Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Απρ 2015

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΗ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ ΔΕΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΤΟΥ 1821 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ''ΑΙΑΣ Ο ΤΕΛΑΜΩΝΙΟΣ''


2 σχόλια:

  1. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΑΦΗ ΣΕ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΑΡΒΑΝΙΤΟΧΩΡΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ! ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΦΗ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/4/15 09:30

    ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ. ΕΤΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ, ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.ΜΟΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΕΛΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΤΑΦΗΣΑΝ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΕΣΤΟΙ , ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΗΔΕΣ, ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΣΤΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.