα να σκλαβώνεται στους Γερμανούς
    theotass | Δημοσιεύθηκε 18 Απριλίου, 2015
    0

    Τραπεζίτης και πολιτικός, διορισμένος πρωθυπουργός, που είπε το δεύτερο ΟΧΙ.
    Γεννήθηκε το 1885 στον Πόρο και καταγόταν από αρβανίτικη οικογένεια πολιτικών. Τα εγκύκλια μαθήματα τα διδάχθηκε στον Πόρο και την Αθήνα. Το 1903 διορίσθηκε στην Εθνική Τράπεζα, ενώ παράλληλα σπούδαζε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πήρε μέρος στους Βαλκανικούς Πολέμους ως έφεδρος ανθυπολοχαγός και τιμήθηκε για τη δράση του.
    Μετά την αφυπηρέτησή του ανήλθε ταχέως τα κλιμάκια της Εθνικής Τράπεζας και το 1921 έφθασε στο βαθμό του οργανωτικού διευθυντή. Με την ιδιότητά του αυτή διατέλεσε οικονομικός σύμβουλος του Ύπατου Αρμοστή στη Σμύρνη Αριστείδη Στεργιάδη και οργάνωσε το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη μικρασιατική πόλη.
    Υπήρξε από τους πρωτοπόρους της αγροτικής πίστης στην Ελλάδα και συνέβαλε στην ίδρυση του Αυτόνομου Σταφιδικού Οργανισμού (ΑΣΟ) το 1925 και της Αγροτικής Τράπεζας (1929), της οποίας διατέλεσε και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Εκτός από άνθρωπος της δράσης ήταν και συγγραφέας μελετών οικονομικού περιεχομένου.
    Στην πολιτική εισήλθε το 1933, όταν διατέλεσε για τρεις μέρες Υπουργός Οικονομικών (7 – 10 Μαρτίου) στη βραχύβια κυβέρνηση του βενιζελικού
    Στις 5 Αυγούστου 1936 διορίστηκε από τον δικτάτορα Μεταξά Υπουργός Κρατικής Υγιεινής και Αντιλήψεως και παρέμεινε στη θέση αυτή έως τις 12 Ιουλίου 1939, όταν παραιτήθηκε για να αναλάβει τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.
    Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Ιωάννη Μεταξά (29 Ιανουαρίου 1941) κι ενώ η χώρα βρισκόταν σε εμπόλεμη κατάσταση με την Ιταλία, διορίστηκε πρωθυπουργός από τον βασιλιά Γεώργιο Β”, με εισήγηση του ισχυρού άνδρα του καθεστώτος Κωνσταντίνου Μανιαδάκη. Παράλληλα, ανέλαβε τα Υπουργεία Εξωτερικών, Παιδείας, Στρατιωτικών, Ναυτικών και Αεροπορίας, όπως και ο προκάτοχός του.
    Κατά τη διάρκεια της σύντομης θητείας του στην πρωθυπουργία αντιμετώπισε με επιτυχία την εαρινή επίθεση των Ιταλών (9 Μαρτίου 1941) και είπε το δεύτερο ΟΧΙ, αυτή τη φορά στους Γερμανούς (6 Απριλίου 1941), όταν ο πρεσβευτής του Τρίτου Ράιχ στην Ελλάδα Βίκτωρ Έρμπαχ – Σένμπεροχ του επέδωσε τελεσίγραφο για την είσοδο των γερμανικών στρατευμάτων στην Ελλάδα. Από την ημέρα αυτή, η Ελλάδα άρχισε ένα διμέτωπο αγώνα με τους Ιταλούς και τους Γερμανούς, κερδίζοντας τον θαυμασμό των Συμμάχων.
    Όλη αυτή η δύσκολη κατάσταση είχε δημιουργήσει βαρύ φορτίο στους ώμους του Κορυζή, που δεν είχε μεγάλη πείρα στην πολιτική. Σε αυτό το σημείο εστιαζόταν και η κριτική που ασκήθηκε στον βασιλιά για την επιλογή του στην πρωθυπουργία ενός άπειρου άνδρα σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, όπου έπρεπε να παρθούν αποφάσεις ζωής και θανάτου.
    Στις 18 Απριλίου 1941 συγκλήθηκε σύσκεψη στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» (όπου η έδρα τότε της κυβερνήσεως) για να εκτιμηθεί η πολεμική κατάσταση κι ενώ φαινόταν θέμα ημερών, αν όχι ολίγων ωρών, η διάσπαση του μετώπου από τους Γερμανούς.
    Ο Κορυζής προσφέρθηκε να παραιτηθεί και είχε μια έντονη συζήτηση με τον βασιλιά. Ξαφνικά σηκώθηκε και αποχώρησε από τη σύσκεψη, αφού πρώτα φίλησε το χέρι του ανώτατου άρχοντα. Κατευθύνθηκε στην οικία του, που βρισκόταν στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας και κλείστηκε στο γραφείο του.
    Λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασε στο σπίτι του ο διάδοχος Παύλος με εντολή του πατέρα του, ο οποίος είχε αντιληφθεί την παράξενη συμπεριφορά του. Δεν πρόλαβε να χαιρετίσει τη σύζυγό του στο κατώφλι του σπιτιού του και ακούστηκε ο πυροβολισμός του τέλους. Ο πρωθυπουργόςΑλέξανδρος Κορυζής είχε αυτοκτονήσει με δύο σφαίρες στην καρδιά, σε ηλικία 56 ετών


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/15 21:41

      ΛΟΥΜΠΙΝΑΚΟΛΕΥΤΕΡΑΚΟ ΚΛΕΦΤΡΟΛΑΔΑΚΟ ΨΙΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟ
      ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣΕΙ ΡΟΥΧΑ ΘΑΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΖΟΥΡΑ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/4/15 09:06

      ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος27/4/15 16:33

    ΑΦΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΝΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ? ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑΡΗΔΕΣ ΓΛΥΦΤΕΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΙΛΕΣ,ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΦΙΛΕΣ, ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΓΚΑΣΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΜΗΓΥΡΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΡΕΞΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ Η ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΣΟΣ ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΕΡΑΤΩΝΕΙ Η ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕ ΤΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.