Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Απρ 2015

Και η απάντηση του SALAMIS NEWS στον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σαλαμίνας

Αγαπητοί φίλοι της διοίκησης του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σαλαμίνας. Από τα γραφόμενα σας φαίνεται πως είστε μακριά της εποχής μας και σαφώς δεν παρακολουθείτε τον ηλεκτρονικό τύπο.

Κατ’ αρχάς για κανένα ανώνυμο σχόλιο δεν είναι υπεύθυνος ο όποιος διαχειριστής του όποιου blog.
Άλλωστε και για τους ανώνυμους συκοφάντες όπως διατείνεστε υπάρχουν διαδικασίες να τους εντοπίσετε, δικό σας το πρόβλημα.
Εμείς από την μεριά μας, ότι και όποτε εντοπίζουμε κάποιο ανάρμοστο και αχαρακτήριστο σχόλιο για οποιονδήποτε, το διαγράφουμε και μια σύντομη περιήγηση στα σχόλια του blog μας θα σας επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές.
Άλλωστε, με επανειλημμένες δημοσιεύσεις μας έχουμε τοποθετεί στο ζήτημα και έχουμε ζητήσει απ’ όποιον νιώθει ότι κάποιο σχόλιο τον προσβάλλει και τον συκοφαντεί να μας δώσει στοιχεία και ‘μείς άμεσα θα το διαγράψουμε.
Ήτοι: ανάρτηση ημερομηνία και ώρα σχολίου για να το εντοπίσουμε, δώστε μας λοιπόν τα αναφερόμενα στοιχεία και να είσαστε βέβαιοι πως θα διαγραφούν.

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/4/15 13:54

    καλο θα ηταν να ξερεις κ.λαμπρο πως υπαγεσαι στον νομο περι τυπου αρα λοιπον οτι γραφεται με υπογραφη εχει την ευθυνη αυτος που υπογραφει οτι ειναι ανωνυμο την ευθυνη την εχει ο ιδιοκτητης του μεσου.
    Παρακανεις τον πολυξερο και τον παραγοντα μαζεψου λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/4/15 17:29

      Ποιος σου είπε ρε ξερόλα ότι τα blogs υπάγονται στον νόμο περί τύπου; Όταν δεν ξέρεις κάτι καλά, πιο καλά να το βουλώνεις.
      Σας βολεύει η αυτολογοκρισία που έρχεται μέσα από την τρομοκρατία των μηνύσεων και των προστίμων. Μέχρι που προσπαθείτε να την προκαλέσετε.Αλλά σας αρέσει και να γράφετε ότι γουστάρετε -βρισίδια κλπ- κι ύστερα να φταίει ο διαχειριστής που δεν κάθεται μέρα νύχτα στο κομπιούτερ να σβήνει τις παπαριές σας. Να μάθετε να δεχόσαστε την κριτική και να διορθώνετε τα κακώς κείμενα κι όχι μόλις σας κριτικάρουν να λέτε όσα λέτε.
      (και για να μην παρεξηγηθούμε, δεν είμαι ο Λάμπρος)

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/4/15 14:16

    Αραγε, πόσο ''πάει'' μια διαγραφή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μου λες φίλε μου ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;
      Ξέρεις κάτι που θα ‘πρεπε να μάθουν όλοι οι Bloggers;
      ΌΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
      Ξέρεις κάποιον με ονοματεπώνυμο που να μας πλήρωσε;
      Ξέρεις κάποιον που να τον εκβιάσαμε και να του ζητήσαμε χρήματα;
      Βγες με ονοματεπώνυμο κι όλα στο φως με στοιχεία όμως κι όχι σάλια.
      Διαφορετικά σε παραδίδουμε στην κοινή γνώμη ως ακραίο συκοφάντη.
      Απ’ όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ΚΑΝΕΙΣ blogger δεν τα πήρε για να σβήσει κανένα σχόλιο κι αυτό φίλε μου ξέρεις γιατί;

      Γιατί αυτή είναι η υποχρέωση μας για να ΄χεις ακόμα κι εσύ ελεύθερο βήμα και να μας συκοφαντείς.

      .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/4/15 15:35

      Aν ήσουνα οσφυοκάμπτης θα σε είχανε στα ώπα ώπα. Τώρα ξερνάνε βατράχια.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος28/4/15 14:31

    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΟΗΤΟΣ ,ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/4/15 14:31

    10. Το ότι στην υπηρεσία απασχολείται μόνο ένας διοικητικός υπάλληλος για το σύνολο των προς διεκπεραίωση εργασιών και τις ανάγκες της Οικονομικής, Διοικητικής Υπηρεσίας αλλά και την τήρηση των πρακτικών του Δ.Λ.Τ.Σ. 11.Τον αριθμό των υπηρετούντων υπαλλήλων του Δ.Λ.Τ. Σαλαμίνας κατά σχέση εργασίας, κλάδο και ειδικότητα που είναι: ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ 1 ΥΕ 16 ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 3 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Ι.Δ.Α.Χ.: ΥΕ 16 ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 1 12.Το γεγονός ότι προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες του Δ.Λ.Τ. Σαλαμίνας οι οποίες δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν εντός ωραρίου θα πρέπει οι υπάλληλοι του Δ.Λ.Τ. Σαλαμίνας. να εργασθούν πέραν του υποχρεωτικού κανονικού τους ωραρίου
    Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
    Καθιερώνουμε υπερωριακή απασχόληση για το ως άνω προσωπικό πέρα από το κανονικό ωράριο ή κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες. Χρονική διάρκεια από τη δημοσίευση αυτής έως 31-12-2015. Μηνιαία υπερωριακή απογευματινή απασχόληση έως 20 ώρες ο καθένας. Η αμοιβή τους θα βαρύνει τους αντίστοιχους Κ.Α.20-6012.000, 20-6022.000, 106012.000 προϋπολογισμού του Δ.Λ.Τ. Σαλαμίνας οικονομικού έτους 2015 και η υπερωριακή απασχόληση θα καθορίζεται με απόφαση Πρόεδρου ανάλογα με τις ανάγκες σε συνεργασία με τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας. Η απόφαση αυτή να δημοσιευτεί σε ημερήσια εφημερίδα.
    Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Σ.
    ΙΩΑΝΝΗΣ Ν. ΛΕΝΗΣ
    ΟΛΟ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΟΡΕΞΗ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΨΟΥΝ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ;;;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟ Λ.Τ ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ;;;;;;ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/4/15 23:09

    ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ.

    Την Σαλαμίνα επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος με υπηρεσιακούς παράγοντες της ΤΥΔΚ και συγκάλεσε σύσκεψη στο Δημαρχείο με την Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες, όπου συζήτησαν διεξοδικά το πρόγραμμα των εκτελούμενων και εκτελεστέων έργων στο νησί. Ο κ. Χατζηπέρος έκανε λόγο επίσης και για το απορριμματοφόρο που προτίθεται να παραχωρήσει ο Δήμος Αθηναίων την ερχόμενη εβδομάδα, κατόπιν αιτήματος της Π.Ε. Νήσων, έτσι ώστε να ενισχυθεί ο στόλος των απορριμματοφόρων του Δήμου Σαλαμίνας.

    ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ;;;;;;;;;


    4) Εξουσιοδότηση της Δημοτικής Κοινότητας προκειμένου να μεριμνήσει για την κατασκευή του Δημοτικού Σχολείου εκπροσωπώντας την Δήμαρχο Σαλαμίνας και τον Δήμο Σαλαμίνας.

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΥΡΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΛΟ;;;;ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ;;;;;;;;;

    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ;;;
    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΜΥΓΕΣ;;;;;;;;ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ,ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ;;;;;;;;;;

    ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΑΛΑΣΑΝ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ .ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/4/15 15:27

    Διάβασα την ανακοίνωση του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σαλαμίνας και στο μόνο που έχουν δίκιο είναι ότι η ελεύθερη δημοσιογραφία δε σημαίνει ανώνυμη κατασυκοφάντηση.
    Εκεί με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
    Όμως το να λένε ότι ο μοναδικός σκοπός του Συλλόγου είναι το συμφέρον των μαθητών, τούτο αποτελεί εμπαιγμό.
    Ποιο συμφέρον των μαθητών εξυπηρετεί το ψήφισμα του Συλλόγου της 6ης Φεβρουαρίου 2015 για συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της coca-cola Θεσσαλονίκης;
    http://syllogospesalaminas.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/4/15 19:41

    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.
    ΒΑΛΑΤΕ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.