Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Απρ 2015

Ενημέρωση από την συντακτική ομάδα του SALAMIS NEWS

Καλέ μου φίλε, (Ανώνυμε 30/4/15 11:26 )
Μια δεύτερη σκέψη, θα σε πείσει κι εσένα πως βγάζοντας τ' άπλυτα του οποιουδήποτε επώνυμου στην φόρα από την ασφαλή θέση του ανώνυμου, ούτε πρέπον είναι, ούτε κι έντιμο.
Γιατί, δεν παίζεται το παιχνίδι επί ίσοις όροις.
Άλλωστε, προσωπικά διαφωνούμε με αυτά τα παιχνίδια που δεν οδηγούν πουθενά, πολλάκις δε σε οικογενειακές τραγωδίες.
Είμαστε βέβαιοι, πως κι εσύ αν κάνεις δεύτερη σκέψη θα συμφωνήσεις μαζί μας, γιατί η συκοφαντική δυσφήμιση είναι πράξη ανέντιμη και διώκεται. Τουλάχιστον εμείς εδώ στο SALAMIS NEWS το έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη και διαφωνούμε μ’ αυτές τις πρακτικές.
Προσπαθούμε με την διαγραφή των ανάρμοστων σχολίων που πέφτουν στην αντίληψη μας όπως κι αυτών που μας υποδεικνύουν οι θιγόμενοι, να αφήσουμε τον δίαυλο τον ελεύθερων σχολίων ανοιχτό, να μην κλείσει η ελεύθερη έκφραση των ανώνυμων bloggers που για λόγους δεοντολογίας δεν μπορούν ή δεν θέλουν να βάλουν την υπογραφή τους.
Βοηθήστε μας γι’ αυτό πριν είναι πολύ αργά. Τα περισσότερα blogs ήδη έχουν ελεγχόμενα σχόλια, αν η κατάσταση τελικά ξεφύγει και σε ‘μας, αυτός θα ‘ναι ο επόμενος δρόμος και για ‘μας.
Δική σας η επιλογή, εμείς κάνουμε ότι μπορούμε με όλα μας τα λάθη. Μην ξεχνάτε πως η ημερήσια επισκεψημότητα του blog ξεπέρασε κατά πολύ τα 2.000 click, αντιλαμβάνεστε λοιπόν πόσο δύσκολα εντοπίζονται κάποια σχόλια προς διαγραφή, οι θιγόμενοι παρακαλούνται να μας ενημερώνουν με Ε-Μαιλ υποδεικνύοντας την ανάρτηση την ημερομηνία και την ώρα του σχολίου προς διαγραφή.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση προς όλους τους αναγνώστες μας
Οι διαχειριστές

31 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/4/15 15:56

    Προφανως το ξεκατινιασμα Τσαβαρικων και Ναννικων και το χυδαιο υβρεολογιο γινεται με την ανοχη των διαχειριστων για ν΄ανεβει η επισκεψιμοτητα. Το blog δεν ειναι δημοσιογραφικο αλλα χωρος εκτονωσης διαφορων ψυχακιδων.
    Ανεβαινει αρθρο για την Πρωτομαγια, γραφει ο αλλος ποιηματακια που βριζει τη Ναννου. Ανεβαινει αρθρο για το περιβαλλον, τα χωνει ο αλλος στον Τσαβαρη!!!
    Μπορουν οι διαχειριστες να ελεγχουν τα σχολια πριν ανεβουν οπως κανουν και τα υπολοιπα blog της Σαλαμινας. Εδω διαβαζουμε τη διαστροφη του καθε αρρωστου.
    Αλλα ειπαμε, προηγειται η επισκεψιμοτητα και οχι το επιπεδο του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/15 16:08

      Καλά τα λες αγαπητέ αλλά η επισκεψιμότητα δεν "μετράει" στα blogs. Δεν ανταλλάσσεται με κάτι, ούτε αποδεικνύει κάτι. Θυμήσου μόνο πόσες φορές, τα σχόλια μιας ανάρτησης είναι παντελώς άσχετα με το περιεχόμενό της, καταδεικνύοντας περίτρανα ότι οι κάθε λογής σχολιαστές ενδιαφέρονται μόνο να γράψουν τα ... δικά τους, αδιαφορώντας παντελώς για την καθαυτό ανάρτηση.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/4/15 16:01

    Αγαπητέ Λάμπρο,
    όσο και να προσπαθείς να πείσεις κάποιους ότι ... δεν είσαι ελέφαντας, πάντοτε κάποιοι, καλά κρυμμένοι κι ασφαλισμένοι κάτω από την ανωνυμία τους θα σου κουνάνε το δάχτυλο επιτιμητικά, θεωρώντας ότι για όλα φταίει ο διαχειριστής και περισσότερο θεωρώντας ότι ο διαχειριστής κάθε blog θα πρέπει όλο το 24ωρο να κάθεται στον υπολογιστή και να σβήνει τα αρνητικά ή τα υβριστικά σχόλια, ευθύς μόλις γράφονται.
    Και, χειρότερα, κάποιοι άλλοι που θαρρούν ότι θίγονται επειδή τα καμώματά τους βγήκαν στα φόρα, θα σε απειλούν με τον νόμο περί τύπου (ανάθεμα κι αν τον έχουν διαβάσει ποτέ, να δουν τι λέει), ξεχνώντας ότι τα δικά τους καμώματα είναι αυτά που προκαλούν την δημοσιότητα κι όχι η δημοσίευσή τους.
    Επειδή η ελευθεροτυπία και η ελεύθερη έκφραση ιδεών και απόψεων, ακόμα και των πιο ακραίων, είναι από τα τελευταία προνόμια που μας απέμειναν στους καιρούς που ζούμε, σου εύχομαι υπομονή και γερό στομάχι για να αντιμετωπίζεις όλους αυτούς τους ανωνυμοεπώνυμους κουκουλοφόρους που εκ του ασφαλούς παριστάνουν τον εισαγγελέα.
    Ένας φίλος που σε παρακολουθεί καθημερινά (το blog εννοώ για να μην παρεξηγηθώ) ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/15 16:07

      Δε χρειαζεται να καθεται ολο το 24ωρο, απλα εχει την επιλογη σα διαχειριστης να ελεγχει καθε σχολιο πριν αναρτηθει. Σα να λεμε οτι ο δημοσιογραφος αφηνει τον καλεσμενο στην εκπομπη του να βριζει ασυστολα οποιονδηποτε. Το να εχεις και να διαχειριζεσαι ενα blog εχει και ευθυνες. Αλλιως θα καναμε ολοι απο ενα blog οπου θα αλληλοβριζονταν ολοι με ολους. Αυτο ειναι δημοσιογραφια;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/4/15 16:17

      ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ''ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ'' ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/4/15 16:24

      Φυσικά και δεν είναι δημοσιογραφία τα σχόλια κάθε πικραμένου. Μην ξεχνάς αγαπητέ ό,τι τα blogs ΔΕΝ είναι δημοσιογραφικά όργανα αλλά είναι ένα βήμα ελεύθερης έκφρασης του διαχειριστή, που μέσω των σχολίων επιδιώκει τον δημόσιο διάλογο. Παρόλα αυτά, τα Σαλαμινιώτικα blogs προσπαθούν, πολύ φιλότιμα, να μας ενημερώνουν άμεσα για τα τεκταινόμενα στο νησί -και όχι μόνο- αναπληρώνοντας πολύ καλά το κενό ενημέρωσης που υπάρχει από πλευράς των αρμόδιων φορέων.

      Μετά ζητάμε από τον διαχειριστή τα ρέστα επειδή κάποιοι θίγονται από την δημοσιοποίηση των καμωμάτων τους ή κάποιοι άλλοι εκτονώνουν την καταπιεσμένη τους προσωπικότητα στα ανώνυμα πλην ασφαλέστατα βρισίδια; Σκέψου πάλι ...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/4/15 18:57

      Συγχαρητήρια κύριε ΛΆΜΠΡΟ για το ενημερωτικό σου Μπλόκ με όλα αυτά που τραβάς από τούς κακοήθεις ,Εγώ πιστεύω ότι οι ίδιοι που παραπονιούνται γράφουν ανώνυμα και υβριστικά .νομίζοντας ότι έτσι εκθέτουν εσένα και το ΜΠΛΟΚ σου
      Κανένας δεν έχει πει όμως ενα μεγάλο Μπράβο γιατί είσαι ο μόνος που ξέρουμε ποιος είσαι ,τα άλλα μπλόκ δεν τα γνωρίζουμε ποιοι είναι .Ξέρεις τι έχω καταλάβει συμπαθούν μόνο τους ανώνυμους και τους κακοπροαίρετους και όχι αυτούς που αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους επώνυμα,Και δεν κλείνουν (σφραγίζουν) τα μπλόκ τους επειδή ειπώθηκαν κάποια κακοπροαίρετα σχόλια για αυτούς.η για άλλους μέσα στο μπλόκ τους.Αλλά έπρεπε να προσπαθούν να πείσουν τους κακοπροαίρετους ,να σωπάσουν.Δεν είναι λύση η σφράγιση σχολίων τιμωρώντας όλους τους σχολιαστές Ούτε και στους Διαχειριστές που ανάλογα που ανήκουν σβήνουν τα σχόλια. ΟΧΙ τα σχόλια ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ.Προχώρα κύριε ΛΑΜΠΡΟ και πιστεύω ότι όλοι θα συνετιστούμε .και θα είμαστε πιο προσεκτικοί.
      Δημητριαδου Μαρια

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος30/4/15 16:41

    Η ηθική είναι σε άλλα πράγματα, όχι το ποιός κοιμάται με ποιόν. Το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή, είναι δικαίωμα του, δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει, πόσο μάλλον να τον κατακρίνουμε. Τελικά αυτό μας ενδιαφέρει μόνο; To κουτσομπολιό σαν τις κυράτσες στις πεζούλες; Tα μπλογκς δεν είναι λαικά δικαστήρια, κι' αυτό που συμβαίνει με τις χυδαιότητες που γράφονται κατά καιρούς δείχνει το πόσο πίσω είμαστε. Περισσεύει ο φθόνος και η κακία. Ενας λόγος που άρχισα να σχολιάζω ήταν κι' αυτός. Πολλή αρρώστεια, θα την αφήσουμε να μας καταπιεί ή θα προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/15 16:46

      Συμφωνώ και επαυξάνω αγαπητέ ...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος30/4/15 17:09

    Στα ανώνυμα blogs μαθαίνεις μερικές αλήθειες.... γράφεις και αυτό που δεν μπορείς να πεις δημόσια!
    Συνήθως είναι υβριστικά γιατί μερικοί βγάζουν τ΄απωθημένα τους επί δέκα, αφού βέβαια ξέρουν ότι το κάνουν εκ του ασφαλούς!
    Κάποτε έγραφαν και μπινελίκια και είχε γέλιο, αλλά επειδή ο τωρινός αντμίν φαίνεται ότι είναι με το παλαιό, τα διαγράφει!

    Πάντως, όσες οσιοπαρθένες εδώ μέσα ενοχλούνται καλύτερα να βλέπουν Πάνια στην TV!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/5/15 00:28

      Nα πας να δεις εσύ Πάνια που είναι και του επιπέδου σου. Φτάνει πια η κατινιά.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος30/4/15 17:44

    ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΑΣ ,ΕΙΧΑΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟΣΑΦΙΝΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΞΑΝ Η ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΞΟΥΝ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΕΛΕΑΣΗ ΝΕΑΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΗΛΗΚΙΩΜΕΝΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/4/15 18:06

    MHNAKO TETA OYAOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/4/15 18:24

    SALAMIS NEWS ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ? ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΣ ΤΟ ΑΛΛΟ? ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ? ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΜΑΓΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΓΚΑΣ....... ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/4/15 18:28

    ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΑΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΧΙ ΤΟ ΜΑΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/4/15 18:55

    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 1% ΣΤΑ ΕΡΓΑ
    ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΜΠΕΣ
    ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΥΚΤΙΟ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
    ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ
    ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΑΜΠΕΚΑΚΙΑ
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ
    ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΤΟΜΙΚΑ ΤΕΛΗ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΔΕΣΦΑ

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ
    ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    ΑΥΞΗΣΑΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΤΑ 1.200.000 ΕΥΡΩ
    ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ
    ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ Η ΤΥΠΟΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΟΝ ΔΩΝΔ.. ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ.....ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΗΜΜΑΤΩΝ
    ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/15 19:23

      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΟΥ ΔΩΝΔ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΤΖΑΒΑΡΗ

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος30/4/15 19:31

    ΡΕ ΜΙΧΑΛΑΚΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΡΕ ΚΟΥΤΟΥΝΙΕΡΙ ΤΟΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ,ΠΟΥ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/15 19:37

      πάτε πάλι με όπισθεν, κατ΄ευθείαν στη μάντρα την γνωστή, σκυλοτσάβαρο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/4/15 19:44

      ΤΣΑΒΕΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΣ ΜΗΝΑ ΜΗΝΑ. ΤΙ ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?
      ΜΟΝΟ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΦΑΛΙΟΥ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/4/15 22:44

      το "κουτονιερι" δεν σε βαζει στα κουλουριωτικα σπιτια δεν τοχεις αστο σου λεω

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/4/15 22:45

      Μηνακομιχαλακο το τραγικο για σας ειναι οτι δεν εχετε καταλαβει τι ο κοσμος εχει καταλαβει για τα χαλια σας εννια μηνες τωρα!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος30/4/15 20:12

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΝΟΕΙΤΕ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ? Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ? ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ? ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ? Η ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΝ? ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΥΜΑΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/15 22:23

      Δε σου λεμε για να σκασεις παλιοκατινα κουτσομπολα

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος1/5/15 07:20

    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 1% ΣΤΑ ΕΡΓΑ
    ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΜΠΕΣ
    ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΥΚΤΙΟ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
    ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ
    ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΑΜΠΕΚΑΚΙΑ
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ
    ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΤΟΜΙΚΑ ΤΕΛΗ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΔΕΣΦΑ

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ
    ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    ΑΥΞΗΣΑΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΤΑ 1.200.000 ΕΥΡΩ
    ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ
    ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ Η ΤΥΠΟΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΟΝ ΔΩΝΔ.. ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ.....ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΗΜΜΑΤΩΝ
    ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/5/15 08:47

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΟΥ ΔΩΝΔ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΤΖΑΒΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/5/15 10:00

      Kαι ας υποθέσουμε πως έχεις δίκιο. Εσείς τι κάνατε για να αλλάξετε κάτι. Βραβεύσατε την ελιά της Ορσας;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/5/15 12:12

      Με την πλέον ποιοτική εκδήλωση στα χρονικά της Σαλαμίνας.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος1/5/15 08:59

    Ανώνυμος1/5/15 08:51

    Ειμαι συνταξιουχος ο δηγος στα λεωφορεια μενω στα Βασιλικα και τον Γιαννη τον ξερω χρονια πολλα σας λεω οτι εχει ψυχη θηριου δεν κολωνει με τιποτα γιαυτο οσοι του κολατε δεν ξερετε με ποιον τα βαζετε.
    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος1/5/15 08:52

    ΛΕΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙ?
    Ανώνυμος1/5/15 08:56

    ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος1/5/15 13:07

    Λ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 308 ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΗ ΤΟ ΠΕΖΩΔΡΟΜΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Λ Τ Ο ΔΗΜΟΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΗ ΕΠΩΝΥΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.