Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Απρ 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

Ο σύλλογός μας όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει πως μοναδικός του σκοπός είναι το συμφέρον των μαθητών, η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων και η νομιμότητα. Ο σύλλογός μας είναι ανοιχτός στον διάλογο και το απέδειξε μέσα από τις διαδοχικές συναντήσεις με φορείς του νησιού και όχι μόνο.
Κάποιοι προφανώς ενοχλήθηκαν από τη δράση του συλλόγου μας και αντί να εκφράσουν την ενόχληση ή και διαφωνία τους μέσα από διάλογο, προτίμησαν να την εκφράσουν συκοφαντώντας και λασπολογώντας μέσα από ανώνυμα σχόλια διευθυντές, δασκάλους αλλά και τον ίδιο τον Πρόεδρο κυρίως στο http://salamis-news.blogspot.com.
Επειδή το επίπεδο των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης -δυστυχώς για κάποιους- δε φτάνει τόσο χαμηλά ώστε να ξεκινήσει ένα ανώνυμο γαϊτανάκι αλληλοκατηγοριών, συκοφάντησης και λασπολογίας μέσα από τα blogs, ο Σύλλογος  κάνει γνωστό ότι:
Αν εφεξής γίνει οποιαδήποτε ανώνυμη αναφορά  στο συγκεκριμένο blog  και αφορά μέλη του συλλόγου μας, με την ανοχή του διαχειριστή, ο Σύλλογος τον καθιστά υπεύθυνο και επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός του προκειμένου να διαφυλάξει την τιμή και υπόληψη των μελών του. Ελεύθερη δημοσιογραφία δε σημαίνει ανώνυμη κατασυκοφάντηση.
Ο σύλλογος είναι ανοιχτός  στον επώνυμο διάλογο και σε καμία περίπτωση δε θα επιτρέψει στο εξής παρόμοιες συμπεριφορές για να προφυλάξει το κύρος των μελών αλλά και του ίδιου του συλλόγου.
Το ΔΣ του συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Σαλαμίνος